Susanne Alfvengren Sjukdom

Sprid kärleken
Susanne Alfvengren Sjukdom
Susanne Alfvengren Sjukdom

Susanne Alfvengren Sjukdom – Nu när hon vet att hon fortfarande lever gör Susanne återvändande. Hon firar också sitt 25:e år som professionell artist i år och har en ny samling som heter “Bortom tid och rum”, som innehåller både gamla favoriter och helt nya låtar.

Susanne Alfvengren har arbetat en del som skymundska i många år. Hon har sjungit i kyrkor och privata trädgårdar runt om i Sverige. Publiken får lätt ögonkontakt, och jag kan småprata med dem mellan akterna, som Susanne uttrycker det i sin härliga gotiska. Mer över 12 000 personer deltog i Melodifestivalen, medan mer än fyra miljoner tittade på tv.

Det var nervkittlande att uppträda inför en så stor publik, men allt Susanne behövde göra för att lugna sina nerver var att fokusera på kamerorna hon hade sett under de upprepade föreställningarna och försöka nå ut till sina vänner och familj tillbaka i deras vardagsrum. Mitt mål var att bli erkänd och få det att sägas att jag fortfarande finns. Hade jag gått vidare hade det varit en bonus, men jag är nöjd oavsett.

Låten lät ljuvlig och inåtvänd på sitt modersmål gotländska. Att hon slutade uppträda kan ha berott på att hon inte framför en hel show utan snarare sjunger en lugn långsam låt och dessutom med en annan uppsättning musikaliska känsligheter. Eller, alternativt, de som uppskattade spriten var inte lika sugna på att ringa i klockan och heja. Hon har fått mycket positiv feedback sedan dess, och både unga och gamla lyssnar på och uppskattar hennes musik.

Susanne anmärkte: “Det var fantastiskt när en ung flicka kom fram till mig och sa att hennes mamma hade sagt till henne att det var du som sjöng “Som stormen river öppet hav.”Susannes föräldrar var musikaliskt lagda och gav henne en gitarr när hon bara var 20 år gammal.

De odlade mycket mat hemma och lät den sedan blomstra av sig själv. Hon sjöng och uppträdde på teatrar i många år och provade sig på dansbandsmusik under en liten period. Efter att ha medverkat i ett tv-program på Gotland blev hon känd och erbjöds ett kontrakt med ett litet skidföretag; hon flyttade genast till Stockholm.

Hon hade dock svårt att anpassa sig till stadslivet, saknade sina vänner och familj och tyckte att det var svårt att vara känd. Susannes skrifter från 1980-talet är nostalgiska och speglar hennes liv på den tiden. När hon äntligen träffade sin nuvarande man och de bildade familj började saker och ting förändras.

Susanne säger: “En del av det som gör en gemenskap så speciell är förmågan att dela en bit av dig själv med så många olika människor.” Kanske är det därför Susanne är så bekymrad över sin familj och inte vill inkludera dem i samhället. Min integritet är riktigt hög.

Susanne har aldrig bott i Stockholm men känner sig hemma i Rdmansö, Roslagen, utanför Norrtälje. Kanske är det likheterna med Gotland, ännu en liten ö med mycket grönska och vatten runt om, som gör att hon känner sig hemma där.Min man klagar i förbigående över att det är för läskigt här; Jag svarar “Morkt”, eftersom det faktiskt finns gatlyktor. Susanne klagar, “Det finns inga katter där jag växte upp förutom de jag jagade iväg under affären.”

Uppväxten Mobbing

Små barn har det inte alltid lätt med kompisar och Susanne blev mobbad redan i skolstarten. Hon gick in i djupa tankar och vägrade prata. I femte klass bestämde hon sig för att det var nog och började prata normalt på lekplatsen så fort någon klappade henne. Snart avslutade de sin resa, men hon tyckte att det var nedslående att hon var tvungen att ta personligt ansvar för en situation som hon inte helt förstod.

Trots detta hävdar Susanne att hon aldrig varit med om någon form av trakasserier eller mobbning. Men det är uppenbart att behovet av att få förstärkning från en annan källa kunde ha gett mig den push jag behövde för att äntligen släppa min musik. Jag tror att det har gjort mig mer introspektiv och mer öppen för att uppleva livet genom andra människors ögon.

Många kändisar har blivit mobbade under deras uppkomst till berömmelse, men att skilja mellan äkta beundran och utnyttjande kan vara svårt, som Susanne påpekar. Vad kommer först – att bli artist för att du blev känd, eller att bli känd för att du blev artist.

Ny början i livet

Susanne är en självutplånande författare som ofta hävdar att hon skriver så mycket om andra människor att hon inte har tillräckligt med sig själv att ge. Problemet är då att folk inte utsätts för så mycket av det i media. Hon har också varit långsam med att komma ikapp med den senaste tekniken, men det börjar förändras och snart har hon en egen hemsida. Nu har hon fått ett nytt skidföretag med massor av duktiga artister och en upptagen extern marknadsavdelning.

