Joakim Lundell Död

Sprid kärleken
Joakim Lundell Död
Joakim Lundell Död

Joakim Lundell Död – Svenske konstnären, formatskaparen, regissören, producenten, författaren och YouTubern Joakim Alexander Lundell, ogift Berg, ursprungligen Karlsson,föddes den 9 oktober 1985 i Vadstena församling, stergötlands län. Han har tidigare uppträtt under artistnamnet “Jockiboi”. Han är värd för den populära svenskspråkiga YouTube-kanalen Familjen Lundell tillsammans med sin fru Jonna Lundell.

Efter en orolig barndom präglad av bland annat kriminalitet och hemlöshet blev Lundell känd som “Jockiboi” 2010 tack vare sin blogg och den svenska dokusåpan Kungarna av Tylösand. Sedan början av 2010-talet har han uppmärksammats som en framstående YouTuber, vilket ger honom flera priser på Golden Trailer och Childhood Cancer Awareness Gala.

Med början 2010 släppte Lundell flera svenskspråkiga album under namnet Jockiboi. Många av dessa nådde topp 20 på den svenska albumlistan, och två av dem, “Snapchat” och “Efterbralla”, har blivit platinacertifierade. Sedan 2017 har han släppt musik under namnet Joakim Lundell, och alla hans sex debutsinglar hamnade på topp fem i Sverige.

Först och främst har “All I Need” blivit platinacertifierad tre gånger och nått etta på de svenska albumlistorna. Debutalbumet Feelings släpptes i juli 2018, och Lundell har släppt flera singlar, inklusive “Under Water” med Dotter, fram till 2020.

2017 och 2018 släppte Lundell de självbiografiska böckerna Monster och Du är inte ensam. Innan han regisserade 2019 års Spökjakt, som vann Kristallen 2020 för “årets program”, medverkade Lundell som programledare i ett antal produktioner.

2019 arbetade han som sommarvärd för PBS:s Sommar i parken, och året därpå skapade, regisserade och spelade han i sin egen formatshow Hide & Seek, som debuterade på Discovery+ och kan ses i sin helhet på Youtube. Paret Lundells, ett gift par, utsågs först på Medieakademins lista över de mest inflytelserika svenskarna på sociala medier 2017 och igen 2018 och igen 2021. Det betyder att de ansågs vara det mest inflytelserika kollektivet vad gäller räckvidd och engagemang.

Joakim Alexander Karlsson (Lundell), son till Thomas Aarö och Annika Berg, föddes i Vadstena 1985. På mammas sida har han två bröder och en syster medan han på pappas sida har fyra bröder och en syster. Berg fick lägliga råd om sommaren när hans far återvände till Australien strax efter förlossningen. När Lundell var ung skickades han att bo i en mängd olika foster- och ungdomshem tills han så småningom bosatte sig i Odessa.


Ett tag var han hemlös, missbrukade droger och ägnade sig åt kriminell verksamhet. Unga Lundell fick diagnosen Aspergers och uppmärksamhetsstörning.Efter att ha träffat Jonna Lundell 2011 flyttade han till Norrköping året därpå.[10] På kvällen Guldtuben-galan 2016 släppte han henne och på kvällen den 9 juli 2016 bytte de bröllopspresenter; han antog efternamnet Lundell.[11] De fick sitt första barn, en dotter, den 28 oktober 2018.[12] Den 12 augusti 2020 välkomnade paret en son till världen.

Karriär

Från 2010 till 2016: “Jockiboi”, YouTube, TV och dokusåpor.Det blev en sköld för att skydda mig från personen bakom mig. Sanningen är att Jockiboi förstörde mitt liv, varför så många undrar om jag fortfarande hatar honom idag.

När han pratade om sin “Jockiboi”-persona i en vaggvisa. 2010, när Lundell deltog som sitt alter ego “Jockiboi” i den svenska dokusåpan Kungarna av Tylösand, fick han först stor uppmärksamhet i media.[15] Han upptäcktes för serien på grund av hans kontroversiella blogg, som innehöll innehåll som “Dagens runk”-delen och där han öppet diskuterade sin användning av kokain och andra droger.

I efterhand hävdar han att han avsiktligt förbisetts för tjänsten.[16] Under åren efter Tylösandskungarnas regeringstid fortsatte Lundell att dokumentera sin upprörande livsstil på sin blogg. Detta inkluderade bland annat att spionera på sina undersåtar, dricka mycket och blotta sin nakna kropp.

Under den här tiden försökte han ta sitt eget liv vid flera tillfällen och sa saker som: “Jag hade bara min kropp, men om jag kom på något till och med självmordsbenäget att göra med det, kan jag ha kommit in för 2 000 dollar och städat mig själv.Och om jag gjorde det tillräckligt illa kunde jag ta mitt liv. Jag hade provat det förut, flera gånger, så jag visste att det var acceptabelt uppåt. Jag hade gått över gränsen i tankarna.

