Sprid kärleken
Viktor Norén Barn
Viktor Norén Barn

Viktor Norén Barn – Efter att ha fått reda på att han skulle bli förälder gjorde Viktor Norén några stora förändringar i sitt sätt att leva för att undvika att bli den sortens pappa han inte ville vara.

I “Nemo möter en vän” diskuterar han sin relation med sin fästmö och hur den har utvecklats under åren. Jag försöker ge det min fulla uppmärksamhet. Han jämförde att ha ett barn med att betala den högsta dollarn för ett helt nytt datorsystem, säger lika mycket på en podcast.

Framgången med “S mycket bättre” var livsavgörande för bröderna Norén, Gustaf (40 år) och Viktor (36 år). Efter bara en kväll tillsammans visste jag att vi behövde tre eller fyra dagar för att verkligen komma in i den här frågan. Det var en fantastisk och bildande upplevelse. Viktor Norén hävdar att de vid hemkomsten visste att de skulle behöva lite ensamtid för att reflektera över händelserna som just hade ägt rum. Med så många beundrande syskon är Viktor Norén ivrig att bilda en stor egen familj.

Vi var en kärnkraftsenhet på fyra, och jag hade alltid varit säker på att jag aldrig skulle överge mina föräldrar. Skapa din egen grupp av vänner genom att umgås med andra som delar dina intressen; Jag kollar sällan någonsin min telefon eftersom mina närmaste vänner är här hos mig. Speciellt efter att jag själv blivit pappa har jag haft det i åtanke.

“Cannabis som ett livshack”

Viktor Norén, nybliven pappa i sommar, har en åttaåring, en femåring och en nyfödd att ta hand om. Eftersom de äldre barnen har hjälpt till och tagit hand om det nya systemet tycker Norén att det nu är ett bra tillfälle att skaffa en bebis. Att ha ett barn istället för två har gjort våra liv enklare. Jag kunde inte föreställa mig livet utan mina hundar, och tanken på att ge upp dem är hjärtskärande. Han hävdar att han håller på att bli galen eftersom han inte kan bli hög när som helst snart.

Viktor Norén måste jobba hårt för att hålla kärleksrelationen vid liv.

Norén hävdar att hans storasyster Johanna, 37, är en kär mamma som är populär bland barnen. Med ett ord, hon briljerar. Tillgivenheten hon såg mellan sina föräldrar och den hängivenhet hennes morföräldrar visade henne är anledningarna till detta. Ja, vi tänker acceptera det. Jag försöker ge det min fulla uppmärksamhet. Jag såg hennes graviditet som en investering i ett operativsystem så att jag inte skulle vara den sortens pappa vars liv dräneras av förlossningsdepression efter födelsen av hans första barn.

På grund av detta har jag satt min hälsa först och slutat oroa mig så mycket. Jag fysiskt elittränade på riktigt. Det första jag skulle säga till mig själv varje dag efter att jag vaknat var: “Kom tillbaka då, gå upp då.” Bara en timmes vaken har tillåtit mig att sluta där jag slutade. Jag ville inte vara den där föräldern som ser tjugo år äldre ut än vad han faktiskt är när hans barn vaggar honom i rockern och säger “pappa vakna d.”

Viktor Norén har blivit mer entusiastisk sedan han blev pappa.

Enkelt sagt, om du orkar kan du erbjuda dina kontakter den uppmärksamhet de förtjänar. När du är förkyld eller har influensa finns det inget du kan göra annat än att vila. Jag överväger noga hur jag spenderar min tid och ansträngning, och jag sparar alltid en del för att investera i de kontakter som betyder mest för mig. En bitter individ är en relationsmördare i min bok.

En ny utredning om kära gamla Johannas förberedelser inför barnbarnens lek bryts av Viktor Norén.

Gustaf och Viktor Norén, två bröder som arbetar inom tv-sektorn, har nyligen rönt ett visst mått av framgång. Musiken och melodierna de framförde rörde svenskar runt om i landet. Både Victor och Gustaf är extremt upptagna proffs, men Victor har nyligen tagit beslutet om han vill ha fler barn eller inte.

De har syntar i “S mycket bättre”, en framtid med Sugarplum Fairy och Mando Diao, och en egen tidslucka på TV4. För nästa upprepning av vår skidmask har vi bestämt oss för att ändra saker och ting lite. Svenska folket har varit vårt trumfkort, vilket Viktor Norén har erkänt i sändningen. Vi har haft turen att följa med på bröderna Noréns märkliga äventyr och besöka 12 städer runt om i Sverige med dem, inklusive Borlänge, Stockholm, Karlstad och Alingss.

Vi har träffat konstnärliga snubbar som blev djupt påverkade av musiken som spelades på dessa platser, och vi har sett dem kula, tralla, kör och mer. Ett stort musikaliskt äventyr, förenklat. Men när måndagens säsongsavslutning sänds kommer programmet inte längre att sändas. Tidigare har Viktor uttryckt sin tacksamhet för möjligheten att gå på “Bröderna Noréns underbara resa” via Instagram.

Viktor Norén Barn

Gustafs och Victor Noréns barn, bostäder och karriärer

I fortet bildar Gustaf och Victor en lycklig familj. Gustaf och hans familj – hustrun Pernilla Whlin Norén och barnen Josef (15 år), Edith (12), Bror (10 år), Salka (7 år) och Moses (4 år) – bor i Borlänge, Gustafs födelseort. Deras barn, Harriet, Julian och Ruben, och deras föräldrar, Viktor och Johanna, bor alla i Stockholm.

