Sprid kärleken
Hur Gammal Är Liamoos Flickvän
Hur Gammal Är Liamoos Flickvän

Hur Gammal Är Liamoos Flickvän – För första gången 2021 blev artisten Liam “Liamoo” Cacatian pappa den 27 oktober. Att Liamoo hade en flickvän uppmärksammades inte av många. Vem är mamma till Lias dotter?

Älskar hennes dotter Alina

Strax efter att Liamoos dotter Alina föddes delade han vackra bilder på sitt barn och sin flickvän på Instagram. Hej pappa, lilla valp! Jag har aldrig varit någon som delar med mig av mycket personliga saker, men att bli pappa till en liten flicka är meningen med livet. “

Visdomsord om att hålla flickans hemlighet

Istället för att dela bilder eller texter hon har gjort med sin flickvän har Liamoo bestämt sig för att inte göra det. Enligt alltid kommer jag berätta vem det är. Jag känner att jag lever två liv. “När jag står på scen är jag Liamoo, men när jag är hemma är jag Liam”, sa Liamoo tidigare i en intervju med Hänt.

Ja, vi har faktiskt inte samma yrke. Hon är meddelanden för människor och jobbar i vården. I en ny intervju med Hänt säger Liamoo: “Det kanske inte är kul att bli jämförd med mitt liv på rampen, det måste göras professionellt.”

Caroline Omarein är mamma till Liamoos nyfödda dotter. Hon har valt att ha en avstängd profil på Instagram, även om hennes användarnamn är carolineomarein. Men hon använder bara en bokstav i sin biografi: L, följt av en hjärtemoji. Kanske kan L:et stå för Liamoo?

Liamoo avslöjar hemligheten bakom sitt kommande faderskap. Nyheten att Liamoo och hans flickvän väntar sitt andra barn tillkännagavs i februari. Under Hänts pre-performance lunch med artisten i Melodifestivalen 2024 avslöjade han att han hade en knut i magen.

Caroline, flickvännen, klev ut på rampen för första gången på efterfesten, när det avslöjades att Liamoo gått vidare till finalen i Melodifestivalen 2024! Liamoo tävlar just nu i Melodifestivalen 2024 med gruppen Dragon. Vad mer vill du veta om artisten? Detaljer om Hans längd, ålder, flickvän, förhållande till Hanna Ferm och barn.

Vad är hans egentliga namn? Liamoos namn! Det riktiga namnet på Liamoo är Per Liam Pablito Cacatian Thomassen, men han föddes med efternamnet Larsson. Hur gammal är Liamoo? Vem är han? Liamoo kom till den här världen den 10 september 1997. Det betyder att han för närvarande är 26 år gammal, men han fyller 27 hösten 2024.

Vad är Liamoos längd?

I februari 2022, under en frågeperiod på Instagram, fick Liamoo frågan om sin längd. Efteråt skröt artisten med att han var “1,86 ish”, vilket är ungefär 186 centimeter.

Var kommer Liamoos familj ifrån?

Jag har ruttnat i Sverige, Norge, Finland och Filippinerna”, sa Liamoo till tidningen Hänt. Han la upp en bild på sin pappa på Instagram, och den visar hans pappa spelar för fotbollslaget IFK Göteborg, vilket avslöjas av den söta tatueringen på armen.

Vinnarlåten “Playing with fire” blev en stor hit, och Liamoo utsågs till Idol 2016. Renaida Braun och Charlie Grönvall var ytterligare två kända namn den säsongen. Det kändes så omöjligt att vinna. “Idol” är något jag har tröttnat på. “I det ögonblicket var det jag som var där på tv, det var sjukt”, sa Liam i en intervju med Svenska Dagbladet.

Liamoo har varit med i Melodifestivalen hur många gånger? Nämn att Liamoo är en rutinerad medlem av Melo-truppen. Henne tävlade Melodifestivalen första gång i 2018 med bidraget “Last Breath”. Direkt till finalen hamnade Liamoo på en mycket hög plats.

