Sprid kärleken
Kattis Ahlström Make
Kattis Ahlström Make

Kattis Ahlström Make – Kristersson (M) väntas sitta ner med sin motståndare i Vilnius, president Recep Tayyip Erdogan, i eftermiddag. Jens Stoltenberg, Natos generalsekreterare, har skickat en inbjudan till de två.Men det är fortfarande många saker som måste hända innan Turkiet kan ge sitt godkännande. Söndagen under ett telefonsamtal med USA:s vicepresident Joe Biden eskalerade Erdogan sin kritik av Sverige.

För att uttrycka det enkelt: “Inga nyheter”

Det turkiska presidentskapet hävdar att han sa, “de positiva steg Sverige har tagit mot Turkiets godkännande är inte fruktbara när PKK fortsätter att verka i Sverige.”På torsdagen träffades Sveriges och Turkiets utrikesministrar i Bryssel för att återuppta arbetet med det avtal som de två länderna skrev på för ett år sedan.

Syftet med fördraget är att Turkiet ska erkänna Sverige som Nato-medlem som svar på Sveriges olika antiterroråtgärder och vapenexportpolitik, särskilt den förra.Sveriges regering säger att avtalet har uppfyllts. Inga nya turkiska krav ska ha diskuterats vid gårdagens möte. Det tas som en bra sak på svenska.

Samtidigt vill Turkiet vara försäkrat om att Sverige trots godkännandet av sitt svenska medlemskap kommer att fortsätta att intensifiera sin kampanj mot terrororganisationer som kurdiska PKK.
Därför kommer sannolikt mycket om hur Turkiet ska kunna belysa vägen för Sverige att fortsätta sin kamp mot terrorismen vid mötet mellan Kristersson och Erdogan på måndag.

Koranstympning orsakar nöd

Men Erdogan bryr sig inte om det. Den senaste tidens koranbränningar oroar den svenska regeringen och gör framsteg långsamma, vilket kan spåra ur turkiska ratificeringsansträngningar.Även andra Nato-medlemmar förväntar sig att Erdogan ska försöka övertala dem att stoppa honom från att ta in Sverige i alliansen.

Det har länge spekulerats i att Biden och Erdogan ska träffas i Vilnius för att diskutera Turkiets planerade köp av nya F16-anfallsflygplan från USA. Det kommande mötets ämne kommer att vara “Ukrainas position i NATO, Sveriges medlemskap i NATO och leveransen av F16-planen.”

Kan fnysa

Det finns dock indikationer på att Turkiet kan vilja ha försvarsutrustning från länder som USA, Tyskland och Norge. Därför kan Erdogan vilja hålla separata möten med flera länder i Vilnius innan alla dominobrickor kan falla på plats för ett turkiskt Nato-bud till Sverige. En positiv prognos för den svenska kronan kan skjuta evenemanget tillbaka till tisdag eller onsdag.

Även tidpunkten för den egna förberedelsen för vadet kan vara betydande. Sverige, Turkiet och Finland undertecknade ett avtal vid NATO-toppmötet i Madrid i somras och det har sedan dess kommit fram att det kan ha uppstått en viss förvirring hos turkarna om hur snabbt avtalet slutfördes.

Det skulle också ge Erdogan en anledning att lämna på besöket. Ellis kommer att avsluta manuset för hand, och projektet har äntligen hittat en regissör, som rapporterats av Dazed Digital. Italienaren Luca Guadagnino, kanske mest känd för gay-kärlekshistorien “Call me by your name”, och på senare tid kommer kannibalbilden “Bones and all”, regissera. Ellis har också erkänt att han har potential att agera som sin egen regissör.

Ellis semi-självbiografiska roman “The Shards” utspelar sig i 1980-talets Los Angeles, när en seriemördare invaderar Kalifornien. Efter klockan 17:00 på söndagen skickades en nödlarm ut från flygplatsen. Två dagar senare upptäcktes vraket av en helikopter på marken och det fastställdes att de tre personer som hade varit instängda där inne hade omkommit.

En pilot och två passagerare fanns ombord, men utöver det har inget vidare rapporterats i lokala medier. Den isländska polisen kommer att genomföra en utredning av det olympiska upploppet för att fastställa vad som orsakade det. Du kommer att ha en hel del entusiasm och passion för dina mål och drömmar den här veckan.

Du är beredd att möta de utmaningar som ligger framför dig och gå framåt med självförtroende. Var mottaglig för nya möjligheter som kan dyka upp och låter dig utforska okända områden på egen hand. Men kom in för att återbalansera din energi och undvika att bli för irriterad. För att bli centrerad, ge dig själv tid för egenvård och introspektion.

Bulls (20 april–20 maj)

Den här veckan ska du ha en känsla av stabilitet och inre frid. Du är kapabel att laserfokusera på dina mål och arbeta outtröttligt och ihärdigt för att uppnå dem. Var villig att samarbeta med andra och dra nytta av deras expertis. Ta dig tid att vårda dina relationer och njut av värmen och harmonin de för in i ditt liv.

