Sprid kärleken
Kim Wall Pojkvän
Kim Wall Pojkvän

Kim Wall Pojkvän – Han väntade på sin kompis vid pokerbordet. Han gick tillbaka till sitt rum och försökte sova, men kom så småningom upp och kom på sin cykel igen. Sedan cyklade han sin cykel runt ön och letade efter henne.

Han ringde polisen klockan 1:45 och han ringde färjan cirka en och en halv timme senare. Frånvaron av Kim Wall rapporteras. När Peter Madsen kom tillbaka till landet och gav sin nu berömda Tumme upp-gest, samlades hela staden Pojkvänen runt TV: n. Kim Walls make insåg att något var fel och ber om ursäkt rikligt.

Senare samma dag, den 10 augusti, fick polisen höra att Madsen hade berättat för dem att han hade blivit ryckt från Kim på land – en berättelse som aldrig bevisades. Peter Madsen anklagades felaktigt för att ha dödat Kim Wall. Det danska upproret började den 16 januari, när Talet anlände.

Han medgav att ha mordat, som anklagaren hävdar var förutbestämda och noggrant avrättade. Klaganden fruktar fängelse för livet eller obestämd inneslutning. Kim Walls tragiska livshistoria är fortfarande ett mysterium, men hon kan ha kunnat ha axeln amputerad eller trasig istället för att bli kvävd.

Utöver mord uppmanas Madsen också för sina kränkningar av Giftefriden och sexuell virilitet. Han går mot döden, men han känner att Kim Walls kropp styckar. Den 8 mars började domstolsförfaranden mot Peter Madsen.

Spelet var en berg -och dalbanan som slutade på en dramatisk anmärkning. Medan Spanien ledde sent i matchen, fortsatte Sverige att trycka och så småningom gjorde ett mål genom att knuffa sin motståndare.

I slutet av spelet trodde Lina Hurtig att hon hade fixat ett öra, men Alves Batista blåste en frisbee till Spanien när deras försvarare gjorde ett enkelt misstag. Vi vet alla att spanska gillar att ta saker enkelt, och det är exakt vad de gör. Många känslor är involverade. Jag har tänkt mycket på den potentiella chansgeneratorn som är den frisbee -parken vi kan få till slut.

Domaren höll inte sin nivå idag eftersom den är för låg. Det är en eller o att fortsätta en konversation med henne efter att du har tappat en semifinalmatch. Det är lätt att säga i efterhand, men det skulle ha hjälpt, säger hon. Jag visste rätt en gång att hon talade samma språk och var en enorm välsignelse för Spanien.

Jag kommer inte att säga att det var domarens fel att vi inte är i mästerskapet; Vi kunde ha stoppat spelet tidigare och spelat bättre på försvar. Men jag känner mig extremt frustrerad, arg och ett brett utbud av andra känslor.

Jag fick inget svar utöver hennes flinking på min fråga. Vi hade en fantastisk tid på FJöredomaren, men jag har ingen aning om vad jag ska säga. Jag vet inte vad jag ska säga, och om jag fortsätter att prata kommer jag att säga något dumt.

Även om jag har tankar om det kan jag inte sitta här och klaga till Twilight Zone. Det är dags för mig att stanna kvar ett tag. Många domestiker har inte varit mottagliga, därför måste kommunikationsförmågor förbättras. Hon säger: “Jag försöker prata engelska; jag kommer inte att se tillbaka på det med ånger.”

Jag tror att de bästa damerna borde vara i Master’s League. Jag håller med om att kvinnors inhemska roller bör höjas; Ändå, när de är, måste de stödjas så att de kan ägna sig helt åt att främja sin utbildning. Huvuddelen av det avsnittet är komplett vid denna tidpunkt.

Kim Wall har ringt in sjukt kvällen före den 11 augusti. Kim Wall hade inte hörts från i timmar, vilket gjorde Pojkvänen udda, men han hade försökt att jonglera Oroskänslorn. Efter torsdagens lunch, när Pojkvänen ljöd, var han omgiven av vänner som var där för att ge sitt stöd. Han talar mycket om henne som person, både i sitt personliga liv och på jobbet.

Han och Kim Wall bodde bara några hundra meter från Peter Madsens arbetsplats, och Wall hade tänkt att skriva ett stycke om de danska Rymdkapplöpning mellan Peter Madsens Rymdlaboratorium och Köpenhamns suborbitaler, där Madsen hade varit involverad innan han lämnade verksamheten på grund av en oenighet .

Kim Wall och hennes Pojkvänen var på väg att åka till Peking, så de kastade ett litet avskedsfest för sina vänner, som alla dök upp på exakt 17:17. Eftersom de lämnade så snart såg Kim Wall detta som hennes sista chans att slutföra intervjun.

