Sprid kärleken
Michaela Meijer Olycka
Michaela Meijer Olycka

Michaela Meijer Olycka – Michaela Meijer, professionell frisbeespelare, var inblandad i en trafikolycka med professionella idrottare Yannick Tregaro och Gustaf Hultgren.Nu lägger Tregaro upp bilder från sjukhuset och ger intervjuer om vad som hände. Det har varit lite svårt att prata, erkänner han. I en bil med Michaela Meijer, Yannick Tregaro och Gustaf Hultgren för ungefär en vecka sedan var de inblandade i en allvarlig bilolycka.

Nu visar Tregaro bilder från det efterföljande sjukhusbesöket. Och den läskiga bilen som svängde och lyfte i rak linje efter att ha blivit påkörd av en passagerare i sista minuten. Det här Instagram-inlägget skildrar en dyster bild av olycksplatsen. Mitt perspektiv på livet har förändrats något.Tregaro avslöjar vidare att han har brutit två revben.

Men det är bra nu. Jättebra. Vi hade mycket roligt. Jag ligger fortfarande i sängen, men jag kan röra mig som vanligt. Tregaro säger till Sportbladet strax före Oslo Diamond League-turneringen att det har varit svårt att sova på den hårda banan men att han har sovit gott på nätterna. Känner sig redo att gå “Ja, Tregaro är på benen också.

Sättet man tänker gör allt klart. Både fysiskt och mentalt. Jag känner mig hel, så det finns inga ytterligare bekymmer. Jag skulle ha varit på väg till tävlingen veckan innan, men det var för tidigt, säger han. Hultgren blev först slagen med en skurk.

Alla mina revben är krossade. Jag har en höften, en fraktur i skulderbladen, en höften, en fraktur i fötterna och ett genomborrat utfall. Sen ska jag lägga mina skador på min mjälte och börja jobba. Då är morret brutalt. Hultgren sa till Sportbladet, “Det är helt löjligt att vi inte fick alla tre hundarna på flanell.”

Hultgren tränade i en vecka efter OS. Hultgren släpptes från sjukhuset i torsdags och Tregaro är glad att kunna rapportera att han snart är tillbaka till full hälsa. Hultgren har inte bekräftat något för Sportbladet i senare tid. Jag har opererats tre gånger hittills. Vi har reparerat din brödrost och mikrovågsugn, min cykel och min skoter. Vila bör lämnas åt sig själv; tillkalla vakterna. Han säger att det är otroligt hur snabbt det har gått.

Därefter tog Hultgren en bil direkt till turneringarna i Oslo, där han coachades hela vägen. För honom är det helt klart att det här kommer att bli en OS-semester. Detta är ett fullständigt ja. Inga bekymmer där. Det går bra och det är bara tre veckor kvar tills dess. Vi har kämpat för det här så länge, så Hultgren säger att vi borde gå långt.Foto Yannick Tregaro gav Sportbladet tillåtelse att använda bilderna men har sedan dess tagit bort dem från Instagram.Gustaf Hultgren, mångårig tränare för Michaela Meijer som, mer nyligen, har även jobbat med Angelica Bengtsson, blev allvarligt skadad i OS.

Just nu är situationen på marken stabil. Jag har varit i kontakt med Gustaf via sms, men han opereras idag och jag vet att återhämtningen kommer att ta lite tid, säger förbundskapten Karin Torneklint. Tregaro och Meijer har lämnat sjukhuset. Sjukhuset har släppt Yannick Tregaro och Michaela Meijer.

De är blå och de har ätit upp alla insekter i bilen. Men enligt Karin Torneklint, som varit i kontakt med alla förvirrade, måste de återvända hem. Vi är alla förvånade över situationens allvar. Allt bistånd har gjorts tillgängligt via RF-kanaler. Senare på torsdagen rapporterade en skakad Tregaro själv om frågan för Dagens Nyheter. Han förklarade att Hultgren körde minibussen som välte efter krocken och hamnade i smutsen. Meijer och Tregaro gick förmodligen ut ur bussen oberoende av varandra medan ambulerande personal tog bort Hultgren.

Tregaro, som för närvarande är mest orolig för Gustaf Hultgrens andel, säger: “Jag är blåslagen och jag har fått blåmärken två revben, men det kommer att bli bra.Polisen straffar inte överträdelser Michaela Meijer är en rimlig svensk OS-hoppare under loppet av en månad. Det är oklart hur hennes medverkan påverkas av olyckan. Hur snabbt hon verkar återhämta sig. Vi kan inte säga säkert om detta kommer att bli operativsystemet eller inte. Karin Torneklint säger att eftersom hon blöder är det avgörande att hon kommer tillbaka till sig själv.

Tregaro tror att det är troligt att Meijer ställer in kommande tävlingar. Det finns för närvarande ingen brottsrubricering. Men polisen tar inte på sig någon skuld för de olympiska upploppen. Vi är fast beslutna att återställa ordningen. Hans Elvingson, polis vid Arvikapolisen, säger till Sportbladet att styrkan planerar att stärka de inkorporerade.

