Clara Hallencreutz Föräldrar

Sprid kärleken
Clara Hallencreutz Föräldrar
Clara Hallencreutz Föräldrar

Clara Hallencreutz Föräldrar – Det gick bara sex minuter från när jag checkade in och när Tino levererades. När han kom ut var det som om ett mirakel hade hänt. Tino avslutade sin måltid på min axel och jag bar honom. För till min mammas instinkt och bristen på trafik på vägen runt lunchtid så kunde jag undvika att föda barn på E4. Men jag vägrar att skämma ut min familjs heder. Det blev en fruktsallad, och jag åt tills jag blev helt nöjd.

När vårt hyresavtal var på väg att upphöra, hävdes Corona-restriktionerna gradvis, vilket gjorde att Fares äntligen kunde avsluta allt arbete som hade spridits ut under åren. Detta krävde en snabb avgång, kanske inom de närmaste tre veckorna. Jag känner att Fares togs ifrån mig och jag tänker på honom hela tiden. Normalt sett hade det inte varit någon tvekan om att vi hängdes på. Det gjorde ont att vara en tonåring som handskas med Ziggy på egen hand. Vår bristande förberedelse var typisk för oss.

Men vi lyckades bara göra ett fullständigt skådespel av oss själva med vår bumsling. Det blev en utmärkt tajmat till slut. Ziggy fick ett virus och var ute för räkning i tre veckor innan han började återhämta sig. Alla verkade mentalt förbereda sig för den här sprängningen. Även om jag inte har traditionell kvinnlig intuition var jag säker på att mitt förfallodatum skulle vara den 20 maj efter att ha tagit ett graviditetstest. Även om min sambo hade andra planer den dagen, så är det dagen han föddes.

eftersom båda av Claras graviditeter var svåra, kunde hon framgångsrikt föda sitt andra barn eftersom livet fortsatte att röra sig snabbt runt henne i över ett och ett halvt år. Oron är orolig för att Ziggy inte kommer att “koppla ihop” med maten i magen om han blir igensatt i systemets rör.

Efter att ha lärt sig om kärleksbomben som är gömd inuti, säger Clara: “För ett barn på utsidan är konkrethet viktigare än realism”, och fortsätter med att berätta historien om hur hon fick ett band för Tino. Genom att veta hur snabbt man kan övervinnas av föräldrakärlek kommer du och ditt barn att bli närmare varandra som andragångsförälder.

Jag håller med dig. Kanske trodde jag att jag skulle bli mer ansvarsfull, mindre inåtvänd och mindre känslomässigt skör att ha ett barn. Men det är en integrerad del av vem jag är och har hjälpt mig att lyckas professionellt. Saker och ting hemma kommer utan tvekan att bli kaotiska.

Vår familj är kaotisk nu, och jag ser inte att det förändras även om vi lärde oss att organisera bättre. Saker och ting går fortare än jag hade förväntat mig vid det här laget. Ziggy lyckas ta sig till skolan trots att hans hemliv är mindre regimenterat än hans jämnåriga. Enligt min mening är det viktigare för mig att vara spontan och öppen för nya upplevelser än att göra utarbetade planer i förväg. Och med mina små lekkamrats älskar jag att gå vilse i leks fantastiska världar.

Vi går igenom varje dag och känner oss ganska oroliga över de fyra olika yrken vi har. Fares och jag hjälper ofta varandra med kontorsuppgifter. Ziggy har gått på många konstutställningar och babyoperor, men hemma tvingas han modellera för porr och blir ofta knivhuggen.

Som en extra bonus reser vi mycket. Vi hade affärsbesök planerade till Stockholm, Rumänien och Los Angeles innan Corona-pandemin slog till. Jag har inte ägnat den här livsstilen så mycket hänsyn tidigare. Även om vi bara måste gå en kort sträcka kan jag se hur det här kan bli ett problem just nu. Jag tycker att det är bra att uppmuntra barn att ifrågasätta status quo och värde variation, även om de trivs med rutin.

Enligt Clara börjar historien med födelsen av deras första barn och hoppet om att bilda en familj på tre. Med Ziggy på bilden funderade de på om det fanns något annat de kunde göra för att förbättra sina liv. Kan en persons kärlek brytas på mitten? Men så smög sig osäkerheten in, och de bestämde sig för att gå igenom.

Corona hade dessutom slagit i bromsen, och nu dök tiden upp där ingen tidigare funnits. Fyra veckor efter att Clara använt sin spiral upptäcker hon att hon är gravid. Under 2021 års nyårsfestligheter meddelar Clara att det snart kommer att ske ett globalt intrång i informationssäkerheten.

