Sprid kärleken
Tuva Novotny Tre Barn
Tuva Novotny Tre Barn

Tuva Novotny Tre Barn – Tuva Novotny berättar om att vara trebarnsmamma och filmen Avgrunden.
Eftersom hon är en av Sveriges mindre kända skridskoåkare och tillbringade så mycket tid på skridskoåkning i Danmark, vet man väldigt lite om hennes privatliv.

I en intervju med Femina diskuterar Tuva Novotny invandringspolitiken och maktdynamiken i filmbranschen, samtidigt som hon belyser hennes förhållande till Alexander Skarsgrd och avslöjar att hon är mamma till tre. De flesta säkra nybörjare skulle vilja veta om det vore lika effektivt att “rycka plstret” direkt.

Som svar säger Tuva Novotny, som nu är 43 år gammal, att att få barn med en av Sveriges mest kända internationella skridskoåkare inte har förändrat hennes liv nämnvärt.Jag går tillväga på samma sätt som tidigare. Att jag kan fortsätta njuta av mina vanliga strandpromenader, förklarar hon. Sedan hon blev hushållsgestalt som Nora Strandberg i TV4:s Skilda världar i slutet av 90-talet har hon hållit det här avståndet och media har generellt respekterat hennes beslut.

Alexander Skarsgård och jag gjorde slut över cocktails, och det var trevligt. På grund av detta slog det till när Ann Söderlund och Sanna Lundell undersökte sambandet mellan Tuva Novotny och Alexander Skarsgård och varför svensk media var “så schysta” mot paret i deras podcast.Tuva inser omfattningen av åtagandet och uttrycker oro över att situationen inte förvärras.

Skådespelerskan lovar att det kommande tv-programmet Allt och Eva inte kommer att sockerrocka hur det är att vara medlem i den enorma Skarsgaard-familjen när Femina. möter henne. Avgrunden, en katastroffilm i regi av Tuva Novotny och utspelar sig i staden Kiruna, blir en hit under vintern 2023.

Rickard L. Eriksson, R. L.

Det är mitt på dagen på en bar i södra Stockholm och ett hagelväder har precis rullat in över staden och förstört alla chanser till juli utomhusscenerna som var planerade.Medan en man i ett otrevligt hus förbereder sig för att filma på en hyrd plats, sätter sig Tuva Novotny till en näringsrik lunch. Tuva, som har medverkat i både norska och danska tv-program genom åren, och hennes exman och barn bor nu i Köpenhamn. Hjälp med att köpa ett danskt flyg.

Det var därför hon gick till sin mormor bara en gång. Tuva Novotny jämför Danmark med “mini-Frankrike” eftersom offentliga personer är mer benägna att bli trakasserade och det är svårare att undvika att bli igenkänd offentligt.

Jante har stor makt i Danmark. Agera inte som om du är någon speciell bara för att du har kommit hit. Detta är en av anledningarna till att jag flög lågt över ditt hus en gång. Även om jag var ung och hade fyllt flera roller, tyckte jag att det var meningslöst att ständigt gå utöver vad som krävdes av mig på jobbet.

Med sin nyvunna insikt föreslår Tuva: “Låtsas som att alla människor hela tiden gör är att sitta och tänka.” Hon har funderat mycket på en resa till Sverige den senaste tiden. Det är viktigt för allas förstånd i den nya familjen om familjeförsörjaren snabbt kan hitta arbete. Att spela Allt och Eva i katastroffilmen Avgrunden, som spelades in i Norge och Finland, avslöjar hennes önskan om en mer permanent tillvaro i fäderneslandet.

En dröm som går i uppfyllelse är att flytta tillbaka till Sverige. Jag njuter av min tid i Köpenhamn, men jag längtar efter att vara närmare mina nära och kära. Under coronapaniken införde Danmark en statlig lockdown, vilket gjorde det omöjligt för någon att kontakta sina nära och kära.

Det känns skönt att vara tillbaka på mitt svenska jobb. Tuva Novotny, som snart kommer att bli generad när hon återvänder till uppsättningen av en stor film som hon arbetade med i Sverige, säger: “Jag växte upp i branschen här, så det är fantastiskt att se produktionerna och återknyta kontakten med människorna jag har arbetat med tidigare.” Hennes filmografi inkluderar den kritikerrosade filmatiseringen från 2013 av Maria Langs The Secret Garden samt den kritikerrosade bilden Borg från 2017 där hon porträtterade rollen som Mariana.

Hennes professionella karriär började när hon var 15 år gammal och hon medverkade i 223 avsnitt av den svenska TV-serien Skilda världar. Vad jag har sett är det här en bris att dra av.
Tuva hävdar att det sena 1990-talet var en särskilt kvinnofientlig och macho era.

