Sprid kärleken
Philip Wong Ursprung
Philip Wong Ursprung

Philip Wong Ursprung – Alice Stenlöf har åtminstone etablerat sig som en framstående bloggare och podcastare. Och hon har varit tillsammans med hockeymördaren Philip Wong ganska länge. Det du vill veta om Nyheter24 finns på listan.

Sveriges “Har du sagt A för du säga B” drivs av 23-åriga Alice Stenlöf och 24-åriga influencern Bianca Ingrosso. Podcasten blev väldigt populär och lockade ungefär en halv miljon lyssnare varje vecka, men vi har precis fått besked om att de kommer att sätta på bromsen under överskådlig framtid.

I en video avslöjar Alice att hon och Philip träffades i den senares sommarhem, där den förstnämnda hoppades kunna presentera sig för den senares syster Victoria. Det första ledde till nästa, och paret kysstes passionerat en sommarnatt när gänget firade på en bro. Philip åkte till USA för att spela ishockey i slutet av sommaren, men paret höll kontakten via Skype. Runt jul 2013, när Philip äntligen kom tillbaka, ställde Alice den stora frågan som beseglade parets exklusivitet.

Kungsbacka

Philip är 25 år och född i Kungsbacka. Hans nuvarande Stockholmsbostad ligger i Enskededalen, där han delar bostad med sin flickvän Alice.

Instagram av Philips

Philip visar sina vänner och familj sitt liv genom bilder på Instagram. Han visar generöst sina följare bilder från sin hockeykarriär och Disney-filmen Alice i Underlandet. Vill du följa honom på Instagram kan du göra det här.Peter “Foppa” Forsberg, en ishockeystor, fyllde 50 den 20 juli.

En stor dag som måste firas så klart. Den lokala länsmannen Henrik “Hinken” Gradin sa i en intervju med Aftonbladet att Foppa kommer att vara hemma i rnsköldsvik på den stora dagen. Föräldrarna Kent och Gudrun bor också i Arnsköldsvik. Det är lunchtid idag. Därefter består varje morgon av golf och skidåkning, som Hinken sa till Aftonbladet. Hinken är Modos sportchef; han flyttades upp till SHL på valborgsmässokvällen.

Att planera ett 50-årsfirande

Foppa planerar att arrangera en stor fest med en stor gästlista för att fira sitt 50:e år på jorden när tiden är mogen. Foppa har tillbringat de senaste åren i Zug, Schweiz, med sin ex-fru Nicole Nordin och deras tre barn, Lennox, Lily och Diego, enligt Aftonbladet. Alice Stenlöf spelar bönorna på bråket med pojkvännen som orsakade ett blodbad.

Pojkvännen skulle glida in i grönskan, men istället krattar hon in armen i en fonster. Det läskigaste är just här. Det är precis som i en film! Det är ett fnys. Han markerar stigarna med sitt blod, säger hon i ljudet. Podcasten “Alice och Bianca: har du sagt a för du säga b” var tidigare värdar för Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso. Där nämner hon vid flera tillfällen att hon brukade vara ganska mörk och lynnig.
Stenlöf berättar nu historien om det stormiga förflutna av sin relation med sin fru i podcasten Låt oss.

Inget klickar i mitt huvud, säger Alice Stenlöf. Stenlöf berättar en blodig berättelse om ett inbrott med pojkvännen där. Wongs äldre bröder var värd för en fest hemma hos dem och paret drack alldeles för mycket alkohol. Jag tömmer mig bara när något klickar i mitt huvud. Och vi får en rytande start, säger hon i podden.

Paret drar sig tillbaka till ett annat rum och trappar upp sina bråk. Stenlöf berättar hur hon provocerar sin pojkvän, och hur han till slut inte vet vart han ska ta sig, så han hoppar in.
Han skjuter från både höften och axeln. Stenlöf hävdar i “Låt oss” att Han inte tänker rationellt.

Det var en tvådelad frostad huva och när Pojkvännen försökte dra armen bakåt rakades hela armhålan. Stenlöf säger att en ambulans tillkallades när han kände en knoge spricka i armen.
Det läskigaste är just här. Det är precis som i en film! Det är ett fnys. Han markerar stigarna med sitt blod, säger hon i ljudet. Express letar efter Alice Stenlöf. I somras var det mycket uppståndelse kring Viaplay när folk sökte efter vd-bytes, nya regleringsriktlinjer.

Philip Wong Ursprung

Tillsammans med rapporten har Viaplay meddelat att mer än 25 % av dess anställda kommer att lämna företaget. För att säkerställa företagets framtid var vi tvungna att fatta mer tuffa och kompromisslösa beslut.

Som ett resultat av detta måste “vi minska antalet anställda med mer än 25 procent”, skriver Viaplays vd och företagschef Jörgen Madsen Lindemann i rapporten.Enligt bolagets hållbarhetsredovisning och årsredovisning 2022 var 1 586 personer anställda i Viaplay-koncernen det året. I den svenska sektionen sysselsattes då 883 personer.