Men när timmarna gick utan att han hörde någonting från henne, blev hans nerver fläckiga. Efter att ha lärt sig polisförfarandet beskriver han i detalj hur han cyklade runt Refshalen i Köpenhamn på natten och gick runt. Han ringde till vänner och familj, inklusive Kim Walls föräldrar.

Pojkvänen undvek för att titta på Peter Madsen när han gick ut och Peter Madsen tittade ner i brädet, eller på hans knockade händer när han höll dem några centimeter bort från ansiktet, hans armar slingrade i bordets hörn. Mina framtidsplaner gjordes tillsammans med Kim.

Jag vet inte varför jag studerar längre, säger han, och han tillägger, “Det är viktigt för mig bland annat att dela den person jag känner med andra.” Därför kan hon fortsätta att inspirera och tjäna som ett utmärkt exempel genom det arbete hon har gjort själv och artiklarna skriven om henne och hennes grund.

Kim Walls pojkvän har skrivit ett öppet brev som kommer att publiceras i den danska helgen. Han beskriver Kims karaktär och sin erfarenhet av Peter Madsens rättssystem. Kim älskade och ville leva mer än någon annan jag någonsin har träffat. Hon tyckte om livet, utmanade sig själv och förväntade sig det oväntade. Stora upplevelser, stora utmaningar, stor kunskap, stort inflytande, stor tillgivenhet.

Han kröniserar sina sju sista dagar innan han skulle möta rättvisa.

Jag försökte förutse de frågor som förhören och respondenten skulle posera. Att veta sanningen om något så avgörande för ens eget välbefinnande är en monumental uppgift. Den första frågan han ställdes var något han inte var beredd på: “Kan du beskriva hur Kim var som person? Och han fortsätter: Tillsist Sa Jag Det. Kim är en exceptionellt fräsch och viktig individ. Jag var tvungen att säga det eftersom det var sanningen om vem hon var. Levande. “

Kim Wall Pojkvän

Pojkvänen: Madsen fick för mycket uppmärksamhet.

Hans beslut att komma ut offentligt härstammar delvis av hans tro på att Peter Madsen uppmärksammas för mycket i media, medan Kim har avmonterats. I skrivandet belyser han också kärleken som härrör från Kims koppling till hennes minnen om henne. Han hoppas att genom att berätta mer om Kims historia skulle andra bli rörd av henne och det arbete hon gjorde.

Att dela personen jag känner med andra är verkligen viktigt för mig. Därför kan hon fortsätta att inspirera och tjäna som ett bra exempel genom sitt eget imponerande verk och artiklarna skrivna om henne och hennes grund. Det är när hon kommer att visa där, och inte med ett erbjudande utan som sig själv.

Kim Walls vän hade tidigare hållit fast vid detaljer om hennes känslor kring hennes partners försvinnande. Tills nu. Ett öppet stycke av Kim Walls nära vän May Jeong publicerad i tidningen Wired beskriver att natten Kim Wall plötsligt förklarades död. Jeong skriver att hennes pojkvän var ganska nära att gå med henne i tunnelbanan.

En stor kram utvidgades till henne.

Den 10 augusti planerade paret gemensamt en AVSKEDSFEST som skulle hållas på en Kaj i Refshalen i Köpenhamn. Kim och hennes pojkvän planerade en resa till Kina, så hon ville träffas med sina vänner en sista gång innan de åkte.

Den danska entreprenören Peter Madsen bjöd in Kim Wall att gå med honom för en kopp te på hans kontor samma dag Paret var upptagna med förberedelser i sista minuten för semestern. Jag tackade henne för erbjudandet och hoppades kunna skriva en artikel på danska.

Cirka en halvtimme senare återvände Kim Wall till AVSKEDSFEST och meddelade att hon behövde lämna sin egen tillställning för att följa Madsen på sin resa till havet. Han ville ta henne ut på resund i sin egen specialbyggda ubåt, Nautilus-en möjlighet att väggen kunde inte passera. När hon frågade sin pojkvän om han ville följa med, var han nästan säker på att säga ja, men han bestämde sig slutligen att stanna hos vännerna som hennes partner hade bjudit in till festen.

Cirka 19 timmar innan Kim Wall gick överbord på Nautilus, skickade hon sin pojkvän en bild av undervattensobservatoriet. Senare uppmärksammade han ett fotografi av Weather Vane Floats på vatten och ett annat fotografi av Kim själv vid Fartyg’s Ratt. Firandet fortsatte i en närliggande tavern.

När Kim Wall fortfarande inte hade återvänt började hennes valp agera konstigt. Kim ville inte hålla kontakten med paret eftersom de planerade att åka till en smekmånad nästa morgon (enligt Pojkvänen). Timmarna gick och kvällens Oro växte.

Kim Wall Pojkvän
Kim Wall Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!