Hur Lång Är Jonas Gardell

Sprid kärleken
Hur Lång Är Jonas Gardell
Hur Lång Är Jonas Gardell

Hur Lång Är Jonas Gardell – Mitt i ett nytt kapitel i deras liv släpper författaren en ny roman som heter “Fjollornas Fest” som är full av humor och dramatik. Jonas verkar försöka betona vikten av att vägra prata om huset, hans syn på åldrande, förhoppningar efter separation från Mark, sorg och förhoppningar.

Rikedomen genom åren – fotot och bakgrunden till revolutionen – är en annan stor skatt. Enligt Hans beundrare är han en av Sveriges mest beundrade kulturikoner. En avspänd skägg som bara hälsar och slår sig ner för en pratstund över en kopp te är Jonas Gardell, som Allas träffar han för publikenheten av romanen Fjollornas event. Han svarar på frågan om den nya boken:

Även om det hela är väldigt allvarligt, är målet att barnen ska vara väldigt söta, städa och kyssas mycket. Jag skapade ett roligt stycke fanfiction som kunde funktioner som en film och få läsare att älska dessa fantastiska, söta spädbarn med min mål med att skriva denna bok.

Det finns många historier i boken. Just nu flyttar en gayklubb som heter Club Etoile till Piperska Muren i Stockholm och de börjar ordna en fest som de kallar “Sveriges största föllparty”. Berättelsen följer också en liten pojke när han kommer överens med sin sexualitet och, utan stöd från sin familj eller vänner, följer en farlig väg som drivs av sin oskuld.

Det visade sig vara en katastrof när jag länge försökte skriva en bok om övermod. I haft en mörk och väldigt vanlig vänskap med den lilla snöbollen och hans väg när jag läste över Snöflingornas fest, som anordnades i verkligheten. Att använda överläggsmetoden gjorde det mer märkbart. Jonas avslutar att han inte alltid har haft en bok som var så härligt och lätt att skriva. “Måste visa var skåpet ska stå, ha ha” är meningen som beskriver Maria Montazami och hennes man Kamrans förhållande.

Jonas Gardell, det är skönt att vara frisk fortfarande. En sagostil används genom hela boken. Att få historier berättade på många sätt är viktigare än kontroversen kring dragqueens som läser barnböcker. När det kommer till skrivandet är Jonas tillbaka till sitt yngre jag; han är mycket mer exakt nu. Fjollornas Fest på 200 sidor är än hans två kortare och charmiga romaner.

Han upplever också att hans två sista böcker var lite intetsägande vad gäller “folkskoleläraraktiga” och “peoplebildande”. Det slutade med att jag älskade det, även om jag trodde att det skulle bli en sorglig romans. Resultatet av en intervju i förra boken var uttalandet, “Det är fortfarande kontroversiellt att skriva om en glad bög.” i denna bok. Väldigt är det olyckliga att alla är?

Är det tatsächlich sant? Deras skratt är konstant. Äver alltid finns ett monster där, vilket är min uppfattning. Ja, men när livet gör dig viljorna, böjar du dig ut eftersom det är en sak som vi alltid bör komma ihåg. En av dem säger något liknande i romanen som en livskommentar.

Ta bort den slutliga designen nästan steg. Är det viktigare att kritisera sin svåra situation eller att glädjas åt den underbara vänskap de delar? På en födelsedagsfest där alla är inbjudna kommer du garanterat att stå i centrum.

Kan du inte se boken som en bricka i den formidabla dragqueens kulturbrottsfraktion?

“Man bör vårda barn” hävdar de, men deras handlingar säger det egentligen. Boken avslöjar uttryckligen inte att Mikael är ett homosexuellt barn. Han har en stor familj och får inte försörjning på något sätt. Elektriska är kallrummen. Enligt sådana som Björn Söder har homokulturen varit tvingats vara en skam-, tystnads- och hederskultur, vilket är grunden för rovdjur att cirkulera i.

“Jonas fortsätter”

Under de vackra gruvarbetarna finns det alltid något farligt. Um någon rose snigeldragdrottning kom och sade: “Nu får du se dig själv” skulle jag tro att det skulle vara bra för Mikael i boken och för jag som barn. Då är du den här killen. Det är här jag är. Vi finns här för dig och ska lära dig att åka skidor, men jag kan ha förstört skissen jag gick igenom.

År 2023 är livet mer komplicerat för HBTQ+-barn än vad det är för andra barn. De är mer benägna att drabbas av psykisk ohälsa, har färre vänner, är mer benägna att bli ofredade, deltar mindre i gymnastik, har färre fritidsaktiviteter, är ensamstående och är mer benägna att utsättas för sexuella övergrepp än andra barn. Det är Björn Söder som är ansvarig, och hans kyssar dödar dem, vilket uppenbarligen är en allergisk reaktion och ett brott.

Han säger:

Jag var en del av tystnadskulturen förut. Artikeln är till för debatt, och vi måste prata om sexuella närmanden mot kvinnor eftersom det är så vanligt. Människor utvärderas utifrån deras sexualitet och maskulinitet. Eftersom de inte är bra på det undviker sådana som Björn Söder ofta att berätta. Vi har samlat HBTQ+-organisationer och barnrättsgrupper för projektet.

