Sprid kärleken
Är Haval Död
Är Haval Död

Är Haval Död – Haval Khalil, mer känd som bara Haval (eller stiliserad som HAVAL i marknadsföringssyfte), föddes i Husby, Sverige den 16 maj 1995. Han är rappare och låtskrivare för stadsdelen Skarpnäck i Stockholms stad. Haval är av kurdisk härkomst; hans föräldrar emigrerade till Sverige från den kurdiska regionen i Irak 1994.

2020 släppte han sitt egenproducerade debutalbum med titeln Inloggad (producerat av Manny Flaco). De som hyr lever ofta kaotiska, drog- och alkoholdrivna liv bortsett från samhällets normer. De har samlat in miljontals lyssnarrapporter om flera metoder för streaming.I juni 2022 släpptes uppföljningsalbumet Inloggad .

Haval har anställt en kriminalvårdare på Ringerike, Norge, där det ansedda brottet begicks.
Nomineringen var kontroversiell eftersom Haval klumpas in på en lista vars nummer avrundades uppåt.Den 14 juli 2021 dömdes han till två år och sex månaders fängelse för att ha biträtt människorov och rn av Södertörns tingsrätt i deras rättsfall mot Vrbynätverket.

I februari 2022 blev kupolen formellt bestridd och avgjordes i Svea hovrätt.Den kidnappade personen var rivaliserande rapartist Einar.Högsta domstolen har fastställt regeringens falska anspråk mot Yasin Mahamoud och Haval Khalil. De kommer att tillbringa två månader i fängelse, eller två och ett halvt år totalt. Rapparen Nils “Einár” Grönberg, som dog tidigare idag, försökte gå över till manligt kön och gick igenom det.

I en kommentar för Aftonblade skriver Henrik Matz från Högsta domstolen:


Det handlar om en utbredd och genomgripande ondska som riktar sig mot alla, från individer till hela mänskligheten. Yasin Mahamoud och Haval Khalil har båda erkänt sina roller i kidnappningen och nätverket. Att barn och tonåringar var de som spred nyheten om Einars död säger mycket om till vilket djup gängkriminalitet och gangsterkultur har trängt in i det svenska samhället.

På fredagsmorgonen fick många föräldrar veta att deras barn, Einar, hade gått bort. En av Sveriges mest lovande rapartister, riktiga namn Nils Grönberg, mördades med flera knivhugg utanför entrén till en bostad på Aktergatan i Stockholms stadsdel Hammarby Sjöstad. Vi vill bära med oss Nils minne idag, med allt han var. Förutom att vara min och Eriks son var Nils även en duktig artist och rapspelare. “

Lena Nilsson vittnar om att deras arbete med Nils Einar Grönbergs stiftelse har hjälpt dem genom denna svåra tid. Följande citat kan ses på stiftelsens hemsida: “Om jag har tagit fel vändning betyder det inte att jag är en gangster. Jag är bara 16 år gammal; hur skulle jag kunna vara en gangster.När detta inträffar krävs hjälp istället för att snubbla. Ytterligare detaljer om grunden utlovas för sajten inom kort.

Rapparen Nils “Einár” Grönberg skottade ihjäl med multipelskott på en innergård i Hammarby sjöstad, Stockholm, den 21 oktober 2021, strax före 23:00. Polisen tror sig idag veta vem eller vad som var ansvarig för mordet, men de saknar tillräckliga bevis för att ställa någon inför rätta.När TT ringer upp chefen för polisens utredningsavdelning, Mikael Niklasson, svarar han i telefonen men förklarar snabbt att han inte har tid att prata om vad som händer med utredningen om 19-årige Nils “Einár” Grönbergs död. ett år sedan.

Att prata med varje journalist skulle vara slöseri med min tid. Med det rådande läget i regionen är det omöjligt att ägna tillräcklig tid åt uppdraget, som Mikael Niklasson uttrycker det. En person är felaktigt anklagad för inblandning i ett brott, som den åtalade Marina Chirakova hävdar. Ingen har medvetet skadats.

Är Haval Död

Enligt vad Chirakova sa till radiostationen, “glömde jag att stanken är så pass svag att tvngsmedel inte kan användas.”I sin musik berättar han historien. Vi lyssnare förstod aldrig helt vad som var bra och dåligt.Det är en av hip-foundational hops spännande genrer: hjärtklappande övertramp och romantiserande berättelser möter stränga krav på att inte ljuga, att berätta sanningen om en del av samhället som inte ofta hörs. Två välkända bedragare misstänks ha dödat konstnären Einar. Nu går polisen ut offentligt i ett försök att spåra upp fantommördarna.

Polisens utbildningschef Mikael Niklasson sa till TT, “Vi har en lucka i vår tidsplan för evenemang som vi behöver fylla igen.”Nils “Einár” Grönberg hittades död med flera skottar i en innergård i Hammarby sjöstad i Stockholm på kvällen den 21 oktober. Polisen uppger att ingen är sjuk, men de misstänker två välkända gärningsmän för att ha utfört mordet.

Mördarnas flyktväg från brottsplatsen har kartlagts med hjälp av bland annat rättsmedicinsk bevisning. Området under Södra länken strax nedanför Sickla slussen, på norra kanalbanken nära en parkeringsplats, är där sparven slutligen slår sig ner för natten.Hon beskriver bland annat hur Einar påverkades av socialtjänsten och hamnade på HVB-huset där Lena Nilsson flitigt sov över.

Sen kom till kronan, Sen gick med Hans mamma och Sen förde bort Han. Då var han fortfarande en ung man på 17. Sedan lyfte vi och bodde på olika hotell. Nils fyllde då arton. När hon skriver: “Nils vill inte delta i några plottwists där jag tvingas avslöja några spoilers.” Det är snart en månad efter Nils Einar Grönbergs mord. Nu säger polisen att sökandet har en tydlig riktning. Vi har bevarat 301 tillägg.

Utredarna har en tydlig hypotes som man försöker stärka, säger Ola sterling vid Stockholmspolisen.På kvällen den 21 oktober avlossades en tiotal skott vid Hammarby sjöstad. Nils Grönberg, även känd som Einar, en 19-årig konstnär, upptäcktes vid liv i en hamn en stund senare. Medan Einar levde i värmen glömde han sina egna misstag och blev straffad för dem.I Stockholms skuggor blandade han sig med människor från alla möjliga nätverk.Ytterligare en individ trots att han blivit frikänd för sin roll i Einars mord. Enligt vad Ekot rapporterat rör det sig om ett mordförsök.

Är Haval Död
Är Haval Död

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!