Tvillingarna (21 maj till 20 juni).Under den här veckan kommer du sannolikt att känna dig mer utåtriktad och kommunikativ än vanligt. Du har förmågan att uttrycka dina tankar och känslor på ett sätt som motiverar och intresserar andra. Var mottaglig för olika synpunkter och idéer, och ge dig själv tid att lyssna på andras berättelser.

Kattis Ahlström Make

Katarina “Kattis” Ahlström, tv-personlighet och journalist, har varit en stöttepelare i svensk tv i många år.Kattis har lett fantasysportshowen “Muren” sedan premiären 2020. Showen är baserad på en tävling mellan två tävlande och en grupp på fem välkända personer, som var och en är expert på olika områden. Kattis Ahlström föddes den 9 juni 1966 i Annedalskvarteret i Göteborg. Det innebär att personens profil kommer att fylla 57 år till sommaren 2023.

Hon gick i grundskolan och gymnasiet där, men flyttade så småningom till Stockholm.Även om jag älskar staden så var den för liten så jag tog ett flyg till Stockholm. Kattis hade redan sagt till Hänt att han behövde lyfta blicken för att se mina ögon ordentligt.Hon har varit tillsammans med scenografen Johan Killgren, som hon har två barn med, och med barnläkaren Magnus Larsson sedan 2010. Hon var även gift med Magnus, även om Kattis avslöjade att äktenskapet var brutalt 2014.

Kattis slog sig samman med konstnären Niklas Strömstedt i början av 2000-talet. Paret träffades på premiärfesten för det svenska produktionsbolaget Mastiff och gnistor flög direkt.I en intervju med Hänt diskuterade Kattis hur naturligt moderskap verkade för henne.För mig var det en helt naturlig miljö för att bilda familj. Och förmågan att känna sådan oförfalskad tillgivenhet var häpnadsväckande. De blev en viktig och viktig del av min liv och mina sammanhang.

Också den 13 april 2023 födde Ebba deras första barn, vilket gjorde Kattis till mormor för första gången. Det spekulerades i att Kattis Ahlström skulle ersätta Fredrik Skavlan i hans pratprogram, enligt Aftonbladets kritiker Jan-Olov Andersson. Istället knackades Carina Bergfeldt till att vara programledare för Bergfeldts pratprogram som programledare.

Jan-Olov skrev en kreinik om frågan och undrade varför Carina, hans tidigare medarbetare på Aftonbladet, tog över. När “Skavlan” avslutades efter 25 säsonger i december 2021 fanns det långvariga planer på att hon skulle vara värd för chattprogrammet som skulle ersätta det. Det utvecklades och tog väldigt lång tid.

Krönikor förklarar att problemet var att ledarskapet hade förändrats, vilket förändrade förväntningarna på Kattis.Nya nöjeschefen Anton Glanzelius och Fredrik Skavlan lärde sig dock ha tyckt annorlunda av diskussionsprogrammets producenter på Monkberry. Sen fick vi Bergfeldt också.

Det sista han säger är att SVT borde överväga.Hon har slutfört fyra säsonger vid det här laget. Dags för något nytt. Låt Kattis Ahlström ta över och producera programmet hon borde ha producerat hela tiden! Wihlborgs Fastighetsgrupp har sparkat ut sin sommarrapportflod i väntan på börsens öppning. Wihlborgs, vars aktie stigit 3,5% sedan årsredovisningen släpptes, har ett överraskande samband mellan stigande vinster och fallande kostnader, mätt som nettovinst och rörelseförlust.

Rapportsäsongen börjar vanligtvis den första fredagen på året, då företag som telekomutrustningstillverkaren Ericsson och den problematiska fastighetsinvesteringsfonden SBB släpper sina kvartalsrapporter. Moody’s Investors Service sänkte sina utsikter för Handelsbanken under veckan på grund av bankens exponering mot fastighetsmarknaden.

De oväntat låga inflationstakten i Kina har haft en dämpad effekt på handeln över natten på regionens stora börser.Efter sin historiska nedgång mot euron vid årets slut har pundet återhämtat sig något.

Den nuvarande växelkursen för en euro är 11:88 svenska kronor, vilket är jämförbart med fredagens högsta på 11:94 svenska kronor per euro. Stockholms fastighetsmarknad verkar vara immun mot de säsongsbetonade prisökningarna. Enligt SEB:s privatekonom Américo Fernández i ett pressmeddelande trendar både faktiska bostadspriser och husägarnas förväntningar uppåt.

Hushllen förutspår också att inflationstakten kommer att stiga från nuvarande nivå och lägga sig på 3,85 % årligen. Den förväntade ökningen är en ökning med 0,09 procentenheter jämfört med föregående månads resultat.Skillnaden mellan de som tror på stigande priser och de som tror på fallande priser kallas “boprisindikatorn”.

Månadens indikator ligger på plus 14, en ökning med tre enheter jämfört med juni, med prishöjningar över hela linjen.Demoskop administrerar SEB:s boprisindikator, som bygger på webbaserade intervjuer med cirka 1 000 personer.

Kattis Ahlström Make
Kattis Ahlström Make

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!