Jonah Kusi-Asare Längd

Sprid kärleken
Jonah Kusi-Asare Längd
Jonah Kusi-Asare Längd

Jonah Kusi-Asare Längd – Inget beslut har ännu fattats i denna fråga; den tidigare styrelsen för bolaget beslutade att avgå från sitt uppdrag och den nyvalda styrelsen har fått i uppdrag att föreslå en ny styrelse för bolaget till föreningen.

Bryggor över de respektive styrelserna är s klart bra, men vi fr se av det allt landar och hur det kommer se ut. Vi har inga bestämda planer för när vi kanske pratar eller inte. Som Claes Hammarsten Tirus uttryckte det i valberedningen får tiden visa vad som händer.

Han och hans valberedningskollegor kommer nu att kunna arbeta bredare och kommunicera med bolagets aktieägare. Ungefär hälften av förslagen som kommit in sedan processen startade för två veckor sedan har varit förslag till företagets ledning, medan den andra hälften har varit idéer. Arbete pågår på det här sättet, säger han, eftersom vi har en namngiven bank. Hur tungt väger gruppens idealistiska perspektiv i slutresultatet?

Det är uppenbarligen ett schackspel mellan allt. Denna knut måste lösas ur organisationens perspektiv som helhet; de två eller tre största spelarna måste säga sitt, och så vidare. På sista varvet är målet att göra det som är bäst för Leksands IF.

Andreas Hedbom, klubbens vice ordförande, har uttryckt sin tillfredsställelse med inrättandet av en permanent styrelse. Det är svårt att säga just nu, men det är avgörande att vi gör en grundlig analys av hur vi kom hit för att säkerställa att vi aldrig hamnar här igen. Det är verkligen avgörande för organisationen.

Tror du att detta har påverkat ditt varumärke på vilket sätt?

Ingenting om detta, enligt min mening, har varit bra för vårt varumärkes rykte. Jag tror inte det. Nu är det dags att lägga ner svärdet, stödja varandra och återvända till vårt forna jag.

Vad tror du kommer att vara avgörande för framgång?

Jag tror att det är viktigt att alla strävar efter att nå samma mål. Alla i och utanför gruppen bör fokusera på att prata med varandra snarare än att diskutera inre dynamik. Det är extremt, extremt avgörande.

Hur betygsätter du Leksands IF just nu?

Sammantaget skulle jag säga att vi är ganska bra. – Totalt sett mr vi bh. Vi ser mycket fram emot den här säsongen, speciellt med de spännande matcherna i SHL och SDHL. Vi kan förbättra oss på alla möjliga sätt och det gör oss väldigt glada. Men vi har mycket på gång just nu, säger Andreas Hedbom.

I likhet med sin roll i förra administrationen valdes supporterprofilen Emil Nilsén till tjänsten som suppleant. Det kommer att löna sig att fortsätta arbeta för att detta inte ska hända igen. Det har varit några tuffa månader för allt här, men jag känner äntligen att något bra är i horisonten. Att lära sig och se framåt är viktigt, säger han.

Kom till Sverige vid 16 års ålder och började sin proffskarriär hos Vasalund/Essinge IF. Han skrev på ett fyraårskontrakt med Djurgården 1999 och spelade i klubbens utställningssäsong det året. Efter det skrev jag några texter i Grazer AK, Tyskland, i slutet av 2001. Därefter spelade han en kort stund i Turkiet för Denilzispor.

Sommaren 2003 återvände Kusi-Asare till allsvenskan och började skriva för Landskrona BoIS. Under säsongen 2005 återvände han till Djurgrden, där han tidigare vunnit internationella Skytteligan inte en gång utan två gånger (2005 och 2006).

Efter att hans kontrakt med Djurgarden löpte ut i slutet av 2008 skrev han omedelbart på med danska klubben Esbjerg fB för säsongen 2009. Jones Kusi-Asare var aldrig en anställd på Esbjerg fB; han behövde bara agera ur karaktär några gånger.

Vi spelade mot Esbjerg nio gånger i ligan under en och en halv säsong. Mellan 1 september och 31 december 2010 lånades Kusi-Asare ut till lborg BK, där han spelade tre ligamatcher och gjorde ett mål före och under vinteruppehållet.

Kusi-Asare passerade sin medicinska styrelse den 26 januari 2011, vilket gjorde honom kvalificerad att spela för Assyria FF i Super League för säsongerna 2011 och 2012. Därmed återförenades Kusi-Asare med klubbens tidigare Djurgarden kamraten,

Stefan Batan. Kusi-Asare gjorde det enda målet i Assyriskas inledande match som spelades på hemmaplan mot Hammarby. Han uppfyllde dock aldrig sitt kontrakt, och den 3 mars 2012 gjordes det klart att Kusi-Asare och assyriska sätt är olika.

