Emil Persson Skidor Flickvän

Sprid kärleken
Emil Persson Skidor Flickvän
Emil Persson Skidor Flickvän

Emil Persson Skidor Flickvän – Ski Classics har varit en stark färg för Lager 157:s Emil Persson i vinter, då han tidigare vunnit 70-kilometersloppet mellan Moena och Cavalese.Marcialonga var det första av de så kallade “monumenten”, som även omfattar Jizerska50, Vasaloppet och Birkebeinerrennet. En Grand Slam uppnås när en spelare vinner alla fyra stora turneringarna under samma kalenderår. Ingen har grejat det på så länge.

Dalarna i Val di Fassa och Val di Fiemme i norra Italiens Trentino-område är där Marcialonga passerar. Ett populärt resmål för många svenskar, med tiotusentals närvarande (inklusive flera tusen svenskar).Tävlingen har vuxit i storlek igen efter att för ett antal år sedan övergått från ett tidsinställt format till en mer traditionell kungastruktur. Och avgörandet sker nästan alltid i den sista nästan tre kilometer långa Cascata-klädseln fram till målet i Cavalese.

Det är svårt att säga vem som går efter Emil Persson i vinter. Han har vunnit varenda en av dessa individuella tävlingar, därför är du den klara favoriten.Många anser mig vara en favorit baserat på förra veckans prestation. Alla på startlinjen på Marcialonga vill vinna eftersom det är en stor tävling. Det kommer att bli lika svårt, om inte svårare, att hålla sig på bollen, säger Emil och fortsätter med samma ton som han gjort under föregående vinters tävlingar.

Jag tror att Andreas Nygaard (Team Ragde Charge) verkligen vill vinna Marcialonga; det är något han aldrig har gjort förut. Av den anledningen tror jag att det är en dröm för honom. Jag har delat snacks med honom, och det är ett stort mål för honom den här säsongen. Max Novak (Team Aker Daehlie) visade att formen blir bättre, därför räknar jag med att det blir fler kare som slåss om pucken, säger Emil Persson.

Även på damsidan tenderar fejorna att hålla övertaget. Tydligen är Ida Dahl och Astrid Yre Slind från Team Engcon och Team Aker Dhlie på gång igen. Det finns några andra kända namn här, inklusive Emilie Fleten från Team Ramudden, Magni Smedas från Team Eksjöhus och Jenny Larsson från Team Ragde Charge.

Efter mycket dramatik korades Emil Persson till Vasaloppsmästare.Uppdaterad på en offentlig radiostation klockan 11:37.Det blev ett dramatiskt avslut på Vasaloppet. Efter ett spännande spurtsteg gick Emil Persson som segrare och blev den första svensken att vinna sedan 2012. Detta var rätt i tiden; det är så stilrent, säger Emil Persson till SVT Sport.

Vasaloppsbråket stod mellan Emil Persson och fyra andra norrlänningar som reste sig snabbt. I det området var svenskarna mäktigast, och de var först över Moras millimetertjocka å. Han står alltid stilla när tuppen galer. Som SVT Sports analytiker Anders Blomquist uttryckte det, “det är helt meningslöst;” han har inte gjort något annat än att gnälla i vinter och nu får han göra det i Vasaloppet också.

Emil Persson, en svensk långdistanslöpare från Optand utanför stersund, föddes den 5 april 1995.Han tävlar för närvarande för Lager 157 Ski Team i ligacupen Ski Classics och har tidigare tävlat på klubbnivå för Brunflo IF och stersunds SK. I den sista sträckan av Hersey Vasaloppet ställdes Emil Persson mot fyra norrlänningar.

Emil Persson Skidor Flickvän

Nordeuropavinnaren Emilie Fleten tog hem pokalen i damdivisionen. Dagen är toppen, sa hon till SVT. Emil Persson blev i söndags den första svensken att vinna i herrklassen i det prestigefyllda Vasaloppet.Över norrlänningarna Andreas Nygaard, Kasper Stadaas, Petter Stakston, och Johan Hoel tog Persson förstaplatsen i sprinten.

Hans första reaktion på tusenfotingen var inte bubblande glädje, utan snarare… befrielse, att jag äntligen ska få ta det här. Enligt Persson är det detta han har fantiserat om under hela sommaren och hösten. Emil Persson kom tvåa, bara bakom Andreas Nygaards dråp. Efter ett år blev utgången klar.
Inför Vasaloppet hade Emil Persson redan vunnit åtta av tio varv i långloppet Ski Classic. Jörgen Brink var Vasaloppets siste svenske stormarskalk. Två norska sheriffer har avtjänat på varandra följande mandatperioder sedan dess.

Norskan Emilie Fleten, som kom trea på Tjejvasan, vann Vasaloppet i kategorin över axeln mode. Efter fyra tidigare säsonger var detta första gången en norrman någonsin placerat sig i ett Ski Classics-lopp. Det är jättestort, utbrister hon och så berättar hon om sin surrealistiska dag i skidliften mellan Sölden och Mora.


En plötslig svaghet i magen tvingade mig att ta till spioneri. Det var då jag insåg att det måste vara över. Det här var en utmanande situation. Jag är bara lättad över att jag har tillräckligt med juice för att hinna till slutet. Slind Silje, Astrids tvillingsyster, kom 02:33 efter Fleten. Och Ida Dahl slutade trea efter en skakig start som fick henne att avsluta efter många konkurrenter.


Det har varit ett berg och en dal inblandade. Jag följde startlinjen och kom på att det var det. Då kom jag ihåg att jag hade skrivit in Astrid (gamla Slind).Astrid yr Slind, som sprang tremilen i VM på lördagen, kom in som hona.Trots att hon tog ett privatplan från Planica, Slovenien, hade hon bara några timmar på sig att sova innan sitt planerade möte på Vasaloppet.

Det var inte en perfekt passform, men det var värt att prova. Tre kraftverk i Sveriges elomrde 3 och 4 (Heleneholmsverket i Malmö, Tekniska verken i Linköping och Rya Kraftvärmeverk i Göteborg) tecknade kontrakt med det svenska elnätet i december.

Målet var att öka elnätets kapacitet och sänka elpriserna. Svenska kraftnät har redan förklarat att den överenskomna metoden har varit framgångsrik, trots att pakten ska ratificeras först i mars. Den 31 januari 2021 vann han distansloppet Marcialonga i Italien, och i slutet av säsongen 2020-21 hade han blivit den första svenska hjälten att vinna en Ski Classic. År 2022 simmade han längs Ylläs-Levi i norra Finland.

Emil Persson Skidor Flickvän
Emil Persson Skidor Flickvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!