Hampus Hedström Flickvän

Sprid kärleken
Hampus Hedström Flickvän
Hampus Hedström Flickvän

Hampus Hedström Flickvän – YouTubern och komikern Hampus Hedström, 26, häpnade världen genom att vinna den mycket konkurrenskraftiga Let’s Dance 2023 med sin 22-åriga partner Ines Stefanescu.Det var totalt chock! Hampus vinst kom som en stor överraskning; han hade inte väntat sig det. Hampus sa till Hänt efter segern: “Jag har inte hamnat i det här än; jag har inte insett att programmet är över; jag har inte fattat att vi står här, det här är bara wow.”

Under Let’s Dance-turnén har Hampus förlitat sig starkt på sin nära vän och dansare, som han har behandlat som familj.YouTubern och komikern Hampus Hedström, 26, och hans partner, Ines Stefanescu, 22, filmade hela Let’s Dance 2023 i deras hem. Han hade inte förväntat sig att vinna tävlingen, så hans överväldigande känsla av glädje var desto mer överraskande.

Vilken fullständig och fullständig fars! Hampus sa till Hänt efter segern: “Jag har inte landat i det här alls; jag har inte insett att programmet är över; jag har inte fattat det faktum att vi står här, det här är bara wow.”Stolt” av Hampus Hedström, från den svenska filmen Let’s Dance!

Under Let’s Dance! turné visade sig Hampus bästa vän vara ett ovärderligt stödsystem. Hampus har lyckats hålla sin identitet hemlig trots att hans liv följs av hundratusentals människor varje dag via sociala medier. De har varit tillsammans i många år som ett par.

När Hänt pratade med Hampus framför sin

Innan han deltog i Let’s Dance pratade Hänt med Hampus om hans personliga liv och vad hans flickvän tyckte om hans beslut att tävla.Jag tycker att hon var ganska cool; alla behöver visa en annan sida av sig själv då och då, och jag tror att vi båda har fastnat för den idén.

Snabbt kunde jag se mig själv i den här världen. Det finns glitter, fyrverkerier och monster. Vanligtvis bär jag en vit t-shirt och blå jeans.Så, vem är egentligen Hampus Hedströms fiktiva vän? Adina Rein, 21 år, har bestämt sig för att kliva fram vid det här laget. Hon har specifikt delat en bild från Let’s Dance med sina Instagram-följare där hon refererar till Hampus som sin “pojkvän”.

Adina skriver på Instagram, “Om det någonsin finns en tid som en man kan skriva om sin pojkvän, skulle det inte vara nu??”Även om Hampus och Adina vanligtvis inte visar sin relation offentligt, sågs de två på en gala tillsammans 2019. När solen gick ner på den svenska hjältar-galan samlades de på röda mattan.

Hampus Hedström och Kristina “Keyyo” Petrushina, båda 26, programleder en podd tillsammans. Denna podcast, som har pågått sedan augusti 2017, har titeln “Frgar t en kompis”, och den har en podduon som diskuterar tabubelagda ämnen.Komikern Hampus Hedström mognade från ung till vuxen på Let’s Dance-tävlingen sista skoldagen, enligt domarnas beslut.


Nu dansar han med Ines Stefanescu.Han sa till Expressen att hon är tuff men väldigt trevlig.Låt oss ha en dansfest! I det senaste avsnittet av Nöjesbubblan diskuterar vi skandalerna kring Let’s Dance och vi får sällskap av en mycket intressant gäst. Glöm inte att prenumerera på Spotify eller lyssna på poddar så att du inte missar nästa veckas avsnitt: Juryn tilldelade Hampus och Ines 16 poäng, vilket placerade dem på femte plats av de tjugo danspartners som tävlade då.

Det hade varit trevligt med lite mer fart i användningen. Det vi såg, Hampus, det vi såg de första två veckorna var en ung Hampus; den kvällen deltog “Hampus the man” i tävlingen och dansade tango. Du hanterade de koreanografiska ögonblicken med stor karisma och intensitet, som Dermot Clemenger uttryckte det.

Ann Wilson var likadan optimistisk men varnade Hampus att behålla sitt jämna tempo under de kommande veckorna. Tony Irvings avslutning i mejlet var också mycket bra gjort.Jag letar efter harmoni, jämvikt, harmoni, harmoni, partnerskap och gemenskap.

Du har alla rätt saker och du serverar tuggor av allt till en exceptionellt hög kvalitet. Jag är lite orolig att du ska ta upp innan nästa vecka. När din rörelsetakt är hög tappar du en del av din jämvikt. Efter att ha avslöjat en kvinnlig symbol för dans, sa Tony Irving: “Du måste fixa det där”, vilket återspeglar Clemengers känslor. Nu när kamerorna har stängts av kommer Hampus Hedström att berätta för sin danspartner Ines allt om deras förhållande.

Juryn på säsongsavslutningen av Let’s Dance på söndagskvällen var överens om att komikern Hampus Hedström hade mognat från en ung man till en man genom sin dansföreställning.
Efter föreställningen uttryckte Hedström sin tacksamhet till sin danspartner, Ines Stefanescu, för allt hennes stöd och hjälp under hela utbildningen.

Han sa till Expressen, “Hon är tuff men riktigt söt. Jag är på jakt efter harmoni, jämvikt, harmoni, harmoni, partnerskap och gemenskap. Du har alla rätt saker och du serverar tuggor av allt till en exceptionellt hög kvalitet. Jag är lite orolig att du ska ta upp innan nästa vecka.

