Therese Christiansson Familj

Sprid kärleken
Therese Christiansson Familj
Therese Christiansson Familj

Therese Christiansson Familj – Mina turkiska morföräldrar har satt upp en stor pool för sitt lilla barn på sin balkong. Han verkar glad, men det är ett knep, ungefär som det turkosa havet några mil bort. Efter i går kväll bestämde familjen sig för en låt-os-sov-i-den-lösning på problemet med sonens huvudvärk, trots att de kunde ha gått upp och duschat.

Ett oroligt par säger att de skulle ha åkt på en smekmonad-resa under långhelgen om flygplatsen inte hade varit stängd, och de skulle inte ha lämnat sina hem och familjer även om militärkuppen hade lyckats.En av mina vänner som är förkrossad över nyheten att lådan inte kom fram säger att hon överväger att dricka ihjäl sig under de kommande dagarna eftersom hon inte har några krafter kvar.

Vi var alla påverkade av de intensiva timmarna mellan torsdag och fredag när medlemmar av den turkiska militären försökte utföra en militär kupp och kvävande regim. När jag tar en promenad genom min lägenhet en söndagseftermiddag verkar allt sig likt utifrån.

Mataffären fylld med exotisk mat som tacos och parmesan har öppnat, ramkillen har dumpat alla sina baggar på trottoaren för försäljning, kaféerna och barerna myllrar av helgfester, och katterna är alla ihopkrupen och väntar på middag för att Bli serverad. Men det är bara en illusion.

Bomb, säkerhet och diktatur är de tre vanligaste termerna jag plockar upp från slumpmässiga samtal, och båda är mer tungt vägande och långdragna än andra alternativ. Jag har inte träffat någon som inte är lika förvånad som jag över att slumpen av aktivitet kring kuppan har inträffat vid den här tiden och så snabbt.

Och timmarna var långa innan kuppförsöket började. Under de senaste två decennierna har jag hittat tillflykt och föryngring i konflikten thyrsus. Jag brukar vara riktigt trött, men kvällen igår var ovanligt rastlös. Kanske var det för att jag inte hade förutsett en strejkplan över havet och en störtflod av ljudbomber som påminde mig om luftkriget i Syrien och Gaza.

Kanske var det för att vi var helt ute ur det, eller så var det för att jag hade min två månader gamla dotter med mig. Hon var självsäker efter sin första exponering för militärt liv och historiskt perspektiv, men jag var säker på att jag inte hade gjort några misstag.Istället lät jag min familj ta skydd i en bunker långt från bombskyddets fönster i händelse av att en riktig bomb skulle gå av och krossa glaset. Lite information om konflikten som vi är engagerade i. Förutsatt att du och jag äter i Syrien.


I ärlighetens namn var den roll som ovissheten spelade ganska betydande. Vi hade ingen aning i går kväll vem som skulle styra landet idag. Nu när förhandlingarna har avslutats snabbt kan president Tayyip Erdogan få Turkiet tillbaka till vanligt. Men även om våra liv är på väg att återgå till det normala, har något grundläggande förändrats för de allra flesta av oss.

Alla är medvetna om att tiden för massupplopp är på väg, med straff för alla som kritiserar diktaturen och eventuella konstitutionella eller juridiska förändringar. Istället för att jetplan flyger över våra huvuden och släpper vaggvisor under en lång tid, kan vi förvänta oss att den svällande hettan kommer att dröja över oss.


Vi vet inte hur det kommer att gå, men jag har en känsla av att min mormor kommer att ta långa, avkopplande bad i sin utomhuspool under väldigt lång tid framöver.Matt Hancocks medförfattare till hans självbiografi berättade för The Telegraph att Hancock skickade över hundra tusen meddelanden med Whatsapp.

Therese Christiansson Familj

Rapporterna har sammanställts i en serie artiklar kallade “The Lockdown files”, som diskuterar den brittiska regeringens kronstrategi. Det pågår ett samtal om Sverige här någonstans, och det är inte särskilt intressant.Sverige valde en alternativ väg i en tid då Storbritannien och många andra länder införde stränga restriktioner och samhället stannade av.

Den tidigare brittiske hälsoministern Matt Hancock har varit frispråkig i sin kritik av det “jävla svenska argumentet” som används för att motivera Sveriges svar på pandemin. I ett meddelande till sina anställda uppmanar Hancock dem att “ta fram tre eller fyra poäng om varför Sverige har kommit till korta” i ett försök att bevisa deras poäng.Bästa jämställdheten i hela Europeiska unionen.

Trots det är Hancock knappast den enda kritikern. Svensk dödsstatistik har använts som ett illustrativt exempel på andra håll, och pandemibemötande har blivit väl diskuterade som ett resultat.Svenska Dagbladet har släppt en ny mätning som visar den förväntade ökningen av manlig fertilitet över hela Europa mellan 2020 och 2022. Beläget längst norrut och med minst siffror av någon EU-medlem dominerar Sverige det norra halvklotet. Trenden har spridits via sociala medier, där höga förväntningar har ställts på dess genomslag.

Mer snö på fredag


På kvällen blev himlen som blåast i Skne med hårda vindar, medan snön föll i Götaland.Även i Stockholmsområdet snöade det under tisdagskvällen, och det kommer ännu mer snö under onsdagsmorgonen. Allt eftersom dagen fortskrider verkar de hårda vindarna ha gått över till andra sidan av landet, och himlen blir strålande blå längs hela den östra kustlinjen.

En inkongruen snooze klockan tre på morgonen, hela natten och in på onsdag. Branden bröt ut i ett förråd i byggnadens ände och spred sig snabbt till skidcentrets uppställningsplats.När brandkåren anlände hade elden redan spridit sig till huvudbyggnaden. Det var en särskilt stark och frisk vind, så vi fick dra oss tillbaka.

Det spred sig över hela byggnaden och underhållschefen bestämde sig till slut för att ge efter och låta byggnaden rasa under kontrollerade förhållanden. Och de planerar att utöka täckningen till närliggande gårdar och andra småbyggnader, enligt Mats Kronsten, en inre man på ogrässpjället.

Therese Christiansson Familj
Therese Christiansson Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!