Hur Lång Är Jonas Gardell

Han riskerar att böja sig och sparka ut andra barn när det är mammans sätt att göra det. Hurligtvis är det. För det är många som vill vara barn till dessa föräldrar, och alla vet hur illa barnen luktar. Patrik ska skapa sig och avsluta skulden. Jag försöker göra det på ett annat sätt, även om vi har samma mål. Jag tycker att det är väldigt viktigt att någon som är frispråkig skriver den här boken och låter oss prata om den.

Med utgivningen av boken “Fjollornas fest” (Norstedts förlag) den 7 september. Titta på ålderstalangen och antalet: Oavsett din ålder är Gardell 60 i november. Beside bli äldre säger han: Jag har inte haft några problem med min ålder än, men jag är också riktigt frisk. “Så länge man har hälsa…” sa föräldrarna. Jag tyckte det var riktigt gulligt när jag var yngre. Idag är jag helt närvarande, jag har hälsa, jag saknar ingenting.

Du har haft sötman i ålderdomen uttryckt. Det är lättare att se skönheten i en annan persons rynkor än i mina egna, men jag står fortfarande. Jag kommer vara där. Det är viktigt att ta hand om andra människor, inte sig själv, när de åldras. Jag skulle älska att vara det, och jag tänker också på min ålder när jag tänker på vad jag tycker är attraktivt, det vill säga att både yngre och äldre människor är vackra.

Ian McKellen frågat “Ska vi ligga?” om det hade varit en horrid januari och han är över 80 år gammal. Jag skulle också definitivt säga att jag känner att hans son har kommit. Jag är rädd för att bli gammal för att jag är för gammal. Vi möts som människor. Vi är både två att leva. Han är bara underbar. Oavsett om det är sex eller andra möten ska vi också ha kul tillsammans.

Jonas inte är åldersfixerad är en enkel anledning:

Jag kommer från en väldigt gammaldags homogen familj. Det fanns bara ett RFSL-café där du bodde i Norrköping; det var öppet varje tisdag och hade samma gamla hundar och några ungar. Oavsett hur gammal du är så gifte du dig. I filmens och teaterns värld är det samma sak. Alla arbetar tillsammans, från små barn till äldre. Några av mina bästa vänner är mycket äldre än jag själv.

Vid 80 års ålder kommer Claire Wikholm. Tillsammans med Ernst Hugo Järegård var jag en god vän. Det är stort tillgång i mitt liv att ta del av det äldre erfarenheter, humor och visdom som äldre är. Samtidigt är det inspirerande att vara bland unga människor som är blyga, överväldigade av livet, kanske nyligen skrivit in på konstskola och som är fulla av inspiration och vill leva. Det är fantastiskt att kunna beröra något av varje värld.

Med hänsyn till andra kvinnor, Tommy Körberg. Då, Anne-Charlotte, ska hon bo hos mig. För inte så länge sedan separerade Jonas nyligen från sin fru Mark Levengood som han fick två barn med. I januari tillkännagavs uppbrottet. Hans stryker att uttrycka det tuffa perioden positivt:

Jag har känt nästan en frihet att komma med mig och göra nya saker under det senaste halvåret efter splittringen. Hela vägen från fruktplockning till beskärningen, när jag går hem på kvällen. Men alla mina ex-pojkvänner håller sig borta eftersom jag inte längre har ett förhållande med Mark, som var min ex-pojkvän. Min livsväg var tydligt utlagd framför mig. Jag kan inte ännu se stråna vid det här laget. Sehr lustig und färdigt läslig. Så det är nytt, men också tungt när det kommer till kyssar.

Kommer du ihåg vad det var?

Både ja och nej. Det var inte samma dag som vi offentligt tillkännagav vår splittring. Jag var tvungen att vänta på att Mark skulle komma tillbaka till mig de senaste fem åren eftersom han var fantastisk och gjorde så många andra saker. Åh, det var så hemskt, jag insåg vid första anblicken att jag inte kunde vänta längre. Hammarby kommer inte. Jag måste hålla mitt liv vidare. Det var absolut nödvändigt, hjärtskärande och omöjligt.

“Jonas fortsätter”

Vi har många intressen, människor och berättelser som ingen annan kan äga på grund av vår långa historia tillsammans. Då är det väldigt viktigt att klippa banden och hitta en plats där vi kan vara goda vänner, eftersom vi båda har pratat. Vi är kollektiva i Prideparaden, det är därför. Tillsammans tar vi hand om Prideparade och på sommaren åker vi till Mallorca. Precis som alla andra som blir skilsmässa försöker få tillbaka sina pengar.

Jag kommer snart 60. Under Jesu tid var medellivslängden 25, men år 1900 var den 50. Folk säger att det bara är en siffra. Vi lever praktiskt taget dubbellivet nu när vi kan hoppas på att fylla 90. Hur kan vi inte anpassa oss till att leva mer än bara ett liv, med ett så långt liv? Om så är fallet blir förändringen inte lika drastisk.

Det enda som krävs är att äta baljväxter som sträcker sig från 18 till 100 kalorier. Jag har skrivit ner det som ett försök att passa in i något jag inte ville och inte ville, men inte heller kunde säga nej till, som ett borst. Att träffa nya människor, bli kallad till möten jag inte trodde skulle komma, är något jag nu har älskat. Jag är väldigt vacker med det. Självklart kan jag ha fel om hur olyckligt ett uppbrott är.

Hur Lång Är Jonas Gardell
Hur Lång Är Jonas Gardell

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!