Sprid kärleken
Fredrik Boltes Dokumentär
Fredrik Boltes Dokumentär

Fredrik Boltes Dokumentär – Mest känd för sin ökända “tjockdokumentär” på SVT, Fredrik Boltes turnerar nu på egen hand i Sverige. Han är villig att diskutera vad som helst, från politik och död till popkultur och ståuppkomedi. Moderna bilbarnstolar med enkel åtkomst, Behöver du något unikt eller har speciella önskemål, tveka inte att höra av dig.

Som ett extra lager av säkerhet erbjuder vi dessutom våra kunder avbokningsskydd:. Om du eller någon av dina gäster inte kan ta sig till evenemanget som du redan har betalat för kommer du att få full återbetalning. För att detta ska gälla måste du eller en nära familjemedlem ha att göra med en livshotande sjukdom eller skada. Rum och medicinsk utrustning ska reserveras med minst sju dagars varsel. För mer information se fullständiga köpvillkor.

Vi gjorde inte mycket av arbetet med det här själva. Vi är en biljettbörs som uppmuntrar kunder att verifiera med evenemangets arrangör för det billigaste priset. Det skulle vara en hit om det fanns ett tv-program om en gemenskapsfest. Trots att det är en reklam är “Min tjockumentär” hjärtevärmande.

Fosterpandemin är ett stort problem direkt. Antalet förseningar som skickades ut under 1980-talet ökade med en faktor tre. Vi behöver dubbelt så många kor! Hur mycket pengar har du just nu? Det är möjligt att vår kulturs genomgripande betoning på mat är en faktor i ökningen av fetma. “Sugen p ngot extra?,” “Biltemakorv 5 kr!”, och “Tank bilen och f ett sexpack Trocadero p köpet!” är några exempel på dessa förslag. Ungefär hälften av alla personer har framgångsrikt avvisat förslag med lite kiss och vatten.

Det är i sin bok “Min tjockumentär” som Fredrik Boltes tar upp denna fråga. Huvudpunkten i handlingen är en magsocks-procedur och en kärlekshistoria. I ett fyra och en halv minuts inslag på SVT får vi se en reggaemusiker och en komiker skämta om T-shirten i storlek XXL de båda har på sig och den “köttkjol” de kallar den. När hans hälsa förbättras kommer vi också att kunna se medan han förflyttas mellan sjukhuset och hemmet.

Till en början blev jag upprörd över Solskenshistoriens kritik av ett samhälle som gör både för mycket och för lite för sina medborgare. Oavsett var deras mags förråd av det hungersignalerande hormonet ghrelin finns, kommer vissa människor alltid att vara hungriga. “Min tjockumentär” är så kortfattad att den kan förväxlas med en annons om gastric bypass (privata sjukhus kurrar patienters huvuden). Är det någon som tittar på trailern som inte omedelbart går på en diet för att gå ner 90 kilo?

Trots ovanstående oro är Boltes dokumentär onekligen ett fantastiskt stycke pedagogisk underhållning. De som lyssnar på Bolt som skryter om hur han nu kan simma i ån, cykla med sin son och förstöra en by i en liten upskjute är mer robusta än jag. “Min tjockumentär” har blivit populär trots att det är en reklam. Magsäckskirurgi är, i motsats till den utbredda opinionen, inte svaret på samhällets alla missförhållanden. Många människor behöver inte längre hjälp från andra för att ta hand om sig själva; till exempel kan män och kvinnor äta framför sina barn utan att skämmas.

Det skulle till exempel ha varit lärorikt att diskutera det faktum att 67 % av personer med låginkomstbakgrund är överrepresenterade i det straffrättsliga systemet, medan bara 45 % av personer med höginkomstbakgrund är det. Dessa detaljer lagras i hemlighet i appens kod. Den blivande klangboten i “Min tjockumentär” är föremål för en svart komedi.

Tjockis-skämt är en allvarlig fråga, ungefär som samer och juda vitsar. Men när Boltes glider ner försvinner humorn. “Min tjockumentär” kompletterar metodiken för en framväxande civilisation genom att avslöja skepticism (eller talarstav) hos samhällets mest isolerade medlemmar. Det är en hel säsong tillägnad en trend som bara kommer att bli mer allmänt förekommande under de kommande åren.

I dag gör en av hundra magsäckskirurgi. Men under de kommande decennierna kommer cirka 3 procent av befolkningen att behöva någon form av kirurgisk ingrepp. Det finns fördelar och nackdelar med det oberoende som följer med det. Vi måste prata om vad vi ska göra om en nödsituation uppstår.

Veckans mest spännande kulturevenemang och omstridda intellektuella debatter, sett av Karin Petterson, kulturredaktör på Aftonbladet. Varje sorts banting är rättvist för Fredrik Boltes, som har jojobantat hela sitt liv. På grund av sin vikt har han problem med att leva ett normalt liv med sin son. Han väger ca 160 kg och är därför ganska enorm. Han har bestämt sig för att gå igenom gastric bypass-operationen. Vänner och medarbetare till Fredrik Boltes har dokumenterat honom före, under och efter operationen de senaste åtta åren. Slutresultatet är en dyster halvtimmes dokumentär.

