Sprid kärleken
Mamma Gråter Hela Tiden
Mamma Gråter Hela Tiden

Mamma Gråter Hela Tiden – Jag är ensam för att jag gråter, vilket är väldigt tråkigt. Utöver det var min relation med mannen hemsk (skitkul första advent), och tjejerna var rasande och upprörda på grund av det. Jag var nere och olycklig hela dagen lång, även efter att hästarna hade slutat. Vid sin ankomst ville ynglingen ta på sig sin sista choklad.

“Det går över mamma, försök att inte tänka på det.” Den där 6-åringen kom till mig hela dagen, kramade mig och strök mig över håret. När han kom fram försökte 4-åringen dra och klämma mig, men inte alls i samma utsträckning som 6-åringen. Han fortsatte att trycka på mig för att bekräfta att jag fortfarande var ansvarig.

Ett annat mål för 2-åringens obevekliga retande var jag: “Är du chefen, mamma?” Känner du dig trött? Skulle det vara okej om jag lekfullt kysser och fittar dig? Jag känner helt rätt att barnen ser mig såhär, men jag är verkligen ompysslad idag. Jag sa till dem att det berodde på att min pappa skrek åt mig mycket, men de vill fortfarande veta varför jag är läsaren.

Detta får barnen att tro att pappa är dum, vilket börjar få honom att hata sig själv mer. Jag vill helt enkelt inte se de unga vända sig mot honom. Han började gråta för att kontrollera barnens gråt när han var rasande, men det är en annan historia. När mamma gråter är svaret “att gråta”

Författaren, Mama-Kriti

Jag tror att det är normalt, och visst är det viktigt för barn att förstå att det är okej att känna sig ledsen och sedan glada igen. Detsamma gäller för raseri; det är avgörande att de ser dig arg igen om de tidigare har sett dig arg.

Däremot tvivlar jag på att jag skulle ha använt den nedsättande termen “mord” för att karakterisera min pappas handlingar; ändå skulle jag ha använt ett språk som liknar “mord” när vi slogs och “mördade” när vi gör det nu då jag föraktar att hamna i bråk med människor jag bryr mig om. (typ) Jag tror att de bestämmer att ni är sams på huset igen.

Alla örngott är bedårande. Det verkar som att mamma gråter. Hur närmar man sig en mamma som tappar humöret över småsaker? Jag blev ombedd att inreda badrummet och jag bor fortfarande hemma. Han började få panik när jag sålde gamla produkter och det skedde en stor förändring.

Hennes ursäkt för misstaget! Det har varit ett problem, inte minst. Hon blir också arg när jag smackar eller kysser tidningar. Vad i hela friden ska jag göra? Jag vägrar att bo på en hög med kasserade vinflaskor och tidningar helt enkelt för att jag är föremål för deras kontroll.

Allt jag försöker göra är att hjälpa till från bekvämligheten av mitt eget hem, men det här börjar bli löjligt. Precis som när jag äter, slutar hon också äta vid den tiden; det är som en konstig reaktion. Är det så? Det är det ljud hon skulle göra om hon är deprimerad. Om han känner henne, intervjua henne. Enligt hon säger inget måste du kontakta Vårdcentralen.

Denna läsning är inte nödvändig, och din mamma behöver verkligen din hjälp. Det finns säkert någon annan du kan ta upp i samtal om detta. Men även om det bara är global uppvärmning, skulle jag ändå tycka att det var jättebra med hjälp utifrån.

Du kommer inte att känna dig bekväm att gå runt med det på det sättet hemma. Alla omkring dig, inklusive din mamma, går igenom en hemsk tid på grund av detta. Om du behöver råd om vad du ska göra efter att din mamma dör, prata med henne, se en psykolog eller kurator, eller bara prata med dig själv.

Måste vi ha kontroller? Deppig?

Även om jag har svårt att slänga något har jag inget emot att ta bort fodret från en dusch eller samla gamla kuddar för att donera till en secondhandbutik. Hör av henne. Fråga efter hennes källa till ilska om dina handlingar inte överensstämmer med hennes normer. Berätta bara för henne hur det är när du försöker vara artig och hon beter sig som om ingenting du gjorde någonsin skulle kunna göra henne lycklig.

Om hon upplever svår depression bör hon söka professionell hjälp för att identifiera orsaken. Om hon arbetar kan hon be sin arbetsgivare eller personalchef om hjälp. Hon kan också skickas till ett hälsorelaterat samtal. Min mamma blev sjuk när hon klev in på klimatkliniken. En full galen era passerade under vilken a_l_l_t förvandlades till drama och skräp. Äntligen beter hon sig normalt igen.

Det har varit ett problem i ett par år eftersom hon har varit mer eller mindre sådan. Ja, klimatförändringarna är ett verkligt bekymmer, men det kommer att vara här innan du vet ordet av — kanske när du är 57 år gammal? Om så är fallet känner jag att jag håller på att svimma hemma.

Att arbeta tar upp över hälften av vår fritid. Som ett resultat av deras långa pass, oförutsägbara scheman och frekventa resor får läkare sällan tillbringa kvalitetstid med sina nära och kära. De flesta av oss kände i läkaryrket, vilket är något om det. Det verkar som att jobbet skulle passa bra på något sätt.

