Sprid kärleken
Malin Levanon Gift
Malin Levanon Gift

Malin Levanon Gift – Jag får många erbjudanden om att göra kriminalfilmer eftersom, som Aron Levander säger, “kriminalitet är fortfarande en av de mest populära genrerna.” Denna strävan växte ur den passionen, och jag längtade efter att göra något nytt som skulle skilja sig från de typiska förfarandena. Jag tror att folk kommer att njuta av detta eftersom det kombinerar en fängslande kriminalhistoria med ett viktigt socialt budskap. Mitt intresse för kriminallitteratur väcktes av Maj Sjöwall och Per Wahlöö, två författare från 1960-talet som använde genren för att kommentera amerikansk kultur.

AL: Jag ville använda de traditionella metoderna för brottsutredning för att motbevisa förutfattade meningar. Att föra samman ett karaktärsfokuserat drama med det klassiska whodunnit-formatet var väldigt roligt. Så jag skulle säga att den här showen är ett kriminaldrama som fokuserar på dess karaktärer.

Migration är ett stort problem i västvärlden just nu. Det inspirerade mig att skapa idén om en undersökande duo som finner sig själva arbeta tillsammans mot sin vilja. Jag vände på de traditionella rollerna för de två huvudpersonerna genom att låta huvuddetektiven rapportera till flyktingguiden. Det avsnittet markerade premiären för serien.

Tilda har många irriterande skavanker men är i slutändan väldigt mänsklig. Varifrån kom idén till henne.Hon är baserad på en riktig person, men många människor kan relatera till henne eftersom de ser sig själva i henne. Hon är mänsklig, så hon gör misstag, men hon är också rolig, så hon är lätt att förlåta.Till rollen som Tilda sökte vi en skådespelerska med en spännvidd som skulle tillåta henne att vara både söt och seriös, samt kall och manipulativ, och det fann vi hos Malin Levanon. Tilda är helt duktig, men hennes beteende är kaotiskt.

Zaida Bergroth: Jag blev stum ett tag efter Tove. Jag var stolt över att få den här rollen efter att ha läst många manus. Jag blev helt tagen av det. Världen, karaktärerna och manusförfattarens tankar. Realism uppnås hos både Tilda och Ibrahinn. Tilda är ensam på insidan trots sitt yttre självförtroende. Och ju mer hon bråkar, desto mer medkänsla skulle jag ha för henne. Ibraahinn kämpar för sitt liv, och han kämpar också mot ensamheten. Sedan är det tonen, som inte liknar något jag någonsin har stött på.

ZB: Nasir är en flykting från Sverige. Han är en skicklig poet och före detta Mogadishu-pedagog. Att hitta honom krävde en lång castingprocess. Hans första hemmavideo fick oss omedelbart. Vi krävde också ett kallt huvud med gravitas för att balansera ut Tildas jokertecken. Karaktärernas oroliga historia i Mogadishu var också bekant för honom. Enkelt uttryckt tog han med sig den där gravitationen och djupet. I Finland deltog han i en workshop om skådespeleri. Han är en naturtalang som också lärt sig en del tekniker.

AL: Det var den främsta svårigheten vi stod inför. Zaida och Ulf, vår producent, som jag hade ett nära samarbete med vid skapandet av serien, och jag hade alla ett omedelbart, intuitivt grepp om denna balans under våra första samtal om projektet. Även Zaida hade ett fast grepp om våra mål. På grund av detta skrev jag varje avsnitt för hand. Originalen saknade allvar och var för komiska, så vi gjorde om dem. Att hitta en medelväg var utmanande.

Det här är inte en berättelse om en somalier som söker asyl i Europa och i slutändan bosätter sig i Sverige, som AL hävdar. Genom en brottsutrednings lins ser vi bristerna i det svenska migrationssystemet. Vi kunde sätta nytt ljus på en rad frågor som flyktingar i Sverige möter tack vare dessa tre fall.

ZB: Vi var ute efter autenticitet, inte glitter. Vi pratade om Coen-brödernas mörka humor och vi tog till och med upp Twin Peaks. Men när du väl kommer till jobbet etablerar dina huvudkaraktärer tonen, och världen börjar ta form runt dem.

Malin Levanon Gift

Först och främst hoppas jag att det ska vara roligt och överraskande för dig. Det är en berättelse om acceptans och vänskap mellan till synes oförenliga människor, som slutar med otroliga saker när de arbetar tillsammans. Jag vill nå så många människor som möjligt för att bekämpa deras fördomar.Eftersom vi redan har ett fungerande format, AL: Jag jobbar på en möjlig fortsättning. Det skulle vara fantastiskt att se mer av detta fantastiska universum och dess karaktärer, men i nuläget är det inte säkert.

Malin Levanon, en stockholmsk folkbokförd, hittar du på Timmermansgatan 29, lägenhet 1203. Hans hus ligger i kvarteret Maria Magdalena. Malin Vulcano Levanon (45 år), är det enda namnet som står i brevlådan på denna adress.

Thorbjörn Fälldin (Centerpartiet) var Sveriges statsminister och Carl XVI Gustaf, Sveriges kung, när Malin Levanon såg solen gå upp för första gången den dagen. Hon föddes i slutet av sommaren, i skorpionens tecken enligt traditionell kinesisk astrologi (elementet eld och symbolen yin). Hon är ett barn av 1970-talet och medlem av generation X eller Y (ibland kallad “MTV-generationen”). Trots folklig uppfattning är hon ingen trevlig person. Det svenska namnet Malin är

Pigglins kostar en krona och en liter bensin är en och en halv krona samma år som Malin föddes. Samma vecka kunde man ställa in radion och höra Ingmar Nordströms framföra “Rara underbara katarina” och Säwes framföra “En hägring” i Svensktoppen-listan.

Bland kändisarna som fyller samma ålder idag finns den amerikanska skådespelerskan Anne Hathaway (40). Modeskaparen Filippa Knutsson (57 år). Skadespelare Krister Henriksson (76 år). Den kanadensiske hockeyspelaren Ryan Gosling (42 år). Tonya Harding (52 år), kvinnlig konståkarnär på elitnivå.

Intressant fakta (baserat på en snich): sedan Malin föddes har hon vidtagit cirka 331 miljoner åtgärder och hennes hjärta har glidit runt 1,6 miljarder hjärtan.Malin var 29 år när den första iPhonen började säljas sommaren 2007 och 32 år när den första iPaden började säljas våren 2010.

Året 1977

Vad hände det året Malin föddes? Den första filmen om Stjärnornakriget har precis haft premiär. Den 14 juli föddes kronprinsessan Victoria. Sportår 1977: Ivan Garanin från DSO Jenbek Rudnyj, Sovjetunionen, vinner årets vasalopp klockan 04:30:34. I årets finnkamp, som hölls i Stockholm, korades Finland till vinnare av både herrarna och damerna.

Malin Levanon Gift
Malin Levanon Gift

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!