Har för avsikt att sälja hela företaget

Möjligheten att sälja hela företaget ligger alltid på bordet. Dessutom gör vi en omfattande strategisk översyn av vår verksamhet i syfte att utvärdera alla potentiella resultat, såsom ytterligare innehållslicenser, ändringar av befintliga avtal, lansering av nya produkter och tjänster, eller till och med en försäljning av företaget, som beskrivs i en rapport skriven av Jörgen Madsen Lindemann.

Börsen är upp 65%. Den 5 juni avgick Viaplays vd Anders Jensen med anledning och Jörgen Madsen Lindemann tog över som vd. Samtidigt meddelade företaget att dess prenumerationer på streamingtjänster blomstrar, och det övergav sina kortsiktiga mål till förmån för långsiktiga operativa och finansiella.

Hockeyspelare

Som hockeyspelare är Philip Wong en sann mördare. Den senaste tiden har han spelat forward för Sollentuna HC i Sveriges högsta division. Han hade tidigare spelat i USA med Idaho Steelheads och under ett par säsonger i Bors innan han kom till Sollentuna HC. Philip har beskrivits som en enastående träningspartner och en spelare som bjuder på sig själv utan förbehåll till lagets bästa av Kllered Sportklubb.

De fick aktiekurserna i Stockholm att spetsa och året efter har aktien fallit med 65 %. Den här gången tar Ryssland sikte på lastfartyg. Godsfartyg som anländer till ukrainska hamnar antas ha tagit sida i konflikten. Joakim Paasikivi, rådgivare till svenska regeringen, sa till TT att detta var anmärkningsvärt.

Kreml antyder så att Svarta havet nu inte är en säker korsning. Fartyg på väg till ukrainska hamnar i Svarta havet kommer att bli föremål för ytterligare granskning efter att ha blivit märkta som “potentiella bärare av militär utrustning” av Rysslands försvarsministerium.

Detta kommer att träda i kraft ikväll vid middagstid där du är. Enligt militärstrateg och Försvarshögskolans professor Joakim Paasikivi vill Ryssland att det ska bli för svårt att trafikera Ukraina. Affären kommer att slutföras som ett resultat av Rysslands beslut att avsluta sitt spannmlsavtal med Ukraina.

Svaret från Ukraina då var att man planerade att fortsätta exportera på egen hand. Enligt Paasikivi är målet med den ryska blockaden att effektivt straffa den ukrainska regeringen för att ha dragit sig ur fördraget om strategiska vapenminskningar. Anmärkningsvärt” av Paasikivi.

Enligt det ryska försvarsministeriet kommer de länder vars medborgare reser till Ukrainas hamnar “att ses som en del av den ukrainska konflikten på Kievs sida”. Det som sticker ut i översättningen är antagandet att alla som använder de nuvarande hamnarna ska vara på den ukrainska sidan. Enligt Joakim Paasikivi är det just därför som ryssarna agerar aggressivt.

Mychajlo Podoljak, rådgivare till Volodymyr Zelenskyj, säger att Kiev just nu diskuterar om man ska upprätta en gemensam militärpatrull med länderna runt Svarta havet eller inte kreml rapporterade på tisdagen att Svarta havet nu inte är en säker väg för båtar.

Han oroar sig också för att ryssarnas agerande signalerar en önskan att eskalera spänningarna. Caroline Segers hälsa är en enorm ledtråd för VM-vinnaren. Landslagskaptenen Caroline Seger har inte spelat en hel match sedan EM i somras. Efter att ha avslutat sin magisterexamen tvingades hon opereras och när hon återvände till vår vård ådrog hon sig en ny skada.

Förbundskapten Peter Gerhardsson tog Seger till VM och inspirerade laget med sina bidrag till den övergripande strategin. Bojan Djordjic, specialist på Viaplays, tycker att hanteringen är fel. Lyssna, Caroline Seger: Jag har ett helt annat perspektiv på det här.

Varför är vi inte mer rättfram? För att vinna Seger måste lagkaptenen förklara att problemet inte handlar om speltid utan snarare betydelsen av hennes position i truppen. Gör istället detta och skydda Seger. Det är då vi blir fria från komplimanger och kritik, säger han i kanalens sändning.

Ändå lär vi oss att det är det sista vi ser och hör från tjejerna. Alice fortsätter sitt liv som influencer samtidigt som hon blomstrar i sin relation med den 25-årige hockeymördaren Philip Wong. 2013 TräffadesDe har varit tillsammans i ett antal år. De träffades 2013 genom Alices rumskamrat, Philips syster Victoria.

Förra veckan skrev Anna Friberg på Expressen om Segers tillstånd. Trots hennes enorma behov av lektid sedan i somras, skulle han aldrig ha tagit bort henne om det inte fanns en chans att hon skulle kunna delta i Virtual Reality (VR).

Men att Julia Zigiotti Olme kallades in som reserv redan föregående vecka och nu får vila med resan till Nya Zeeland kan tolkas som att “det faktiskt finns lite guld”. Säg det rakt och kärleksfullt, för att citera Bojan Djordjic. Djordjic önskar mer öppenhet från regeringens sida. Säg det på ett lugnt, direkt och tillgiven sätt.

Philip Wong Ursprung
Philip Wong Ursprung

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!