Mamma Gråter Hela Tiden

Några medarbetare har skickat mig till akuten, och det är oväntat att en kock som använder en kombination av uppenbara hjärtinfarkttekniker och hemliga förolämpningar skulle försöka underminera mig. Tyvärr, frånvarande en handfull medlemmar, är det bara ännu en vanlig dag.

Denna information kommer från vår senaste sysselsättningsundersökning, där ett betydande antal respondenter (så högt som 10 %) rapporterade att de blivit uppsagda på grund av sina ansträngningar att förhindra fysiska övergrepp från sin chefs eller arbetskamrats händer. Under de senaste tolv månaderna har fem individer utsatts för restriktiv behandling.

Med en svarsfrekvens på 25 % vet jag att jag måste vara försiktig med de höga skördarna av min gröda. Om jag antar att ingen ska utsättas för begränsningar på jobbet ser jag detta som ett betydande arbetsplatsproblem. Arbetsplatsens samarbete är grunden för allt som ska frigöras.

Exempel inkluderar det obekväma “Varför jag?” fråga som urholkar självförtroendet, den sjuka känslan i magen när man möter en annan fuskare och det oväntade utbrottet av diskurs när man går in i ett rum. Allt på jobbet är fortfarande sig likt. Alla var överens om att när man går hem ska man låta de hästar som var fastspända under dagen springa fritt.

“Jag orkar inte just nu” är ett typiskt svar från barn på frågan om de kan leka med sina föräldrar just nu. Efter en tid börjar följeslagaren som har funnits där för dig i vått och torrt att ta ut sin rätt på din älskare. Efter det kommer det inte att finnas någon rodnad, svullnad eller obehaglig blödning.

I respektive medicinska skrivfall kan försäkringsbolaget inte längre betala för sjukvårdsräkningar. Kostnaderna kommer att överväga intäkterna. De få saker i arbetsmiljöområdet gör mig älskänd som när skolgårdens osynliggörande eller aktiva mobbning letar sig in i arbetslivs korridorer och fikarum.

Familjen, ekonomin och samhället är hårt drabbade, enligt försäkran. Dessutom finns kontoret. Begränsade och ineffektiva arbetsområden ger inte önskvärda resultat. Människor som vill vara öppna och lossa sina brazier är mer benägna att drunkna, enligt forskning. Det identifierar röster som kan tystna för utvecklingen på arbetsplatsen.

Falskstartare är i fara på grund av detta?

Irgendwann är det krävligt att ha en nollvision. Företag måste göra det klart att de inte kommer att tolerera någon form av inskränkande behandling om de vill börja. Att uppdatera och popularisera mattor är viktigt. Efter det kommer vi att prata om det sociala och organisatoriska arbetet och vad som händer när begränsningar införs där.

Enligt min mening är det fördelaktigt att diskutera effekterna av restriktiva behandlingar under hela orienteringsprocessen för nyanställda. När det gäller behandlingen är det en konflikt mellan individer och jag får inte gå dit jag vill till gränserna. En screening före anställning räcker inte; Arbetsgivare måste också vara beredda att reagera snabbt på rapporter om behandlingsrestriktioner.

Vems jobb är det att undersöka detta och hur? För att en utredning ska vara välkänd måste utredaren vara opartisk, kompetent att genomföra utredningar och ha erforderlig kunskap. Problemet kan förstöras av en otillräcklig utredning. Dessutom är det inte tillräckligt att bara titta på händelserna.

Hur kan begränsningarna lossas och vad måste göras för att detta inte ska inträffa igen? Säkerhet på arbetsplatsen och individualiserad yrkesmedicinsk behandling för den skadade arbetaren är av yttersta vikt. För att få arbetsgivaren att skärpa sig och ta på sig skulden är sjuksköterskeförbundets försäkringskassa avgörande. Ändå har alla av oss också en personlig skyldighet.

Jag har inte känt min mama på ibland gråter. Jag tappar det och börjar gråta även när det är jobbigt. Om hon vill att jag ska notera och ingripa eller om hon föredrar att gråta ensam är jag helt förvirrad. Utöver det har jag i princip hoppat av skolan. Under våra klassraster besöker jag ofta en klasskamrat från båda våra klasser.

Å andra sidan har jag tre kompisar som inte är elever på min skola men som jag träffar då och då. Jag är också väldigt tacksam för min kattunge, som jag har för tillfället. Jag tror inte att folk skadar mig medvetet, men när de blundar är det grymt. Jag har haft det här sedan sjuan, och jag är mitt uppe i det just nu.

Även om hon inte är lika “ignorerad” som jag är min klasskamrat den enda som är medveten om min situation och mina framsteg. Vid ett flertal tillfällen, när min klass ska träffas, har andra elever hoppat av utan ett ord, inte ens brytt sig om att fråga om de ska vänta, bara försvinna.

Men jag längtar fortfarande efter att behålla hennes vänskap av följande skäl: hon förstår mig verkligen, vi delar hobbyer som ingen annan gör och vi är alltid så roliga när vi är på “bra humör”. Hon vill följa mig och undersöka grundskolor så att vi båda kan söka till gymnasiet. Att gå tillbaka till min gamla skola gör mig nervös eftersom jag längtar efter en nystart, att bli fri från inflytandet från bekanta ansikten och att äntligen förverkliga mina drömmar.

Mamma Gråter Hela Tiden
Mamma Gråter Hela Tiden

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!