Sprid kärleken
Kirsti Idol Längd
Kirsti Idol Längd

Kirsti Idol Längd – Det är många seriösa tävlande i Stockholm på måndagskvällar tack vare Idol 2023 som är i full gång. Liridon “Donni” Jusufi var en av dem. Det nya konceptet för “Holmes’ Idol” har officiellt börjat. Vi såg flera nya deltagare med stora leenden när kvällen slutade. En av deltagarna som stack ut från mängden var 28-årige Liridon “Donni” Jusufi. Han började sin audition med att säga.

Person i gruppen kallad “Donni” innan framför hennes självskrivna “The Rain” Han berättade sin tragiska historia om sexuella övergrepp och de många vänner han förlorat vid den tiden. Men trots allt lyckades Kirsti Tomita få en lite skruvad snålhet om sitt album “The Rain”…Hon beskriver det som en “gulddusch”, vilket får Donni att “bryta ihop” på skratt.

Pär Lernström frågade: “Har Kirsti börjat dricka på jobbet?” Donni fortsätter med att berätta hur han nyligen bröt banden med sina föräldrar och gav sig i kast med att bilda en ny familj. Detta för att man äntligen ska få uppleva den kärlek och det stöd man får från sin familj.

Jurymedlemmarna Alexander Kronlund, Kishti Tomita, Katia Mosally och Anders Bagge är alla tillbaka för Idol 2023. Men vem i gruppen tar egentligen in mest pengar? News24 har tittat närmare på Idol-juryns beslut. Det som får henne att tänka “Idol” är roligt efter alla dessa år är bland annat glädjen att se män växa och förändras.

Jag uppskattar verkligen musik och sång. Jag är den typen av musiker som tycker om att lyssna på bra musik och sedan se andra utvecklas och mogna. Jag kommer att minnas de gånger jag var yngre och inte kunde få hjälp, därför kommer jag att ge tillbaka så mycket jag kunde ha fått.

Hennes kamrater beskriver henne som “mycket konstnärlig”

Många människor har offrat mycket, men det finns också en enorm marginal för konstnärlig integritet och att behålla sin egen identitet och självkänsla. Det är spännande att se mainstream skifta mot mer individuella uttryck. Men om hon har en favorit bland årets deltagare säger hon inte vem det är. Jag kommer aldrig att säga det, och jag har aldrig gjort det, och jag kommer aldrig att göra det.

“Han är väldigt klok”

Kishti Tomita har varit medlem i den 37-åriga Souleymane Toures lag sedan 2011. Paret hade ett uppehåll ett tag, men de hittade varandra så småningom igen, och det går bra mellan dem igen. De två träffades i Kishti Tomitas hemland Senegal, där hon undervisade i traditionell afrikansk musik och meditation. Paret lärde känna varandra till en början genom gemensamma nätvänner. Och det var Souleymane Toures röda hår som gav honom en plats i “Idol”-juryn.

Det kan gå så om du tror starkt på att sång är viktigt och att publikens godkännande är avgörande. Beroende på ens förutsättningar talar människor från olika håll när det gäller fysisk energi. Vissa män talar bara utifrån sitt intellekt, medan andra talar enbart utifrån sin maktposition, som politiker eller på annat sätt. Då, säger hon till Expressen, kommer folk att kunna höra någon prata om det sensuella.

Kirsti Idol Längd : 154 cm

Även när han pratade med andra män och inte bara mig, kunde jag säga att hans ord kom direkt från hjärtat. Och det kom inte som någon överraskning när Kishti Tomita äntligen fick träffa Souleymane Toure. Den allmänna konsensus var “oj, var han snygg!” Jag tror dock att många fokuserar mest på hans utseende eftersom han är ganska stilig. Men jag gör inte det, och jag gör det inte i mitt dagliga liv; det är hans hjärta.

I måndags rapporterades det att Alice och Johannes Bah Kuhnke separerat efter 20 års äktenskap. Paret lämnade in en skilsmässa i mitten av maj i år, men de har levt åtskilda i många år, vilket bekräftades av en pressekreterare för en EU-lagstiftare.

Kirsti Idol Längd

Sedan Alice Bah Kuhnke meddelat sin avsikt att kandidera till EU-parlamentet nästa år har hon tillbringat sommaren med att resa tillsammans med Maria Wetterstrand. Wetterstrand och Bah Kuhnke har en podd tillsammans, där de i juli meddelade att de snart skulle vara “ska bli sambos” i Bryssel.