Just nu pratar Victor och Hänt om hur han känner för bebistiden och om han vill ha mer eller inte. Jag antar att jag har en nu när jag vet att han är en bebis. Fram till fyra års ålder kallade jag dem fortfarande bebisar. Om tre år, när de (förhoppningsvis) ska få barn, ring mig gärna. Han fick nyligen sin lilla bebis, men han skriver redan på nätet om hur mycket han avgudar honom.

Viktor Norens familjer och vänner

Hur mycket hans barn betyder för honom är något han har svårt att beskriva, något han tror att alla föräldrar kan identifiera sig med. “Men jag tror att det de gör framför allt är att göra allt snyggare, roligare och bättre bara genom att vara där.” De höjer värdet av allt.

Hur ställer sig Viktor till att vara förälder i praktiken?

Jag vill se mig själv som en engagerande och energisk förälder. Både jag och mitt barn har blivit ivriga fotbollsfans. Ett citat som tillskrivs Hänt lyder: “Jag gillar att umgås med min unge och sjunga med min dotter.” Är detta början på något fantastiskt för bröderna Norén? Vill Viktor Norén ha en större familj? Han har nu svarat på båda våra förfrågningar!

Ladda ner Hänts nyaste app nu för gratis glädje och de senaste nyheterna. Victor och Gustaf Norén, allmänt känd som Mando Diao, är ett framstående musikaliskt par. Deras nya show, Bröderna Noréns underbara resa, är rolig. Två bröder på väg genom Sverige på jakt efter musikaliska kollegor; detta är den centrala premissen för showen.

När Hänt härnäst pratar med Viktor får vi veta om det blir en säsong till. Han svarar, “Ja, det har det, men på ett sätt tror jag att det här är mer en sketch än ett tv-program”, och antyder att han inte anser att det är det senare. Vi kommer att ta del av alla matvanor som omger våra skitspelande aktiviteter. Det finns inte precis en helt ny skidsäsong som börjar varje maj.

Jag tvivlar inte på att vi kommer att upprepa detta; de enda osäkerheterna jag har är logistiken och tidpunkten för nästa evenemang. Jag har dock bara lastat ett enda ton på vattentankens tak. För mig är säsong ett bara igång. Den första låten är bara början, eftersom vi planerar att ta den på vägen och spela in fler låtar med samma rollkaraktär som visas i den första singeln. Innan du vet ordet av är vi på den andra låten.

Det är för närvarande tre unga ungdomar i Viktors vård. Mitt i sitt hektiska jobbschema, hur klarar han av att umgås med sina nära och kära?

Han fortsätter med att säga: “Hant, jag har en bra jämförelse med Gustav som jobbar i skolan fem dagar i veckan.” Det här är mycket allvarligare. Att spendera tid med barn kommer att kräva mycket av dig, men framför allt mycket energi. Jag verkar alltid vara den som kväver barnen när jag försöker prata inför klassen. Sätt på lite musik och slappna av, alla ni oroliga föräldrar där ute. Evig lyssnande på musik är galet.

Du och de andra medlemmarna i Nemos pod diskuterade hur utmanande det är att bryta din relation med en bebis. Finns det något med att ha en bebis som du saknar nu när du inte gör det? Jag antar att jag skulle kunna säga att jag har en beebo för honom, även om han redan har en. Fram till fyra års ålder kallade jag dem fortfarande bebisar. Om tre år, när de (förhoppningsvis) ska få barn, ring mig gärna. Jag har alltid velat ha en bebis, och nu när jag har en är jag hopplöst kär i honom.

Hur känner du inför att vara förälder?

Det är svårt att sätta ord på det, men jag tror att barn förbättrar livskvaliteten på alla sätt de kan. De höjer värdet av allt. Man kan också säga att “Jag tror att jag är en rolig pappa” (Jag tror att jag är en cool pappa). Under samtalet får vi en glimt av Viktors inställning till föräldraskap. Enligt honom, “Jag tycker att jag är en rolig pappa, jag har mycket energi.” Både jag och mitt barn har blivit ivriga fotbollsfans. Att sjunga barnrim med mitt barn är ett av mina favoritsätt att umgås med honom eller henne.

Bianca Ingrosso, Sarah Dawn Finer och Edward af Silén ska enligt uppgift inte längre vara domare i TV4:s schlagertävling “Talang” någonstans i mitten av 2022. David Batra kommer dock att fortsätta sitta i juryn till sommaren 2023 , tillsammans med andra svenskar och underhållare Johanna Nordström, Helena Bergström och Viktor Norén.

Folk är nyfikna på de nya “Talang”-juryn, bland dem Viktor Norén, och programmets nya säsong har börjat. Jag undrade om du var nyfiken på att höra mer från Borlängebandet. Sommaren 2021 deltog han och brodern Gustaf Norén i kampanjen “Så mycket bättre”. Även Gustaf Norén, hans syskon, medverkade i föreställningen. Bröderna Victor och Gustaf Norén kallar båda Borlänge hem. Gustaf Norén från Mando Diao och hans bror Viktor Norén från Sugarplum Fairy är två bröder som båda tagit sig in i musikbranschen efter att ha fötts i Borlänge.

Viktor Norén Barn
Viktor Norén Barn

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!