Michaela Meijer, post-OS: “Blodstänkt och blåmärkt.Michaela Meijer dök upp till Diamond League-tävlingen på Stockholms Stadion bara fem dagar efter minibussolyckan. Fortfarande överviktig lyckades hon få 4,51 på skalan. Nu håller hon tummarna för en OS-biljett. Nu är hon.

Michaela Meijer Olycka

Meijer, som hoppade 4,60 innan OS började i juni, sa: “Jag hoppas förstås att bli frisläppt, men det ligger utanför min kontroll.” Kvällen den 22 juni, Meijer och landslagsspelarna Yannick Tregaro och Gustaf Hultgren gick ut på en bilolycka. Deras minibuss krockade med ett lastbil på väg tillbaka till Göteborg från en turnering i Karlstad. Efter en vecka med flera frakturer har Hultgren kommit tillbaka.

Hultgren, som genomgått många operationer och frakturreparationer, sa: “Det är oförlåtligt att vi inte har kommit på det här vid det här laget.” Hultgren var redan tillbaka och kunde sitta på bänken när Diamond League-matchen spelades i Oslo den 1 juli. Meijer var dock inte där; hon var tillbaka på båten på söndagen för Bauhaus-galan på Stockholms Stadion.

Jag är extatisk över att jag kunde hoppa, och ännu mer att det fungerade så bra som det gjorde. Jag tränade inte för hårt efter OS för jag var bara så glad över att vara hemma. Jag var bara mörbultad och misshandlad, utan någon av de vanliga trasiga eller saknade delarna. Hon sa till SVT Sport att det var värre än så. Det finns en stor risk för utmattning när man upplever en sådan extraordinär lycka eftersom det går åt så mycket energi på att förbereda kroppen och leda den genom ett ingrepp. Hur har sticket gått.

Jo, men jag hade fortfarande några dagar för mig själv där, en vecka eller så, och det kändes som om jag var i bra form hela tiden. Allt verkar bra, men jag har inga av mina vanliga förnödenheter med mig. Att hitta rätt tid och plats för att byta saker var lite av en utmaning. Det var bra annars. Det var så uppenbart vackert att den skadade Gustaf Hultgren, lagets treuddspelare, var på plats på stadion. Hur kändes det att ha hans stöd? Han är på fötter och kan röra sig med lätthet, och vi gjorde ett så bra jobb med att hålla oss borta från problem att vi är tillbaka på tävlingsbanan.

När du glider in i mattan måste du ta din kropp på ett väldigt hårt sätt. Hur var upplevelsen Nej, nej, det var inget där. Det var inte så mycket att landning i mattan inte var säker, utan snarare att ländryggen var den som fick ta itu med den värsta svärmen. Allt var “bra” annars. Hur känns kroppen nu? Det är lite vagt men inte alls problematiskt. Det jag vill göra kan jag göra. Efter bilolyckan kom Meijer tillbaka med “Otroligt starkt.”

Michaela Meijer var inblandad i en bilolycka den 22 juni. Hon återvände till tävlingen på Stockholms Stadion i söndags. Kajsa Bergqvist på SVT säger att det är “starkt” eftersom hon faktiskt står på benen. Den 22 juni kom en minibuss och en lastbil med flera svenska friidrottsprofiler var inblandade i en olycka i Värmland. Lagkaptenen Michaela Meijer och lagkamraterna Yannick Tregaro och Gustaf Hultgren åkte på en minibuss.

På söndagen, bara fem dagar senare, tävlade Michaela Meijer i en Diamond League-match på Stockholms Stadion. Det är ganska imponerande att hon kan hoppa under alla omständigheter. Hon blev hårt misshandlad, men hon lyckades ta sig fram oskadd. Men, som Kajsa Bergqvist uttrycker det, “en sån där smäll bara sätter in.” Michaela Meijer, OS-hoppet, har kommit tillbaka efter den upprörande prövningen.

Nu spelar hon för första gången på sina legendariska bilkrashing-pass med tränarna Yannick Tregaro och Gustaf Hultgren. Enligt en intervju hon gav till GP är det helt chockerande för henne att vi äntligen har städat upp oss. Det var efter Karlstad GP-tävlingen som händelsen blev outhärdlig.

Det gick så fort. – Det gick s fort. Vi satt där och flög sedan genom luften. Jag har tänkt, “Vad hände” (Vad hände). Enligt en intervju som Meijer gav till lokaltidningen GP var allt som krävdes att gå in beväpnad. Avlägg ed Efter att ha kraschat med en lastbil backade de minibussen och körde till parkeringen. Bäst gick det svenska OS-laget i stavhopp i kraschen, men i slutändan var det Hultgren som hängde upp och ner helt medvetslös.

Jag hörde aldrig tillbaka från honom. Meijer säger i intervjun, “Ambulanspersonalen sa att de hade problem med att få ner honom och lägga honom platt för att stabilisera honom, så jag ryckte upp hans rullstol och försökte så gott jag kunde hjälpa.” All vass var bruten på vänster sida, utfallen genomborrades och en av betorna förkolnade.

Michaela Meijer Olycka
Michaela Meijer Olycka

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!