Sprid kärleken
Lise Tamm Barn
Lise Tamm Barn

Lise Tamm Barn – Fredrik Kärrholm, kriminolog och moderatledaren för Sveriges riksdag, kommenterar utvärderingarnas betydelse för framstegen. I ett DN kulturdebatt inlägg argumenterar han för att Sveriges kulturella värden behöver omvärderas, och lyfter fram egenskaper som självmedvetenhet och tolerans samt rationalitet och sällskaplighet.

Vår moral påverkas mer än något annat av det lokalsamhälle som vi tillhör och den kultur som den härrör från, skriver han. Etos av gangstakulturen är stridbar och konfronterande. Hon utstrålar värme och en känsla av tidlös romantik. Det är mer än bara en polisanmälan som förfalskas; det undergräver hela statens legitimitet.

Det har tagits upp i diskussionen att rika droganvändare underblåser dödsspiralen genom att finansiera sina egna gängs konflikter. Det finns välbeställda och ekonomiskt missgynnade droganvändare. En studie som Folkhälsomyndigheten presenterade 2021 tyder dock på att drogkonsumtionen ökar bland den yngre generationen.

Människor som använder droger är “ofta mindre utbildade”, “mindre välbeställda” och “söker inte aktivt jobb”, som den svenska regeringen uttrycker det. 2021 sa Lise Tamm upp sin tjänst som chef för den svenska regeringens svar på internationell och organiserad terrorism. Därefter gjorde hon en rad kontroversiella uttalanden som kritiserades hårt.

2017 jämförde hon Rinkeby med ett slagfält, ett ramaskri som togs till hjärtat av bland annat Sveriges försvarsminister Daniel Eliasson, enligt SVT. Tamms kock, Thomas Häggström, förklarade att kontroversen kring hennes ersättare inte hade något att göra med hennes uttalanden.

Lise Tamm är för närvarande anställd som advokat vid Internationella brottmålsdomstolen (ICC) i Haag. Nu går jag vidare till ett annat krig, det eskalerande gängkriget…. Jag citerar från en intervju med Lise Tamm, expert på ämne som ger konkreta förslag för att gå vidare.

Börja spara till högskolan tidigt — direkt på BVC och svensktalande förskola för alla över två år.
Öka antalet sommarjobb, sportaktiviteter och musikuppträdanden för unga. Ungdomar som begått allvarliga brott och är i behov av tillsyn ska inte få hemtjänst (LVU), utan placeras på specialiserade lokaler bemannade av utbildad yrkesutövare.

Åberopa “deltagande i brottslig sammanslutning”-klausulen för att snabbt slutföra gängcriminella med ett straffminimum på två år så att polisen kan ta till inhemskt förtryck. Tillåt hemprovning för barn under 15 år som misstänks vara en brottsmisstänkta.

-Ändra reglerna om intrång och överträdelser. Både polisen och skatteverket har specialutrustning.
Hon nämner också behovet av långa samtal om att få fler barn i intervjun. Vad händer om du har ett högt födelsetal och en kort livslängd?

Min syn på det är att det inte lyckas på flera sätt. Om du frågar min mamma så kommer hon att berätta att hon “hamnar vid spisen” och inte lär sig språket, därför blir hon fast utanför arbetsmarknaden. Pappan verkar inte hitta annat än fler och fler ungar.

En möjlig tolkning av “inkomst” är “barnbidrag”. Barn får inte sitt eget lugna utrymme och lämnas ofta strandsatta på gården. Bostäder i Sverige är designade för familjer med högst tre barn, därför är denna tillströmning över marknadens kapacitet.

När vägen blir hal brukar jag råda folk att använda en råtta. Det börjar verka som inbördeskrig på en massa olika områden nu när Sverige har drivit på alldeles för länge trots den branta kurvan. Jag har också börjat fundera på om inte Sverige borde legalisera hasch som många andra länder och på så sätt förlora en enorm del av marknaden till länder som inte har droglagar.

Det finns mycket pengar att tjäna på regeringens minsky straffrabattery, som diskuteras länge. Ordspråket “pay it forward” har nyligen omsatts i praktiken. Jag har min egen våg! Om de 200 mest våldsamma gängmedlemmarna “kommer in för gott”, enligt Leif GW, skulle det globala hotet om terrorism rasa. Matte känns inte särskilt svårt att förstå.

Lise Tamm Barn

Lise Tamm har tidigare stuckit ut tungan i en fråga om kriget mot gängen. Hela poängen med spelet är att hindra dem från att börja fuska, eller “hinna före.” Lise Tamm är för närvarande advokat vid Internationella brottmålsdomstolen i Haag, men hon arbetade tidigare som chef för den svenska regeringens satsning mot terrorism.