2011 medverkade Lundell i utbildningsprogrammet 101 Ways to Get Off a Game Show och året därpå var han medspelare i miniserien Den Last Documentary tillsammans med Filip Berg, Cecilia Forss och Christian Wennberg.Tillsammans med “Vi dricker Redbull och vodka”.

Joakim Lundell Död

Förutom sina två huvudkanaler är “Joakim Lundell” en tredje plats där du kan hitta hans musik och relaterade videos. Han har vunnit flera priser för sina bidrag till YouTube. Samma år nominerades han också till priserna “Årets YouTuber” och “Årets äldsta kamera”.

2016 års dokusåpa Jocke och Jonna i nöd och lust gjordes som svar på Joakims gåvointentioner med Jonna. Den sändes på TV3-play och Viafree.Den första säsongen av Jockiboi och Jonna, där tittarna följer titularparets liv, hade premiär samma oktober. Deras serie Jocke och Jonna möter hade premiär den 2 maj 2017 och den har sedan dess gjorts tillgänglig på Viafree.De två programledarna fick sitta ner med gäster som Börje Salming, Tilde Fröling och Mikaela Laurén.

När Lundell avslöjade sin hemliga identitet som “Jockiboi” nästa månad gjorde han det på samma sätt.[16]Joakim Lundell toppade listan över de mest inflytelserika svenskarna på sociala medier både 2017 och 2018, enligt en ny studie från Medieakademin.2019 blev han tvåa.

Låten “All I Need” släpptes den 14 februari 2017 under artistnamnet Joakim Lundell. Låten “Loten” var ett samarbete med “Arrhult” och debuterade på plats “2” på den svenska singellistan. Den här veckan var den på listan och blev platinacertifierad tre gånger. Totalt låg “All I Need” 43 veckor på första plats på den svenska singellistan. Den var rankad som nummer 31 i Norge. Låten slog rekord på musikströmningstjänsten Spotify när den lyssnades på 561 00 gånger på en vecka, det mesta någonsin för en enda låt i Sverige.

Det musikaliska samarbetet med Arrhult fortsatte med singlarna “My Addiction” och “Monster”, som båda nådde topp fem i Sverige. Före årets slut släpptes även singlarna “Waiting For” och “Only Human” med Sophie Elise . Trots det tog dessa sig in i topp fem i Sverige.

Den 9 oktober 2017 släppte Lundell Monster tillsammans med vikingarna Leif Eriksson och Martin Svensson.Under de två första dagarna på rea sålde boken 15 000 exemplar online, vilket satte rekord för en bok som ännu inte hade släppts.Den här boken följdes 2018 av ett annat självbiografiskt verk av samma författare, med titeln Du är inte ensam.

I juni i år meddelades att Lundell var en av årets Sommar i P1-talare. Hans meddelande publicerades en månad senare, den 12 juli. Lundell deltog i utbildningsprogrammet Fngarna p fortet vid tre olika tidpunkter mellan 2017 och 2019. Med början i början av mars 2020 framträdde han som en “mullvad” under C:s varaktighet.

Mer dokumentär Big Brother 2020.Med början i juni 2019 sänder Discovery+ realityserien Familjen Lundell, som kommer att följa familjen Lundells vardag. På samma plattform släpptes den 16 september samma år dokumentären Joakim Lundell – Jockiboi räddade mitt liv.

Premiäravsnittet av Spökjakt sändes den 13 december 2019 och det följer Lundell och hans partner Tony Martinsson när de reser genom Europa på jakt efter olika spöklegenders. Spökjakt vann kategorin “årsprogram” på Kristallen 2020.Den 20 juli 2020 hade Discovery+ premiär på Lundellhuset – Sveriges sexigaste hus, den andra delen i en serie om familjen Lundell.

De två artisterna släppte sitt samarbetsalbum “Under Water” i februari 2020. Rafael Edholm regisserade musikvideon till låten. Detta album följdes upp av samarbetssingeln “I Don’t Need Your Love” med Black Gryph0n i juni samma år.

År 2020 rankades Joakim Lundell och hans fru på tredje plats bland de svenskar med störst inflytande på sociala medier av Medieakademins Maktbarometern. I slutet av det året kom paret på första plats i Maktbarometern och antogs allmänt ha haft störst genomslag. på årets förutsägelse.[6] Familjen Lundell har toppat listan över de mest inflytelserika personerna i Sverige under fem av de senaste sex åren.

Den 25 juni 2021 sändes premiären av den fjärde säsongen av Discovery+-serien Spökjakt, där teamet utforskade andra tidigare osynliga platser i Sverige. Säsongens medium var svenska författaren Serafia Andersson, som skriver gratulationskort och ockulta romaner. Gruppen tar en paus på Mlilla sanatorium, Norrsvedje pensionat, Stora Takstens, Blombacka herrgrd, Verkön och Bogesunds slott. Spökjakt vann kategorin “Tittarnas favoritprogram” på Kristallen 2021.

Joakim Lundell Död
Joakim Lundell Död

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!