Sprid kärleken
Izabella Scorupco Ung
Izabella Scorupco Ung

Izabella Scorupco Ung – Izabella Scorupco, nu 50 år gammal, spelade en 18-åring i filmen Ingen kan älska som vi från 1988 av Staffan Hildebrand, och har varit en formidabel skådespelerska sedan dess. Hon blev allmänt känd över hela världen för sin roll som Bond-flicka mot Pierce Brosnan i Goldeneye 1995.

Sedan 2019 har Izabella Scorupco varit gåva med Karl Rosengren, och de två har varit mer framgångsrika än någonsin. Men stjärnan har varit en gåva två gånger tidigare, och hon har även två barn från dödsboet.

Hon dejtade den polska professionella ishockeyspelaren Mariusz Czerkawski från 1996 till 1998. 1997, innan paret splittrades året därpå, välkomnade de dottern Julia Scorupco. 2003 födde Izabella Scorupco sitt andra barn, denna gång med Jeffrey Raymond. De fick sin son Jacob samtidigt och var tillsammans till 2015 innan de gick skilda vägar.

Idag ser 23-åriga Julia Scorupco ut precis som sin fantastiska mamma. Hon visar upp sitt amerikanska liv för sina över 30 000 Instagram-följare.Jacob fyller arton i år, och han verkar lägga en hel del på amerikansk fotboll, en populär hobby bland amerikanska tonåringar.

Då och då, så här ser Izabella Scorupcos dotter Julia ut.När Julia var tre år gammal tog Izabella Scorupco det här fotot av dem två.När Julia fyllde 20 lade hon upp en hyllad Instagram på sin mammas konto.Grattis på din födelsedag, min vackraste lilla tjej! Du är den roligaste, starkaste, snällaste, snyggaste och smartaste kvinnan jag känner. Varje dag tackar jag universum för förmånen att vara din mamma. “Jag älskar dig villkorslöst”, skrev Izabella Scorupco då.

I fjorton år har du varit mitt dyrbara lilla mirakel. Du kanske är en stor idiot nu, men du kommer alltid att vara min bästa vän. Tack för att du lärde mig att inte vara en oroa och för att du alltid fick mig att skratta. Izabella Scorupco skrev av hela sitt hjärta, “Jag älskar dig så mycket, jag kunde inte vara stoltare över den unge man du är.”

När han gick ut åttonde klass samma år som hon, visade hon stolt upp sitt barn i sin amerikanska examensdräkt, komplett med hans signatur buskiga mustasch.Izabella Scorupco är en skridskoåkare, sångerska och modell som har varit intresserad av skönhet ända sedan hon var en liten flicka. Det har hon tagit vara på både framför och bakom kameran i sin senaste roll.

Drygt 40 år har gått när Izabella Scorupco för första gången gick till lvsjö Modemässan med siktet inställt på att bli upptäckt som modell. Sedan dess har hon byggt upp en karriär framför kameran. Hon beskriver sig själv som en som är ganska tyst på insidan.

När hon var åtta år gammal flyttade hon till Sverige från Polen med sin mamma. De hamnade i Bredäng utanför Stockholm och hon gick på en hel del musikaler och pjäser i skolan för att kompensera det. Det var mycket uppskattat att få vara med. Där, genom att låtsas vara någon annan, kunde jag uttrycka mig.

Izabella berättar att hon alltid har varit ganska kunnig om handarbete. När hon såg supermodellen Paulina Porizkova på tv en dag visste hon precis vad hon skulle göra.Hon diskuterade sin resa från Tjeckoslovakien till sin nuvarande karriär som fotomodell. Jag blev helt hänförd av henne. Jag rätade ut byxorna, fluffade mitt långa, vackra hår och bestämde mig för att följa i hennes fotspår.

Hon var bara 13 år när hon gick på Modemässan med en kompis. Besöket uppnådde alla hennes mål. En fotograf lyfte blicken och rullade filmen.Under några år hände mycket. Jag skrev på ett modellkontrakt med Mikas, regisserade filmen Ingen kunde älska oss så mycket som vi gör och flyttade till Milano.

-Det är inte alls samma sak. De vill ha mig och det jag står för, så nu jobbar jag för det. Förväntningarna var realistiska då också. Du var tvungen att ta hand om din häst helt själv eftersom det inte fanns någon liknande retusch tillgänglig. När din hud såg dålig ut skickades du hem. Jag blev bortskämd av det faktum att jag hade ett perfekt hy.

Jag växte upp av en polsk mamma som aldrig lämnade huset utan att sminka sig och fixa håret. Detta har gjort ett stort intryck på mig.Budgeten i det kommunistiska Polen var extremt snål. Nivea var det enda märket som fanns på hyllorna i skönhetsgången. Det är kanske därför jag alltid har haft en så soft spot för kosmetika och varit den person som köper flest varor i taxfreebutiker.

