Linda Eriksson Meteorolog Familj

Sprid kärleken
Linda Eriksson Meteorolog Familj
Linda Eriksson Meteorolog Familj

Linda Eriksson Meteorolog Familj – TV4:s väderprogram är känt som TV4-vädret. TV4-vädret produceras, till skillnad från de flesta andra program på TV4 Groups kanaler, i egen regi av TV4 Groups nyhetsavdelning.De flesta samtal kommer in 19:21 och 22:52. Dessutom sänds Nyheterna dagligen vid halvtiden under Nyhetsmorgon och ett antal kortare sändningar under hela dagen på TV4, TV4 Plus, Nyheterna.se, och mobila enheter.

Sändningarna är alltid förknippade med TV4-nyheterna, oavsett om det är nationellt eller regionalt. Från och med den 18 april 2011 ändrades sändningstiderna för TV4:s sommarprogram från 18:39 till 19:21 och från 22:37 till 22:52. Morgonsändningstiderna för Nyhetsmorgon har dock ändrats.Både Tone Bekkestad och Anders Nylund lämnade TV4-Vädret vintern 2011–våren 2012. Men Anders Nylund har synts på spåret även efter det, när han verkar ge upp hoppet.

Landet firar mors dag idag. Det är dags för alla mammor att komma hem och vila en dag. Ändå kan Linda Eriksson aldrig riktigt släppa taget. Linda är inte bara mamma till Elsa, som är en tjej. Det är hon som övervakar hennes blodsockernivåer för att säkerställa att de förblir stabila. Elsas liv är i fara på grund av denna svåra komplikation av typ 1-diabetes. Ett felaktigt drag kan få katastrofala konsekvenser, och Linda kämpar alltid i en uppförsbacke.


Hela världen kretsar kring sjukdom. Linda säger att den friska personen oftast inte har en aning om hur svårt det är att ta hand om ett barn som är typ1-diabetiker.Vi träffas på Guldheden på Elsas skola. Det är här som Elsa planerar sina dagar, medan Linda driver sitt hembaserade företag.


Efter att ha varit vaken ungefär två gånger varje natt under de senaste två åren och noggrant hållit koll på varenda krona och trixie, finns det helt enkelt ingen energi över till något annat. Om jag inte hade varit företagare hade jag aldrig kunnat lämna mitt arbete. Jag känner många andra föräldrar till diabetesbarn som är stressade och överväldigade, som Linda uttrycker det.


Elsa är skyldig att rusa fram. Hennes långa, ombre hår svävar i luften när hon skriker, men det finns inget som tyder på att hon är sjuk. Apparaten visar sig dock under trójan, i en bälte runt magen. Elsa har en insulinpump från vilken hon får det livsviktiga hormonet hon saknar. Den vuxne som ansvarar för Elsa bär en enhet som sänder kontinuerliga data om hennes blodsockernivåer till hennes hand. När blodsockernivåerna är farligt nära en kritisk nivå larmar enheten högt.


Eftersom hon kan känna föremål på upp till sex meters avstånd är det viktigt att hela tiden hålla ett säkert avstånd från Elsa.2014 sommar. Det var då allt började. Elsa var tre och ett halvt år och hade börjat på dagis och Linda hade precis kommit igång igen på jobbet efter att ha tagit lite ledigt för att fostra sina barn. Men när det hände hände något.


Snabbt började Elsa kyssa sig själv på natten, drack mycket vatten och drog sig tillbaka till sin fästning. När jag märkte att hon svettades rejält för att hon var så smal och törstig visste jag att något var fel. Jag visste länge att det var tecken på diabetes, men jag hoppades mot förhoppningen att det var något annat, som Linda berättar.


Men det var som hon hade förväntat sig. Ett kysstest på sjukhus bekräftade diagnosen typ 1-diabetes. Läkarens ord var en tung börda: sjukdomen är kronisk och obehandlad eller felaktigt behandlad kan leda till bestående komplikationer eller dödsfall. Det krävde hennes och Niclas hela uppmärksamhet under resten av livet.


Läkaren började prata om insulinpumpen, mätarna och hjälpmedlen. Det kändes som en mardröm, och jag gjorde ingenting för att stoppa det. Det var ett stort ansvar för oss som föräldrar. Men vad ska vi göra.Det fanns ingen förklaring till varför Elsa plötsligt fick diabetes. Men där och då grydde en ny dag. Fokus flyttades till att se till att Elsas blodsocker var stabilt, så att äta och insulininjektioner blev dagens ordning.

Linda Eriksson Meteorolog Familj


Den första tiden som gick åt till att lära sig apparaten och dess funktion var väl använd. Planering och kontroll var heltidsjobb i och för sig; vi kommer inte ens att hamna i den psykologiska påfrestningen att alltid oroa oss för om ditt barn kommer att dö eller inte. Det kan inte hanteras, men individen har inget val.


Det som också har påverkat Linda och hennes familj mycket är bristen på kunskap om typ 1-diabetes. Många tror att sockerberoende är grundorsaken till sjukdomar och att det kan behandlas genom att minska eller avstå från socker.Det finns många typer av diabetes, men de flesta känner bara till typ 2. Patienter med typ 2-diabetes kan skapa lite insulin, men sjukdomen fortskrider eftersom deras kroppar inte kan producera tillräckligt.

För Elsa är problemet att hennes kropp har slutat tillverka insulin. En hög blodsockernivå indikerar insulinresistens, inte ett överflöd av socker i blodet. Elsa kan äta bra, men hon måste vara noga med att hålla en jämn blodsockernivå hela tiden.Hon har varit värd för showen med hjälp av många olika kollegor, bland annat Peter Jihdes ersättare, den nyligen anlände Sebastian von Sivers Haage. Denna dynamiska kombination stod för fredagsupplagan av Nyhetsmorgons underhållning och nyhetsrapportering. Men när det var dags för väderrapporten tystnade publiken.

Leif GW Persson var gäst i morgonprogrammet och pratade om nazisterna i Almedalen. Även skridskoåkaren Anna Blomberg var med på besöket och bjöd på några härliga platser. Meteorologer har goda nyheter för dem som letar efter snö. En lätt dammning flyttar in över landet och kan ge stora mängder snö på flera kullar fram till slutet av veckan, även i sydost.

Linda Eriksson, meteorolog, sa till TV4 att man kan “hisa en liten bit av varningens finger” där.Dagen började på tisdagen med strålande solsken och en klarblå himmel över stora delar av landet, men svala temperaturer som antyder att vintern snart kommer.Dessutom kommer vintersmygpremiär att hållas inom kort.

Enligt meteorolog Linda Eriksson är det möjligt att snöa på flera håll i landet i slutet av veckan. Stora mängder regn väntas falla från Dalafjällen och högre höjder under natten, torsdagen och dagen därpå. Men mildare sydliga vindar gör att snön snart övergår i regn. Men, säger hon till Tv4 att det är snö på väg till norra Sverige i morgon.

Kraftigt snöfall över hela landet.Enligt meteorolog Linda Eriksson är snö i oktober inget utöver det vanliga för de norra delarna av landet. Årets första snöfall kan komma när som helst, men generellt sett kan hela Norrland förvänta sig sitt första snöfall före slutet av oktober.

Linda Eriksson Meteorolog Familj
Linda Eriksson Meteorolog Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!