Plura Jonsson Sjuk

Sprid kärleken
Plura Jonsson Sjuk
Plura Jonsson Sjuk

Plura Jonsson Sjuk – God Vän ligger i hörnet av S:t Persgatan och Kungsgatan. Det ovanliga namnet har hängt med sedan 1719, då lokalhjälten Nils Forsman framgångsrikt stoppade ryssarnas nedbränning av Norrköping.Hans motto var “alltid en god vän”, och han höll sin krog och två hus från att brinna ner genom att mata ryssarna.

Ann-Charlotte Hertz, före detta Norrköpings stadshistoriker, berättar att de var de enda som stod kvar när det nuvarande huset stod färdigt 1918 enligt arkitekt Werner Northuns planer. Familjen Jonsson flyttade till en av herrgårdarna i början av 1950-talet. Plura minns en stor bankettsal komplett med fruktservrar och en serveringsvagn.

Vi hade dessa stora, bekväma fonsternischer gjorda av kolmrdsmarmor där barnen kunde ligga och titta ut genom fönstret. Det var en helt annan era. Plura Jonsson berättar om patrullerande ryggsäckar beväpnade med batong och utedass och stationerade i trädgårdsland.

På nedre plan, nära smygkika-maskinen, fanns biografin Rialto. Kungsgatan kantades av låsta cyklar i cykelbanan. Precis som vid andra evenemang i Industriland direktsändes matcherna i Idrottsparken.Se även: Vi gillade det nere vid fabrikerna, så vi badade i sjön tills polisen dök upp och grep oss för intrång. Man kunde simma i vattnet under fabrikerna; det var väldigt ljust men ingen tänkte nämna det.

Intresset för musik började växa på 1960-talet, men då hade familjen flyttat till Hageby. 1971 flyttade han, hans syster Carla och kompisen Tony till Stockholm för att starta det som skulle bli Eldkvarn. Men Guds budskap förblir obrutna.Det var ett par riktigt bra år under kvartalet. Mycket av min uppväxt där har format mitt liv på liknande sätt. Många andra förbinder Eldkvarn med Broadway, där bandet spelade i koncessionsmontern på Ost-store. Everts

Astrid, den Broadway-gående, brukade hålla munnen öppen när vi skrattade och jublade utan någon uppenbar anledning. När Tony frågade hur hon fick äggen att smaka så gott svarade hon: “Hörrö durö, s mycket smör inte du.” Hon inkluderade gratis kaffe där under kontraktets löptid när hon gjorde försäljningen. Det är fortfarande väldigt fallet.

2015 tog Plura en paus från Eldkvarn, och lokalen har inte förändrats mycket trots bandets jubileum. Det händer inte så ofta just nu. Jag har tagit en paus från Eldkvarn tills vidare. Nu när några människor har påpekat att vårt 50-årsjubileum närmar sig, kanske du undrar om du ska göra något för att fira eller inte; Jag är inte säker på om jag gör det. Till sommaren åker Plura och Carla ut på turné och spelar bland annat i Norrköping.

Plura Jonsson Sjuk

Min bror och jag planerar att gå ut och spela lite sommartid två-mot-två-spel. Vi spelar på Norrköpings bibliotek den 25 september och på Knäppingsborgs bibliotek den 29 juli. Det ska bli riktigt kul för du har inte varit ute på ett tag.Hyreshuset (eller hornhuset) i Guds Vänners kvarter är fortfarande i bruk. Den stora dalgången där Plura blomstrade har dock delats upp i mindre bostäder. Berit Landby och hennes man flyttade hit från Sverige för sju år sedan.

Vi letade efter ett lite vintage boende. Här har vi kakelugn och lite uppgång i tak och så. Vi är väldigt glada över det. Det är perfekt för oss, säger hon och den enda nackdelen är utsikten från balkongen ut i trädgården.Vi tittar på ett kyrktak. Det finns säkert många människor som har undrat hur man kan leva så långt från vilken syn som helst.

Berit Landby berättar att de ofta får intrycket att de bor på en krog i Paris. TRELLEBORG Minnen och ägodelar från hela Peter Walteus liv försvann när hyresvärden flammade till liv och slet i hans källarförrd. Först var de diverse komponenterna i en veteranbil. Peter utbrister: “Det är ett stort bekymmer.”

Nu har han 151 tusen svenska kronor i Trelleborgs kommunala bostadsbolag. Kim Larsen and the Sex Pistols-skivor på vinyl, en Royal Copenhagen kaffeservering, en Lundakarnevalstunna från 1990, böcker, tidningar och tidningar, samt min mormors gamla kläder, skor och väskor. Medföljer även instruktioner för montering av en Plymouth Barracuda från 1966. En full möblering kan kosta uppemot 30 000 svenska kronor. När Peter Walteus källarförrd tömdes av misstagets hyresvärden försvann allt. Bara bilderna var löjliga.

Det var komponenter till veteranbilen jag har ägt de senaste 20 åren och planerade att göra en total översyn. I mitt sinne skulle jag göra om det efter pensioneringen. Jag ville lämna det till nästa generation, till mina barn. Jag har känt mig ganska nedstämd över det här. Peter Walteus säger att det är ett problem, och han har rätt: en svag knä kommer att göra susen.
För mer än tjugo år sedan skrev Peter Walteus hyreskontraktet för kä

Han fyllde det cirka två kvadratmeter stora utrymmet med saker han samlat in och köpt under året. I mitten av sommaren 2020 åkte han till den lokala källarlokalen för att hämta en plastbrunn. Sedan blev krisen svår. Jag var väldigt överraskad. Väldigt fullt.

Efter att ha tagit kontakt med Trelleborgshem fick Peter Walteus veta att händelsen varit ett intrång. Det var uppenbarligen en vattenläcka, men jag kunde inte hitta några tecken på några läckor. Vi gick till platsen tillsammans och de förklarade vad som hade hänt med inbrottet, men jag märkte inga förändringar på dörrarna. Jag använde pepparspray på deras protester, men bara på ensamma. Det var oerhört upprörande.

Kort därefter, berättar Peter Walteus, fick Trelleborgshem veta att allt hade varit ett misstag. Ingen hade hissat några röda flaggor. Sanningen var att Trelleborgshem hade töjt och förlängt allt. Jag hade blivit upprörd av lögner och tystnad. Det var oroande att de hade haft tur och fått min uppmärksamhet på det sättet.

Men de hade hackat upp längden och gjort allt kortare. Inget hittades i garderoben.Stammer Trelleborgshome för 151 000 krEn alternativ betalning på 30 000 svenska kronor erbjöds honom.Det är en hangris. Det är bara ungdomsbeteende. Du kan inte bara agera hur du vill och vara likgiltig inför andras problem.

Plura Jonsson Sjuk
Plura Jonsson Sjuk

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!