Sprid kärleken
Tommy Körberg Hemsida
Tommy Körberg Hemsida

Tommy Körberg Hemsida – “Varjekonstnärernas mardröm”. När en artist är sjuk kan han eller hon skriva ett offentligt brev som förklarar hur ont det gör att behöva uppträda. Det är varje musikers värsta mardröm. Tyvärr kan han inte gå upp på scenen och utföra en perfekt Grand Finale eftersom han kommer att utplånas av “fantastiska läkare”.

Han säger också att han är vid gott mod och uppskattar publikens förståelse. Deltog i konserten i torsdags. Artist planerad att dyka upp i Kristianstad på torsdag. Enligt tidningen Kristianstadsbladet var han på konserten av hälsoskäl. Även torsdagskvällens konsert i Stockholm är planerad att genomföras.

Tommy Körberg, som nyligen fyllt 75 år, är nu på sin landsomfattande “Grand finale!” . Körberg har svåra ryggsmärtorbrännskador och behöver omedelbart läkarvård. Kära publik! Min intuition säger mig att vi måste boka en konsert till i morgon bitti i Kalmar; att göra det är varje musikers dröm. Tyvärr är det inte möjligt för mig att ställa mig på scenen och göra en perfekt Grand Finale. Jag får bortskämd av duktiga läkare och mår bra!Tommy Körberg skriver ”Tack för din förståelse!” på sin hemsida.

Det är oklart om resten av turneringen kommer att spelas. Tommy Körberg är efterlyst av Expressen. Elias, 2,5 år, smittades av streptokocker och dog av sepsis. Hans tre och ett halvt år gamla bror, Mikael, är extremt sjuk på grund av samma bakterie. Julia och Alexander bor i staden men har inte tid att begrava sina föräldrar.

Vi kan inte fira just nu; vi måste ta hand om Mikael, säger Alexanders pappa Elias mådde inte bra fredagen den 5 juli så hans föräldrar ringde till lärarna på hans grundskola i Kristianstads kommun. Han kände sig kall och på kant runt halsen.

Hans föräldrar tog in honom och höll honom hemma resten av dagen. Han blev dock inte bättre under dagen utan blev istället alltmer rädd. Mamma Julia: “I måndags bestämde vi oss för att ringa veterinären.” Sedan dess gick allt under våra föräldrars svåra tid åt samma håll. De pratade ganska länge efter att de lämnat operationssalen på Karolinska i Solna utanför Stockholm. De försvann i ungefär en vecka och han hade ingenting med sig. Nu har de några nya kläder att bära.

Och de kommer att berätta mer senare. Läkaren på husmottagningen satte familjens säkerhet främst. Hon tog med lille Elias tillbaka till barnläkaren och sa till hans föräldrar: “Jag tror inte att de skickar hem honom till dig”, eftersom blodprovet visade på en infektion.

Men de andra barnen fick problem på rasten, enligt Julia. De spekulerade i att det kan ha varit en virusinfektion. Det korrekta svaret är “Var inter oroliga.” De sa att det var avgörande att dricka mycket. Jag sa till henne att han har ont i halsen och inte vill äta, så jag skar inte av hans fingrar. Han var ovillig att öppna munnen.

De skickade den till oss då. – Hem oss skickade sedan. Men han blev inte bättre, och inte Alvedon heller. Han lugnade ner sig och fick röda taggar i munnen. På natten skrek han och skrek och skrek och skrek. Vi erkände att vi behöver hjälp. Nästa morgon, torsdag, mådde Elias fortfarande illa.

De ville inte äta, dricka eller ens ta en klunk vatten. Vi erkände vårt behov av hjälp. Brådskande blodprov avslöjade en försämrad infektionssituation. Men de sa att han inte behövde antibiotika, sa Julia. Återigen skickade hans familj honom iväg. Det var en katastrof nästa natt. Elias grät inte, och nu blev även Mikael rädd.

På fredagsmorgonen kunde Elias inte stå på benen. Han kunde bara vila sitt huvud i mina armar och inte hålla upp det. Denna gång planterades pojken. Det var som om de inte hörde oss när vi sa att vår andra pojke var sjuk, säger Julia. Alexander, pappa, åkte hem för att träffa sin son, Mikael.

Elias började få problem med magen på förskolan. Det gick inte så bra för Han. Efter det frös händerna och de applicerade en del igen. Jag var precis där, bredvid honom, säger Julia. Familjen har beslutat att registrera Ivos död.

Tommy Körberg Hemsida

Sveriges största röst är tillbaka och han är sugen på mycket den här gången. Grand Finale, Tommy Körbergs nya show, är en retrospektiv av hans unika musikaliska karriär som tar oss bakom kulisserna i hans kaotiska och händelserika liv.

