Sprid kärleken
Ludvig Åberg Flickvän
Ludvig Åberg Flickvän

Ludvig Åberg Flickvän – Ludvig Bergs första professionella PGA Tour-utflykt blev en dundersuccé. Senare berättade han för andra om sin upplevelse.Jag var väldigt orolig. En 23-åring från Eslöv hävdar att allt annat skulle ha varit ologiskt. Damgolfs kontrapunkt gjorde just sin LPGA-tourdebut för en vecka sedan. Rose Zhang, den högst rankade amatörspelaren i världen, vann i raka set.

Sedan Beverly Hanson 1951 har ingen lyckats vinna samma vecka som de blir professorer.Ge det ett försök och hoppa berget på en liknande resa.Rose är en fantastisk spelare och person, och hennes prestationer är fantastiska. Självklart hoppas jag på att göra något liknande.Hon hade också en fantastisk akademisk karriär på college och kommer säkerligen att bli allmänt erkänd som professor. Jag försökte balansera mina känslor.

De två första av bergs händer gick under par när han hängde upp i Kanada på torsdagen. Han var med när ledaren reste sig upp och blåste sin näsa.Jag var nervös, men jag försökte ignorera mina känslor och behandla situationen som rolig.När Ludvig berg gick in i PGA Tour-turneringen i Kanada rankades han professionellt som den bästa amatörgolfaren i världen.

Han hade också precis vunnit den amerikanska universitetsrankingen, vilket garanterade honom en plats på PGA-touren under det kommande och ett halvt året. Det har varit några tuffa veckor. Men det är också något som jag har bett för ganska länge. Äntligen händer det, och jag kunde inte vara lyckligare.

Som idrottsman vill du tävla i viktiga turneringar som Ryder Cup och Majors

Noterbara fakta är bland annat att Ludvig berg och Linn Grant gick i samma klass på Riksidrottsgymnasiet i Helsingborg och att Ingrid Lindblad, som är ett par år äldre, är ny världsmästare bland kvinnliga tyngdlyftare. På sina två månader som professionell golfspelare på PGA-touren i USA har Ludvig berg vunnit svindlande trettio miljoner svenska kronor.

Nu har den 23-årige svanen landat i Europa som förberedelse för Ryder Cup.Den här veckan kommer Ludvig berg att gå till historien som den första collegegolfaren som någonsin kvalificerat sig direkt till PGA Tour.23-åringen från Eslöv kan slappna av i axlarna då.

Att höra honom säga: “Jag har sett fram emot det här länge, men att det faktiskt händer känns lite otroligt”, är lite av en underdrift.Ludvig berg bor just nu i Kanada för att skriva historia. På måndag kommer han att spela en kvällskvalomgång för US Open, och på torsdag startar han sitt första PGA Tour-evenemang som professionell golfspelare vid Canadian Open.

Många nya ögon kommer att riktas mot svenskan, som förra veckan avslutade en makalös amatörkarriär. Om du är skicklig på en idol kommer många att titta på dig. Och framför allt viktigare i min nuvarande situation som den första personen någonsin att gå direkt från college till PGA Tour. Det kommer att bli mycket spänning och uppmärksamhet från media. Men jag måste se det som träning, precis som jag har i vår: att försöka spela bra golf samtidigt som det händer mycket runt omkring mig.

Han har haft tur med det de senaste månaderna. De blå klorna vid Texas Tech University i Lubbock har vunnit ett antal prestigefyllda amatörturneringar och behållit sin position som det bästa universitetet i PGA Tours universitetsranking.

Ett PGA Tour-medlemskap ställs ut varje år för den spelare som leder rankingen i slutet av maj. en hög ås som slutar i en bred dalgång med bäck. Han avslutade sin amatörkarriär som världsetta och har precis vunnit Ben Hogan Award för bästa kollegiala golfspelare i USA för andra året i rad. Endast spanjoren Jon Rahm, den nuvarande världsettan och en tvåfaldig storvinnare, har åstadkommit denna bedrift tidigare.

Och om du tittar på listan över tidigare amatörvärldsmästare, kommer du att se namn som Rory McIlroy, Patrick Cantlay, Jordan Spieth och Viktor Hovland, för att nämna några.Det är en ära att nämnas i samma andetag som sådana prestigefyllda namn. Om jag kan anta utmaningen och göra så stor framgång av den här karriären som några av dem har, då är det en stor möjlighet, säger berg.

Medlemskap i PGA Tour gäller för hela kalenderåret, inte bara innevarande säsong.Det gör en enorm skillnad, och det känns fantastiskt att vara i den här situationen. Det kommer inte att vara samma nivå av press och ångest förknippad med att behöva spela kanongolf direkt. Det är bra om jag tar mig tid att komma in i det. Jag insåg då att jag också har år 2024. Förutsägelser för Ryder Cup.

