Hur Lång Är Kishti

Sprid kärleken
Hur Lång Är Kishti
Hur Lång Är Kishti

Hur Lång Är Kishti – Det finns vissa saker jag kan se så tydligt. Alla “aspisar” är välsignade på något sätt. Mina specialiteter är bland annat analys och musik, men jag har också förmågan att känna saker som andra inte pratar om. Jag känner personen som gömmer sig bakom masken och ser dem. Jag kan dock inte urskilja så mycket av masken. Kishti var en present till aikidomästaren Takeji Tomita när han var åtta år gammal. De träffades medan Kishti tränade för honom.

Han har inte fått diagnosen någonting ännu är helt frisk. De med Aspergers kommer att tycka att Japan är en lätt plats att anpassa sig till. Det finns distinkta regler och ramar på plats. Souleyman Toure, 35, har varit hennes livskamrat sedan 2011.

De träffades äntligen när hon undervisade i rosh-meditation och afrikansk musik i sitt hemland Senegal. Vänner hjälpte dem att lära känna varandra online. De flesta killar pratar direkt från magen, bröstet eller huvudet. Hans blodrodnad kom från hans hjärta. Bara jag visste det. Hur var det att se Souleyman efter att han hade utvecklat en hjärtsjukdom?

Väldigt underhållande. – Jättespännande. Han är två meter lång medan jag bara är 154 centimeter. Innan vi hade vår första dejt gick jag ut och köpte de dyraste tallrikarna man kunde köpa för att säkerställa att han inte skulle komma på bordet. När jag klev av planet satt jag i 40 graders värme med dem.

Kommer tillsammans med kärlek

Souleyman kommer från en stor familj och har flera syskon. Precis som ex-mannen är han en ordningsman. En närmare granskning av Medan Kishtis klädsel, till exempel, avslöjar att hans stol verkar vara en singel, pryltäckt high.

Souleyman jobbar som finsnicker och byggsnicker och är mycket bättre med män än hon är. Kishti tycker att han borde arbeta för polisen. Han kan bara komma ut och säga det: Den personen är uppenbarligen glad. Han har ett skarpt öga för att avgöra vem som talar sanning och vem som inte gör det.

Paret har ett hem på Mariatorget, Stockholm. Hon säger att det faktum att de tog en paus tidigare är avgörande för deras relation. Det är typiskt för personer med autism att reagera utan att tänka. Det är chockerande oväntat.

Efter det är det möjligt att dra slutsatsen att något var lite orealistiskt. Jag har mycket självständighet, även om jag tenderar mot konservatism. Bara för att jag fick ett stick i byxbenet har folk börjat kalla mig hippy. Nej, nej hur, i så fall skulle hela Indien befolkas av en miljon hippyfreaks. Pricken var en stand-in för en aning.

Kishti Tomita skapade enorma kategorier under sin Idol-audition 2004. Många undrade över juryns oddball-medlem, och media gick ganska hårt mot rostcoachers som ett resultat. Nu när jag är tillbaka känner jag att jag kan ge en stiligare, mer avslappnad atmosfär till det journalistiska samhället.

Jag tror att de lämnade det grova språket bakom sig, säger Kishti, 54, som är van att bli fruktad och attackerad av andra. Hon har vetat om det ända sedan hon var en liten flicka.- Jag har väldigt mycket alltid varit den udda i skolan, och jag blev ständigt mobbad av en eller annan grupp.

När jag var ung och växte upp var det ovanligt för mig att se eller höra några andra tjejer. Jag var smal och glad och utåtriktad och liten. Dessutom är jag en anhörig ung. Trots allt säger sig Kishti ha en ovanligt stark mental styrka, och han säger att pöbeln var normal för honom och blev kaotisk de fem gångerna han faktiskt var med.

Det var styrkan i min familj som gjorde att jag kunde överleva. Mina föräldrar och syster verkade alltid vara där, och kanske var vi alla helt normala och kunde förstå varandra. Väldigt milda människor. Men uppenbarligen var det tufft för mamma att se sin dotter behandlas så dåligt. Jag brukade undra varför jag var så olik alla andra. Jag var medveten om en djup oro.

År 2021 kommer Idol-juryn att bestå av Kishti Tomita (57 år), Anders Bagge (53 år), Alexander Kronlund (49 år) och nybörjaren Katia Mosally (34 år), färsk från Los Angeles.
Alla fem har uppenbarligen ett blomstrande yrkesliv. Många är dock nyfikna på medellängden på jurymedlemmarna. Vad är deras varaktighet?

Hur gammal är du, Kishti Tomita?

Kishtis meritförteckning-värdiga erfarenhet är omfattande. Kishti Tomita har undvikit att prata om att många ifrågasätter om hon verkligen är hennes fulla längd. I en tidigare intervju med Hälsoliv diskuterade Kishti sin lilla kroppsbyggnad och jämförde sig själv med en penna. 2011 medverkade Anders Bagge i Let’s Dance på TV4. Musikchefen blev arg, började ventilera och förkortades samtidigt.