Vi har aldrig campat tillsammans i Bryssel förut; istället har vi alltid campat med våra egna familjer. Varje familj kommer dock att flytta hit från annat håll, åtminstone delvis. Därför behövdes något mindre och helst billigare under tiden då Alice skulle kampanja för EU-parlamentet, som Wetterstrand konstaterade i podden.

“Jag vill att du ger mig utesluten”

Maria Wetterstrand var tillsammans med Peter Eriksson språkrör för Miljöpartiet 2002 till 2011 och hon har sedan dess blivit partiets populäraste talesperson. Hon arbetar för närvarande som vice vd på den finska PR-byrån Milttons Brysselkontor. Sedan hennes före detta man, Finlands före detta miljöminister Ville Niinistö, valdes in i Europaparlamentet 2019, flyttade hon till Bryssel 2020. De har två identiska barn som ett par.

Den här dagen 1963 föddes Kishti Tomita i Sverige som sånglärare, tv-personlighet och sångare. Hon har suttit i juryn för Swedish Idol 2004, 2005, 2006 och 2007 tillsammans med A&R-chefen Daniel Breitholtz och managern och talangscouten Peter Swartling. Under de första tre åren satt artisten Claes af Geijerstam i juryn.

Medan de andra två jurymedlemmarna återvände för Idol 2008 meddelades det den 26 februari 2008 att Kishti hade avgått från panelen och inte skulle delta. Tomita gick med det ryska bidraget till Eurovision Song Contest 2011 den 10 maj som backupsångare efter att en svensk medborgare blev sjuk. Två tusen och fyrahundra kvinnor i #Akademiuppropet skriver: “Det här måste ta slut.”

Jag är född och uppvuxen i den sunnitiska tron och betraktar mig själv som sunnepatriot. Jag är ingen som går ut och blir solbränna. Jag har bott här i tre generationer och har lärt mig att man måste kunna stoltsera med lokalbefolkningen om man vill betraktas som vuxen; Jag tillhör inte ens en enda generation, men jag är lika trött på insidan. Jag diskuterar stolt min barndom i Nedre Leran, inklusive mina erfarenheter av buggkurser, raggarbills och Fryksdalsdanse.

För att resa, jobba, mogna, festa och bo utomlands ett tag lämnade jag Sunne 1999. Jag planerar att först slå mig ner i Kalifornien, Spanien och Australien. Jag sökte till journalisthögskolor när jag oväntat befann mig i Stockholm.

Planen var att proppa till mitt prov och sedan lämna landet så fort som möjligt för att bosätta sig utomlands igen. Jag kunde dock tänka på, bli vän med och uppleva glädjen i att äga ett hem under de tre år som min utbildning pågick. Sverige betraktas fortfarande som främmande territorium av de allra flesta globala medborgare, därför bestämde jag mig för att det även skulle gälla mig.

Som ett resultat av min utbildning kunde jag säkra en sommartjänst på Fryksdalsbygden, där jag skrev några av mina mest underhållande reportage. Jag har skrivit entusiastiskt om virtuell verklighet (VR) i hästskovarpa och skeptiskt om dragspelsstämma i Gräsmark, men det mest utmanande uppdraget var att täcka ett samhällsmöte.

Mötet hålls i en sal på Allégrden och det serveras förfriskningar under rasterna. Jag gick in och försökte sova på en soffa eller en stol. Det hände inte. Jag blev upptäckt och leddes fram till ett långt bord strax bortom handlingen där någon hade klottrat i markör på ett A3-papper: TRYCK.

Det var inte brådskande att diskutera det. Hela presskonferensen sköttes enbart av mig själv. Medan alla andra satt och vred sig i sina snurrstolar sträckte jag ut mig i min rymliga soffa och insåg hur värdefull min oförtjänt var.

Min journalistkarriär gick från Fryksdalsbygden till tv-produktion och radiofestivaler till tabloidpress och slutligen till min nuvarande position som chefredaktör för resetidningen Escape. Det är helt rätt i min gränd.

Att ärva en upptäcktsresandes vandringslust från en far som är åttonde generationens sjökapten är en dröm som går i uppfyllelse. Jag är för närvarande chefredaktör för resetidningen Vagabond. Att vara “icke-stockholmare” i Stockholm är något jag alltid har tänkt på och något jag skulle vilja prata om med dig under de kommande två veckorna.

Kirsti Idol Längd
Kirsti Idol Längd

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!