Marie Herrey Sjuk

Sprid kärleken
Marie Herrey Sjuk
Marie Herrey Sjuk

Marie Herrey Sjuk – Hon lever ett drömliv i Los Angeles, där hon designar leksaker. Hon lider av ett tillstånd som gör att hon upplever konstant sorg. Möt Mirelle Herrey, den nya toppbloggaren på improveme.se.Richard Herrey, som vann Eurovision 1984 med gruppen Herreys, och hans fru Marie, har en dotter som heter Marielle.

Hennes uppväxtår spenderades i Los Angeles, där hon också tillbringade tid med sina föräldrar och syster. Mirelle har studsat mellan Sverige och Los Angeles medan resten av hennes familj har bestämt sig för att återvända hem.

Jag känner mig mer tillfreds här. Folk är mycket mer öppna och snälla än de är i Sverige, och vädret är perfekt, enligt Mirelle.Hon har en lägenhet med sin pojkvän Mike på en gammal oljerigg. Både Mike och Mirelle är artister; han arbetar med glas och hon skapar skulpturer av olika träslag. Men hennes fibromyalgisjukdom hindrar henne från att känna samma grad av smärta.

-Jag känner mig varm och tom och tom inuti kroppen. Det är utmanande att inte ha någon energi alls.Kronisk muskel- och ledvärk är det kännetecknande symtomet på fibromyalgi. Lika vanligt är sömnvärigheter.

Det har gått fem år sedan Mirelle fick sina första symtom.Jag gick ner femton kilo på ett år. Det som var fel på mig var bortom vår förmåga att diagnostisera. När jag äntligen fick diagnosen några år senare och fick reda på att problemet var kroniskt och immunbaserat slog det till nära hemmet.

Mirelle hoppas kunna utbilda andra om hur det är att leva med sjukdom genom sin blogg. Dessutom skriver hon mycket om sitt arbete med sin smycken och inkluderar vackra bilder från andra sidan Atlantis. Kärleken de delade i unga år finns kvar. Efter 35 års äktenskap har Marie och Richard delat många erfarenheter och hittat ett sätt att leva tillsammans som passar dem perfekt.

Ett besök i skogen toppas av en jakt på jakt, kall luft, nysnö och en glittrande strand. I Maries nya hem i Jukkasjärvi i norra Sverige förbereder hon och hennes man Richard Herrey ett julfirande att minnas.Där har hon arbetat som vd för Icehotel sedan augusti i år och både Maker Richard och hans barn och barnbarn väntas komma i december.

Jag hade aldrig varit så långt norrut innan jag tackade ja till det här jobberbjudandet, och första gången jag såg öhotellet och staden var när jag reste dit med Richard i min personliga jet, men Marie hånar och säger att hon såg allt på fotografier. Men verkligheten förstörde bilderna.

Marie lägger upp bilder på sitt nya liv i ett litet hus i skogen på Instagram och visar upp sin utsikt över den lugna älven och öhotellet på andra sidan sjön.Mina medarbetare säger till mig att jag kan åka skridskor på isen på vintern, men jag har ingen aning om jag är vilt. Vi ska ta en ordentlig titt på det. Jag har i alla fall fungerande arbetskläder, bland annat skoteroverall och skoter-skor.

I den lilla kojan gick den första granen upp i slutet av oktober och sedan dess har granen varit omgiven av prydnadssaker. Marie, som bott ensam som särbo sedan hon flyttade 125 mil ifrån sin man Richard, menar att tjuvstarting är helt acceptabelt i hennes situation.

När vi träffas ska Marie på besök i sitt hem i Saltsjöbaden där hon och hennes man nyligen har sålt sin nuvarande bostad och är mitt uppe i flytten. Därför kommer vi att bo på ett centralt hotell.Vi är inte bra på långdistansrelationer, men vi har alltid uppmuntrat varandra att nå våra professionella mål. Vi höll ett familjekonferenssamtal när Marie fick erbjudandet, säger Richard, som har jobbat i andra delar av världen vid flera tillfällen.

Marie var bara 18 år och fortfarande i Södertäljes gymnastiksal när hon och Richard, en 21-årig göteborgare från Göteborg, träffades. Han var en av de tre bröder som kallas poptrion Herreys, vars låt “Diggi-loo diggi-ley” 1984 vann Eurovision Song Contest.Maries kompis jobbade på Herreys bokningskontor och när gruppen åkte till Gröna lund en kväll klickade de två och började dejta långdistans.

Vi var djupt inne på en turné och spelade bland annat längst ut i Sovjetunionen; som ett resultat såg vi bara fyra veckors action på ett helt år. Ja, sån tur har vi! Marie ropar och säger att det utan tvekan fanns onda gärningsmän då, och att det var svårt även utan datorer eller mobiltelefoner.

När Richard skulle ringa mig från Sovjetunionen var det inte på något sätt garanterat att samtalet faktiskt skulle gå igenom. När jag en gång jagade efter honom och sa “hej älskling” var hans första fråga hur det gick för Sverige i hockeyturneringen.

Han skickade brev och skickade vykort. Jag minns fortfarande dagen då han skickade mig en daglig uppdatering i form av en serie med ett enda ord på varje panel. Jag har lagt pusslet själv sedan dess.Marie och Richard utbyter blickar på meddelandena, och Richard förklarar att han trots allt är en romantiker på höjden.

