Sprid kärleken
Lasse Holm Sjuk
Lasse Holm Sjuk

Lasse Holm Sjuk – När vi får ett samtal är Lasse Holm ute på långpromenad med sin fru Kerstin och deras hund Heidi, en whippet han beskriver som “en riktig raket och en stor glädje.” Alla går tillsammans i skogen. Lasse Holm håller koll på Heidi medan Kerstin hoppar av stigen och försvinner in i träden 500 meter bort. Sedan lägger jag mig ner för Heidi och säger till henne: “

Lasse Holm är ett musikgeni med mer än 50 års erfarenhet. Han har haft enorma framgångar och har inga planer på att bromsa tempot snart. Lasse Holm är snart 80 år, men han visar inga tecken på att bromsa på jobbet. Hans enorma kärlek till musik och underhållning är det som håller honom igång. När Hänt träffar Lasse är han precis på väg tillbaka från Spanien efter sex veckor. När arbetet går långsamt tillbringar Lasse gärna sin fritid i Spanien.

Lasse kommenterar hur skönt det var att ladda batterierna som en förberedelse för vad som än väntar. Lasse har ägt en bostad, en villa och en hyresfastighet i Sverige de senaste 33 åren. Det är en fantastisk miljö för avkoppling, och som golfentusiast uppskattar jag tillgången på utmärkta spelytor. Allt med att bo där är underbart: människorna, landskapet, maten, solen och baden. årliga regler för att fylla åttio samtidigt som man känner sig som fyrtio

Gå i pension, vad bryr du dig om?

Jag har varit pensionär i 15 år nu. När du fyller 65 år räknas du automatiskt som pensionär. Men jag har inte tänkt på att ge upp och skaffa ett jobb. Min anställning är ett stort privilegium för mig. Jag är ung, jag har fått tillbaka lusten, och jag tycker att det är lustigt, så jag kommer att fortsätta så länge det fortsätter. Absolut inget jag gör.

Jag känner mig som en medelålders dåre. Jag känner mig lika gammal som mina fantastiska arbetskamrater, som jag skulle gissa, mellan 38 och 55 år. Jag känner mig helt i nivå med dem intellektuellt, vad gäller kunskap och entusiasm för engagemang.

Jag är medveten om vad jag ska göra. Jag planerar att ge mig själv en fantastisk semesterpresent – en åldrad pipdröm som snart kommer att förverkligas. Men när jag pratar med henne brukar jag referera till mig själv som Siw Malmkvist. Vad ska vi göra just nu, Siwan? Hon svarade: “De vet inte om jag bor där eller inte.” Men när jag fyller 80 planerar jag att göra något jag har drömt om att göra hela mitt liv.

Lasse Holm om hur hans arterit var en källa till nöd

Även medan Lasse fortfarande är lika aktiv på sysselsättningsfronten som han var tidigare har åldern tagit ut sin rätt på hans kropp. Nu berättar han vad som hände med artros för 25 år sedan. Lasse har alltid varit en mycket aktiv person och skidåkning har alltid varit ett stort intresse för honom.

Å andra sidan, en dag dök det upp en länk. Lasse säger, “Jag hade ramlat och slagit mig, kört svartpisters, och sedan hoppade jag längdhopp på Stockholms stadion i ett TV4-event när jag programmerade Sikta mot stjärnorna och sedan kraschade det till in knät.”

Jag spelade på vad jag kunde se och förlorade. Med mina relativt svaga knogar blev det inte bra. Lasse visade sig inte ha några frakturer i höger knä och diagnosen avancerad artros ställdes. Imorgon skulle jag opereras, annars kunde jag börja träna. Jag började träna lite ofta och lätt. För första gången på länge har jag friheten att uttrycka mig ohämmat idag. Stora hemligheter gömda i Masked Singers kostymer.

Lasse gick ut för en ny tur nu när han kommit över sin artros. Hans kropp genomgick en radikal förvandling som ett resultat av hans deltagande i Masked Singer. Jag kände verkligen brännan i mina biceps när jag gjorde Masked Singer i vår. Så uppenbarligen har det varit bakslag, men ingen av dem är tillräckligt allvarlig för att hindra mig från att göra mitt arbete. Lasse hoppade från slackline i gymmet en vecka innan stormatchen. Men tittarna verkade inte märka det.

Jag gick på en dubbeldejt med en morfin och en kortison. Jag var fysiskt trött efter att ha uthärdat det. Jag slog tillbaka. Jag hade också någon form av fäste på axeln så att jag kunde röra mig. Det var verkligen en lång period.

Det har gått 25 år sedan Lasse Holm, artist och textförfattare, plötsligt gick bort. Han fick möjligheten att operera sig eller träna, och han valde det senare. Han fyller 80 nästa år, men han är i bra form och kan fortfarande spela golf och springa.

Jag måste ge mig själv ett slag i armen och komma ihåg vad min professor sa till mig för 25 år sedan. Jag skulle inte ha trott det! Lasse Holm proklamerar: “Jag är så glad varje morgon, det är en sådan gåva.” Både golfandet och loppet avstannade när Artrossmärtan gick ner.

