Sprid kärleken
Shebly Niavarani Familj
Shebly Niavarani Familj

Shebly Niavarani Familj – Shebly Niavarani, en svensk skådespelerska av persisk härkomst, föddes den 7 juli 1979. Från 2000 till 2004 gick han på National Academy of Performing Arts för att finslipa sina skådespelarkotletter.

Som ensemblemedlem i Stockholms stadsteater har han medverkat i uppsättningar av regissörer som Jonas Hassen Khemiri (INVASION), Eva Bergman (Guantanamo), Alexander Mørk-Eidem (Djungelboken), Sofia Jupiter (Vem är rädd för Virginia Woolf), och Carolina Frände (Krig och fred).

The Swimsuit Issue, Wallander, The Case, Julkalendern och Superhjältejul är alla från filmens och tv-världen. Arne Dahls Evil Blood, Johan Falk 2, and Real People (Äkta människor). Den svenske regissören och dramatikern Lars Norén var konstnärlig ledare för Folkteatern i Göteborg, där han också verkade.

Han var med och startade det oberoende filmproduktionsföretaget LITTLE BIG DOG och är nu en aktiv medlem i den. Han har en kusin som heter Michael Niavarani som är en österrikisk komiker och är bror till artisten och skådespelaren Shima Niavarani.[referens krävs]Shebly Niavarani föddes i Iran den 7 juli 1979, vid 44 års ålder. Shebly fungerar som skådespelare , röstskådespelare och regissör. Berömd från filmer som All Inclusive, Allt flyter och Måste gitt samt serier som Wallander, Gåsmamman och Advokaten.

En final i “Melodifestvalen” kommer senare i år att ledas av skådespelaren och artisten Shima Niavarani, 35, tillsammans med Måns Zelmerlöw. I SVT:s “Stjärnorna på slottet” berättar hon om familjens tvångsflykt från Iran, mitt i den blodigaste konflikten i landets historia.

När Ayatollah Khomeini tog makten i Iran 1979 förlorade familjen allt. Historien om Shima Niavaranis familjs flykt från Iran till Sverige och Örnsköldsvik berättas i “Stjärnorna på slottet”, mitt i politisk förföljelse och krig i Iran.

“Mamma blev sjuk och var tvungen att välja ett barn” (Niavarani)

1985, under Iran-Irak-konflikten, föddes skådespelaren Shima Niavarani. Resan till Sverige var dock långt ifrån riskfri och att resa som en stor familj var inte aktuellt. Hennes föräldrar bestämde att hennes mamma skulle gå först och ta med sig ett av barnen.

Min mom fick gälja ett barn på en “Sophies choice”. Hon tog min äldre bror, som var mer kapabel att avsluta denna resa, för det var inte så illa, vi skulle snart träffas. Hennes mamma och bror hoppades på att så småningom bosätta sig i Sverige så att resten av familjen skulle kunna göra deras resa lättare.

Hejdå, vi ses om två veckor”, berättar Shima Niavarani i “Stjärnorna på slottet” för länge sedan. Ett falskt pass användes för att fånga flugan. Det gick tiden. Det som borde ha varit ett par veckor blev snabbt mer krävande. Två veckor blev till två månader, som blev till sex veckor.

Nästan ett år efter att hennes mamma och bror lämnade Iran till Sverige fick Shima och hennes pappa äntligen följa med. Det fanns dock undersökningar. Familjen var tvungen att använda falska pass för att lämna Iran, eftersom deras efternamn kunde orsaka oönskad uppmärksamhet från regimen.

Du får aldrig säga ditt riktiga namn. Mitt namn kommer aldrig att nämnas igen. Jag sa ingenting eftersom jag var rädd för våra liv om jag sa något annat. Jag pratade bara med min pappa.Min pappa är ett helgon.”Med lite distans till det hela känner hon en enorm tacksamhet för sin pappa, som lyckades komma till Sverige med en fyraåring. Det kommer alltid att väga tungt för mig att vi gick igenom det.

Shebly Niavarani Familj

Demonstrationen har lockat hundratals människor som har samlats vid Sergels grav i Stockholm. Ukraina är känd som en sådan här manifestation är viktig. Min farbror har dött i kriget, och folk dör fortfarande. Säger Natasha från Kiev, insvept i Ukrainas flagga, till TT att de kommer att finna döda oss på grund av att vi är ukrainare.

