Sprid kärleken
Mark Levengood Pojkvän
Mark Levengood Pojkvän

Mark Levengood Pojkvän – Han är ung och frisk och full av möjligheter. Sedan Jonas Gardell bänkade Mark Levengood har han inte visat något intresse för att återförenas med laget. En fantastisk 22-årig TV4-stjärna har träffat romanens författare och producent. Det nya årets största namnbomb har släppts av Jonas Gardell, 59, och Mark Levengood, 58.

Efter 37 års äktenskap bestämde sig paret för att abrupt avsluta sitt förhållande. Paret har inte lämnat in någon gemensam ansökan om värdepapperslicens på många år, men de fortsätter att träffa en terapeut i hopp om att återförenas. Fråga: Vill du göra det här? Den senaste tiden har Jonas Gardell blivit nära med en mycket ung TV4-stjärna.

Det framgår att 22-årige “Mästerkock”-vinnaren Adam Thulin är den siste som kan få författarens hjärta att slå snabbare. Jonas Gardell beslutar sig för att inte ha sexuella relationer med Adam, en ung man. Mördarna var nu ute i det fria och enade. De åt katsu med en asiatisk twist på ett trendigt matställe. Instagramanvändarna Jonas Gardell från Tvmannarestaurangklubben och Adam från Misshumasshu rapporterade att de kände sig romantiska.

Författaren, som nästan är Tourettes-artat beroende av att vara ekivok, kan liksom inte skaka sin penisskämt över den unga TV4-stjärnan. Adam mindes när han hade Nomas ren-penis och hur mycket bättre han kände sig därefter. Adam. Totalt antal stjärnor vi sprider. Tre av fem Adamjonas, enligt en senare Jonas Gardell-skrift. Adam Thulin, nybliven singel 37-årig mångmiljonär, har ingen anledning att vara nervös inför att träffa henne.

Femton år efter att Mark och Jonas Gardell blev ett par föddes Adams. Guldbaggegalans rättfärdige svammel Adam Thulin lägger upp ett foto på Jonas Gardell till sin Instagram-story; i den verkar Gardell sitta med benen i kors och stirra direkt in i kamerans lins. Många homosexuellt identifierade personer verkar vara kränkta av spekulationerna om att Jonas och Adam är ett “objekt”. Adam Thulin har redan nämnt att han hoppas få träffa en tjej någon gång.

Expert lagning

Men det hindrar inte många homosexuella män i Stockholm, där Jonas Gardell spelar nestorroll, från att släppa loss. Christina Schollins död har gjort hennes familj otröstlig. Jonas ögon lyser upp av lycka när han pratar om Adam; han är så beskyddande av Adam och minns hur han kände sig själv när han var i Adams ålder. De har många saker gemensamt och är ändå uppfriskande nya.

Någon nära Jonas Gardell sa: “Det är så sött att de hittade varandra, och jag hoppas att inga tunga moraliska bördor dämpar deras ömsesidiga tillgivenhet.” Titeln “Sveriges Mästerkock 2022” har tilldelats honom. Adam blåste bort tävlingen hela säsongen med sina extraordinära förmågor och sin förmåga att blanda smaker, och han fortsatte med att vinna säsongsfinalen och det stora priset i den sista utmaningen.

Adam Thulins “Ett bord: flera smakers” blev den vinnande boken i en tävling som varade i mindre än en vecka och sålde slut. Boken har sedan dess uppnått klassikerstatus. På QX-galan sluddrade Mark Levengood, “Här är hans nya unga lamm.” Mark Levengood var gäst på QX-galan och efter middagen poserade han för ett foto medan han tittade ut över en “ny ung flamma”.

Nyheten föll som en bomb i slutet av januari. Mark Levengood, 58, och Jonas Gardell, 59, gick ut och meddelade att de skulle byta roll. Mark och Jonas träffades 1986 och bytte ringar det året. Paret registrerade officiellt sitt äktenskap 1995 och 2011 blev de ett av Sveriges mest älskade bröllopslöftenspar.

Rekommendationer från Mark Levengood och Jonas Gardell

Mark och Jonas delade båda sin besvikelse på Instagram. Efter ett så långt liv tillsammans är det med mycket sorg vi överväger vår separation idag. Ändå planerar vi att vara generösa, och det betyder att vi kommer att få hjälp att ta oss igenom de tuffa och ansträngande tiderna som ligger framför oss. Skicka oss dina vänliga tankar. Mark Levengood skrev dock på Instagram, “Med respekt för vår familj kommer vi inte att svara på några frågor utan kommer istället att prata om respekt och förståelse.”

Jonas Gardell gick ut för att anmäla händelsen och sa att han och hans fru just nu går i terapi för att se hur det står till. Bland de många sakerna Jonas skrev var: “Vi ska inte dra uppmärksamhet till oss själva, men vi har ingen romantisk relation längre, så låt oss försöka vara vänner istället.” Noterbara deltagare var Lee Christiernsson, Molly Sandén, Edvin Törnblom, Pernilla Wahlgren och många fler under QX-galan som hölls tidigare i veckan på Cirkus i Stockholm.

