Sprid kärleken
Jackie Mere Ursprung
Jackie Mere Ursprung

Jackie Mere Ursprung – Jackie Mere är den nuvarande drottningen av cd-skivor, och musik är hennes livsnerv. Trogen formuleringen. Trots att han inte längre är den enda boven bakom kaoset i hans musik innehåller ett antal av hans låtar fragment av hans tumultartade bakgrund.

Ett fragment gick sönder. Ombord på Göteborgsbåten inleddes förfarandet. Jaqueline “Jackie Mere” Brantsberg började några väsentliga förändringar i ett annat land när hon var elva år gammal, medan hon fortfarande var i offentliga miljöer. Som barn minns jag hur svårt det var eftersom vår familj knappt skrapade förbi. Det var nästan gratis att följa med på bio, vilket ledde till bildandet av en utmanande vänskap.

I Göteborgskvarteret Hammarkullen bor Jackie Mere, som är miljonär. Familjens ekonomiska svårigheter och hennes ställning som “rastlös själ” bidrog till hennes svåra barndom. Trots svårigheterna var den tiden avgörande för min mognad som individ. “Det är så smärtsamt, men det är så det är”, säger hon och fortsätter.

Vad gav dig den idén? Frågar TT. Jag tror att jag har svårt att släppa något som verkligen motiverar mig. Jag reste mig upp och började sjunga direkt eftersom jag kände att det var väldigt roligt. När det gäller sin konstnärliga karriär har Jackie Mere satt upp två mål. Att åka tillbaka till landet och låta min musik lysa är något jag har längtat efter.

“Tänker knappast följdriktigt”

Veronica Maggio och Jackie Mere bildade ett band och Jackie Mere spelade i SVT:s “Allsång på Skansen” sedan hennes debutsingel “It ain’t me” publicerades i februari. Som en del av sin sommarkonsertserie kommer hon att framföra outgivna låtar från sitt kommande album “Everything’s conditional” på festivalen Jungfrukällan i Stockholm den 18 augusti.

En dagboksliknande journal förs under åren tretton till tjugotvå. Jag var en riktigt destruktiv person under lång tid, och att lyssna på detta får mig att känna att jag är i en destruktiv bubbla. Eftersom Jackie Mere ofta hämtar inspiration från sitt eget liv, är det tänkbart att de från hennes förflutna kan känna en koppling när de lyssnar på hennes låtar.

Att äga låten “Hire someone to break your heart” handlar om min ex-pojkväns beslut att försona sig med sin ex-flickvän. På vår gemensamma kompisträff låtsades min bästa vän vara min man så att jag inte skulle känna mig ensam. På firandet hoppades alla att vi skulle tillbringa lite tid tillsammans.

Det känns som att göra något, men tar det bort livet?

Av någon anledning dödar det bara det. “Nu ska jag skicka en varning till den här personen” är tankeprocessen bakom evenemanget. Det verkar bra för mig. “Nu kör vi.” är en fras som kommer ur mina fantasier i värsta fall ibland. Jackie Meres första album kommer ut i höst.

Carola är där allt började. Efter att ha blivit förfrågad om det musikaliska arvet från sin familj, karakteriserade Jackie Meres sin mamma som “tondöv” och hennes syster som “helt åt helvete tondöv”. Ändå har Jackie Mere länge drömt om att bli ett framgångsrikt proffs.

Jag kände verkligen på dags att jag måste sätta i gng min karriär här och nu. Jag blev helt hänförd av videoväggprojektionerna på en Carola-konsert. Jag har ingen aning om hur jag trasslade in mig i det, men det har alltid funnits där. Hon har redan börjat arbeta på något nytt, med sin egen unika vision.

Jag försöker för närvarande att leva lite när jag letar efter nya skrivteman. Du bör kontakta den här personen igen om de ber sin bästa kompis att gifta sig med sin flickväns syster. Mitt nuvarande tillstånd är vad jag gillar att kalla “fuck shit up-läge”, så jag är halvvägs där.

Vid 10 års ålder började Jackie Mere sin karriär som gatumusikant. Just nu förbereder hon sitt framträdande på festivalen Jungfrukällan som snart är på gång. Denna jordglob välkomnade Jaqueline “Jackie Mere” Brantsberg till världen i Göteborg år 1999. Chansen att visa upp hennes EP “Valentino” har uppstått efter släppet av hennes genombrottshit “It ain’t me” i februari 2023.

“Allsång på Skansen” gästades av henne under sommaren i SVT. Jackie Mere kommer att uppträda på festivalen Jungfrukällan i Stockholm den 18-19 augusti. Några av artisterna vars framträdanden presenteras under evenemanget är Stuzzi, Gerd, Svart Ridå, Esther, Mor, Bavé och Yaeger.

Debutalbumet av Jackie Mere, med titeln “Everything’s conditional”, kommer sannolikt att släppas under hösten. Totalt sett är Jackie Meres ganska gammal. Godöteborg välkomnade Jackie Mere till världen 1999. Så 2024 kommer hon att ha fyllt 25 år.