Männen hade all makt i företaget och kvinnor behandlades som andra klassens medborgare. Att hitta rätt väg krävde mycket eftertänksamhet och intelligens. Jag hade hittat rätt väg; kvinnor med synlig halshud omgav mig. Värmlänningen Tuva Novotny säger att hans föräldrar lärde honom att säga till mobbare att “jävla” om de fick honom att känna sig obekväm. Novotny är den äldsta av sex barn.

En bakgrund som hon tror har gett henne både perspektiv och skydd i Hollywoods ryktbarhets ofta farliga och oförlåtande värld.Att ha ett liv utanför skolan har varit fantastiskt. Jag är inte sån som dyker upp tidigt till premiärer på ordinarie tid. Stabiliteten som följer med att leva ett normalt liv hjälper dig att undvika att bli fixerad vid förutfattade meningar om vad det är.

https://youtu.be/0Bq4YKXOz6M
Tuva Novotny Tre Barn

En anklagelse om våldtäkt av webbplatsens administratör på 1990-talet spreds av en kvinna över flera Facebook-grupper. Även om Malmros inte avslöjade några namn kunde regissören och hans advokat identifiera den som hade blivit falskt anklagad (en teori som Malmros själv presenterade i en debattartikel för Aftonbladet) och få kvinnan fängslad för grotesk trohet och en stor penningkrav på 60 000 svenska kronor.

Efter ett hett ordväxling befann sig filmens regissör på hugget och har nyligen återupptagit produktionen. Den gröna dippen behöver extra naket, tack. ingenting att göra med det skumma pågående, och förklarar att hon “älskar Ulf Malmros.”

Jag hoppas att det blir en bra upplevelse. Försoning. Även om jag håller med om att olagligt beteende måste bemötas med allvarliga konsekvenser, tycker jag också att samhället bör arbeta för att tillhandahålla en atmosfär där individer känner sig bekväma med att diskutera sina känslor och hitta en lösning på sina problem.

Jag har varit i kommunikation med Ulf om ett eventuellt projekt, och jag hoppas av hela mitt hjärta att det förverkligas så att han kan iscensätta en comeback. Efter att ha läst manualen till filmen Avgrunden drog Tuva slutsatsen att den mest fokuserar på Kiruna stad.

En annan framstående filmskapare vars rykte har varit omgärdats genom avslöjande av en skev kvinnosyn är Lars von Trier, som avbildades av Tuva Novotny i förra årets Riket Exodus. Hon hävdar att hon hade andra tankar om att arbeta med den danske regissören och att hon tidigare hade sagt “nej” till roller på grund av produktionens oetiska karaktär.

Jag är medveten om det sociala trycket som följer med att ha ett moget perspektiv för min ålder. För att undvika obekväma stunder under inspelning av intima scener har det blivit vanligt på senare år att ha en “intimitetskoordinator” på inspelningsplatsen. Detta är goda nyheter för besättningen, som inte längre kommer att behöva ta itu med de smygande skateboardåkare som har varit kända för att dröja utanför studion. Kiruna stod värd för en visning av filmen Avgrunden.

Det kan tyckas löjligt, men den svenska filmindustrin hävdar att det inte borde gå vidare. Det är underbart just nu, ingen tvekan om det, men jag tror inte att en intimitetskoordinator är nödvändig för ens en kyssningssession. Det är i alla fall så mitt sinne har fungerat.

Hon skämtade om att hon hoppades att fler manliga skådespelare skulle ta av sig medan de visas. Den här hösten får Avgrunden världspremiär, en film som har stämplats som Sveriges första “katastroffilm” på grund av sin dramatiska skildring av den stadsövergripande evakueringen av Kiruna. Robin Sherlock Holm har skrivit ett manus tillsammans med filmens filmskapare, Richard Holm och Nicola Sinclair.

Tuva Novotny spelar Kiirunavaaragruvans säkerhetschef, som försöker jonglera med arbete, familj och en oböjlig ex-flickvän när börsen kraschar och kryphål dyker upp.De är fast beslutna att göra det till en “blockbuster”-film i Hollywood-traditionen. Dess omfattning konkurrerar med nordiska Skalvet och Vgen när det gäller ambitioner. Med sina egna ord säger Tuva: “Det har varit uppfriskande att arbeta med något som är så kraftfullt i sin genre.”

När jag läste romanen insåg jag att den handlade om Kiruna och den fruktansvärda händelsen som fick stadens invånare att fly. Med tanke på det är historien vettig, och jag kan acceptera varför vissa individer blir irriterade.Hon förklarar att det finns många likheter trots de många CGI-inslagen.
Vi har fotograferat i en grotta i Kiruna, Finland och på Gran Canaria, där landskapet verkar vara på Island. Detta svenska fenomen är ett Hollywood-under.

Tuva Novotny Tre Barn
Tuva Novotny Tre Barn

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!