Hur Gammal Är Liamoos Flickvän

Året därpå var det samma igen. “Hold you” framfördes av Liamoo i Melodifestivalen 2019 av Hanna Ferm. Det var ingen jämn väg till seger för Liamoo och Hanna, som tog sig till finalen. Vid det laget säkrade Duon tredjeplatsen. 2022 var det Liamoos tredje framträdande i Melodifestivalen. Vid det laget tävlade han med duon “Bluffin” som gick direkt till final, men hamnade på fjärde plats.

Liamoo i Mello-filmen kommer att släppas 2022. Bilder med tillstånd av Claudio Bresciani/TT Bild.
Melodifestivalen 2024: Kommer Liamoo att tävla? Ja, Liamoo, rookie i Melodifestivalen 2024, tävlar nu för femte gången. “Dragon” är namnet på hans bidrag i år, och Liamoo har samarbetat om låten med Anderz Wrethov, Jimmy “Joker” Thörnfeldt och Julie “Kill J” Aagaard.

Melodifestivalen 2024: Skådespelare, premiärordning och datum. Vad har Liamoo med Hanna Ferm att göra? Efter att Liamoo och Hanna tävlat i Melodifestivalen tillsammans 2019 var kärlekstriangeln redan på plats. Sångaren Liamoo avslöjade deras förhållande i en intervju med Expressen.

Jag önskar henne allt gott, och vi är vänner. Det är något jag alltid kommer att göra. Han sa då att hon släpper riktigt bra musik och att det är väldigt, väldigt roligt att det går bra. Caroline och Liamoo träffades på sociala medier. Han skickade ett brev till henne – och hon avslog det. Han har berättat Expressen att de bägge bestämmde sig för att ta en promenad eftersom de är från Göteborg.

Hittills under 2018 är de ett par. Familjen bor i Västra Frölunda, Göteborg. Han har avslöjat att Caroline arbetar inom jordbruket, men Liamoo har valt att hålla sin flickvän borta från rampljuset. Dottern Alina föddes 2021 och Liamoo är hennes pappa. Han skrev om sin kärlek till sin dotter på Instagram.

Hej pappa, lilla valp! Jag har aldrig varit någon som delar mycket personliga saker, men att bli pappa till en liten flicka är meningen med livet. I samma sekund som du tittade in i mina ögon för första gången förlorade jag allt verklighetskänsla och hela min uppmärksamhet var fäst vid dig. Han skrev, “Pappa älskar dig!”

Kommer Liamoo att bli pappa igen?

Ja! “Liamoo” ska bli pappa igen. I februari 2024 meddelade Liamoo genom en Instagram-video att han ska bli pappa igen – och i kommentarsfältet mötte han gratulationer från bland annat Lisa Ajax och Benjamin Ingrosso. Efter det andra heatet på Skandinavium, Göteborg, i lördags gick Liam Cacatian Thomassen, Liamoo, 26, direkt till final. I publiken hade han många nära och kära vänner. Bland annat hans mamma, pappa och lilla dotter, som fick träffa sin morfar just den veckan som det stod klart att han var finalist.

Caroline, 35, Liamoos partner, är inte någon man träffar så ofta, men de meddelade precis att de skulle bli föräldrar igen, den här gången till en liten flicka. På liten följ är det en. “Jag har inte officiellt gått ut med det, men nu gör jag det!” .

Hänt stöttade paret på Melodifestivalens efterfest – och de såg bara bedårande ut! Deras andra barn kommer i juni och de har varit tillsammans i sex år. En ring på fingret är allt Caroline väntar på. Det är så det ser ut! Hänt säger skrattande när hon frågar om hon ska vara kallad fru, flickvän eller sambo.

Hur Gammal Är Liamoos Flickvän
Hur Gammal Är Liamoos Flickvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!