Fredrik Boltes Dokumentär

Fredrik Boltes, tv-producent och komiker, bestämde sig för att operera gastric bypass efter att han provat allt från jojorökning till juicefasta. I sin dokumentärfilm “Min tjockumentär” berättar han om den känslomässiga och fysiska prövningen han utstod i åtta år. Att Fredrik Boltes alltid varit lite av en karaktär är något han har fått förlika sig med, tillägger han.

Mannen själv beskrev honom som en massiv, skrovlig figur med långa, flödande dreadlocks som “hoppade runt barfotan på scenen med sitt reggaeband och dukade in i publiken.” Jag såg Fredrik sitta framför mig på ett kafé i Stockholm, med en regnbåge av strumpbyxor. Hans signaturdreadlocks har klippts bort och han har gått upp 70 pund.

Så länge jag kunde minnas såg gastric bypass ut som en extrem procedur avsedd för mycket unika omständigheter. Men han kan inte låta bli att undra varför ens 10 % av människorna har provat det. Det finns fler personer med efternamnet Johan i den här parken än det finns personer som har opererat gastric bypass eller sleeve.

Efter att ha lidit av jojo-bantat under större delen av sitt liv, försökte Fredrik alla möjliga bantningstrategier, inklusive att avstå från alla fasta måltider i 60 dagar till förmån för färskpressad grön juice. Det var inte planerat att ta bort ett foster från ens kropp eftersom det liknade hasardspel, var för likt att tävla i en skönhetstävling och kan få ödesdigra konsekvenser.

Några år senare, när siffran på vågen nådde 162 kg och han fick ännu allvarligare hälsoproblem på grund av sin viktökning, bestämde han sig för att ta frågan på allvar. Liksom sitt barn längtade han efter ett förutsägbart liv med sin familj. I SVT-serien Min tjockumentär får tittarna i fyra delar följa Fredriks tankgångar, frågor och känslor innan, under (bokstavligen) och efter hans gastric bypass-operation.

Fredrik är en naturlig passform eftersom han inte bara är rolig (han har arbetat som producent för den satiriska showen Svenska Nyheter) utan också trevlig och… ja, bokstavligen naket. På grund av detta “ohälsosamma förhållande till mat” kände han att det var avgörande att förklara dess tillkomst.

Mat är mer än bara bränsle för de flesta män, särskilt de som bor på västra halvklotet. Det här är en fantastisk chans att imponera över kunder, fira ett evenemang och lägga till mervärde till dina produkter och tjänster. Många vardagliga institutioner i vår kultur skulle inte kunna fungera utan mat. Det är underbart att se på, men det kan göra en kille helt förbannad.

Människor från alla kulturer och epoker har vänt sig till mat som en källa till tröst och fritid. Efter en lång dag gillar Fredrik att spela paltkoman medan han äter pizza. Han dricker inte alkohol eller röker cigaretter eller tuggtobak. Min ångest och spänningar, samt mina dåliga matvanor, ledde till att jag ökade i vikt. Klockan fyra på morgonen är alla uppe och redo att åka. Vad är några roliga sätt att tillbringa dagen om en turist i Danmark upptäcker att det inte finns något öppet? Hur är det med pizza?

Andelen överviktiga eller feta svenskar är nu långt över 50 % och stiger snabbt. Överdosdödsfall är vanligare bland män än bland kvinnor, och problemet är värst i ekonomiskt utsatta områden. Fredrik såg till att killarna inte skulle nämnas i någon mediebevakning av omvälvningen.

Jag trodde inte att det var så viktigt, men det gör tydligen mördarna. Vi har träffat tjocka tjejer som det råder bred enighet om och de som det råder stor oenighet om. Vi har sett små tjejer som tycker att de är tjocka och tjocka tjejer som tycker de är smala. Han konstaterar att vi har interagerat med alla slags lokala kriminella och gängledare.

Fredrik är orolig för att dokumentären skulle ta fel på grund av styrkan hos bilder, arkitektur och människokroppen för att framkalla intensiva känslor. Det finns ingen relevans för viktminskning eller postleveranshastighet, så tittare bör inte slösa bort sin tid på att se hela serien.

Jag skriver ner mina skäl för att berätta den här historien för dig och vad jag hoppas att du kommer att lära dig eller bli motiverad att göra som ett resultat. Men om pjäsen hjälper rätt kråkspar, fortsätter han, jag kunde inte vara lyckligare. Vissa fitnessentusiaster är oroade över att dokumentären, som har blivit märkt som en “reklamfilm för gastric bypass”, kan uppmuntra folk att gå upp i vikt. Hur tolkar du detta?

Om du vill berätta din historia om något så svårt som detta, har du min största respekt. Jag kan inte ens börja föreställa mig vad dessa människor har gått igenom. De måste diskuteras. När dessa personer leder samtalet går det dock smidigt. Och jag önskar att jag kunde göra detsamma med allt jag har lärt mig.

Fredrik Boltes Dokumentär
Fredrik Boltes Dokumentär

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!