Sprid kärleken
Kenza Zouiten Pappa
Kenza Zouiten Pappa

Kenza Zouiten Pappa – Efter att Kenzas pappa gick bort i januari i en långvarig sjukdom har hon sedan dess försökt återgå till sin vardag. Men hennes läsare verkar inte trivas med hennes bloggande. Nu avslöjar Kenza hur hon faktiskt känner och frågar om läsarnas förvirring.

Det har gått en dryg månad sedan Kenzas pappa gick bort, och nu är bloggaren utomlands – vilket påverkar hennes följare. “Jag vet inte varför jag skrev detta, det här inlägget skulle ju handla om vår eftermiddag på stranden i förrgår”, skriver hon i samma blogginlägg som ursnygga strand- och matbilder, men hon känner sig tvungen att förklara hur det faktiskt ligger till.

I mig väldigt tvungen någonstans att förklara varför jag fortfarande är lite off eftersom jag blivit kommentar om det. Kritiken från läsarna handlar faktiskt om hur snabbt Kenza verkar ha gått vidare “för snabbt” efter sin pappas död och presenterar en glad sida på sina sociala medier. “Du ska på ett råde gör din pappa?” en läsare skriver.

“Varför tilläggar du så dåligt?Från varje vloggar gör du det? Hon svarar nu på kritiken i ett blogginlägg: “Jag fattar att ni kanske tänker att jag mår bra nu för jag lägger upp bilder där jag poserar och ler.”Kenza fortsätter med att säga att hon försöker komma tillbaka till sitt jobb och sitt vanliga liv, men att det vissa dagar känns som att ingenting har hänt.

Vissa dagar vill hon balansera sitt jobb och bloggande, och andra dagar vill hon bara stanna hemma och sova”, säger hon. Vissa dagar är bättre än andra, men Kenza är säker på en. En trasig familj” är namnet hon ger sin barndom i ett nytt blogginlägg. Hon berättar också historien om sin kärlek till sin egen son Nikola och farfar Aleks med stor känsla.

Igår blev Kenza Zouiten Subosic och hennes man Aleksandar Subosic, 35, föräldrar till en liten pojke som heter Nikola. Paret som knöt ihop säcken 2017 hade länge hoppats på att bli gravida. Finalmente kom det positiva beskedet från försök på naturlig väg innan det krävdes två IVF-behandlingar.

Hon började reflektera över sin egen uppväxt när Kenza äntligen landade i sin roll som mamma. I ett nytt tårdristigt inlägg på sajten under rubriken “Daddy & I” förklarar influencern att hon inte hade något skyddsnät för barn. Eftersom hennes egen pappa var alkoholist, och deras förhållande var otrogen under många år, något som ELLE tidigare nämnt i en artikel.

KEnzo stod vid sin familj. Om du växte upp i en splittrad familj där det enda du någonsin ville ha var en säker plats att sova på, då känns det att äntligen få det som att vinna livets största pris. Nikola och Aleks är mina trygga tillflyktsorter. “Och jag är uttert stoltast över oss”, skriver Kenza.

Hon förklarar att Kenza visste tidigt att man skulle bli en bra pappa. När deras egen graviditet blev ett faktum blev det mycket tydligare. Men natten efter att jag hade överraskat honom med ett positivt graviditetstest låg han uppe hela natten med handflatan på min mage för att hålla det dyrbara embryot varmt, då visste jag.

Kenzas pappa gick bort medan han tittade på TV. Nu hoppas Kenza att hon kan ge sin son Nikola en bättre start i livet än hon hade som barn. Hon skriver att det har blivit tjatigt för följarna stundtals. I detta fall känner jag att det är nödvändigt att återigen bryta sin egen uppväxt.

