Carl Hedin Flickvän Irma

Sprid kärleken
Carl Hedin Flickvän Irma
Carl Hedin Flickvän Irma

Carl Hedin Flickvän Irma – Och fallen är väldigt enkla att läsa, men det som i slutändan avgör om jag köper hästen eller inte är min nivå av storsinthet. Och min känsla av förundran kommer från de otaliga filmer på hästar jag har sett under min karriär som ryttare (hundratals, tusentals, tiotusentals). Kanske inte så bra om du inte känner igen din egen starka storsinthet, men för mig är det den avgörande faktorn (tillsammans med priset förstås)!

Vi förstår att det finns en mycket hög ribba för anställnings- och praktikförfrågningar på Eques Management. Vi får många ansökningar, bokstavligen hundratals av dem varje dag. Och med tanke på att vi bara tar in en handfull praktikanter årligen, är oddsen att få en position inte stora. Du är fri att skicka ett mail och göra en sökning, men vi kan tyvärr inte erbjuda dig för många rum.

En dag i solen

Du driver företag, tränar och tävlar på dressyrhästar på toppnivå och har ett framåtsträvande Instagramkonto. Eftermiddagarnas utseende kan variera beroende på säsong. När vi har tävlingar på gång rider jag gärna lite långsammare på eftermiddagen. Men annars kommer mer uppmärksamhet att ägnas åt att upprätthålla utbildning för annat och administrativt tillsynsarbete. För jag tycker att det är riktigt häftigt i sig! Under mycket lång tid har det varit en dröm för mig att hålla en hopphest som husdjur eller bara en hobby.

Jag är bara en hobby när det kommer till hooping; Jag försöker alltid lära mig nya knep för jag tycker att det är jättekul. Därför tycker jag att det är intressant och spännande att se hur lång tid det tar mig av min egen nyfikenhet. Sedan dess har jag sett att mina följare på sociala medier uppskattar när mitt innehåll är mer diversifierat och inte bara fokuserat på klänningar.

Jag anser att det är min största prestation att jag får ägna mina dagar åt att göra det jag älskar och det som gör mig mest lycklig. Och jag blir helt förstummad när jag inser att det faktiskt skulle kunna fungera att leva på ridsport. Jag var då i början av tjugoårsåldern, bodde i Danmark och arbetade som lärare.

Jag hade jobbat där ett tag (ett år eller så, åtminstone) när min chef sa till mig att han ville befordra mig från “brudgum” och lätt extrajobb till ett riktigt ridjobb där jag fick välja vilka hundar jag skulle jaga. Det var inte mycket pengar – ungefär 3 000 svenska kronor per månad – men att få betalt för att åka var fortfarande en spänning för mig.

Vad Eques Management är för mig nu är det som gör att jag kan försörja mig inom ridsportbranschen. Så det är definitivt den prestation jag är stoltast över.Och eftersom vi alltid kommer att vara online kan du alltid referera till dagens banan som “Dagens banan” på din Instagram.Min absolut sämsta innehållsidé är att håna dagens nyheter, men det verkar vara det folk älskar mest.

Om jag skriver att jag ätit en banan utan att “bedöma” den så får jag säkert 200 kommentarer från folk som undrar vad fan jag tänkte på. Nej, men den idealiska bananen för mig skulle ha en något mörkare stjälk än blad.Jag föredrar den något sötare och rundare smaken av den mörka varianten.

Du bör utbilda dig så mycket som möjligt om hökar och allt som är involverat i ridning. Jag hade ingen aning om att det var precis vad jag skulle göra här, vad med att jobba med sociala medier och allt. Det känns helt konstigt att sitta här och jobba med Maya Delorez, någon jag aldrig någonsin drömt om att jobba med.

Men ansträng dig för att ta till dig så mycket kunskap du kan, både stor och liten. Från de allra minsta detaljerna, till exempel hur man genomför den ideala skänkelvikningen, till ledarskap och affärsverksamhet, täcker den här boken allt. Kunskap är styrka.Möt Carl Hedin, Borsstjärnryttaren med drömhusen i stallet och de tiotusentals följare på sociala medier.

Men vägen framåt har inte alls varit krokig. När han var liten blev han mobbad för att han njöt av en “tjejsport” och försökte prata sig ut från att gå till stallet. Nu när han är äldre och klokare vill han dela med sig av vad han har lärt sig: när han var en ung pojke i Bors drömde han om att en dag bygga en fästning av möbler och blommor runt familjens middagsbord. Han strävade efter att bli tävlingsryttare och ägnade sitt liv åt att jaga hästar.

