Sprid kärleken
Luka Idol Pappa
Luka Idol Pappa

Luka Idol Pappa – Jag skrev att han gjorde min dag och att det var det största jag någonsin ägt vid den tiden, och det var väldigt sorgligt. Om en månad ska vi åka på en dejt i djungeln.Han kan säga att jag är nervös.”

Bollen började rulla efter att han gick

Men vi kan också se att Luka delade något väldigt speciellt med sig själv, närmare bestämt sin bästa vän och lägenhetskompis på ungefär ett år, Alva.Min vän, säg åt Luka att prata med Hen. När Luka och de andra idolerna kom till Kungsträdgrden i Stockholm blev familjen kvar.


En kvast med en bottenpärla i skolan. Jag ska äntligen vara en del av “Idol” idag. Jag trodde att jag kunde göra det när hela skolan reste sig och gav mig stående ovationer efteråt. Som ett resultat är jag inte längre bara “han som sitter i rasthallen” utan snarare “dödad” som spelar och sjunger. Det var en avgörande punkt.

Även i kvällens skymning gällde det att vinna eller förlora. Det är rätt för dig – Ja, jag tycker om lite nervositet och lite spelande. Kvällen gick smidigt och det var trevligt att fortsätta. Jag var inte alls nervös; i själva verket kändes det konstigt att jag inte hade min gitarr eller keyboard med mig.

Men jag visste att jag kunde slappna av eftersom jag hade tränat så hårt. Lukas pappa, Thomas Nemorin, uppmuntrar sin sons deltagande i Idol. Han har spelat i band förut, så han vet spänningen med att upptäcka hur långt Luka gick.

Den 18:e säsongen av den svenska versionen av TV-programmet Idol sändes 2022. Säsongen hade premiär den 22 augusti och avslutades den 25 november på Tele2 Arena i Stockholm. Nike Sellmar vinner mästerskapsmatchen. Pär Lernström var huvudprogrammerare för alla sändningar , och för andra året i rad hade han Anis Don Demina som sin programmerarkollega för de allra flesta av de sändningar som gick ut direkt (och för en del av de sändningar som spelades som en del av en audition).

Kishti Tomita, Alexander Kronlund, Katia Mosally och Anders Bagge var med i juryn den här säsongen, ungefär som de hade gjort under tidigare säsonger. TV4 öppnade för möjligheten att ansöka om att tävla i programmet i november 2021; säsongen avslutades i mars 2022.

Auditionerna och finalerna ägde rum sommaren 2022 och hölls liksom föregående säsong under en delvis digital ansökningsperiod där alla sökande gavs möjlighet att lämna in en hemmainspelning till Idolredaktionen (istället för att uppträda på barer) över hela Sverige), som sedan tog det slutgiltiga beslutet om vem som skulle väljas ut.

Juryn applåderade de 79 eleverna som genomförde Slutauditionsuppgiften och de 31 eleverna som genomförde gruppuppgiften. Group Moment uppträdde på Way Out West-eventet i Göteborg, medan Slutaudition uppträdde på Waterfront i Stockholm men uppdelades vid fyra separata tillfällen, ett för varje stopp Idol gjorde under hela auditionturnén.

Domarna valde ut 23 tävlande av de 31 som gick vidare till nästa omgång. Tidigare samma år var det ett avsnitt av Idol där ännu fler deltagare röstade för att fortsätta rösta. Därefter valde domarna ut de åtta bästa tävlande att tävla i en serie av åtta semifinaler i veckan som ledde fram till en mästerskapsmatch mellan de två bästa lagen. På grund av TV4-sändningar av Herrfotboll-VM förkortades säsongen med två veckor jämfört med till föregående år.

Det innebar att finalen sändes i november månad för bara andra gången sedan 2004 års Svenska Idols-final. Deltagare som juryn gick vidare till finalen gjorde det i Stockholm; de som avancerade från ett annat stopp på turnén fick separata auditionstider.

Detta innebär att deltagare som kvalificerat sig till Stockholms-etappen av touren tävlade tillsammans i den sista omgången av Stockholmstävlingen och på liknande sätt i Göteborgs-, Malmö- och de årliga Stockholmstävlingarna.

För att inte ha för många på scenen samtidigt delades Chorus-raden i slutet av repetitionen upp så att varje deltagare kunde sjunga sitt solo. Till en början delades scenen upp mellan två eller flera deltagare under presentationen av resultaten.De enda ögonblicken av lärdom i den här låten är refrängerna och solon.

Det tidigare gruppmomentet, som varit aktuellt tidigare säsonger under slutaudition, ersattes av det sista steget som 31 av de 79 slutauditionsdeltagarna fick ta innan juryn valde startfältet för Kvalveckan. Deltagarna i det sista steget instruerades att bilda par eller små grupper innan de började.