Marie Herrey Sjuk

Marie, Richard och hans bröder åkte till Köpenhamn dagen efter brollop, som hade ett hundratal gäster och en jättefest. Det blev parets bröllopsresa eftersom Herreys skulle spela där. Efter att kvällstidningar berättade att Richard hade gett sig själv semester blev resan oerhört populär.

Hotellets lobby var livlig med vänliga unga kvinnor. Marie säger, “Jag var tvungen att ha levande varelser runt omkring mig, och till slut sa hotellchefen att vi behövde slå ut på baksidan.”Att leva med en känd person är inte utan utmaningar, och långdistansförhållanden kan vara särskilt belastande för ett par, särskilt om en partner är predisponerad för negativitet.

Olika arrangerade yrkes

Marie och Richard har inga problem med det nu, även om de erkänner att det var tuffare tider när de var yngre. Nu när de har hittat metoder som faktiskt fungerar, är de inte längre rädda för att leva på egen hand under perioder.

Exempel: Vi pratar med varandra flera gånger om dagen via videochatt, och Richard håller mig uppdaterad om dagens små utveckling. Förra veckan skickade han mig en bild på våra barn utklädda till prinsessor på McDonald’s, som Marie uttrycker det.

Hon och Richard hade varit tillsammans så länge att de växte upp tillsammans och delade fler erfarenheter än andra par.På andra sidan av sina musikaliska och Herreys-fyllda liv fortsatte Richard och Marie att konstruera en konventionell svensk livsstil. De bosatte sig i sitt nya hem i Södertälje och älskade Mirelle och Melina på nolltid.

Jag är en av sex syskon och vi har en stor familj. Vi hade fler barn än någon annan, men vi fick uppgiften klar på rekordtid. När hela tjocka släkten syns kan det enligt Richard vara så många som hundra personer.Min bror Louis var värd för en julfest hemma hos honom en gång, och jag blev inbjuden. Vi var många där.


Marie hjälpte till i familjens radiobutik när hon växte upp, och Richard turnerade med sina bröder. Tills Louis yngre bror insåg att han äntligen var redo att bli popidol. Han ville åka på ett världsuppdrag.

Personligen lämnade jag mormonkyrkan inte långt efter att Richard gjorde det, men han slutade aldrig spela sin musik. Han har bland annat varit värd för musikprogram, drivit Oscarsgalan tillsammans med Marie och varit värd för andra radiomusikprogram. Något han fortsätter att sikta på.

Det är så häftigt att lyssna på Richards röst på radion i bilen på väg till jobbet. När jag nämnde det för en kollega frågade hon om han ofta spelade Diggi-loo diggi-ley.Familjen Herrey har bott i Kalifornien i nästan två decennier.

Eftersom Richards förfäder hade bott där så länge ville paret att barnen skulle lära sig känna igen sin mat. Marie blev fastighetsvärderingsman och bosatte sig permanent i USA, medan Richard pendlade fram och tillbaka mellan sin familj och sina karriärmöjligheter i Sverige.

Det är bara ett exempel på de många gånger som Marie och Richard har gått åt olika håll med sina karriärer. Richard har jobbat på Maldiverna, och Marie har kört hotell i Sverige. Om inte pandemin hade spridit sig mellan dem hade han kunnat vara där.

Marie utbrister, “Maldiverna är en av världens vackraste platser; jag kan se mig själv resa dit i framtiden” och berättar hur hon och Richard delade sina bröllopslöften där för vänner och familj när de var nygifta för 30 år sedan.

Paret har varit gifta i 35 år och säger sig vara mer kära än någonsin. När Marie behöver få lite ensamtid innan videokonferensen med Richard börjar hennes medarbetare på hotellet bråka. Kanske blir kärleken starkare när tid som spenderas ifrån varandra för människor närmare varandra.

Marie och Richard stöttar varandra

Vi har alltid gett varandra utrymme att förverkliga våra vildaste drömmar och vildaste idéer. När någon av oss har en bra idé samlas vi alla kring den personen. Precis som när Icehotel-kampanjen kom ut. Richard kallade mig “Isdrottningen” och uppmanade mig att acceptera tjänsten. Marie, som tillbringade många förtrollande timmar i sin nya blödning, förklarar att de lovade att få det att fungera.

Jag har upplevt fantastiska vyer över fjordarna flera gånger och tröttnar aldrig på dem. Att sova i en av igloorna var en unik upplevelse i sig. Man sover på ett renfell medan man är insvept med en sovsäck. Hela rummet doftar och smakar unikt som snö och is. Det är så bullrigt att folk bara kan höra sina egna tankar.

Även när det är fint väder i norr gör Marie fortfarande den långa vandringen tillbaka till Stockholmsområdet varje helg. Där prioriteras familjelivet framför allt. Inte minst i vardagssamtal med ungarna; hon och Richard pratar alltid engelska med barnen så att de kan få ett “fritt” språk redan från början.Våra barn är det bästa vi har, och båda våra föräldrar bor i närheten. Richard är en pappa nästan för alltid. Han hämtar barnen.

Marie Herrey Sjuk
Marie Herrey Sjuk

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!