Sprid kärleken
Titti Schultz Längd
Titti Schultz Längd

Titti Schultz Längd – Den här bilden från tidigare i somras, när jag och Erik var på sommaröppningen på Strandbryggan Sea Club, återupptäcktes just denna vecka. Jag älskar den här bilden på oss, även om mitt enda klagomål är att den underskattar min storlek. Mitt sinne gick till den lägsta möjliga nivån, där Eriks panna stod på mitt hår.

Skulle du säga att jag har fel? Jag har aldrig känt mig kort, och jag gör det inte nu, även om jag är i en era där det förväntas att vara lång. Så vitt jag vet är jag en hel centimeter längre än du. De ser ut som miniatyrhundar, men de är faktiskt väldigt självständiga och vaksamma, precis som en Doberman. Okej, vi är båda täckta nu.

Min faktiska ålder är tjugosex plus hälften. Det är självklart kränkande för svenska kvinnor. Bara en liten stund. Erik verkar ha åldrats, enligt mig. Han är inte bara kortare än mig nu, han var inte riktigt hög när vi träffades första gången. Nu har han nog mognat.

Grattis till Titti Schultz som är vinnaren av veckans FEM FRÅGOR TILL! Som journalist agerar Titti även som konferens- och programvärd. Du kanske känner igen hennes röst då hon var programledare för Sveriges populäraste radioprogram P4 Extra.

Titti har varit radiopersonlighet ganska länge och hon har varit med i flera program. Några av dem är Rix Morgonzoo, Vakna med NRJ, och P5 STHLM:s morgonprogram. Årets Talare i rollen som moderator på Talargalan 2016 var Tittis tidigare nominering; 2020 nominerades hon till Årets programledare radio på Guldörats radiogala.

Som byrå har editK haft turen att arbeta med Titti i många år eftersom hon är en mycket frispråkig kund. “Hej, lyssna på Titti!” Många människors humör höjs när du än är här. Jag hoppas att Guldörat 2020 blir en enorm framgång! Så vi hoppas att du kan hjälpa oss genom att svara på dessa fem frågor:

Allt om dig kan höras av alla!

Tusen tack. Det är så fantastiskt att vara här! Fantastiskt arbete! Radiologernas kommentarer gör mig väldigt glad. Åtminstone tills en tidigare okänd information avslöjas. Radion har genom åren spelat det mesta av min musik; Jag har förmodligen sjungit om alla möjliga ämnen. Jag kanske ska nämna att några av mina favorit saker att göra är att skriva (noveller, bokstäver och ett och annat ord eller två på svenska), läsa hymnböcker och förra årets filofaxalmanacka.

Varför skulle du vilja simma bredvid en viss världsmästare?

I stor utsträckning! Eftersom jag är totalt oinformerad är jag uppenbarligen villig att skicka en inbjudan till Joe Biden att gå med i Kamala Harris. Under tiden skulle jag vara nere för att träffa Donald Trump för kaffe och en pratstund om vi fortfarande är inne på ämnet.

Jag ser fram emot att träffa Boris Johnson och få en bättre förståelse för hans åsikter om COVID-19, Brexit och det nya barnets inverkan på hans dagliga budget. Icke desto mindre vill jag ta upp frågan om drottning Elizabeth II efter att vår lilla chatt är slut. Att äta lunch tillsammans låter som en bra idé. Gurka och te smörgåsar.

Vad skulle du ha gjort om du inte hade fått ditt nuvarande jobb?

Snälla, himlen! Jag skulle gå till pediatrik om jag kunde göra om allt igen. Jag är helt fängslad av de sätt på vilka avlägsna präster och kollegor kan interagera med andra. Flera operationer, inklusive stelopement, gjutning av ett avskuret finger och implantation av en hjärtklaff, har utförts på mig. Det kändes långsamt och tungt när jag blev så illamående när man tittade på hjärtväskan och såg hjärtat slå som en kikade när det låg där och gled. Att transplantera hjärtan är hjärtkirurgers specialitet.

Vilket av dessa språk behärskade du bäst år 2020?

Det faktum att något är valfritt bör inte ge människor intrycket att de borde eller kan göra det. Efter min hemska tid på Eland 2019 blev jag chockad över hur lite jag hade på min skidresa 2020. Jag hade hoppats på mer. Mitt försök till lugn tog lite tid, men jag anstränger mig för att jag vill bete mig moraliskt och tro att vi verkligen ser något historiskt, och jag känner mig så liten i den här församlingen. Kanske har vi alla lärt oss att slappna av lite mer; Jag ser många människor som arbetar på distans i framtiden; och om jag ska vara ärlig är det skönt att inte vara den som hela tiden mikrohanterar allas idéer.

För år 2021, vad har du för planer?

Ganska standard! Ja det är rätt! Förlåt, men jag har redan åkt. Jag räknar min anställning och möjligheten att arbeta som två stora förmåner som jag är evigt tacksam för. När det är dags att lägga upp planer igen skulle jag älska att ta med min pappa på en fantastisk semester, men jag vill inte lägga för mycket tid på att göra planer som oundvikligen måste ändras.

Jag kom till Storbritannien först när jag var fjorton år gammal, och jag har varit här länge. Jag är engelsk. Innan jag åker på äventyr till en lantlig del av England tänker jag se London. Precis som du kommer jag snart att kunna varva ner med mina kompisar ansikte mot ansikte, äta gott om mat och dryck och ha den typen av djupgående konversationer som är svåra att ha online. Det kommer att betyda världen för mig att vara med de människor jag bryr mig om och saknar.