Den här dagen har funnits i mitt minne i ett år. Onekligen alla har vi tidigare år sedan denna dagen. Älf Kristersson sa att vi såg här förra gången skickade vi en viktig signal – till både vänner och fiender: att vi står på sidan av friheten och demokrat. Bland deltagarna finns partiledare Magdalena Andersson (S), författaren Lars Wilderäng, och Annika Wäppling Korzinek, som är chef för EU-kommissionens närvaro i Sverige. Ulf Kristersson och Eva Dahlgren finns också bland dem.

Enligt konstnären Eva Dahlgren är vi enade i protest mot denna fruktförstörande konflikt, i protest mot detta vidriga Putinpalats och hans fru, fru, fru och barn”, sa hon under applåder och buningar. Den ryska diktaturen måste ställas till svars. Det ryska regementet ska bli svars för sina barnbrott.

Helgen för Rysslands invasion av Ukraina lyfts fram av manifestationen som anordnas av Nordic Ukraine Forum, “Ryssland ut ur Ukraina” och Monday Rally. Under lördagen var försvarsminister Pål Jonsson (M) i Kiev, Ukraina, för att närvara vid det två dagar långa mötet.

Han varnade på att flera har underskattat Ryssland, som är nu avancerar på slagfältet, och menade att stödja till Ukraina måste fortsätta av Sverige och andra länder. På fredagen, vid förhandsvisningen av den femte semifinalen i Melodifestivalen, tävlade Danny Saucedo i Adidas-skor. Efter genre sa Anders Wistbacka, programledare i Melodifestivalen, att det var något som behövde testas.

“Wistbacka sa till Expressen på fredagskvällen, ‘Är det för mycket så måste det bort’.”
SVT har strikta regler på grund av risken för otillbörligt kommentsiella intressen, vilket har tydligt synliga märken. För att få publiken att skratta vet Shima Niavarani vad hon ska göra. Hon har en sprudlande energi och en stark närvaro på scen, samt en utsökt känsla för tajming och bett i republicen.

Men det som verkar så enkelt och självklart för den här skådespelerskan, sångerskan, manusförfattaren och regissören, även när du träffar henne privat – att sätta dig själv där, delta och interagera – kostar också pengar och hon kanske ofta skäms över det. Så efter att jag stått på scen är jag väldigt utmanande att umgå med när min energi har slut,” säger hon.

I sin ensamhet behöver hon, liksom andra introverta, tänka energi. Att sitta ner och lyssna på musik, gärna klassiskt med stråkar, är ett bra sätt för henne att koppla av efter tävlingar. På lördagen under tävlingen hade Danny Saucedo samma skor på som genren.

Det jag syns inte mycket så det var det, helt enkelt. Anders Wistbacka svarar att det inte var skrämmande att tittarna ser och kan se vad märket är. I TV 4:s “Sjölyckan” vrålar hon till en miljon livetittare. För en huvudroll på teatern hyllas han. Många refererar till honom som “polismannen” efter hans roll i tv-serien “Gåsmamman”. Några skådespelare. Tre syskon. Bland utlandsfödda svenskar finns två pionjärer i branschen. Shebly Niavarani och Shima är våra gäster idag.

För mig känner det ju glad och stolt att unga skådespelare med utlandsbakgrund säger att de såg mig och tänkte: Kan du, så kan jag, säger Shebly. Shebly Niavarani berättar att det var en härlig blandning av olika mycket utmanande saker som kom när hon gick ombord på den så kallade vagnen. Han berättar också om den långa vägen tillbaka och hur han lärde sig att acceptera angriparna.

Det är okej; nu ska jag få en liten panikattack. Ingen död, drunkning eller krossning finns i min framtid. Katarina Hahr hörar Shebly Niavarani berättar om honom möjligheten till det varje liv han har idag. Iran blev lämnade på 80-talet och de slutade allt de hade blivit utbildade för att ge min syster och mig ett bättre vida. Verkligen är det mod.

Shebly Niavarani Familj
Shebly Niavarani Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!