Sprid kärleken
Oscar Bergendahl Vikt
Oscar Bergendahl Vikt

Oscar Bergendahl Vikt – I måndagens match mot Serbien gjorde Oscar Bergendahl det matchvinnande målet. Ingen skada ska komma från hemma-VM. Den svenska handbollskunglighetens framgångsrika jakt på EM-guldtiteln förra året fick stor hjälp av Oscar Bergendahl.

I förra veckans ligamatch mot Stuttgart blev det efterlängtade genombrottet inte verklighet. Däremot meddelade svenskens klubb redan i slutet av oktober att han skulle vara borta med en skada i 6 till 8 veckor. Under måndagens VM-match mot Serbien i Halmstad slet han en gammal axel.

Även om jag har haft en bra säsong generellt, har jag haft några nedgångar. Enligt Oscar Bergendahl är Skador aldrig kul. Jag kunde minska smärtan i mitt knä, trots den fruktansvärda skadan. Det borde inte vara några problem eftersom jag har fått utmärkt terapi och äter med endast lindriga obehag.

Avslutade a

Oscar Bergendahl såg bra ut efter att ha blivit utslagen vid EM i Tyskland för bara ett år sedan. Enligt matchrelaterade investeringar skickades han ut för att bli den bästa ersättaren för turneringen, om inte den bästa av dem. Som svar på frågan om varför han lämnade handbollen säger han:

“Det var ett fantastiskt mästerskap som jag aldrig kommer att glömma.” Enligt honom kommer den upplevelsen alltid att vara en del av honom. Det hade varit det mest otroliga som kunde ha hänt om VM hade spelat på hemmaplan. Det bästa svaret var att du skulle vara lite mer okänd innan EM. Enligt VM påverkar det den nu avsevärt.

Jag värdesätter alla spelare högt, och jag bryr mig djupt om tillståndet i spelet; dock tar ingen någonsin upp ämnet. Just nu är jag inte tillräckligt bra för att göra mitt vanliga jobb. Därefter lämnar jag inga garantier för att jag kommer att prestera på samma nivå som jag gjorde på EM. Alla små detaljer spelar roll, och de har att göra med saker som speltid och mycket mer.

“Inte orolig”

Efter halvtid i Sveriges båda träningsmatcher inför VM mot Serbien flyttades fokus enbart till försvarsspelet. Båda matcherna slutade oavgjort, där Serbien gjorde sent mål för att vinna (28-30) och Sverige vann (35-34) på grund av ett bortamål.

Som Oscar Bergendahl sa i torsdagens VM-förhandsmatch mot Brasilien, “Men det finns lite mer att ta hänsyn till”

Oavsett om Oscar Bergendahl blir framröstad till turneringens bästa försvarsspelare – 27-åringen kommer att fortsätta spela. Enligt honom är det viktigare för vår nation att uppnå storhet än för någon person att göra sin del; Det viktiga är att vi lyckas tillsammans.

Så fort turneringen är avklarad och jag är tillbaka på löpbandet från förra gången kommer jag att ha tränat mig till utmattning. Detta är säsongens högsta punkt. Detta är en mittsexställning. Aranäs (från 2014 till 2018), Alingsås, GOG Håndbold (från 2018 till 2022), och Stuttgart (med början 2022) är klubbarna som finns med på listan.

Vårt team kunde uppnå 31 av 41 mål. Bland anmärkningsvärda prestationer är EM 2022 och världsmästerskapen 2021, där en kom på andra plats. EM 2022 nominerad till bästa försvarare. Oscar Karl Erik Bergendahl spelar handboll för både det svenska landslaget och SC Magdeburg i Tyskland.

Den 8 mars 1995 trädde han in i denna värld på Kungsbacka Minnesjukhus. I sin position som mittfältare utstrålar han självförtroende. I sin hemstad Aranäs gick Bergendahl med i HK Aranäs handbollsklubb. Inför sin övergång till Alingsås HK, som skedde några månader efter att klubben vann SM-pokalen 2014, spelade han för dem fram till sista junioråret.

