Hur Lång är Kristine Stavås Skistad

Sprid kärleken
Hur Lång är Kristine Stavås Skistad
Hur Lång är Kristine Stavås Skistad

Hur Lång är Kristine Stavås Skistad – Ebba Andersson kom tvåa i dagens sprint på Skandinaviska Cupen och sa “En trevlig överraskning” efter att ha varit på tredje plats innan halvvägs. Tidigare idag i Falun, Sverige, på Skandinaviska Cupen, placerade sig sprintern Ebba Andersson tvåa.

Sprinttävlingen i Skandinaviska Cupen i Falun hålls under milt uttryckt utmanande förhållanden. Lite snöfall inträffade under prologen. Snön slutade falla när solen gick ner, även om det fortfarande blåste ganska mycket. Dessutom gjorde temperaturen nära fryspunkten en spännande “vallaföre”:

Detta var en ovanlig uppsättning omständigheter. Trots att grabbarna i vallaboden gjorde allt de kunde förlorade laget i slutändan för att de inte hade tillräckligt bra målvakter, som VM-spelaren Linn Svahn sa efter att ha blivit utslagen i semifinalen.Det kändes bra på kroppen, men jag fick tyvärr inte en riktig chans att visa det. Svahn säger: “Jag hoppas att det här hänger ihop med VM i Livigno”, men han har inte hört något om det.

Ebba Andersson är en av de som redan är redo för VM, men det här är ett långt skott. Hon var fyra i prologen och sprang hela vägen till mål; Jag känner att jag har kunnat avsluta flera spurter på träningen snabbare än tidigare. Ändå är det en trevlig överraskning att det sträckte sig så här långt, säger Ebba.

Jag känner att jag måste tae kwon do. Jag skulle vilja gå en liten sprint, men med var min uppmärksamhet har fokuserats den senaste tiden och det faktum att jag var sjuk i corona, har jag inte haft möjlighet att göra det. Jag skulle ge vad som helst för att kunna testa dessa galna situationer.

Däremot diskvalificerades Kristine Stavs Skistad i finalen för att avsiktligt ha smällt in Anna Svendsen på uppgången. Enligt TD Pär Dudal kunde Anna inte sitta kvar i sin sits och fick gå åt sidan.
Skistad smälte som smör i värmen och flocken styrde mot Svendsen, med Ebba Andersson i släptåg.

Linn Sömskar är den nya bästa svenska talaren. Det var roligt att vara här, och det var kul att tävla, men slutresultatet var inte roligt. Situationen var extremt utmanande och spänd. Sömskar, som nästa vecka åker till kontinenten för att köra Ski Classics-tävlingarna La Diagonela och Marcialonga, säger att folk brukar gå och prata om terrängen eftersom den är så brant och stenig.

Men först darrar solen i det förväntade snöfallet på Lugnet.Jag har suttit hemma och tittat på dem i många år nu och hade ett mål med min träning, och det var bra att sätta dem på plats idag”, säger 23-åringen som vann sin första världscuptävling den söndag.Det finns inget bättre, som man säger.

Fem svenskar ställde upp på startlinjen när Segern kom till final. Kristine Stavs Skistad var dock snabbast av dem alla. Norse tyckte att det smakade riktigt gott därför. Det finns absolut inget utrymme för tvivel om det; hon hävdar att det inte finns något bättre.

När den svenska eliten får höra talas om norrmännens självhävdelse, slingrar de sig. Det är första gången hon gör det här, så det var definitivt en ny upplevelse för henne, som trean Maja Dahlqvist uttryckte det. Jag kan tro att hon tycker det, men vi har en månad kvar till VM, säger Emma Ribom, dagens programledare.

Visst, vi är smarta, säger fyran Linn Svahn och pecker: Jag försökte göra en traditionell sprint innan en traditionell VM, och det gick inte bra för mig. Kristine Stavs Skistad knöt snabbt ihop händelserna och lät repet resa sig ur sina djupaste bekymmer. Det var en bra dag, säger hon; “Jag känner att jag har kontroll”, vilket är lite utanför hennes liga på den här nivån men ändå snyggt.

Liten och svår banyan


Bananer i Les Rousses är exceptionellt goda, enligt Maja Dahlqvist. Utrymmet var snävt, vilket gjorde det svårt att vända sig i. Vi visste på förhand att hon är särskilt stark i de enkla matcherna och snabb från blocken. Det betydde mycket i det här läget att få en snabb start och behålla den där farten. Om jag skulle sätta ett förbud mot henne, säger Dahlqvist, så skulle det vara i dag för att hon spelade sina kort bra.

Hur Lång är Kristine Stavås Skistad


Nu verkar Norse vara en formidabel utmanare till VM om ungefär en månad. Ändå är svenskarna på topp. Hon spelade bra i dag, men hon måste möta Johanna Hagström, den sjätte seedningen i finalen och den nuvarande Virtual Match Point-ledaren. Kristine Stavs Skistad: The Race for Sweden’s Sprint Gold on Skis: Virtual Machine A bit stuffy Senast uppdaterad på Public Radio i fredags klockan 15:59:00 VM-debuten 2019 slutade i tårar efter en förlust i semifinalen. Nu när Kristine Stavs Skistad är tillbaka på den stora scenen hotar hon att återigen utmana Sverige om VM-guldet.

Den utmaningen får hon ta, sa Johanna Hagström till SVT Sport.VM-sprinten i Planica är planerad till denna torsdag, 747 dagar efter hennes olyckliga fall i en världscuptävling i Ulricehamn. Tills vidare är Axeln fortfarande inte böjd. Ändå är det OK i slutändan. Ola Ravald, hennes tränare, är imponerad av hur 23-åringen har återvänt till banan.

Före allt annat är jag ganska glad för hennes skull att hon har kommit till dig. Det har varit en tuff resa, och vi var inte säkra på om vi skulle hinna tillbaka till hamnen innan sommaren var slut, som Ravald uttrycker det.Och om jag ska vara helt ärlig så har hon fortfarande inte hunnit till gymmet där hon kan träna normalt utan några extra svårigheter. Den finns kvar på den platsen. Hon är inte immun mot onda tankar.

Känns riktigt bra

Hon kunde anstränga sig tillräckligt i början av november för att börja förbereda sig för tävling. VM-comebacken dröjde till slutet av januari. Landslagets ledning hade dock inget annat val än att ta med Svahn i den svenska VM-truppen efter att han slutade etta, tvåa och trea i sprinttävlingarna.

Hur Lång är Kristine Stavås Skistad
Hur Lång är Kristine Stavås Skistad

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!