Clara Hallencreutz Föräldrar

Sex minuter efter att Clara Hallencreuz Fares loggat in på Big Brother, lämnade hennes son, Tino. Clara kommer nu att dela detaljerna om sitt uppbrott med sitt chokladöverdragna ex. Hon förklarar för sin mamma att detta var den främsta anledningen till att hon kunde undvika att ha förlossningen längs E4.

Födelsen av hennes andra son, Tino, i maj i år gjorde Clara Hallencreutz Fares till en mamma till två småbarn. Clara och Fares son Ziggy fyllde nyligen två år. Clara var inte säker på att hon ville ha barn när hennes man och hans fru bestämde sig för att börja försöka, men här är hon i trettioårsåldern och sitter med två små barn.

FEL PÅ REKORDFLYTTEN

Livet är upptaget med två små barn, och det var fortfarande hektiskt när Tino bestämde sig för att lämna. Mamma avslöjar den oroliga prenatalperioden som ledde fram till födelsen av sonen Tino, som föddes bara sex minuter efter att mamma loggat in på storebror, i en intervju.

När jag bestämde mig för att ta med Ziggy ringde jag mina föräldrar för att meddela dem. Min mamma känner mig väl och hon tror att jag förstår det, och hon har rätt. Hon dök plötsligt upp bakom dörren och sprang mot oss, tydligen i avsikt att möta Fares och Ziggy när de gick förbi i korridoren. Clara säger till sin mamma att om hon inte hade sprungit in för att rädda Fares, skulle hon ha varit ensam i badrummet själv. CLARA HALLENCREUTZ FARES, “JAG VAR VLDIGT CHOCKAD EFTERT.”

Clara och Fares kom till BB i tid tack vare sin mammas snabba hjälp och några andra lyckoträffar. Claras utvidgning hade vid det laget nått hela 10 cm, vilket var uppenbart. Vi väntade i fem minuter och hoppade sedan in i bilen, där vi hade tur genom att se väldigt lite trafik på grund av den sena timmen. Vanligtvis gällde det tiden mellan när jag klev ur bilen och när jag kom in i BB. Ingen ringer någonsin för att checka in eller söka mitt råd. Som Clara beskriver visade en översiktlig undersökning att jag var två centimeter öppen och blödde.

De kom till hotellet och Tino föddes sex minuter senare. När han kom ut var det som om ett mirakel hade hänt. Tino avslutade sin måltid på min axel och jag bar honom. För till min mammas instinkt och bristen på trafik på vägen runt lunchtid så kunde jag undvika att föda barn på E4. Men jag vägrar att skämma ut min familjs heder. Det blev en fruktsallad och jag åt tills jag blev helt nöjd. Clara Hallencreutz Fares, konstnär, har två små barn. Hon kämpade mot att skaffa barn först.

Hon och hennes man Fares var bara i förlossningsrummet i sex minuter med sina barn Ziggy och Tino. Det är sent i maj månad och Stockholm rustar för ännu en lång sommar. Clara Hallencreutz Fares, senior i gymnasiet, har ägnat den senaste dagen åt att packa sin lägenhet. Vasastan har en uppackad BB-pistol och en utbredd lista över potentiella framtida samarbeten.

Ziggy, 2 år, får mat, hans skidor är justerade och han stoppas i sängen. Han kommer snart att få sällskap av äldre bröder. Fares Hallencreutz Fares, en konståkare, har varit tillbaka i staden i en vecka sedan hans roll växte för att tillgodose de släppta begränsningarna på Corona.

Det är mindre än en timme till midnatt, och Clara har fått nog. Hon har ljugit om problemets svårighetsgrad och hävdat att värkarna varit aktiva hela natten. Den lugna kvällen avbryts av en nattlig biljakt i hög hastighet efter att en panikslagen förare fått BB-väskan att fastna.

När jag bestämde mig för att ta med Ziggy ringde jag mina föräldrar för att meddela dem. Min mamma känner mig väl och hon tror att jag förstår det, och hon har rätt. Hon dök plötsligt upp bakom dörren och sprang mot oss, tydligen i avsikt att möta Fares och Ziggy när de gick förbi i korridoren. Clara avslöjar att om inte hennes mamma hade kommit in och räddat Fares, skulle hon ha blivit ensam på toalettgolvet.

Vi väntade i fem minuter och hoppade sedan in i bilen, där vi hade tur genom att se väldigt lite trafik på grund av den sena timmen. Vanligtvis gällde det tiden mellan när jag klev ur bilen och när jag kom in i BB. Ingen ringer någonsin för att checka in eller söka mitt råd. En översiktlig inspektion visade att mitt sår var två millimeter öppet och läckte blod.

Clara Hallencreutz Föräldrar
Clara Hallencreutz Föräldrar

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!