Vad såg Astrid Lindgren och Olof Palme i Tommys öga? Hur blev HasseTages en festivalfest? Hur kunde Tommy få tag på en ABBA-video? Grand climax är ett spännande spektakel som tar dig med på en resa full av musiknummer, stunts och det ultimata schlagerklimaxet.

Tommy Körberg presenterar sina finaste musikaliska milstolpar från mer än en halv livstid, ackompanjerad av åtta virtuosa musiker. Grand Finale ger också tittarna en chans att se en mer genuin sida av de tävlande utöver de stereotyper som visas i kategorierna. En man som bara njuter av möjligheten att återvända till scenen och göra det han utmärker sig på – sjunga – så ofta som publiken begär det.

Född i Norsjö, Västerbotten, 1948 var Bert-Tommy Gustaf Körberg. Tommy var uppe i en musikalisk familj; han uppträdde på lokala evenemang och jammade med sina syskon från tidig ålder.Hans genombrott kom 1968, med släppet av Nature Boy; skivan gav honom en Grammis för Årets nya artist.

Låten “Judy, Min Vän” av Tommy framfördes i Eurovision Song Contest 1969, och året därpå blev hans låtar “Dreams of Elin” och “Like a Brother Over Troubled Water” massiva hits.
Senare etablerade sig Tommy ytterligare inom musikgenren och medverkade i filmer som Les Misérables, The Sound of Music, Chess och Riviera of Gold.

Han har även belönats med bland annat Guldmasken, Karl Gerhards hedersprize och Cornelis Vreeswijk-stipendiet Tommy Körberg har Sveriges mest omfattande musikrepertoar, uppträder aktivt i TV, teater och konserter och blir bara bättre med åren.

Tommy Körberg är olik någon annan svensk underhållare när det gäller sin konstnärliga mångsidighet. Om du vill tillföra ett musikaliskt geni till ditt arrangemang, anlita Tommy Körberg och hans kvartett eller, för mindre arrangemang, en pianist.

Efter att ha uppträtt för hem som säljs i Stockholm och Göteborg turnerar Tommy Körberg landet runt med sitt hitframträdande, Grand Final, för en rad sommarkonserter. Han planerar att kolla in alla de bästa sommartillställningarna i Sverige, från avskilda stränder till storslagna palats och parker. Biljetter finns nu till försäljning via evenemangets arrangör, All Things Live.

Hyllningar från media har varit många och innerliga, med termer som “världsklass” och “stjärnar” som används flitigt. Publiken har inte kunnat få någon förtäring, så presentationen har skjutits upp flera gånger. Från Malmö i söder till lvsbyn i norr väntar äntligen en turné som många trognafans har väntat på.

En spännande resa fylld av musiker, skanks och schlagerfinaler, ackompanjerad av Sveriges största publik och uppbackad av duktiga musiker. Tommy Körberg har tvingats ställa in några shower på sin kommande “Grand Finale”-turné på grund av stämbandsproblem, enligt Svenska tidningen Expressen. De planerade konserterna skulle äga rum i Kristianstad, Bstad och Kalmar.

På sin hemsida kallar Körberg det för “varje artists mardröm” att behöva göra. Tyvärr är det inte möjligt för mig att inta scenen och utföra en perfekt Grand Finale. Jag är i händerna på utmärkta läkare och mår bra. Han fortsätter sina skrifter. Om detta kommer att få effekt på framtida konserter eller inte är oklart. På grund av hälsoproblem måste Tommy Körberg skjuta upp årets Dalhallakonsert till nästa.

Vi har precis fått veta den mycket olyckliga nyheten att Tommy Körbergs Grand Finale-konsert i Dalhalla inte kommer att bli som planerat. Tommy behöver omedelbar läkarvård eftersom han har svåra revbensfrakturer. Tidigare konserter på turnén ställdes in av samma anledning, men vi hoppas på att behandling och återhämtning gör konserten i Dalhalla möjlig.

“Kära publik! Att ha konserten på Dalhalla är alla musikers dröm, och det är något jag har tänkt på den senaste tiden. Tyvärr är det inte möjligt för mig att inta scenen och framföra en perfekt Grand Finale. Jag blir bortskämd av fantastiska Läkare och mår bra! Jag uppskattar ert tålamod Tommy Körberg åker sin vagn till Dalhalla för Grand Finale! Efter att ha uppträtt för hem som säljs i Stockholm och Göteborg turnerar Tommy Körberg landet runt med sin hitföreställning Grand Finale under en sommarserie med.

Tommy Körberg Hemsida
Tommy Körberg Hemsida

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!