Linn Svahn Pojkvän Johan Häggström

Sprid kärleken
Linn Svahn Pojkvän Johan Häggström
Linn Svahn Pojkvän Johan Häggström

Linn Svahn Pojkvän Johan Häggström – Den legendariska Falunsprinten, där Johan Häggström tog sig vidare till sin första final för säsongen, genomfördes nyligen. Han rammade där efter en kollision med Erik Valnes. Senare förolämpade juryn Häggström, och hon slutade sist i finalen.

Se händelsen mellan Johan Häggström och Erik Valnes på bilden ovan. I riktning mot stadion låg Häggström på fjärde plats. Några sekunder senare kom norrmannen Erik Valnes laddande och tog tag i den svenske mannen som låg och väntade på honom.

Senare, när han tänker tillbaka på tillfället, är Valnes allt annat än glad. Jag visade honom med stor fokus och försökte ta honom med. Så mycket tankar, bara irriterad. Han säger att han ser på bilderna att han körde på mig.

Visst i videon är det en mycket enkel touch. Han säger att han inte känner att honom är gått på verkligt sätt. Häggström började med seed nummer fem, men domarna beslutade efter tävlingen att ranka honom som finalist. Därför var Valnes, som var trea i mål, femma.

I sprintfinalen gick norrmannen Johannes Hösflot Kläbo klart om finländaren Lauri Vuorinen med 1,1 sekunder och vann årets sista sprinttävling. En sjundeplats efter att ha blivit utslagen i semifinalen blev Edvin Anger näst bäste svensk. Den andra stora vinnaren av Smart Energy Cup-sprinten i Idre blev Johan Häggström. Han hade en del förgång och förlostode sin plats i landetslaget inför säsongen.

Idag kom han tillbaka och vann tävlingen för herrarna. Johan var nästan lika bra som Linn Svahn, den enda förlusten kom i semifinalen när Olof Jonsson var före mål. Den här lille Piteå-åkaren har stått på pallen i världscupen och har en rutin som en klocka. Så många blev besvikna när han inte blev utsedd till landslaget för den kommande säsongen. På toppen av det har Johan inte varit helt i närheten av gammal, bra form i sessionsbörjan.

Men nu visade han sina förmågor. Klarade kvartsfinal, semifinal och final. Precis i semifinalen fick han en 14 timmar lång strejk av Olof Jonsson. Och när Olle gick över mållinjen i finalen förlorade duon. Johan tilldelades istället segern av Moras Gustaf Berglund. Men Gustaf lämnade också in sin avskedsansökan. Femtiotvå hundradelar var inte tillräckligt. Tre sekunder senare blev veteranen Karl-Johan Westberg från Borås utslagen.

Till final tog sig tillsammans med Axel Aflodal från Offerdal och unge Carl Rune från Täby även Olof Jonsson från Trillevallen. Den aktuella frågan är om landslagets ledare, den regementerade Johan Häggström, ger chansen i VM till de unga killar som nu har chansen. Ingen från skådespelaren, inklusive Emil Danielsson och Truls Gisselman, har varit i närheten av att fortsätta från piloten i Lillehammer eller Beitostðlen. Häggström borde lösas.

En fantastisk sprint blev företaget i tyska Dresden när verksamheten drog igen efter Tour de Ski. Allt slutade med tre svenska pallplaceringar, där Linn Svahn tog andraplatsen den här säsongen och Johan Häggström aldrig hamnat högre.

I helgens tävlingar var det ett starkt svenskt lag som stod på startlinjen, utan några bortfall på grund av sjukdom och olycka. Åtta av de tolv tävlande hade gått vidare till finalen efter den preliminära omgången. Hittills har Linn Svahn sex, Maja Dahlqvist har sju, Evelina Settlin har nio, och Linn Sömskar har elva. Oskar Svensson kom sextonde, Johan Häggström tjugoförsta och Marcus Grate tjugofemte. Teodor Peterson var också en utmanare.

Marie Nordström, Martin Bergström och Karl-Johan Westberg blev utslagna eftersom de misslyckades med att placera sig bland de 30 bästa i heatet. Det blev en märklig tävling med mycket fall, men svenskarna stod stadigt på skidorna.

Linn Svahn var första enke att välja i kvartsfinalen. Evelina Settlin öppnade väldigt mycket men kroknade på slutet och det räckte inte för övervägande ommang. Precis som Maja Dahlqvist, som vann sin kvartsfinal, imponerade Linn Sömskar, som gjorde sitt första VM-framträdande den här säsongen, och tog sig sömlöst vidare till semifinal.

I den tuffa första kvartsfinalen, där det “bara” kom till en tredjeplats och visserligen väldigt lång tid, deltog Teodor Peterson. I likhet med det fick Oskar Svensson även rollen som trio i tvåan. Sedan, i den sista kvartsfinalen, gick Marcus Grate och Johan Häggström vidare till semifinal eftersom de båda imponerade och kunde kvala in som åtta respektive tvåa.