Lasse Holm tar en titt på sandlådan i slutet av den röda löparbanan. TV4:s evenemang hålls på Stockholms Stadion, där programvärdar, musiker och meteorologer tränar och tävlar tillsammans med massiva friidrottsstjärnor. Det är 1995 och han är chef för programteamet “Sikta mot stjärnorna”. Vinkällaren öppnar. I luften, flygande. Han är bekant med sandens nötande knas när han landar på den.

Det var något jag visste som blev ljudligt där. Lasse Holm säger, “Jag har haft en idrottsskada i nätverket länge och har råkat ut för många svarta diamanter i Europa och USA.” Han fördes i akut till ett sjukhus i Karolina.

Lasse Holm Sjuk

Röntgenbilderna visade att det inte fanns någon tumör eller tillväxt på ena sidan av huvudet, ovanför ögonbrynet. Knät känner vanligtvis tidens gång efter ett långt hopp, och han kan inte längre vara fysiskt aktiv. Jag har alltid varit en sportfantast och gillar aktiviteter som skidåkning, golf och jogging. Det var irriterande att plötsligt bli skicklig och på topp. Du har två alternativ, sa Oracle. För att konstruera det, “drifta knät eller träna som en galning.”

När Lasse Holm hörde rykten om en eventuell operation bestämde han sig för att tystnaden var bäst. Hur bibehåller jag min aktiva livsstil?” frågade han. En sjukgymnast rådde honom att stretcha med ett gummiband och göra omfattande träning.

Lasse Holm installerade ett hemmagym i huvudstugan i hans Vättern, Sverige , egendom, komplett med en stationär cykel, roddmaskin och balansbalk. Han tränade i sin lägenhet i Stockholm och på ett lokalt gym. Han forskade om artros, tittade på de bästa träningsprogrammen och köpte träningsutrustning. Jag ger träningen en bra chans och gör det inte tillräckligt bra för att kunna prestera bra.

Det var en snabb återhämtning under det halvåret. Så på morgonen kunde han ta en kort joggingtur i skogen och spela en runda golf. Den framlidne Lasse Holm Ålder: 77 år. Behandling: Artros. Goer: kompositör, musikchef, textförfattare och producent. Plats: Stockholm. I Kerstins familj finns hennes hund, Heidi, hennes man, Peter, och Paulas barn, 8 och 11 år, samt Clara, 16, och Alva, 19. Intressen är bland annat hundar, golf och träning.

Min trollstav är i toppform nu för tiden, vilket gör att jag kan göra saker jag älskar med lätthet. Mitt favoritsysselsättning är golf på grund av kamratskapet, spänningen, naturliga skönheten och koncentrationen det ger. Jag tycker också om att ta med min hund på promenader i skog och mark. Han säger att han är nöjd med sin egen ekonomiska situation. Men så har det inte alltid varit. Lasse Holm är ett fenomen i mitten av 1980-talet.

Han bor i en ateljé under medeltiden. Röker. Dricker. Sträcker ut hamburgare och pizza. Tar in 70 lats på Svensktoppen efter att ha vunnit Melodifestivalen fem gånger. Det var oacceptabelt; det fanns inget uttryck för “att gå in på slagfältet” på den tiden; ändå tror jag att jag var nära att göra det, som han uttrycker det.

Lasse Holm utförde en helande ritual. Han började ta sig tid att äta gott på lunchen istället för att rusa fram två koppar kaffe och fyra cigaretter. Han slutade röka, slutade dricka och prioriterade att lindra onödig stress.

Jag började bra, fick tillbaka min styrka och ansträngde mig för att göra rätt saker. Varje morgon börjar Lasse Holm dagen med en smoothie gjord på en mängd olika grönsaker och frukter. Han och hans fru Kerstin tillbringar mycket av sin tid i Spanien, där han lärde sig att uppskatta medelhavsrätter med färska grönsaker och örter.

De senaste åren har Lasse Holm anlitat en personlig tränare som har tagit fram ett övningsprogram för honom att utföra mellan två och tre gånger i veckan. Även om han inte vill gå till gymmet under kaoset kan han göra det hemma i sin Stockholmslägenhet. Sedan ska han arbeta sig igenom höft, knän, rygg och axlar. Erbjuder sit-ups, armhävningar och balanstester. Jag brukar göra plankan på två till tre minuter och övningarna jag kallar “röv-till-gräset” knäböjningar är jättebra för att stärka musklerna som styr knogarna och käken.

Lasse Holm släppte sin samskrivna självbiografi “En hel massa Lasse” (Bokfabriken) 2015, tillsammans med en föreställning med samma namn. Han sjunger i föreställningen och delar med sig av berättelser om de folkmusikartister han har arbetat med.

(Just nu har återuppbyggnaden stoppats på grund av corona, röd asterisk) Föreställningen har varit fantastisk; Jag spelar alla mina egna instrument och leder ett fantastiskt band. Det är alla radiolåtar, och de flesta lyssnare kommer förmodligen att vara med i refrängerna. När jag kastar en micdroppe offentligt och alla hänger med, fyller det mig med eufori.

Lasse Holm Sjuk
Lasse Holm Sjuk

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!