Hampus Hedström Flickvän

Situationen har varit något förbryllande ganska länge, medger Ines.Sedan, under en paus i programmet, frågade programledaren David Lindgren om Hampus hade spionerat på honom. “Det ska vi inte nämna i tv”, stod det i serieserien.

Utan danspartner, hyllar

I sina dansroller på Let’s Dance hade Hampus Hedström och Ines Stefanescu kemi. Men deras goda relation sträcker sig bortom bara dansgolvet; serierna har avslöjat att paret delar en fantastisk en bakom kulisserna av showens kultskisser också.Jag är helt säker på att jag har hittat den bästa möjliga danspartnern. Hampus säger till Expressen att hans flickvän är tuff men väldigt söt.


Även utanför sändningarna hävdar Ines att de har roligt:När Hampus Hedström, då 20 år gammal, var inne på sin sista termin som nian, meddelade en specialpedagog att han led av dyslexi.Frågan kom som en fullständig överraskning; hur kunde någon så intelligent som han vara dyslektiker.Insiktsfull, snabb i sinnet och snäll; dessutom helt acceptabelt i slangtermer. Trots att han hade svårt att läsa på hög nivå var han en utmärkt kommunikatör.

Min spanska lärare fick ofta på mig fall för att jag inte bar på ett par glasögon; i hennes sinne var det det som var fel. Hampus Hedström förklarar, “När jag fick min diagnos började min svenska tolk grymta för att hon inte hade sett det förut.” Jag har väldigt roligt och vi skrattar mycket tillsammans, som Ines uttrycker det.

Imponerande framträdanden av Hampus och Ines i Let’s Dance skulle inte vara möjligt utan hjälp av deras respektive partners hemma. Hampus förklarar att vännen flickvän, som undviker rampljuset, kommer att spela en avgörande roll i hans framtid. Hon tror att han kommer att kunna slappna av med en liten snooze mellan alla dessa ansträngande dansrepetitioner.

Det hjälper mig verkligen eftersom hon hjälper mig med att laga mat, säger Hampus. Men han saknar danserfarenhet. När det kommer till träning så kommer Hampus Hedström att satsa “allt-in”.Jag har verkligen investerat i det här nu. Det är omfattningen av mitt arbete för dagen.

Jag är för närvarande utan någon annan anställning eller ansvar. Jag planerar att göra dansklubben till mitt permanenta hem och sätt att leva. Komikern Hampus Hedström är en av de tävlande som just nu snörar på sig dansskorna till kvartsfinalen “Let’s dance”. Och han tänker inte smyga sig på målvakten. Jag skulle så gärna vilja vara med på finalen att det inte ens är roligt.

Hampus Hedström förväntade sig inte att göra det särskilt bra i tävlingen eftersom han hade liten dansvana. Men nu ska han och Ines Stefanescu upprepa för att kunna tävla i semifinalen tillsammans med Charlotte Kalla och Tobias Karlsson och Renaida Braun och Tobias Bader, vilket han tycker känns “helt sjukt”.

Även om jag visste att det skulle vara roligt, trodde jag aldrig att det skulle bli så här fantastiskt. Inte bara för att jag verkligen tänker på dans och har upptäckt en helt ny groove, utan också för att man kan visa upp så många olika sidor av sig själv, säger han.

Skillnaden mot hans vanliga komiska stil är slående, säger Hampus Hedström. Han har ett rykte om sig att vara ett snyggt freak och en allsidig skeptiker.Men väldigt snabbt insåg jag att visst går det att vara glad, men på den här platsen måste man kunna skratta åt sig själv från alla vinklar. Jättelärorikt har det varit att jag p nytt sätt inte skämtat bort allt.

“Tv-troll”

Ines och Hampus, två dansare som har haft mycket gemensamt, fokuserar på tangon i semifinalen. De tillhandahåller också en fri översättning av den juryutvalda låten, “Andas in, andas ut” av Thomas Stenström. Men “Trollz” är fortfarande deras favorit cha chan genom tiderna.

Det är rätt; vi är helt seriösa. Ines Stefanescu och Hampus Hedström är två troll som förklarar, “Ja, det var verkligen bara kuling och humor med hela grejen.” Humorn har också låtit honom leva i många karaktärer och har fungerat som en försvarsmekanism i tider av stress på jobbet .

Dessutom använder Hampus och Ines samma metod för att sabotera, och Ines kunde berätta hur bra de klickade från första träningspasset.Hon säger, “Jag har väldigt höga mål och förväntningar, och det har Hampus också”, och det är därför han har varit så trevlig och lätt att arbeta med.

Säg det med mig nu: “Folkkär bubbla”

Hampus Hedström är inte redo att ge upp dansen än. Han svettas kulor inför semifinalerna och är oerhört tacksam för det stöd de har fått.Även när jag kommer från tonårsdemografin har det varit en fantastisk upplevelse för mig. Jag har aldrig varit en del av folkmusikscenen tidigare, så jag uppskattar verkligen allt stöd och uppmuntran från de andra deltagarna.

Det har varit helt otroligt. Specialpedagogen informerade Hampus Hedström, då 20 år gammal, att han hade dyslexi under sista terminen i nian.Frågan kom som en fullständig överraskning; hur kunde någon så intelligent som han vara dyslektiker? Insiktsfull, snabb i sinnet och snäll; dessutom helt acceptabelt i slangtermer.

Hampus Hedström Flickvän
Hampus Hedström Flickvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!