Det känns fantastiskt att börja om i livet; det är en dröm som går i uppfyllelse. Nu jobbar jag bara med dem som respekterar och beundrar mig. Dessutom behöver jag inte längre arbeta ensam lika ofta som jag gjorde förr eftersom jag nu har kollegor som fungerar som en källa till motivation för mig.

Jag har lagt ner så mycket tid och ansträngning på att arbeta på min styrka och övervinna mina svagheter att det är frustrerande att min övermod håller mig tillbaka från.Nu har jag bestämt mig för att hitta en annan väg till god hälsa, och jag fokuserar på att äta hälsosam, miljövänlig mat som gör mig starkare. Enkelt sagt, jag har en annan vision för hur jag vill spendera min tid här på jorden.

Hälsa

Susanne och fyra av hennes vänner träffas regelbundet en vardagskväll varje vecka för att meditera med varandra. De brukar använda en meditations-CD, men i går kväll tog en av tjejerna ansvaret och ledde sessionen.Jag brukar meditera ensam, men det är mycket roligare när vi är fler, som Susanne uttrycker det. Det är så vackert och man mår så mycket bättre efteråt.

Susanne Alfvengren Sjukdom

Hon planerar att börja runda av sina promenader med den spinning hon gjort tidigare och kanske lite styrketräning. Hon var alltid en klumpig unge, vilket kan förklara varför hon föredrar spinning framför jogging.Jag har cyklat hela banan och var så stolt över mig själv för att jag kom i mål att jag nästan hoppade av glädje. Jag tror att det är avgörande att alla upptäcker sin egen unika form av rörelseglädje.

Susans mammas hund är 51 år, så nu när hon själv fyller 50 börjar hon fundera på vad hon vill göra med sitt liv. Om jag visste att jag bara hade ett år kvar att leva, vad skulle jag göra med den tiden?
Susanne säger: “Jag skulle inte gå runt och tänka på hur tjock jag är och försöka ta reda på hur många byxes jag hade.

Jag vill sluta oroa mig så mycket för vad andra tycker om mig och börja tänka på vem jag verkligen är. Fortsätt mitt sinne på livet och på att sprida positiv energi genom musik och andra sätt.Jag tror att varje människa har en mängd outnyttjad potential inom oss, som vi ofta är för rädda för att avslöja (kanske på grund av bristande självmedvetenhet).

Susanne säger: “Det finns ett sätt att tala som säger: “Människan är inte rädd för sitt eget mörker, hon är snarare rädd för sitt eget ljus.” Det betyder att vi är rädda för den enorma styrka som finns inom oss. Den inre kraften behöver ingen etikett, och jag vill inte bli kallad religiös. Jag har mycket tro.

För flera år sedan, när Susanne gjorde sig redo för att ge sig in på fältet, fick hon prova på Feldenkrais. Det var ganska hjälpsamt och lindrade hennes kropp från smärta.Terapeuten var jättebra, men man går inte igenom allt det där bara för att vänja sig; man vill bli bättre, säger Susanne. Allt sitter i kroppen; folk pratar inte så mycket om det men det påverkar dem. Det är en långsam procedur, men jag har nu verktygen för att få bättre resultat och hålla spänningen i schack. Det var en gåva för mig att få gå kursen.

Feldenkraismetoden

Genom en välorganiserad uppsättning enkla grunder får vi en ny förståelse för hur kroppen kan fungera med mindre ansträngning, spänning och smärta. Metoden utvidgar den grundläggande förståelsen för ledarens roll som en individ förvärvar under sina uppväxtår.

Hej Susanne

Ett faktum om Susanne som få känner till är att hon rymde från Hkan Loob i ett gotländskt folkrace.
Dessutom har jag ännu mer kvickhet än de flesta ger mig kredit för. Jag gillar verkligen Monty Python och HippHipp. Jag var lite av en skämtare även i mina yngre år; humor är viktigt, och det är fantastiskt att kunna göra narr av sig själv.

Nyligen började hon läsa en bok om tarotkort som heter “Svinhugg” av dess kryptiska svenska författare. Hon har alltid tyckt att det skulle vara roligt att läsa berättelser för barn när de var små och peka ut karaktärerna på sidorna, så hon tänkte att det skulle vara dumt att inte göra det nu. Susanne säger att det var roligt att göra något utöver det vanliga, även om det var svårare än hon förväntade sig.

Sommar Susanne

Susanne planerar att delta i en fest med 1980-talstema i början av juli i Dalhalla, på en jättestort stenbrott där en utomhusscen har byggts upp. Där kan du också förvänta dig att se Mats Ronander, Lasse Lindbom och Mikael Rickfors.

Jag ser fram emot sommarens äventyr och att leva livet fullt ut. Förmågan att uppskatta de små sakerna i livet och inte ta dem för givna. Om jag kan göra en annan man glad med en bra historia, ett vackert skrift, eller bara genom att visa medkänsla och hjälpa någon på vägen, känner jag att jag får tillbaka lite av den energin.

Susanne Alfvengren Sjukdom
Susanne Alfvengren Sjukdom

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!