Noah Östlund Familj

Sprid kärleken
Noah Östlund Familj
Noah Östlund Familj

Noah Östlund Familj – Trots att inte fått en vinnande start på SHL-säsongen såg Växjö i sin 1-4-förlust mot Färjestad vad experterna kallade början på en spektakulär kollaps i ligan. Det verkar som om han har potential att bli en riktigt bra spelare. Han hävdar att det är tänkbart på grund av hans ungdom. Hans hockeykunskaper är oöverträffad, enligt TV4:s Jörgen Jönsson.

Noah Östlund åkte steget till Växjö, svenska mästarna, efter ett otroligt år med Djurgården. En förstärkning som såg ut att vara felfri under SHL:s inledande omgång och Östlunds invigningsspel som målvakt. TV4-experterna var mycket gratulerande till den 19-åriga centern efter bara två perioder.

Oavsett din skicklighetsnivå är han fantastisk att spela. Jag tror att han är den viktigaste spelaren för Växjös i den här matchen. Även om det har gått två säsonger är det här Henrik Zetterberg från hans tidigare år. Sanny Lindström, som rapporterar från tv-studion, säger att spelaren tillsammans med deras topphund har landat säkert. Han är ganska entusiastisk.

När Östlund hörde dessa påpekanden blev Östlund chockad över allt. Det är väldigt roligt att höra. Jag gör allt i varje pass eftersom det går bra där. Han konstaterar i sin TV4-intervju, “Jag tycker att Växjö är det perfekta stället att vara på, så det känns jättebra” att han vill välja att utvecklas i kväll och att han kommer att vara där.

Även om Östlund inte lyckades göra mål i sin första match befann han sig ofta nära Carl Lindbom, hans tidigare lagkamrat. Efter att Östlund nämnt en liten skillnad och sina vanliga tidsbegränsningar är det enda steget som återstår att gå vidare. Efteråt tillkom även Niklas Wikegård i minnesboken.

Han är hockeysmart, extremt begåvad och har precision. Han missar heller aldrig ett skott. Tighta turneringar är också under hans bälte. Enligt vad jag hörde sitter han med ryggen välvd medan han lyssnar på det gamla. Han kan bli mer värd än guld med min hjälp. Enligt Wikegård på TV4 är han en person som kommer att få stort genomslag den här säsongen.

“Det är lite premiärnerver” ,

Trots en stark start på SHL-säsongen fick Växjö — de regerande mästarna — ingen division. 2022 års guldmedaljörer, Färjestad, drog sig ur tävlingen under den preliminära omgången. Äntligen fick den mycket uppmärksammade David Tomasek ett gyllene tillfälle för hemmalaget att gå framåt tidigt i matchen i Karlstad.

Vi får en snabb start, men sedan smyger de in en puck och kvitterar matchen till tre mål styck. I TV4 kommenterar ändå Växjökaptenen Joel Persson hur blygsam debuten verkade. Två mål gjordes i andra halvlek av Växjös nye målvakt, Dylan McLaughlin. Mästerskapet vanns av Färjestad i den tredje kvarten när Jonathan Andersson gjorde 2-1 och Joakim Nygård gjorde 3-1. Ytterligare 2-1 sattes sedan i bullpen.

EXTREMT RÖTT — Ännu fler framsteg kommer att föra Noah Östlund ett steg närmare sitt mål att ta sig till National Hockey League. Östlund kan litas på som en pålitlig längdskidåkare och skidåkare tack vare sin starka arbetsmoral, utmärkta perspektiv, vilja att vinna och entusiasm för sporten. Den sextonde totalspelaren som Buffalo Sabres valde i NHL-draften 2022 var Östlund, som har en längd på 181 cm och en vikt på 75 kg.

Enligt Jerry Forton, chef för amatörscouting för Sabres, har “Han” alla egenskaper man kan förvänta sig av en NHL-center, med undantag för storlek. Även om han kanske inte är perfekt, kompenserar hans andra egenskaper mer än väl. Djurgården utnyttjade honom som center förra året, trots hans knappa speltid i SHL (vilket jag kan förstå).

Han följde med laget på deras turné till U18-VM, där han gjorde två starter och gjorde ett mål på vägen till guldmedaljen. Vi säger aldrig något negativt om hans spel. “Smarte centern” Östlund, som är 18 år, säger sig kunna bidra både på isen och i straffområdet. Han gillar att vara involverad, ha pucken och komma med offensiva spel samtidigt som han är en stensäker försvarare, enligt honom.

Denna tvåplanscenter är väl lämpad för både powerplay och boxplay-situationer. Den första sporten som Noah Östlund höll på med, hockey, var när han var fem år. Motivationen hittar han från Mikael Samuelsson, en före detta forward i National Hockey League som tog hem Stanley Cup 2008 med Detroit Red Wings och OS-guldet och världsmästerskapet 2006 med Trondheim 2006-laget.

Samuelsson och Andreas, Noahs pappa, har behållit en nära vänskap i nästan 25 år. Vid nio års ålder började Noahs dröm om att spela hockey i National Hockey League ta form efter ett besök för att träffa Samuelsson i Detroit. Samuelsson visade Noah och Andreas om Joe Louis Arena, gjorde även sällskap med dem på planen och i omklädningsrummet.

Flera medlemmar i Detroit Red Wings var inbjudna av Noah, och han åt till och med lunch med två av dem. Buffalo Sabres har valt Noah Östlund att bära nummer 16. Östlund konstaterade att det var oerhört rejält. Att träffa kända personer som Henrik Zetterberg och Pavel Datsyuk ().

