Sprid kärleken
Hanna Öberg Gravid
Hanna Öberg Gravid

Hanna Öberg Gravid – Vissa människor går fortfarande i skolan och njuter av det varma vädret, men det svenska skidlaget är långt inne i sin rigorösa försäsongsträning.Hanna berg och Martin ponsiluoma har också fått lite fler pojkvänner i sommar.Vi har precis köpt hus och ska flytta in väldigt snart. Det här känns spännande och något vi ser fram emot, säger Hanna berg. Det svenska skidlaget satte nytt säsongsrekord med 32 pallplaceringar.

Storstjärnan Hanna berg gjorde inte sin bästa säsong, slutade på fjärde plats i den totala världscupen, men det gick mycket bättre för henne i OS, vilket var slutmålet. Hon lämnade Peking-spelen med följande individuella resultat: 16:a på distansen, 19:a i sprint, 18:a i spjut och 25:a i masstarten.

Guld i stafett och femte plats i mixed stafett där Hanna berg låg i ligan väckte lite mer glädje.Efter en månad, i början av maj, tog det svenska skicrosslaget på allvar med sin försäsongsträning. Och Hanna Berg och de andra skidskyttarna har inte hängt med i sommar. Först åkte han på ett träningsläger i Kreta och nu är han tillbaka i stersund och fortsätter sin träningsrutin.

Jag har hört att “Det spelade roll”

Trots den ansträngande sommarträningen är Hanna Berg fortsatt pigg. Träningen i sommar har gått betydligt bättre än förra året. Det var första gången allt verkligen började sakta ner på vintern. Och jag var lite sur inför vintern, men allt har varit bra sedan dess. Men nu har jag ett bättre utgångsläge, säger Hanna berg och förklarar varför årets försäsongsträning har gått bättre än tidigare år.

Jag var mer skör inför torrhet för ett år sedan; detta gjorde att jag kunde återhämta mig snabbare; Jag krediterar detta med mycket av min framgång. Nästa stopp för de svenska backhopparna blir på rullskidskytte-SM i stersund.Det är ett gemensamt arbete, men vi har äntligen köpt ett hus.

Ändå har Hanna berg även haft några andra pojkvänner under sommaren. Hon och hennes pojkvän, Martin Ponsiluoma, är för närvarande på väg.Vi har satt ihop bitarna tidigare, men den här gången kommer det att kännas mer gediget. Vi köpte ett litet hus i stersund tillsammans, och det är verkligen underbart. Både jag och Martin är väl utvilade hemma, och det är då det blir naturligt att längta tillbaka till den inhemska sfären; som Berg uttrycker det är det vissa saker som man faktiskt inte stöter på när man bor i en bostadsrätt.

Paret har ännu inte flyttat in i sitt nya hem, men de hoppas kunna göra det innan starten av den kommande sportsäsongen. Det ska bli fantastiskt att se fram emot det, och det kommer att kännas bra också. Det avslöjades i oktober förra året att Hanna berg och Martin Ponsiluoma är ett par. Efter en dominerande prestation på planen under VM-eran var Iivo Niskanen en fanfavorit på damsidan av klassikerna.

Hanna Öberg Gravid

Niskanen låg högt upp i planen och försökte lägga lite tyngd på bollen för att slå ut sina motståndare, som bland annat var bland annat Pál Golberg och Johannes Hösflot Kläbo.Trots många försök kunde Niskanen inte komma ikapp sina rivaler. Niskanen skyndade sig inte att hjälpa till när upploppsloppet avgjordes. Efter att han slutat ha sex såg han Pl Golberg, Johannes Hösflot Kläbo och William Poromaa spurta hem med sina medaljer.

Iivo Niskanen satt en längre tid i moloområdet efter lunch. Till sist gjorde han en finsk Viaplay-intervju. Där avslöjade han sin egen taktik i loppet.Jag var alldeles för högfärdig. För mig var jag tillräckligt kraftfull för att avsluta saker på ett tillfredsställande sätt. Men jag knackade så hårt på pälsen på de två sista vargarna att en kort ryck inte ens var i närheten av att klara jobbet. Jag trodde att jag skulle kunna rycka, men ingenting hände.

Jag skulle ha börjat göra två eller tre varv tidigare om jag hade vetat att jag kunde gå tillbaka över samma mark. Till mitt förfogande hade jag både möjligheten och medlen. Jag använde bara fel metod. Enligt Niskanen var det ett riktigt mödosamt snedsteg. Den senaste VM-turneringen, för damerna (herrarnas femmil in klassisk stil) är försenad i Norge ovanligt lång tid. Men det blir inte riktigt samma lag som de förväntade sig.

Sjur Röthe, som slutade tvåa i damklassikern i Holmenkollen vid förra årets världscup, har fått diagnosen influensaliknande symtom och kommer inte att tävla den här säsongen.Martin Löwström Nyenget ersätter honom, inte Simen Hegstad Krüger, VM-kung och vinnare av tre guldmedaljer i Planica. Krüger skrev i ett sms till NRK att han länge velat göra femmilen men blivit för utmattad för att fortsätta träna.

En experts tecken: “en choke”

Det är upp till kanalens expert Fredrik Aukland, som tidigare var Therese Johaugs personliga tränare, att knuffa henne i rätt riktning. Det kom som en överraskning att Krüger inte omedelbart greps.När det gäller mannen som vann det klassiska damloppet i Holmenkollen förra året hette han Martin Löwström Nyenget. Det kommer att vara starttid kl 12 för loppet. Ett helt gäng glada födelsedagshälsningar fyllde årets blå kopp.


Arnor (Sigurdsson) och Arnor (Traustason) både erkände och accepterade tillskrivningarna. IFK Göteborg grundades vid halvtidsstrecket och 22-årige prestige förvärvet Sebastian Hausner fick en strålande start på sin blåkrage mittfältarkarriär.

Först a rejäl allmosa to upspel rakt in gapet p Arnor Sigurdsson, som bara hade att curla in: jämte stolpen runt en chanslös mlvaktsreserv och landsman Adam Benediktsson. Det var en tuff introduktion för mig, säger Hausner, och han erkänner att det var en dålig rensing.I slutet av ordinarie tid gjorde Norrköpings Arnor Traustason mål på en fin smäll från Sigurdsson, men inte innan den senare hade seglat över luggen på en feltajmad Hausner och tätt förbi Sebastian Ohlssons utsträcktat.

Hanna Öberg Gravid
Hanna Öberg Gravid

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!