Anders Bagge, som är 1,79 fot lång, erkände i en tidigare intervju med Expressen att han äter alldeles för mycket. Hans nästa mening var: “Men jag har en väldigt tjock benstomme, så jag spelar aldrig mindre än 85.” Hur lång är Katia Mosally? Ens egna längdstandarder Jag undrade vad som hände med den nyaste jurymedlemmen. Jag var nyfiken på hur Katia Mosally gillade sina nya kollegor. När blev Alexander Kronlund plötsligt en jätte? Suck varaktighet i termer av tid.

Längden på juryns femte och sista ledamot, Alexander Kronlund, har varit föremål för mycket diskussion. Däremot är han ganska lik Anders Bagge. Den verkar vara några millimeter längre än resten av publiken. Menar du att han är det? Naturligtvis vet ingen utom dem det korrekta svaret.

De tre Anders får sällskap av Kishti och Alexander.

Foto Fredrik Sandberg/TT År 2021 kan du se avsnitt av Idol på TV4 måndagar, onsdagar och fredagar klockan 8 på natten. Rör dig inte utan gå sakta ner. Ge Eller tillåtelse att flyga. Kishti Tomita stod emot mobbarna när det gick dåligt i skolan.

Hur Lång Är Kishti

Upptäckten att Pippi och Kisha båda hade Aspergers syndrom blev deras hemliga vapen. Hon var bara 50 när hon fick de dåliga nyheterna, så det hände ganska tidigt i hennes liv. Hon är sedan länge ordinarie i TV4:s “Idol”-jury. Hon har dock inga incitament att gå ut ur sin programmerade miljö på jakt efter artister. Som röstcoach arbetar hon främst med män.

Min styrka ligger i att inspirera andras förtroende.

Hon hittade den utmanande vägen genom att titta inåt. I Jordbrotrakten nådde Kishti vuxen ålder. Min pappa älskade att spela schack och var revisor. Vi hade en underbar barnvakt hos mamma. Båda ensemblerna framförde sketcher och sånger.

Dessa två föddes på 1900-talet, inte i slutet av 1930-talet eller början av 1940-talet som föräldrarna till de flesta barn. Jag har alltid haft rollen som skojare i klassrummet. Jag var mer sällskaplig och välbekant än de andra internerna, så jag anmälde mig frivilligt att bo där. Vi var de mest högljudda motståndarna till kriget i Vietnam.

Ingen i min familj förväntade sig någonsin att vi skulle äta eller dricka något som är tillagat hemma. På universitetet fick jag reda på att de var fullständiga idioter. Eftersom unga tjuvrökare behöver äta antog de andra föräldrarna att vi skulle få mat. Kvinnor, ni sexmissbrukare!

Tidslinjetvister

Kishti dök upp på tv för första gången som barn på 1970-talet i SVT kids show Fredax och Lördax. Men det ledde i slutändan till att hon fick en utmanande uppgift. Efter att ha blivit supermobbad åkte min tröja söderut, och inget verkade rätt. Jag var tvungen att tacka nej till mina föräldrar när de bad om att få följa med mig på “Häftig fredag” eftersom jag svärmades av vänner.

Allt utöver det vanliga var stötande för dem. Och vi romare, vi var precis som alla andra. Jag är lindrigt autistisk och det har gjort mig mycket skada. Det verkade för mig att de flesta individer inte var så intelligenta som jag. Situationen var absurd, och jag var tvungen att fixa den.

Köpte en skola

Kishti sa till slut till sin mamma att hon inte kunde gå tillbaka till skolan. Mamma använde sina sparpengar för att se till att hennes dotter gick på sexualundervisningen och gymnasiet i Sverige, där hennes föräldrar hade vänner. Kishti slutade skälla när allt var i ordning och klart. Mitt mål var att ha mer betydelse än andra människor, och att veta att påståenden som “Mobba mig, du” och “Du och din jäkla bit har ingen mening” inte är sanna.

Hennes känslor för mobben är för närvarande agnostiska.

Vissa människor känner tacksamhet mot människorna som mobbade dem; vissa människor känner tacksamhet mot människorna som mobbade dem. Det är uppenbart att outsidergruppen fortfarande finns kvar. Istället byggde jag en miljö där jag kunde ligga lågt i samma typ av säkerhet som tv-hjältarna utan att faktiskt vara i fara.

Har du ögonen öppna?

Ja. Med andra ord, jag skrev bara ner det. Min Asperger är min superkraft. Det gör mig nyfiken och intresserad av allt, och det hindrar mig från att vara någon annan.

Jag fick en livsförändrande diagnos av Aspergers syndrom.

Kishti fick diagnosen Aspergers syndrom med autistiskt spektrum 2014. Kishti har turen att ha många högfungerande autister och “aspisar” bland sina vänner, familj och kollegor eftersom de förstår henne och stöttar henne. Min nuvarande teori är att önskan om kontroll, organisation och synlighet i form av ett färgkodat system är förankrat i hjärnans ledningar. Men jag vet också när något verkligen behöver vara viktigt eftersom jag är överväldigad av all input.

Nu när jag är en gammal man förstår jag att jag gör vissa saker på grund av min Asperger. Människor som är “annorlunda” eller som har Asperger tenderar att bli självupptagna, ett faktum som ofta går förlorat för kvinnor. Speciellt om man blir mobbad. Tyst bara vara? Varför kan ingen förklara för mig hur man använder den här saken? Borde jag verkligen vara så seriös?

Hur Lång Är Kishti
Hur Lång Är Kishti

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!