Sprid kärleken
Farah Abadi Pappa
Farah Abadi Pappa

Farah Abadi Pappa – Som ung bröt Farah Abadi banden med sin far. Femton år senare dog han. Nu pratar den 35-årige domaren Farah Abadi i Melodifestivalen 2023 om känsloavgrunden i “Carina Bergfeldt”. Jesper Rönndahl är också domare. På fredagar går SVT:s “Carina Bergfeldt” utöver bara schlager.

Efter det berättar programledaren om den speciella relation han hade med sin pappa, som gick bort för femtio år sedan. Omedelbart efter deras upplösning dumpade han min mamma utan att berätta för henne om sin nya älskare. Tanken att han gick tillbaka efter att ha kommit hem är högst osannolik. “Jag tror inte att det är rätt”, säger Farah Abadi i avsnittet i fråga.

Utan den hade jag inte känt någonting. Äntligen har ögonblicket kommit. Ringde Abadi Farah för två somrar sedan. Det var min mamma som berättade att min pappa hade gått bort. “Och då kände jag ingenting, absolut ingenting”, hävdar tv-personligheten. Det var tragiskt att jag var känslomässigt avskild, att jag dåraktigt antog att jag skulle vara naiv och inte det här.

En “udda upplevelse” är att ha ont utan att känna av det, enligt “Bergfeldt”-programledaren. Det var verkligen inte meningen att vi skulle bli ledsen, som förväntas av vissa. Farah Abadi säger till Carina Bergfeldt att hennes pappas avgång ansträngde deras förhållande. Trots att vi tappade kontakten med honom för flera år sedan började han arbeta med oss. När det hände var vi mitt i en period av sorg, depression och förlust. Han ser nu ut som en hund som alla kan klappa.

Deltagare i Melodifestivalen

Melodifestivalen arrangeras av Farah Abadi 2023. Hon har varit värd för shower i Sveriges nationella nätverk, som “Karlavagnen” m.fl. På P1 höll hon sommaren 2022 ett tal. De tävlade på “På spåret” 2019 tillsammans med Johan Glans. Som programledare för Melodifestivalen är Farah Abadi just nu i centrum för uppmärksamheten.

Däremot öppnar hon upp för Carina Bergfeldt om sina känslor inför sin pappas bortgång i dag. Trots talkshowvärdens påstående att folk förväntar sig att du ska stjäla programmet, hade vi definitivt inte förväntat oss det. Som Melodifestivalen 2023:s medprogramledare vid sidan av Jesper Rönndahl får Farah Abadi all rampljuset.

När hon inte leder en schlagerturnering har hon ett vanligt familjeliv och är värd för en show på P4. Programledarens introduktion av Carina Bergfeldt i SVT får henne dock att genast värma upp för programledaren. Hennes pappa, som gick bort för ett tag sedan, står i fokus.

Som svar på sin fars död sa hon “Kände ingenting” (Felt nichts). Farah och hennes pappa förlorade kontakten för femtio år sedan. Hon “föll igenom” honom, säger Carina Bergfeldt. Det var min mamma som berättade att min pappa hade gått bort. Det fanns inga känslor i mig när jag var yngre.

Det var tragiskt att jag var känslomässigt avskild, att jag dåraktigt antog att jag skulle vara naiv och inte det här. Hon fortsätter med att hävda att många människor misstog hennes uppenbara oskuld för hennes sanna natur. Det var verkligen inte meningen att vi skulle bli ledsen, som förväntas av vissa. Melodifestivalen 2023 kommer att ha Farah som en av sina programledare. Återförenas med Jesper Rönndahl.

“Då sörjde vi” var deras svar när pappa lämnade familjen.

Enligt Farah Abadi avbröt hennes pappa all kommunikation med familjen innan han gick bort. Han ska ha lämnat och kom aldrig tillbaka, enligt tv-stjärnan. Trots att vi tappade kontakten med honom för flera år sedan började han arbeta med oss. När det hände var vi mitt i en period av sorg, depression och förlust. Hon fortsätter med att bekänna, “Och nu är han en hund för alla andra”, efter hennes bekännelse:

Omedelbart efter deras upplösning dumpade han min mamma utan att berätta för henne om sin nya älskare. Tanken att han gick tillbaka efter att ha kommit hem är högst osannolik. Personligen tycker jag att det är fel. Detta är sättet som Farah Abadi kom in i våra liv.

Till stor del på grund av att Farah Abadi inte har haft någon kontakt med honom sedan hon gjorde slut med sin pappa för många år sedan, är detta en mycket viktig anledning. “Det var pissigt gjort,” mig meldede. Farah Abadi ger sin pappa den gamla behandlingen “det är inte så det görs”. Nyheter24 har ytterligare information i ämnet.

Farah Abadi håller snabbt på att bli en av Sveriges mest älskade tv-värdar. Även om Farah inte skryter om sina karriärprestationer, har hon varit värd för flera shower, inklusive Melodifestivalen och lett. Kan du tro det?!?! vann hon 2023 på SVT:s långdistansmästare Sverige!.

Mark Levengood tog upp Farahs tid som värd för Mello, men trots utbredd beröm för henne är han inte direkt ett fan av hennes förmågor. Efter att Farah skapat rubriker för att han med nöd och näppe undvikit en kyss från den svenske fotbollslegenden Zlatan Ibrahimovic under Melodifestivalen, skickade Ibrahimovic omedelbart henne packning.