Mark och Jonas klättrade upp på röda mattan tillsammans, men till slut var det bara de två som stal showen. Den enda anledningen till att vi är här, sa Jonas Gardell till en Aftonbladets reporter, är för att skrämma folk. Kokboksförfattaren Jimmy Guo tävlade i Svenska Mästerkockarnas Förbunds silvermedaljcock-off 2022. Guo laddade upp en samling bilder från bryggan till Instagram och la till några filter och redigeringsverktyg.

Mark Levengood Pojkvän

Under sina 37 år har den ikoniska homofoben kommit att symbolisera kampen för friheten att älska vem man vill. Det är omöjligt att underskatta vilken inverkan Jonas och Mark har haft på att öka toleransen i vårt samhälle. Alla tecken pekar på samma sak: parets öppenhet och värme mot varandra har underlättat att många unga män i Sverige blir myndiga. bortom. Gaygemenskapen har brutit ny mark, och stigmatiseringen av att vara gay har minskat de senaste åren.

Konstig harmoni

När Efva Attling, då 71, och Eva Dahlgren, då 62, kom ut som ett par 1996 fyllde de samma roll trots åldersskillnaden.Jonas Gardell och Mark Levengood har visat sin tillgivenhet för varandra på mer än ett sätt. Människan har också tränat sig själv i att vara ovanligt harmonisk, vilket alla heteropar skulle se med vördnad över framgången för homosexuella par.

Som ett resultat kom upproret som en allvarlig chock. I gaykretsar har man dock länge förstått att könen ofta har levt parallella liv.En stor frihet har genomsyrats av ktenskap. Mark Levengood tog dock för lång tid att nå sin slutsats; han misslyckades med att utnyttja den fördel som Jonas gav honom.

Ångtät värdepappersklausul

När programledaren dök upp med sin unga älskare visste Jonas Gardell att det var allvar. Han plockade snabbt upp Mark Levengood från Södermalmsgatan och frös honom i mittflotningen.Det finns en vattentätt äktenskapsförord tillgänglig vid eventuella extra möten.

Arvet, beräknat till över 40 miljoner svenska kronor, kommer att tillhöra Jonas Gardell, medan Mark inte får någon av Gardells hundratals miljoner. Stoppa Mark Levengoods svaghet för en ung skönhetskille som jobbar på en salong i stermalm har tidigare avslöjat av pressen. Mark Levengood har träffat “skönhetskillen” på hans kontor i samma stadsdel och de två har bland annat haft trevliga och produktiva lunchmöten.

Men det finns andra män där ute. “Sexigheten” är inte den enda anledningen till att människor gillar Mark Levengood.Nu berättar en annan ung homosexuell man vad som hände när han träffade seriens ledare medan han tonade ner sakerna lite.

De unga träffade Mark Levengood under en stor fest. Det var både heterosexuella och homosexuella personer på plats vid den privata visningen.Det närmade sig jul, men det var inget högtidsfirande. Det fanns inget övergripande tema, även om jag minns att det fanns väldigt lite mat tillgängligt utöver vissa kanapéer och ostärningar, med innebörden att drycken var god.

Vodkacocktail med dragonjuice

Den unge mannen anlände redan glupsk till festen, men han valde att skölja ner den med en cocktail av vodka och tranbärsjuice, vilket ledde till ytterligare drinkar och en försvagad gaykiller.Jo, jag blev lite sugen, kanske lite mer. Jag var mätt men inte sömnig på något sätt. Jag brukar vara väldigt försiktig när det kommer till alkohol, men eftersom jag var så hungrig smakade “bet” spriten bättre, sa gaykillen.

Han säger att han kände sig lite malplacerad på festen eftersom han inte kände så många där.
Men så såg jag Mark, och jag insåg att jag hade sett honom förut i ett lätt homomöte. Vi kände inte varandra riktigt, men vi använde varandras helande krafter.

De började prata med varandra och efter ett tag blev det riktigt trevligt, som att det inte var några andra gäster där. Gruppen utvecklades till en mer andlig och så småningom extatisk gemenskap.Hans charmiga sinne för humor gjorde min kväll mycket trevlig. Till slut kändes allt så klart och vi gick tillbaka till mitt hus. Så jag gav upp, och Mark Levengood sa till mig (med sin gaykilleröst) och höll med:

Det var en riktigt trevlig kväll, och jag har bara bra saker att säga om Mark, men jag kommer alltid att minnas det så. Det var ingen dramatik, bara äkta överenskommelse, och jag svarade inte på det faktum att han var en gåva till Jonas. I homosexuella samhällen är detta inte ett stort problem; människor dricker och umgås tillsammans, och svarta människor ses som småsinnade outsiders.

Vad vet du om Jonas Gardell och Mark Levengood? Hjälp! Stäng av pressarna nu! Du kommer att behandlas med fullständig konfidentialitet och säkerhet i enlighet med lagen. All information som kan användas i en publikation tas bort.

Mark Levengood Pojkvän
Mark Levengood Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!