Efter att ha tagit ett tvåårigt uppehåll från fotbollen skrev Kusi-Asare på med den svenska sjätteklubben Jarlaberg IPå torsdagskvällen besegrade AIK P17 det nigerianska laget Beyond Limits för att gå till semifinal i Gothia Cup. Nu väntar det colombianska laget Deportivo Cali i semifinalen.

Jonah Kusi-Asare Längd

Den 16-årige Jonah Kusi-Asare gjorde sitt första mål i 4-1-segern. Anfallaren är född 2007 men spelar på 06-nivå också. Nu tar hans tränare honom. Det är en spelare utöver normen. Han briljerar på alla områden. AIK P17-tränaren George Moussally hyllar sin spelare och beskriver honom som “stark, tekniskt skicklig och kapabel att göra mål från ingenstans.”

Det är en spelare med en ljus framtid framför sig. Vi kommer att få se honom i många, många år i de största ligorna. Primater betar. Den här 16-åringen är Jones Kusi-Asare, son till den ursprungliga Djurgårdstjuven. Han har redan loggat minuter för A-laget under en träningsmatch mot IFK Norrköping och spelar just nu P19-ligan för AIK.

Det verkar som att han gör det han vill. Om jag ska svara ärligt så får han göra vad han vill. Det är en spelare att hålla ett öga på eftersom han bara kommer att bli bättre med tiden. Konstig fysik. Bra på toppen, kan hugga, och snabb och kraftfull. Hur tjock är du? Fortsätter rutinen blir han bara bättre och bättre. Enligt Moussally har han en ljus framtid framför sig.

Ett AIK under extrem press lyckas möta och överträffa förväntningarna och erövra Varberg. Slutresultatet blev 3-0 tack vare mål från Ioannis Pittas och Rui Modesto. Dessutom förväntades en 16-åring göra isdebut på National Arena. Här är fem höjdpunkter från spelet:

Pallade trycket AIK

Spänningen på den svartgula hemmaplanen innan onsdagens match var påtaglig; tre poäng var allt som kunde räknas. Och tre jämna dollar blev resultatet. Henning Bergs mänsklighet var aldrig riktigt het, trots en kraftfull inledning från Varberg, där man bland annat kunde pickla stolpen.

Hemisphere kontrollerade spelen och gjorde de bästa möjligheterna tillgängliga. Defensivt verkade det som några sekunder när bortalaget kunde se rakt igenom svaret. Men allt som allt en trevlig och oerhört stilren seare för AIK.

Alla på planen och på läktaren hade redan bestämt sig innan matchen började, och nu fanns det inget annat att spela om än seger. Stämningen var elektrisk och det verkade fokusera på spelarna som framgångsrikt hanterade pressen och inte backade, något vi har sett alldeles för ofta den här säsongen. Även om det var en jämn match, och det fortfarande finns områden att förbättra, bör inget lag underskatta den psykologiska avgift som förluster av den här storleken kan ta på sina spelare.

Nu när Gnaget bemästrat den nedåtgående flygvägen har han köpt en liten lägenhet nära Degerfors och Sirius (två poäng). Arbetet är inte klart än och det krävs ytterligare ett par matcher innan AIK kan börja blicka uppåt i tabellen, men kanske har AIK-spelarnas axel blivit lite lättare efter förra veckans matcher.

Pittas är precis vad AIK behöver.

Med en stark start på AIK-karriären bakom sig höll Ioannis Pitta sitt lag på rätt spår mot Varberg. När Cyprioten stod för två mål och dessutom fixade straffen han själv tagit blev han matchens centrala figur. Med fyra mål på de första fem matcherna för anfallet, kommer Pittas omisskännligt att betecknas som en framgång hittills.

Han besitter alla egenskaper som AIK har skrivit om den här säsongen. Cyprioten jobbar extremt hårt i offensiven och bidrar till pressspelet. Och han är alltid på rätt plats närhelst möjligheter dyker upp. Pittas tappade lite mark mot IFK Norrköping veckan innan, men han kunde utnyttja sina möjligheter mot Varberg. Pittas kommer att bli en nyckelspelare i kampen om ett nytt kontrakt, så han kanske kan behålla sin goda form.

Otieno måste möta höger…

Efter förlusten mot Norrköping bestämde sig Henning Berg för att vila i backlinjen. Jetmir Haliti flyttade till vänsterbackspositionen och Otieno spelade på sin mer välbekanta högerbacksposition. Kenyan stod för en tuff satsning och bevisade att han är mer effektiv när han spelar en defensiv roll snarare än som ett offensivt hot.

Alla är medvetna om Otienos brister i insticksspelet, men utöver det är han briljant i både spel med och utan bollar, enligt mig. Jag räknade manuellt antalet brytningar och contringslägen som kenyaner stoppade under hela onsdagens match.

Jonah Kusi-Asare Längd
Jonah Kusi-Asare Längd

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!