Du kommer att kunna avlyssna yngre

Och även om hon nu jobbar utomlands håller hon stenkoll på vad som händer i Sverige, och utsikten att lämna landet värmer hennes hjärta. Vi måste kunna vräka även små barn, och det är något vi inte kan göra i nuläget. Hela målet med spelet är att förhindra uppkomsten av deras korruption. Om du hör dem på linjerna, och om du kan kartlägga dem innan de dödar, kanske du kan stoppa dem, säger hon på morgonnyheterna.

Hon menar att det är här Sverige verkligen skiljer sig från resten av Europa och uppmanar alla som är villiga att prova att göra det. Det finns då besöksförbud för dem, vilket är fallet i övriga Europa där röstning i en brottslig sammanslutning är vanligt. Hon vill att du ska anstränga dig lite mer på den där tråkiga uppgiften.

Det finns bra människor som hamnar i dåliga vanor, och det är dessa människor vi måste utrota så tidigt som möjligt i skolan. Låt BVC-spelen börja! Titta på hur Danmark gör saker; du går inte till BVC, de kommer hem till dig.Lise Brigitte Tamm, Tamm, född 21 juni 1961 i Solna, är en svensk politiker och tidigare chef för RIO, den svenska regeringens byrå för bekämpning av terrorism.

Lise Tamm är född i Sverige men växte upp i Frankrike. Hon gick på Stockholms universitet och tog juristexamen i både internationell och handelsrätt 1996. 1999 till 2006 arbetade hon bland annat på Stockholmskontoret för International Commercial Skiljedomstol. År 2006 framstår som ett av hennes mer ambitiösa mål för Jackie Arklöv.

2018 utsågs hon till chef för den svenska regeringens satsning mot terrorism mot internationell och organiserad brottslighet. Tamm utnämndes till klagarmyndigheten 2022. Lise Tamm lämnade Sverige året innan för att tjänstgöra som hovdomare vid Internationella brottmålsdomstolen (ICC) i Haag.
Det finns säkert något att göra med det franska vänortssamarbetet: nyckeln i talarstolen växlar, artikulationen knuffar framåt och fraseringen av ormerna på ett stockigt sätt. Vad är det, hun? en “domstolstjänsteman.

Jag vet inte om jag lyssnat på en ocensurerad version eller om Tamms cliffhangers är lite för plötsliga, men musiken, en lerig mix där många av låtarna är från Tamms andra hemland Frankrike, känns anmärkningsvärt inbäddad. Ja, saker och ting började dåligt här. Jag vet inte om det är hon eller jag, men när jag går in i berättelsen blir jag direkt charmad av Tamms pondus.

Hon börjar ett utmanande nytt jobb på Brottsmaelscourt i Haag, där datasystemen är komplexa och arbetsinstruktionerna vaga. Alla som någonsin bytt karriär har någon gång upplevt längtan efter värdelöshet. Men om någon klarar utmaningen så är det nog morska Lise Tamm. Hon är den berömda kocken som ropade ut Rinkeby inför en strid och fick beröm för att ha räddat dagen.

Hon tror nu att samhället har satt henne i ett hörn. Under en termin på Filippinerna med sin viktiga mamma 1985 blev hon fast besluten att stärka skyddet för prostituerade och de som arbetar med dem. Och hungern efter jämställdhet från det ögonblick hon behandlas som en av den franske faderns ankor i svanpölen medan hennes bror är fri att le och ta för sig själv som han vill.

Hon har följt de eskalerande skjutningarna, sprängningarna och morden i Sverige på nära håll och hon har skrivit en omfattande uppsättning förslag på hur dessa problem kan lösas. I en tid då staten verkar vara helt handfallen är känslan av beslutsamhet, kompromissfri inspiration. Men de kommer säkert att kompensera en del av det genom att spela in i hennes mer subtila tendenser.

Det är kanske inte alla lyssnare som följer med när rättsfall och jargong tjafsas om. Många människor kommer att flyttas till handling och vissa kommer att bli upprörda.Den killen diggar verkligen Lise Tamm. Det är här punkten är. Makt, rikedom och kulturell framträdande plats. Vi borde prata mer om dessa faktorer för att förstå den branta åldrandetrenden i Sverige, snarare än att enbart fokusera på socioekonomiska. Lise Tamm, tidigare chef för klagarmyndigheten, är huvudmisstänkt.

Lise Tamm Barn
Lise Tamm Barn

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!