Redan som ung hade han en lysande fotbollskarriär. 2018 lämnade Oscar Bergendahl Alingsås för att ansluta sig till den danska toppklubben GOG. Hans kontrakt sträckte sig i två år, från 2018 till 2020, med ytterligare två år kvar 2020. 2022 tog han hem den danska mästerskapstrofén med GOG. Han valdes också till All-Star Team i den danska ligan för säsongen 2021–22. Han blev medlem i Bundesliga-truppen 2022–23 för den tyska klubben TVB Stuttgart under sommaren.

Enligt rapporter från februari 2023 har han ett oåterkalleligt kontrakt med den prestigefyllda klubben SC Magdeburg i Tyskland. Fram till sommaren 2025 gäller kontraktet. 2023 tog han sig till Tyska Cup-finalen, men han kom hem med bara silver. Han hade Magdeburg i sitt lag. Han spelade en nyckelroll i 2023 års vinnarlag i EHF Champions League.

Status som landslagsspelare

Bergendahl gjorde sin landslagsdebut i juni 2017 i Gensidige Cup, där hon var med i en ungdomlig grupp. Oskar Bergendahl kvalade in till det svenska landslaget och tävlade för dem under åren före VM 2021, då han tog silver. Ett fåtal landslagsmedlemmar valde bort att tävla.

Han vann priset för bästa anfallsspelare efter att ha tävlat för Sverige vid EM 2022. På grund av sin enkelhet är det bättre att gå via den svenska truppen än EM, som bara är några dagar bort. Hej, det här är Oscar Bergendahl. Efter att ha vunnit Bundesliga och säkrat en plats i Champions League, njuter Magdeburg av en fantastisk säsong.

När det kommer till speltid är Bergendahls stora rival den danske landslagsspelaren Magnus Saugstrup. Landslaget “Berget” har valt Max Darj, som är näst efter Jonathan Carlsbogård prestationsmässigt, att starta i mittblocket efter flera starka prestationer. Det är troligt att Darj och Bergendahl kommer att byta minuter på planen.

Oscar Bergendahl Vikt

På måndagen, medan han kämpade mot Serbien på marken, skadade sig Oscar Bergendahl.
Den svenska handbollskunglighetens framgångsrika jakt på EM-guldtiteln förra året fick stor hjälp av Oscar Bergendahl. Oscar Bergendahls födelse ägde rum den 8 mars 1995.

Han har precis fyllt 26 år. Den exakta höjden är 1,92 meter. Massan är 106 termos. Idrottsmannen tillbringade sina uppväxtår i Sverige. SC Magdeburg-laget finns på Oscar Bergendahls nuvarande lista. Personal startar spel sjutton. Oscar Bergendahl har spelat 25 matcher för SC Magdeburg på de senaste 25 matcherna.

Bland de mest hektiska spelarna i ligan under hösten är han. Han tävlar nu i EM i svensk brutto och blir även en nyckelspelare för nästa års landslag. Den 22-årige mittsexan Oscar Bergendahl utnyttjade situationen. Oscar Bergendahl, Alingsåsbjässen, har nyligen hyllats och beundrats.

Allt i handbollskarriären har inte varit smidigt. Jag var inte ett fotbollsfan när jag gick i gymnasiet; Jag föredrog handboll. Oscar undersökte båda dessa möjligheter ytterligare. Var reserv för fotbollslandslaget och spelade även handboll för Kungsbackas hemmalag.

Upplevde du att fotboll fängslade dig mer på någon annan plats?

Som forward för Lerkil tog IFK Göteborg notis om mig. De ordnade så att vi fick träna på Kamratgården och samlade in synpunkter från lokalbefolkningen. Detalj Aranäs handbollsmatch för mig. Fram tills jag fyllde femton hade jag ingen aning om vad jag gjorde där.

Allt som hände är en härlig kärlekshistoria som utspelar sig under Oscar Bergendahls ungdomssommar. Vår A-lagstränare var Björn Jilsén. Under ett träningspass klättrade jag uppför backen med rälsen som guide, kom på plats på linan och rusade efter en kollega. Den store svenske handbollsspelaren Jilsén, som var kapten för det historiska VM-vinnande laget 1990, struntade i träningen och vågade Oscar:

“Vad berättar du med!”