Helt underbart

Att hålla konferenser för Årets Bok och Invigningen avguldbron, samt ge terminsidéer i Svenska dagbladet, har sysselsatt Titti i år. För fler av Tittis berättelser hittar du henne på P4 extra. Titti Schultz är en älskad värd av många på grund av sin berömmelse. Tvärtom finns det många som är trevligare. Förfrågningar angående hennes känslor angående hennes mammas bortgång och möjligheten att hon är barnlös.

Titti Schultz Längd

Att förbereda sig för ett radioprogram är en mödosam uppgift för alla moderatorer, till och med Titti Schultz. Erik Nääs, som bor intill, kritiserar programledaren för att vara för noggrann hemma. Hon konstaterar skrattande att en fråga om millimeter kan avgöra om en blomning står rakt eller inte.

Titti började sitt jobb som radioprogramledare 1998. Efter morgonprogrammen går nyheterna i luften. Under hennes ledning når P4 Extra – som sänds på RIX FM, NRJ och P5, lokalradion i Stockholm – 1,5 miljoner lyssnare varje dag hösten 2018. Jag gillar verkligen att använda P4 Extra.

På vardagar (måndag till torsdag), helger och vissa eftermiddagar är hon värd för det mest sedda nyhetsprogrammet i Skandinavien. Det här är det perfekta jobbet för mig eftersom jag får tillämpa mina journalistiska färdigheter på ett sätt som traditionella radiostationer aldrig skulle ha tänkt på.

Förutom att täcka ett brett spektrum av ämnen, inklusive flera uppmärksammade journalistiska kriser, har Sveriges Radio reportrar i alla hörn av världen, som Titti konstaterar. Det är viktigt att tunga ämnen blandas med lite och underhållande med P4 Extra, vilket har en stor bredd och djupet.

Smärtan av att undvika skyldigheter är enorm. Kombinationen är väldigt rätt, och jag känner mig inte rädd för att visa känslor. När vi delade vår sorg över våra mödrars bortgång fick Kristin Kaspersens besök oss till tårar. En grupp mystiska krafthundsuppfödare som har uttryckt intresse för att diskutera något ämne med oss är planerade att besöka snart, men de har varit tysta hittills.

Det skulle vara lätt för mig att växla och börja ställa irrelevanta frågor i samma ögonblick. Alla i publiken förtjänar ett svar. När du är i en auktoritetsposition är det förödmjukande att inte acceptera dina misstag; trots allt kommer alla att höra mina klagomål. I 2006 års upplaga av “Årets Morgonshow” ingick Rix Morron Zoo, där Titti Schultz, Krister Nordin och Gert Fylking ingick.

Vilken underbar respons från publiken. Hennes popularitet sköt i höjden under utbrottet, särskilt som värd. När Radioakademin gav henne Guldöran 2020 berodde det på att hon blivit vald till bästa programledare av publiken. Innan vaccinationer gjorde folk rädda för att gå ut eller träffa sina barnbarn eller barn, sa många äldre att jag var deras sista chans.

Även om det alltid är trevligt att få positiv feedback från lyssnarna kan det bli lite mycket ibland. Jag är upprymd över chansen att göra skillnad och bidra. Det fanns tillfällen under pandemin då min karriär litade på mig mer än någonsin tidigare.

“Titti förlorade sin mamma.”

Hon försöker att inte låta sig avskräckas av de dåliga tankarna som distraherar henne från hennes mål. Oförmågan att släppa taget om frågor som verkar oöverstigliga är ett exempel på detta. Det är en av hennes viktigaste bekymmer hur Titti kunde återgå till jobbet så snabbt efter mamma Yvonnes oväntade bortgång i cancer våren 2019.

Det var ett tragiskt och sorgligt tillfälle, som man kunde förvänta sig. Som enda barn har jag försökt hitta en plats i min hemstad Gävle där min pappa kan vila. Efter det skildes vi åt. Jag arbetar kortare pass och föredrar att arbeta ensam när jag är sjuk eftersom det hjälper mig att må bättre.

Mitt jobb ger mig något produktivt att göra med min tid, snarare för att planlöst skära ner saker. Sättet jag hanterar ångest är genom att göra den till en daglig följeslagare snarare än en mästare. Jag förstår inte varför någon skulle vilja vara så grym mot en annan person eller hur de kunde säga något så hemskt.

Tänk på det så här: det var därför jag inte kunde bilda familj. “Utanför”, svarar jag. Till min förvåning är majoriteten av individer förutsägbara. Trots att jag snart fyller 50 år frågar folk fortfarande om jag funderar på att skaffa familj. De berömda människorna säger bara, “Det är därför vi inte har fått barn.” Trots allt.

Oavsett om det är att träffa nya människor eller komma ikapp med gamla, älskar Titti sina program för att träffa nya människor och försöka vara äkta med dem. De jag människor träffar är väldigt närvarande för mig. För att omformulera, tror jag att det är ett område där jag verkligen lyser på jobbet. Eftersom jag är så ny känner sig tjejerna utan tvekan lite vilsna när jag är i närheten. Att hjälpa andra människor ligger i vårt DNA.

Mottaglig för att implementera instruktioner och

Trots alla framgångar kommer hon alltid att vara missnöjd med sin roll som värd eller värdinna.

Titti Schultz Längd
Titti Schultz Längd

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!