Samtidigt vet Ludvig Berg vad han är kapabel till. Under sin amatörkarriär har han tävlat i fem PGA Tour-evenemang. Han slutade bland annat 24:a i ett startfält av absolut toppklass på den svåra Bay Hill-banan i vårt land.Det ger mig sinnesro att veta att det fungerar och att jag kan prestera på den nivån. Bay Hill, det blir inte mycket tuffare än så om du inte spelar ett.

Ludvig Åberg Flickvän

Men just nu är alla ögon riktade mot de inledande veckorna av PGA Tour. Jag måste försöka spela den bästa golfen jag överhuvudtaget kan så att vi kan ta reda på var vi hamnar.berg: “Har höga förväntningar på mig själv.” Förbered dig för U.S. Open på måndag och gör din debut i Canadian Open på torsdag.

Efter flera ansträngande veckor går Ludvig berg vidare till PGA Tour. Förväntningarna är riktigt höga. Detta är något han är väl insatt i.I en lång intervju med Svensk Golf diskuterar han betydelsen av att ha den bästa assistansen, nästa flyg, sin nya caddie och Scandinavian Mixed.

Till sist säger han det själv:

Egentligen har allt som har hänt nyligen varit riktigt oväntat.Ludvig berg tar med sig sitt mediaarbete in på eftermiddagen. Nybörjarreportrar som får känna 23-åringens puls inför sin proffsdebut nästa vecka kommer att prata med honom om och om igen.Den 31 maj blev han amatör. Världens bästa amatöridrottare. Historiska vinnare av Ben Hogan Award, Jack Nicklaus Award och Fred Haskins Award i amerikansk kollegial golf.

Han kringgick PGA Tour University helt och gick direkt till proffsen. Ingen annan har kunnat göra samma resa tidigare. För både 2023 och 2024 är din plats på världens bästa golfbana garanterad.Jag har tänkt på det ända sedan PGA bestämde sig för att ge en studentgolfspelare den här möjligheten, sa Berg över telefon från sitt Lubbock, Texas, hem till en reporter från Texas Tech.

Att tänka på det sättet blir god praxis, en form av förbättring. Jag har alltid haft en förestående känsla av seger. När jag lyckas med det säger jag till mig själv att jag gjorde ett bra jobb. Jag hoppas att jag i framtiden kommer att kunna göra ett liknande arbete.Den 5 juni spelar proffsgolfaren Ludvig berg sin första runda. Det sista setet innan U.S. Open kommer att spelas. Berg skulle vilja pröva lyckan i Toronto, Kanadas Lambton G&CC.

RBC Canadian Open kommer att hållas på Oakdale G&CC 8-11 juni

Den senaste tiden har varit intensiv och otroligt glad. Men just nu känner jag mig som mest pressad att komma igång. Jag får tävla mot riktigt skickliga spelare. Jag ska försöka matcha dem så nära som möjligt. Förväntningen är stor. Ludvig berg känner dem och vet att de känner. De bästa amatörerna och kollegiala spelarna i världen har delat med sig av sina utmärkelser, lyssnat på deras motiverande tal och jämfört Jon Rahm med andra exceptionella vinnare.

Jag, för en, har väldigt höga krav på mig själv. Jag är medveten om mina styrkor och svagheter och de förmågor jag besitter. Nu när denna omständighet har uppstått, och jag har säkrat min plats på PGA Tour, kommer det att vara möjligt att uppskatta några oväntade utvecklingar. När man jobbar mot den karriär man hoppas på är sådant oundvikligt. Allt jag kan göra är att spela så bra jag kan och försöka förbereda mig mentalt inför varje match.

Den första resan tar dig från Texas till Florida. Han kommer att tillbringa sin första dag på PGA-touren med resten av nybörjarna i Jacksonville. Flyget avgår sedan till Toronto.En kvalomgång till U.S. Open inleddes på måndagen. Det råder ingen tvekan om att både Canadian Open och Travellers Championship kommer att spelas.

Jag vill spela tennis så ofta som möjligt och öka intensiteten i sommar. Ett av mina mål är att spela så många FedExCup-poäng som möjligt för mig så att jag kan spela till slutet av säsongen på vintern.Det här är vad historien handlar om: att förbereda dig för säsongen som ligger framför dig så att du kan spela din bästa golf.

Peter Hanson, en före detta Ryder Cup-spelare som själv avslutade en lång och lovande karriär för exakt ett år sedan, kommer nu att bli en värdefull tillgång för Ludvig.Vi har blivit ganska nära, och han betyder mycket för mig, säger Ludvig.

Ludvig Åberg Flickvän
Ludvig Åberg Flickvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!