Celine Dion Död

Sprid kärleken
Celine Dion Död
Celine Dion Död

Celine Dion Död – Céline Dion har fått diagnosen en sällsynt neurologisk sjukdom och ställer nu in delar av sin Europaturné. Den 30 september står Sverigesspelningen fortfarande på schemat.I en Instagram-video beskriver 54-åriga Dion hur de muskelspasmer hon har upplevt sedan en tid tillbaka har tillskrivits stiff person syndrome, en autoimmun sjukdom som påverkar det centrala nervsystemet och kan minska en persons livslängd med en faktor av en miljon.

Alla aspekter av mitt liv påverkas av dessa spasmer av tyranni. De gör det svårt att ta sig runt och låter mig inte använda mina hörlurar för att sjunga som förut. Det gör ont i mig att behöva förklara att detta betyder att jag inte kan börja min Europaturné i februari, som den kanadensiske talesmannen i klippet förklarar (på både franska och engelska).

Showen har skjutits upp flera gånger på grund av coronapandemin och kommer att flyttas igen i vår framtid med ett helt år på grund av Céline Dions hälsoproblem.Det var Thanksgiving Day i USA och den kanadensiska sångerskan Céline Dion, 54, firade genom att dela ett foto på sig själv med sina tre söner, den 21-åriga René-Charles och de äldre tvillingarna Nelson och Eddy.

Celine Dion presenterar sina tre barn

Det är därför jag känner mig särskilt lyckligt lottad över att ha kunnat tillbringa lite extra tid med mina barn just denna morgon. Jag tänker också på mammorna som hela tiden måste oroa sig för att sörja för sina barns säkerhet.

Céline Dions död och skapande av en musiklegend


Från och med i år är han 73 år gammal och senil. När du ser någon som kämpar så häftigt för sitt liv, förändrar det dig djupt. Men i det här fallet har man ett val mellan två alternativ. Du vaknar och oroar dig för din svårt sjuka man, som du inte kan hjälpa, och du låter hela situationen fokusera på dig.Ok, jag förstår. Here I am. Det kommer att bli bra”, berättade Céline Dion, enligt People, after makens bortgång.

Céline Dion och René Angélil gifte sig 1994, och hans död gjorde henne i stor sorg. För ett tag sedan minnes hon sin bortgångne mamma på sociala medier genom att dela ett foto och citera några rader från hennes bok, Courage.Om jag sa att jag hade en bra dag på jobbet, skulle jag behöva ljuga och säga att jag mådde bra. Åtminstone tänker jag på dig hundratals gånger om dagen.

https://youtu.be/J2zTD-yAZgE
Celine Dion Död

ARBETE | “I’ll always be a sucker for the heaven” – bankdirektör Micke fick äntligen tillbaka gnistan efter tjugo fruktlösa år. Digital åtkomst till HBL i hela tre månader är tillgänglig för bara 26,85 €. Registrera dig för en förskottsbetalningsplan idag och spara så mycket som femtio procent.Dion försvagad av mystisk sjukdom; han checkar in Efter att ha fått diagnosen en sällsynt neurologisk sjukdom har Céline Dion ställt in sin nästa Europaturné, som var planerad att sluta i Finland i sommar.

DION, CÉLINE

Det förklarar den världsberömda sångerskan själv i ett Instagram-videoklipp. I klippet beskriver 54-åriga Céline Dion hur hennes senaste muskelspasmer pekade på stiff person syndrome, en autoimmun sjukdom som påverkar det centrala nervsystemet och dödar en person per miljon.Den kanadensiska superstjärnan Celine Dion samlar fortfarande på utsålda massagemassager när hon förbereder sig för att avsluta sitt residens i Las Vegas. Hon har bara några fler föreställningar kvar i stan.

Hennes sista show för året var den 5 juni på Caesars Palace, och hon kommer att turnera i USA med början i september. Och hon drar sig inte. Celine har tagit tyglarna i sitt liv och sin karriär under de tre åren sedan hon förlorade sin älskade mamma. Celine var bara 25 år när hon träffade René Angelil 1980.

Även om hon inte insåg det då, skulle den här mannen sluta bli “den enda mannen hon någonsin varit kär i.” När Dions bror Michel skickade en demo-CD med Celine-låtar till Angélil var Angélil 38 år gammal. Enligt rapporter blev han överväldigad av hennes skönhet och bestämde sig för att han var tvungen att förvandla henne till en stjärna.

Celine och René började dejta formellt 1987, och de knöt ihop 17 år senare i en påkostad ceremoni på Montreals Our Lady Basilica. Celines initiala ovilja att vara öppen om sina känslor för René var förståelig. Hon var orolig för hur män skulle reagera på den stora åldersskillnaden mellan dem eller hans dominerande roll i hennes liv.

Celine Tilly berättade för reportrar i Hollywood att hennes mamma alltid hade ogillat deras förhållande. Det fanns ingen som kunde skilja de två desperata älskarna åt. Celine delade ett hjärtligt minne av sin pojkvän René i januari. Sammanlagt kunde de föra samman 22 år av presentliv. Celine och hennes tre söner har tyckt att det är utmanande att anpassa sig till livet utan sin pappa.

College of Var Gick Cory Joseph

En diagnos av näscancer ställdes för René 1999, men han gick i remission och blev cancerfri några år senare. Tyvärr återkom cancern 2015, och René tillbringade de kommande tre åren med att kämpa för att sjukdomen återuppstod i hans kropp. Den 14 januari 2016 gick han bort i en hjärtattack, vilket skapade fred i hans cancerhärjade kropp.

Alla aspekter av mitt liv påverkas av dessa spasmer av tyranni. Oförklarligt nog gör de det svårt att röra sig, och de låter mig inte använda mina stämband för att sjunga som tidigare. Det gör ont i mig att behöva förklara varför jag inte är redo att börja min turné i Europa i februari, som den kanadensiske talesmannen säger i klippet, som har spelats in på både franska och engelska.


Showen har skjutits upp flera gånger på grund av coronapandemin och kommer att flyttas igen nästa år på grund av Céline Dions hälsoproblem. Nästa års Finlandsmatch skulle ha ägt rum i oktober.Superstjärnan Celine Dion har dött av en obotlig neurologisk sjukdom som dödar en på miljonen.Dion avslöjar att hon lider av den autoimmuna sjukdomen stiff person syndrome i ett Instagram-inlägg som publicerades på både engelska och franska.

Det är en sjukdom som påverkar hjärnan och ryggmärgen. Hon orsakar stelhet och långsamma muskelrörelser, och hon kan till och med orsaka spasmer.Dion säger att hennes hälsoproblem har gjort det omöjligt för henne att sjunga som hon en gång gjorde. Hon sköt upp årets framträdanden på sin Europaturné på grund av hälsoproblem, och hon gjorde samma sak året innan.

Celine Dion Död
Celine Dion Död

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!