Trots Bergendahls bästa insatser förblev målet ouppfyllt. Björn Jilsén stack dock så småningom ut, uttryckte sin tillfredsställelse med det han observerade och föreslog att Oscar skulle prova på outfield.

Från den tidpunkten kommer jag att bära ett barn under de kommande sex månaderna…

I Bergendahls Alingsås match mot Ystads IF kommer två stora tränare från HK Aranäs, Magnus Lindén och Jerry Hallbäck, att sitta på motståndarbänken. Enligt Oscar kommer hemkomsten att få en ödesdiger utgång.

Du välkomnades till Alingsås sommaren 2014 av Mikael Franzén, en annan viktig Aranäsperson; vem är din tränare nu?

Intressant nog inträffade detta precis när AHK säkrade det svenska mästerskapet. Vår serie av att nå finalerna fortsatte och vi tog hem silvermedaljer till slut vid tre olika tillfällen efter det. Vi borde ha en ny chans till ett fjärde försök i maj. Prispaketet innehåller även ett JEM-silver, förutom den kraftfulla tvåhjulingen.

Ett ganska övertygande fall. Enligt Oscar tränar sex män – Bergendehl, Simon Jeppsson, Lukas Nilsson, Jerry Tollbring, Philip Henningsson och Tobias Thulin – inför EM. De är alla i tjugoårsåldern. Sex spelare släpptes av AHK precis innan säsongen startade. Lagkaptenen Max Darj var bara en av många som såg action på båda sidor om bollen.

Vapenhanteraren Fredrik Teern har varit ute med en skada ganska länge. Även om Niclas Barud har återvänt från Tyskland har jag fått ett oerhört uppmuntrande meddelande, och jag tror att jag har gjort det rätta alternativet. Med 56 gjorda mål och 10 assist är mitt defensiva rekord överlägset.

Chansen att prova på landslaget kom också från ingenstans för Oscar, som inte hade vågat drömma om det sedan den brasilianska sommaren 2015, då UVM avvisade honom. Läkarna ville inte ens låta mig träna på grund av mitt blåsljud. Trots hans allvarliga hjärttillstånd, allmänt känd som “sporthjärtsjukdom”, som kräver årliga kontroller, har resultaten av hans olika undersökningar och tester hittills varit lovande.

Som ett led i Oscars rehabilitering stängdes han av för ett “hoppparknä” och fick sitta ute i åtta veckor utan att spela fotboll. Jag kunde förstärka mig med lila och rött efter min operation. För tillfället mäter tändstickshögen 192 cm och väger 107 kg. Han har nyligen undgått myndigheter under den längsta varaktigheten av 103 till 112 dagar.

Att hitta ett lyckligt medium mellan övervikt och undervikt är viktigt. Som väntat har klubbar utanför ligan tagit del av handbollsligan. Några av Oscars tidigare lagkamrater i Tyskland och Danmark är Maxi Darj, Jesper Konradsson, Emil Frend Öfors och Mikael Aggefors.

Vart är du på väg?

Folk kommer att märka. Bara en sekund ska jag lyssna. Det är faktiskt sommaren när mitt kontrakt med Alingsås går ut. Det är värt att notera att åtta av sexton spelare i den blå europeiska truppen är tyska (se laguppställning nedan). Sex spelare kommer från Svenska ligan, varav tre kommer från Kristianstad, av totalt tjugoåtta.

Matchen mellan Ystad och Alingsås ser på pappret ut att vara en toppmatch, men i slutändan måste hemmamatchen avslutas först. Tack vare vårt omfattande nätverk av gemensamma vänner och bekanta. Båda lagen är starka offensivt och spelar bra ihop. Det kommer att bli en fantastisk upplevelse att träffas igen om mindre än en vecka. Oscar Bergendahl har verifierat att vi är tillbaka i Skåne på julafton.

Relativt lite glädje?

Efter en vilsam helg kommer vi säkert tillbaka till gymmet på juldagen. Bara 48 timmar efter vår match mot Ystad, nästa torsdag, möter vi Karlskrona. Däremot borde jag fortfarande kunna få några knuckleballs, skinn och bitar.

Oscar Bergendahl Vikt
Oscar Bergendahl Vikt

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!