Av någon anledning såg jag upp till två av dessa individer när jag var liten. Vädret var perfekt. Mikael Samuelssons NHL-statistik inkluderar 699 spelade matcher. Den 30 maj bekräftade Vancouver Canucks utvecklingsgrupp hans anställning. Strax efter sin egen avgång från proffshockeyn efter säsongen 2014–15 märkte Samuelsson att han ser Noah Östlund spela cirka 10 gånger om året.

Vid varje tillfälle har han varit lika anmärkningsvärd. Varje gång verkar han bli bättre, säger Samuelsson. Att kunna se honom spela på säkert avstånd gör varje visning roligare. För att uppfylla sitt mål att spela i NHL anstränger sig Östlund mycket. Han fortsatte att åka skidor nära sin fastighet i Nykvarn utanför Södertälje även under Corona-pandemin och under lågsäsong gjorde han fem veckoresor till ön.

På grund av det fortsatte han att växa. På fritiden tycker Noah Östlund om att åka skridskor och dribbla framför sitt hus. Han tycker också om att spela en-mot-en-matcher på Samuelssons rink med sonen William, som är ett år yngre än honom och spelar för Södertälje SK i Hockeyallsvenskan.

Noah Östlund Familj

Bladen fängslade Noa. Majoriteten av Samuelssons tid där gick åt till att tänka tillbaka på ett vinterpass han hade med de två ynglingarna. Noah visade sin odödliga passion för spelet genom att aktivt delta hela tiden. Den rena glädjen av att se en liten ungdom spela hockey smittar av sig.

Östlund kommer att representera Sveriges Djurgården den här säsongen. Han säger sig ha gjort 42 poäng (9+33) på 32 matcher med juniorlaget och tidigare med seniornivå. För att uttrycka det tydligt, hävdade han att hans prestation växte bättre allt eftersom säsongen fortskred. Under hela säsongen har jag växt rejält och har även haft stor nytta av Djurgårdens hjälp med detta. Gör ditt bästa varje dag så ser du att allt löser sig till slut.

Så här är vi och börjar veckan med ett mellanmål och en älskad spelare från vår nation. Varje år, förra veckan, hade NHL-lagen möjligheten att välja en spelare från en pool av exceptionellt begåvade prospekt vid draften. Forwarden Noah Östlund, som tog kontakt med junior-VM i ishockey och draftades av Buffalo Sabres, är en av de cirka trettio svenska spelarna som valts ut.

Att låta Jerry Forton ropa ditt namn på scenen – hur kändes det? Vi diskuterade det nästan för ett år sedan, men nu är det officiellt: du kommer att bli utvald i det kommande urvalet. Att vara helt utan bostad beskrivs bäst på det sättet. Bara skratt och glädje! När det var helt utsträckt kändes ett böjt knä ungefär som det gjorde. Många spelare kommer att mötas med mer än ett lag när draften närmar sig.

Finns det något sätt som Buffalo Bills lärde känna dig genom din interaktion med dem?

Jag blev förvånad över att bli draftad av det benet, men att träffa Buffalo på tröskan var en bra stämning. Jag och flera andra lag skulle ha ett möte. När jag når Buffalo fylls mitt hjärta av förtjusning och en känsla av prestation.

Vilken typ av krage tror du att du har i förhållande till klubben och Buffalo som helhet?

Att vara på skördetröskan innebar att jag var tvungen att ta med en liten kamera. Hockey är en betydande affär i Schysst. Att träffa alla vid utkastet gav mig en god känsla för organisationens arbetsmoral.

Att känna av första omgångens utkast från många lagkamrater – hur kändes det?

Kvällen blev en dundertriumf för Djurgården. Efter att vi blivit utnämnda hade jag nöjet att träffa Jonathan två gånger, och jag kunde inte låta bli att vara glad för hans skull. En hel del glädje var närvarande. I Liams sällskap.

Hur var din första upplevelse som draftspelare på “Draft cast with Dangle & Armdog” när du draftades till Buffalos lag?

Många intervjuer och nyhetskanaler var närvarande. Äntligen, efter vad som verkade vara en evighet, fick jag träffa familjen och ta deras bilder. Hur var din upplevelse av att känna dig draftad? När jag var i Montréal märkte jag att du hade flera familjemedlemmar med dig. Tillsammans med min yngre syster och pappa hade vi gäster. Lunchen ute på en snygg restaurang skulle bli vår present till agenten.

Kommer du ihåg något speciellt från säsongen 21/22? Du fick möjligheten att spela i SHL för första gången, och du bidrog även till ditt lags U18 världscupseger. Jag håller med om att det här har varit en fascinerande och händelserik säsong överlag, men U18 World Cup-trofén är det som verkligen hoppar ut för mig. J18 SM-guldet var också avgörande i Sverige, inte minst Djurgården.

Med tanke på att Buffalo har kämpat för att nå slutspelet under tidigare säsonger trots att han spelat en grupp full av ungdomliga talanger, hur är det att vara medlem i en klubb som är både ambitiös och ungdomlig? Jag är exalterad över vad som ligger framför mig. Jag håller med om att den är ung, men jag älskar hur den kompletterar min figur och även några svenskar, vilket är gulligt!

Förutsatt att jag förstår det så förväntas du tävla för Djurgården i HockeyAllsvenskan detta kalenderår. Men, tänker du fortfarande åka till Buffalos sommarläger eller vad? Jag är just nu i Buffalo. Det ska bli kul att få vara en del av utvecklingslägret som jag besökte igår.

Har du några ambitioner inför nästa år, då en ny säsong med färska svårigheter väntas?

Självklart vill jag vara en del av lagets äventyr att återställa Djurgården till SHL, som är huvudmålet för den kommande säsongen. Det är mitt personliga mål att få en plats i december i JVM-ligan.

Noah Östlund Familj
Noah Östlund Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!