Du är nu ambassadör för det norska skönhetsmärket i London. Det som fungerade för d-Jag har provat många saker genom åren och jag är riktigt bra på att ta reda på vad som fungerar. När de skickade produkterna till mig åtog jag mig att köpa från dem. Aldrig tidigare hade jag erkänt mig besegrad.

Under de senaste två decennierna har det varit normen. På den tiden var klyftan mellan USA och Sverige betydligt större. För att vara ärlig så är jag chockad över hur många unga kvinnor som deltar i denna aktivitet idag. När ett onormalt utseende uppstår orsakar det stor oro. Jag beundrar starkt.

Izabella Scorupco Ung

Mitt bästa skönhetsråd är att sova, sova och sova lite till. Om jag inte sover på 10 år kommer jag att se ut som en helt annan person. Jag tror också att rörelse är kopplat till attraktionskraft eftersom det ökar blodflödet. Ger dig en mer ungdomlig lyster. Det får dock inte bli överdrivet. Istället för att hoppa runt tar jag hellre en lugn promenad.

Att blötlägga på sidan gör stor skillnad för ditt hår och hud. En bomullskudde är som en svamp genom att den drar ut fukt från huden. Du kan undvika det med lite sidokudde. Håret blir inte tunnare, och om du tar dig tid att reparera luggen kommer det fortfarande att se bra ut dagen efter att du har gjort det.Lägg aldrig huvudet under vattnet; det betyder att du misshandlar ditt hår. Den idealiska rumstemperaturen bör bibehållas för att inte torka ut huden.

Prova lite perspektivjustering. Det är något jag har gjort regelbundet de senaste två decennierna. Utan den skulle min häst inte se lika bra ut som han gör idag. Premiärdagen är den 25 december för “en relationskomedie som utspelar sig i en förortsmiljö”, eller Micke & Veronica. Izabella Scorupco spelar Veronica, en ensamstående mamma och läkare som ger upp hjälplöst i händerna på sin lika ensamstående son och bedragare, Micke (David Hellenius).

När de gick sin första gemensamma termin på Västkusten tvingades Suzanne Reuter och Claes Ljungmark ta itu med utmaningarna med att hantera både trillande tonrsbarn och snorkiga överklassföräldrar. Den sistnämnda gruppen är mycket orolig för att den blivande svärsonen aldrig hört talas om filmen Fanny och Alexander och är omedveten om att havskräftor ska skalas före konsumtion.

Izabella Scorupco tar ett djupt andetag och funderar en stund på frågan om hur hon förhåller sig till rollen hon spelar. De kulturella rockbanden verkar inte spegla detta. Hon känner sig hemma i många olika sammanhang, vilket är förståeligt med tanke på hennes bakgrund som invandrarbarn som växte upp på landet innan hon blev en framgångsrik Hollywood-skådespelerska. Nej, hon var bara riktigt intresserad av karma vid den tiden.

Så många av mina nära vänner är ensamma ensamstående vuxna som fantiserar om att träffa någon ny att älska. De säger att det är möjligt att uppleva ett extremt tillstånd av omtanke som kallas “kärlekspsykos”.Hon skriker.

Mina omständigheter ser inte ut så, men jag är redan begåvad. Det är en tröstande tanke att veta att livet inte tar slut vid en viss ålder, men ingen vet säkert var de kommer att landa. Jag tycker att det skulle vara härligt att vara nybliven förälder och fokusera på sina barns drömmar när man reser och smuttar på fina viner med sina nära och kära. Karlek känner inga gränser.

Kanske är det trots allt inte så förvånande att en äldre person som vet vad de vill och redan har segrat genom motgångar kan bli älskad desto djupare av omgivningen. Jag kan också titta på min mamma, som träffade en man när hon var 65; de två var helt klart huvudlöst förälskade redan från början av deras förhållande.

Kort sagt, mamma


När hon är i Sverige bor Izabella hos sin polska och “oerhört starka” mamma, Magdalena. Izabellas egna minnen av sin ungdom i staden Bialystok är levande.Det var fantastiskt att vara läkare i Polen, men ingen där fick mer betalt för sina tjänster eller bodde i finare bostäder.

Vi hade en liten lägenhet med ett vardagsrum och ett sovrum. Eftersom hon var singel arbetade mamma hårt för att hon skulle ha råd att anställa en rysk barnskötare. Om du såg någon börja laga mat klockan tre på morgonen under kommunismen satte du dig vid deras bord med din lösenkupong utan att veta vad du fick. Om du skulle få lite socker kan du kanske byta ut en del av det mot spannmålet som fastnat i en annan vattenkokare och sluta med kött.

Izabella Scorupco Ung
Izabella Scorupco Ung

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!