Luka Idol Pappa

Luka Nemorin sög till sig världens uppmärksamhet och provspelade för “Idol” 2022. Nu har Dean Lewis goda chanser att medverka i “Idol” och framföra en duett med programledaren. Luka Nemorin säger: “Jag kunde inte sova på hela natten eftersom jag var så orolig.”

Det beslutades i torsdags att Dean Lewis skulle delta i fredagskvällens mästerskapsmatch för att duett med Luka Nemorin. Ett klipp av Nemorin som sjunger “Half a man” lades ut på Tiktok, och den australiensiska världsberömda hade sett det.

Det jag har hört är att han hörde sig själv och ville göra det här. När jag visade honom videon där han tränade i bastun kommenterade han den och sa att den var jättebra.Jag blev helt förbannad. Först var jag nervös över att träffa honom och dela en bit med honom. Då gick det upp för mig att jag också snart skulle dia på hans bröst. Det har tyst glidit in i etapper.

Dean Lewis slog igenom 2016 med albumet Waves, och Luka Nemorin säger att han har varit ett fan av Lewis arbete ända sedan starten. Möjligheten att sjunga med honom är höjdpunkten i mitt yrkesliv. Jag sjunger hellre med Dean Lewis än att tävla i finalen vilken dag som helst. Men jag tror inte att mina chanser är särskilt goda om jag ska ljuga.

Luka Nemorin upptäcktes av “Idol”-producenter.Under var och en av de senaste tre veckorna har Luka Nemorin slutat i de tre nedersta vad gäller antalet röster som avgivits för sina idoler. Och hans väg till “Idol” har varit ojämn, eftersom han från början inte var intresserad av att provspela för programmet.

Jag blev förvånad när en medtävlande frågade mig på svenska om jag ville vara en del av “Idol”-rollen. Jag antog att han ljög för jag hade inte letat efter honom och jag kände ingen som kunde ha tipsat honom om mig. Han bjöd in mig till Globen-finalen, och jag fick göra en liten sketch som “en av de hoppfulla för ‘Idol’ 2022. Efter det skrev jag ner på något papper att jag skulle söka jobb året därpå.

Luka Nemorin vet fortfarande inte hur kattinbrottstjuven hittade honom. Trots att Katia Mosally, en medlem i panelen, först uttryckte oro över att han var för anonym, gick hans audition bra och han blev antagen till tv-programmet. Han får fortfarande lite kritik från juryn, mest för att han inte visar tillräckligt med känslor.

Nej, jag har inte gjort det alls. Men det beror också på humöret; om jag inte känner mig kopplad till musiken är det svårt att sätta ord på mina känslor. Om jag sjunger något som inte har någon betydelse för mig känner jag ingenting. Jag kan inte bara fokusera på känslor i timmar eftersom det leder till en falsk känsla av tillfredsställelse.

Pratar med Luka Nemorin om tillväxt i Kristinehamn

Under uppväxten i Kristinehamn, där han bor än idag, lärde han sig själv spela gitarr och gav sista recitals på sin skola till stående ovationer. Att uppträda inför publik strax efter “Idol” är det aktuella målet.Min förhoppning är att musiken ska föra mig närmare livet, men om den gör det är det också bra.

Kristinehamn är jättebra eftersom jag fortfarande känner mig som samma person som jag gjorde när jag först flyttade dit. När jag besökte Karlstad i förrförra veckan såg jag en drastisk förändring. Folk gick fram och satte sig i en ring och ville prata. Du kan koppla av mer i Kristinehamn.

Luca Nemorin och Dean Lewis gör en duett på “Idol” 2022.I veckans avsnitt kommer han att sjunga en duett av “Be alright” från 2018, en låt som har fått platina i Australien åtta gånger. Dean Lewis, som just nu är på världsturné, bokar ett flyg till Sverige så att han kan sjunga med sina största fans.

Tills jag pratade med honom via FaceTime var jag extremt orolig. Han är en stilig och vänlig individ som verkar tycka om att spendera tid med mig ganska mycket. Allt som allt sa han att han ville skriva lite med mig… Det ska bli så roligt att göra det här med honom.

Säsongen 2022 av “Idol” är i full gång, med sina veckovisa fredagsfinaler med tävlande som fortsätter att imponera med sina polerade prestationer. Men oavsett hur bra de tävlande presterar i finalen på torsdagskvällen så måste en av “Idol”-deltagarna lämna showen ikväll.

Du kan se vilka “Idol”-deltagare som tvingades lämna showen under torsdagskvällens finaler genom att titta på listan nedan. Du kanske har hört hans låt “Be Alright” på radion, eller kanske kommer du ihåg när vår egen Luka Nemorin sjöng “Half A Man” av honom under Idol 2022-finalen.

Dean Lewis är en singer-songwriter ursprungligen från Sydney, Australien som slog igenom på ett stort sätt 2016 med släppet av sin singel “Waves”. Medan hans virala hit “Be Alright” har lyssnats på över en miljon gånger på Spotify, är han just nu på turné och har släppt den hjärtskärande .

Luka Idol Pappa
Luka Idol Pappa

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!