Jackie Mere Ursprung

Jaqueline Brantsberg, mer känd som Jackie, är Jackie Meres förnamn.

Jackie Meres uppväxt

Under uppväxten bodde Jackie Mere på Hammarkullen i Göteborg. Hon berättar om familjens ekonomiska kamp i en intervju med TT: “När jag var liten levde vi på existens minimum, det var så otroligt jobbigt”, fortsätter hon. Det var nästan gratis att följa med på bio, vilket ledde till bildandet av en utmanande vänskap. För att allt skulle passa var jag tvungen att panta burkar.

Jams framförda av Jackie Meres

Ny musik från Jacke Mere, efter publiceringen av hennes debutsingel “It ain’t me” i februari 2023, inkluderar EP:n “Valentino” och albumet “Everything’s conditional”.

Har Jackie Mere en romantisk partner?

Vem Jackie Mere arbetar med i programmet idag är inte uppenbart. I en intervju med TT avslöjar Jackie att hon tidigare komponerat en låt som beklagar försoningen mellan sin ex-pojkvän och ex-flickvän: Enligt vad hon meddelade nyhetsbyrån fick vi i uppdrag att delta på festen tillsammans.

Med Ashley Madison på Instagram

Jackie Meres Instagram-handtag är @jackiemere_. Biskopsgårdens stolthet och glädje, Jackie Mere, förkroppsligar en frisk ungdomsvåg. Hon gör en sommarföreställning på Göteborgs Jubileumsfestival. Vi hade tillfälle att träffa henne och diskutera flera ämnen, inklusive Carola och hennes nästa album. Naturligtvis Göteborg också!

Ge mig en sammanfattning av din historia!

Jag och mina föräldrar flyttade till Biskopsgården när jag var sex år från Stockholm, där jag föddes. När jag var åtta år började jag klumpa på min gitarr och framföra melodier vid stranden. Sedan slog det mig: träning var så kul. Vi överlevde redan på en minimilön, men när jag insåg att jag kunde tjäna mycket pengar på att sjunga, blev min anknytning ännu starkare.

“Berätta mer!”

Från vad jag sparat kunde jag bjuda min mamma på middag, och när min syster väntade sitt första barn, fick jag ett par bedårande byxor till henne i KappAhls babybutik med bara ett nickel och ett måttband. Det var en sensation jag älskade.

Var kom musiken in i ditt liv först?

Kom in, Carola. När jag såg en konsert som min mamma hade spelat in, blev jag helt hänförd av klädseln, skorna, frisyren och allt annat. Vad säger du om din första singel “It Ain’t Me” som är mest populär på Spotify? Vår samarbetspartner Andreas och jag har slutfört vår sista låt, och det här är den första som får officiellt godkännande.

Trots att det låter som om det släpptes på 1980-talet framkallar det atmosfären i min nuvarande existens; det är oroande. Det finns ett antal skillnader mellan den här låten och mitt tidigare verk, varav de flesta är ballader. Vänligen meddela mig att ditt debutalbum kommer att släppas i oktober.

Dessa 10 spår sträcker sig över tretton år, börjar 2005 och slutar i dag. Giftigt, negativt tänkande definierade hela mina uppväxtår. Jag försöker hålla en positiv attityd och närma mig allt med en positiv sinnesstämning, precis som alla andra. En låt på albumet säger att jag borde träffa min bästa vän, som också är min ex-flickvän, så jag får vara med henne. Nej, kompis.

Vad var dina första tankar när du hörde om möjligheten att uppträda på Göteborg Jubileum Festival i sommar?

Snyftade jag. När Niklas ringde stod jag på klockan på The Body Shop, så jag gav honom mitt omedelbara godkännande. Det var felfritt i alla avseenden. Det är en underbar känsla att vara en del av detta evenemang; Jag är faktiskt från Göteborg.

Det där ögonblicket när du kände melodin i ditt hjärta?

Jag är osäker på året, men Håkan Hellström var på Ullevi antingen 2016 eller 2017. Det var minst sagt stort.

Har du några mål i åtanke?

Jag strävar efter att behärska konsten att spela ett instrument. Jag vet att det låter hemskt, men det skulle betyda världen för mig om min musik kunde inspirera någon. Jag vill också visa att Biskopsgården inte bara är en besvärlig församling som media gör den till; det är faktiskt en plats där många fantastiska människor ringer hem.

Jaquelin Brants Jackie Mere representerar den yngre generationens perspektiv. Hennes familj flyttade från Stockholm till Biskopsgården i Göteborg när hon var sju år gammal, vilket väckte hennes eviga kärlek till musik. Jackie upptäckte sin sångröst när hon framförde göteborgsk gatumusik när hon var bara tio år gammal. Jackie hävdar att musik “var en av de starkaste och säkraste delarna av mitt liv från en tidig ålder, och jag visste att det skulle hjälpa mig genom de tuffaste tiderna.” Det målet har faktiskt uppnåtts.

Jackie Mere Ursprung
Jackie Mere Ursprung

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!