Och det var inte bara för att jag blev en måltavla för mobbning för att jag njöt av en “tjejsport” som mitt liv tog en vändning till det sämre. Som litet barn följde jag med min mamma och syster till ladugården och lyckades med ett lyckokast undvika att bli träffad av en gnista från en upprörd häst. Jag var inte i närheten av en levande häst på många år efter det, säger Carl Hedin.

Carl Hedin Flickvän Irma

Populariteten och den snabba tillväxten av hans Instagram-konto gör att många av oss känner igen honom därifrån. Carl är dock mer än bara en social mediasensation; han är också dressyrryttare på elit, efterfrågad ryttare och tränare, grundare av Eques Management, och författare till den kommande Hästpojken (2021) och en av Sommarvärdarna i P1 (2022).

Djur och etologi har alltid väckt mitt intresse, liksom kunskap om djurs beteende. Att min syster blev arg och att jag följde med henne till stallet är avgörande för att det bara blev skrämmande för mig. När jag var 16 fick jag chansen att prova på ridning tack vare en lokal ridskola som erbjöd ett “prova på olika sorters ridning”-program.

Jag började gå på vårdskolan efter det, och jag har inte haft några problem sedan dess.Jag var nog bara 14 eller 15 år när jag bestämde mig för att jag ville jobba med hästar: “Jag var ganska ung när jag kom p att jag ville jobba med hästar.

När jag var yngre brukade jag cykla eller gå moppe till stallet och fantisera om att arbeta med hästar. Var inte bara en sportfantast eller en företagare, centrera hela din existens på dina passioner. Jag fantiserade då om att införliva det jag anser vara den mest förtjusande aspekten av livet i min egen.

UTOMLANDS, TIDEN

Efter att du gått ut grundskolan och fortsatt din träning med ridsport ett tag bestämde du dig för att resa utomlands. Jag bodde utomlands i totalt fem år. Efter Danmark och Tyskland och England. För mig har det varit ett bra sätt att vidga mina vyer och vidga mitt perspektiv, och fördelarna sträcker sig långt utanför ridsportens område.

Eftersom seder angående hästskötsel och ridstil varierar mycket mellan länder, har jag fått några värdefulla lärdomar på dessa fronter. Men efter det är det verkligen utvecklande att lära sig om nya kulturer, träffa nya sorters människor och inse att livet inte är sig likt överallt, inte ens i Sverige.

Jag började jobba med hästar i Danmark, där jag också fick utbildning till ryttare. Allt i livet kräver trots allt en viss grad av filosofisk träning. Det är ingen hemlighet att jag Jag har jobbat med djur för att jag behöver pengarna, men jag har också alltid sett det som en form av utbildning och ett medvetet yrkesval.

Senare, när jag bodde i England, återvände jag till skolan och läste ett Business-program inriktat på marknadsföring. Jag bestämde mig för att göra det dels för att jag tycker att marknadsföring är ganska intressant, dels för att jag hoppades kunna tillämpa vissa aspekter av det jag lärde mig i mitt eget företag.

Allt jag gör och har gjort hittills är därför en kombination av träning och utveckling för att etablera ett professionellt meritlista inom ringsporten. 2013 registrerade jag mig hos Eques Management. Jag hade redan planerat att åka utomlands för att studera, men plötsligt kom flera killar till mig och bad om hjälp med att träna sina hästar.

Jag startade sedan företaget och fick det igång inom ett halvt år efter att jag reste till England; efter det gick affärerna livliga tills jag återvände till Sverige. Det har gått ungefär sex år sedan jag började arbeta med Eques Management.

Bara för att jag ville bli rik eller tjäna mycket pengar var det inte därför jag började bygga företag. Jag ser företaget som ett sätt att stödja mitt sätt att leva ekonomiskt. Och så länge jag kan ta reda på det och det fortsätter att hända, så är jag glad. Samtidigt skulle uppenbarligen några särskilt framgångsrika hästarförsäljningar kunna öppna möjligheter för mig att göra andra saker inom företaget.

Jag tror dock inte att någon ska komma till mig för att fråga om de finaste entreprenöriella tipsen. Det har aldrig varit min dröm att växa Eques Management till en stor eller välmående storlek. Jag fruktar att jag kommer att förlora den elden och skickligheten med hästarna, som är den sanna grunden för allt.

Du kommer att ansvara för att ta in och träna dressyrhästar på Eques Management. Att hitta en bra tonåring är något alla kan göra; allt som krävs är lite läsning. Däremot brukar jag hålla ett öra utanför för dressyrhäst-prat.

Carl Hedin Flickvän Irma
Carl Hedin Flickvän Irma

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!