Kenza Zouiten Pappa

Synen av hennes mamma och son tillsammans får Kenza att känna “alldeles varm i själen”, säger hon. Hon visar sin man och son som leker och skrattar i sängen i en serie svartvita bilder. Det är naturligt för mig att tänka på min egen pappa när jag hör sådant här. Åh, drömmarna vi hade när jag var liten, drömmarna vi borde ha haft men som han krossade. Det är mig nästan 2 år sedan han gick bort. Jag undrar om han ser familjen jag har lyckats skapa sedan dess? “Sei han Nikola?” skriver influencern.

Efter sin pappas död är Kenza Zouiten utmattad av kommentarer om sitt bloggande. Sättet hon skriver på, säger hon, är hur hon får kritik från läsarna. Tragiskt nog gick pappan till bloggaren Kenza Zouiten bort för en månad sedan efter en längre tids sjukdom. Sedan dess har eleverna kommenterat Kenzas blogg, och nu har hon slitit.

“Särskilt uppdaterar du mig? Från varje vloggar gör du det? Du har blivit så ful! JaVissa dagar tar jag all kraft för att samla mig och sluta gråta och då är det inte lätt att ta upp kameran eller sätta mig och skriva om min dag. Jag trode att det var förstod på alla nivåer. Det skriver hon i ett blogginlägg.

Får kritik igen

Den senaste veckan åkte hon även till Dubai och för det har hon fått kritik. Aktuellt menar de läsarna att hon verkar glömt sin pappa. Jag antar att ni skulle tycka att jag ser bra ut nu för jag lägger upp bilder på mig själv som poserar och skrattar. Enligt långa vägar känner jag inte bra. Vissa dagar låter det mig bara inte slappna av, så jag försöker bara komma tillbaka till mitt jobb och vanliga liv. Vissa dagar vaknar jag och gråter och frånvaron får mig att skrika efter min pappa tills jag knappt kan stå. Skrivet av Kenza.

Sättet jag vill gråta är

Hon tror att oavsett vad hon gör kommer hon att få kritik för sitt skådespeleri. Vid det här laget ber hon läsarna att lämna henne ifred och låta henne sörja. Det är inte lättare att förlåta någon som så långt bak dina minnen går, men det var andra lättare för mig än att fortsätta gå omkring och bära på all ilska jag gjort de senaste åren.

Om du vill gråta betyder det inte att du måste förstå. Jag kommer aldrig att förstå varför pappa bestämde sig för att ta bort oss. Varför ljög han och förolämpade oss hundratals gånger? För mig betyder att förlåta att vara redo att lägga sorgen bakom mig så att de kan vara vid min fars sida under hans sista dagar på jorden.

Mest för mitt eget bästa, för jag ville inte förstöra något jag omöjligt kunde göra för resten av mitt liv. Men också för att det var hans önskan, och jag var så arg att jag inte ens kunde neka honom hans sista önskan, även om han inte uppfyllde mig. Det gjorde jag helt enkelt inte.

Jag återupprättade kontakten med min pappa sommaren 2016 och träffade honom för första gången på flera år. Han hade fått den förödande diagnosen lungcancer, varför jag och min syster träffade honom. Visste jag inte vad jag skulle göra efter att vi träffade pappa och satt ner och hade ett långt samtal med honom.

Allt gammalt går mot sitt slut och jag trodde verkligen ett tag att det skulle vara bättre att bara strunta i allt och fortsätta med mitt liv som vanligt. Vi höll kontakten, under mina önskningar och den månad jag var gravid. Jag fick gråta igen ett år till innan jag var redo att släppa pappa helt.

Det var ett väldigt tufft beslut, men jag är ganska tacksam för att jag tog det idag. För jag behövde verkligen det här. Jag började känna att jag var viktig och att pappa hade aldrig brytt sig över mig. Jag behövde veta att han verkligen älskade mig. Åh, och jag hoppas att det genom att finnas där för honom och hans två små pojkar också visar att jag gråter.

Kenza Zouiten Pappa
Kenza Zouiten Pappa

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!