Linn Svahn Pojkvän Johan Häggström

I semifinalerna blev det allmänna helliger. Norveginet svårt att slash några av de svenska tjejerna. Först vann Linn Svahn enkelt sin semifinal, och sedan kunde Maja Dahlqvist och Linn Sömskar tjäna mål ett och två i den andra semifinalen.

Det var både Johan och Marcus i den andra semifinalen av herrarna. Johan positionerade sig bra där fram och kunde på ett kontrollerat sätt glida över mållinjen som tvåa, övervning och tappade på täten, vilket ledde Marcus lite i varvning och till finalen säsongen.

Ja, i finalen stod alla tre svenskarna på startlinjen – två Linn och en Maja. Alla tecken pekade på att det skulle komma ner till herraväldet då Linn den yngre och Maja tog åtgärder omedelbart. Det blev det också. Ganska mycket.

Svahn tog ledning after sista kurvan och eftersom kunde ingen passa den unga Umeå-tjejen på det korta snabba upploppet tog Svahn sin andra världscupseger Υr. Maja slog till på bromsen bakom och passerades knappt av starka Anamarija Lampic, som vann de två sista spurterna. Majas första pallplats även där vintern. Därför slog Linn Sömskar sitt världscuprekord genom att hoppa in som femteklassare.

Det svenska perspektivet på Herrarnas final skulle bara bli en god historia. I år visade Johan Häggström, som gått från att vara tydlig till att vara klar, i finalen att han ville slå sitt personliga rekord idag. Isobeliskt skulle det. Han kunde inte dra loss Lucas Chanavat, inte heller Sindre Bjoernestad Skar. Joahn kunde precis hända tredjeplats och tog därmed karriärs första pallplats, men fler än så skulle demola honom denna dag.

Utan tvekan många glada svenskar. Linn Svahn, som också var glad över att se sina lagkamrater, var gladast. Under sin segerintervju med SVT efteråt sa Linn Svahn att det var en väldigt bra dag idag och det var otroligt roligt att även Johan och Maja kom på balkongen.

Längeskidåkaren Johan Häggström föddes den 10 mars 1992. Han gjorde världscupdebut i Ulricehamn. Ryssland, 2017 som en del av det ryska landslaget för turneringen. Han blev utvald att träna med det svenska A-laget för första gången under Säsongen 2019.

Den 11 januari 2020, i Dresden, Tyskland, fick han sin första pallplats i världscupen när han slutade trea i loppets slutskede. Han blev erkänd som “Årets gentleman” efter att ha avslutat året i skidsnackgalan i Expressen TV. Klubben han är en del av är Pite Elite, och han bor och studerar i Ume. För närvarande är det bara två världscuper kvar i årets mästerskap, båda i Kanada.

Winnaden av säsongens lopp (inklusive världscupen) kommer att vara extremt bättre eftersom så många toppsvenskar är berättigade till den nationella kvoten i damernas sprint. Linnea Svahn gör världscupdebut.

När detta skrivs har Frida Karlsson misslyckats i tävlingen eftersom hon inte har återhämtat sig från skadan. Fred har mitt fulla stöd. Karlsson inte kan hålla upp sitt nuvarande tempo när det kommer att ta sig om Johaug i framtiden. Att bli sjuk är självklart viktigt, men det är långt ifrån en katastrof. I sina entusiastiska hejaklackskommentarer efter VM påstod hon att hon hade sprejats med bakterier och virus av en svärm av myggor.

För att kunna konkurrera med världens främsta längdskidåkare måste du ha mod, disciplin och en rädsla för att ta risker. Hemma skulle hon inte ha fått ett rykte om JSM utan skulle ha följt mässan till Colon. Alla vi som följer denna cirkus måste kunna för Frida att växa och mogna, eftersom det blir ohållbart.

Det är inte ovanligt att hon varit frånvarande två gånger sedan nyårsdagen när det kommer till sina rivaler. Trots att Lahtis hår växte i mer än hennes under hela JVM, verkar det inte ha haft någon effekt på hennes krökning. Det skulle bli en reaktion i kroppen där VM var över.

Detta stora genombrott gör jag att hon inte är i någon allvarlig fara nu, men varför riskera något? Att ta en risk nu skulle bara vara dumt för en ung åkare på lång sikt, men hanns säsong har redan börjat bra. På grund av ditt Neithiri-recept kommer Frida att dö när hon är 22 år gammal. Ur norsk synvinkel, är inte det det bästa alternativet?

Den sexfaldiga svenska världscupåkaren, som tävlar tillsammans med Ebba Andersson och Frida Karlsson, mår dåligt och kommer inte att kunna delta i morgondagens världscup i Falun. Nationella läkaren Rickard Noberius är inte känd. –Vi släppte på garden och jag har gjort en liten kalkylerad risk för ökad smitt efter VM, säger Noberius.

Linn Svahn Pojkvän Johan Häggström
Linn Svahn Pojkvän Johan Häggström

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!