Farah Abadi Pappa

Malmöbaserade Farah Abadi har ett förhållande med Johan. Född av föräldrar som undkom förföljelse i Palestina, Farah Abadi har grön hud. Hon föddes i ett flyktingläger i Västervik 1988. Hon växte upp i Landskrona, men hon och maken Johan gör nu Malmö till sitt hem. De har två barn tillsammans.

Farah talade mycket om sitt nuvarande tillstånd av lycka och glädje under ett framträdande i podcasten Värvet, med Kristoffer Triumf som värd. Allt är igång nu. Sjukdom, skador, missväxt, svält, låga akademiska prestationer och instabilitet i hemmet har plågat min familj i sextio år. Personligen tycker jag att det är jättebra. Hos oss behöver ingen oroa sig.

Mina bomber går inte av. “Det går skitbra för mig.” sa hon vid ett senare tillfälle i sin redogörelse i Värvet. Deras framtid var ljus när de fick mig. Längtan efter att få uppleva livet på ett sådant sätt följde med Sverige. Det är helt enkelt anmärkningsvärt. Hon var mycket stolt över sin fars prestationer på Värvet.

Detta är sättet som Farah Abadi kom in i våra liv. I slutet av sitt sommartal 2022 på Sommar i P1 önskade Farah Abadi god hälsa till sin mamma, hennes dotter och alla möjligheter som kan komma i deras väg. Om pappa inte sa mycket, då… Och det är inte utan syfte.

Under sitt framträdande på Renées brygga, Renée Nybergs show, väljer Farah Abadi att avslöja mer intima detaljer om sin pappas förhållande. Din pappa har tydligen precis försvunnit, baserat på vad du har nämnt. Övergiven av honom var hans familj. I programmet ger Renée Nyberg Farah ett subtilt budskap utan att någonsin säga ett ord.

Ett nytt möte kom till honom. Han gick dock sedan hem en dag utan att göra något. Jag tyckte det var dåligt genomfört. “Så gör man inte”, säger Farah och upprepar René på ett konstigt sätt av svenska. Berättar Farah att de låtsades som ingenting dåhan ringde minst en gång i månaden. Han var studenten som satt i rummet. Åskådarna samlades runt Farah.

Min ande splittrades. Om det vore för en vecka skulle jag kunna vara chefen. Till slut var jag tvungen att berätta för honom att han behövde vara väldigt försiktig med mina systrar, mamma och mig själv. Då var han helt motiverad. Farah fortsätter med att säga: när hon blir arg: Jag har inte befogenhet att berätta för dig vad du borde skämmas för eftersom du är ditt eget barn. Vi kommer inte att kommunicera mer efter det. Efter det slutade vi utbyta meddelanden.

Farahs far, Der Abadi

Sommaren 2021 fick Farah ett sms från sin mamma. Farah Abadis far hade gått bort. Farah hade länge tänkt på dagens känslor innan han verkligen dog. Hon berättar texten när hon besöker Renés brygga. Mina exakta ord: “Jag kommer att nypa mig själv när han gör det.” Efteråt gick han bort.

En märklig känsla sköljde över mig. Jag hade föreställt mig att änglar skulle lovsjunga mig när den stora dagen kom. Därefter lämnade han denna värld. Men han gav oss en detaljerad översikt över hela längden. Larmet hade utlösts tidigare. Alla visste att han var död sedan Farah sa det i Renés brygga. Varje tisdag klockan 20:00 sänder TV4 och TV4 Play Renées Brygga.

Farah Abadi längtade efter en nystart när hennes pappa bröt kontakten med sin familj. Hor kände sig känslolös när diskussionen kring hennes pappas död startade för nästan två år sedan. Han började kontakta oss för flera år sedan, enligt Carina Bergfeldt. Jag har haft nöjet att följa henne och hennes kollega Jesper Rönndahl under Melodifestivalen.

Farah Abadi har tagit tittarna genom årets bidrag i nästan sex veckor nu, och nu är semestern här. Vad hände när Monica Zetterlunds lägenhet fattade eld, min älskling? Hur lämnade hon världen med sina sista ord? Det senaste avsnittet av Nöjeslivet hittar du här:

Även om kändisen inte hyllar svenskar för kamerorna, borde Farah sätta sin familj först. I en tidigare intervju med Mama diskuterade den berömda personen sin familj öppet. Ganska stor! Du kan alltid varva ner och vara bekymmerslös medan du är hemma med människor du älskar.

På ibland kan jag dock inte låta bli att ifrågasätta om våra föreställningar om en felfri familj, fylld av glada, friska människor, inte är lite idealistiska. Familjekontakter, som alla andra typer av interaktion, kan uppleva toppar och dalar. Mina systrar och jag är mer som motståndare än vänner, vilket bevisar att elakhet och obehag kan existera även inom ens egen familj.

Profileraren rådde att behålla lugnet och visa empati samtidigt som han försökte förstå den andra personens perspektiv. Hon berättade om sin nyfunna medvetenhet om ämnen som hon tidigare ignorerat som förälder i samma intervju. Farah nämnde också att hon var livrädd för att dö efter att hon fött barn.

Farah Abadi Pappa
Farah Abadi Pappa

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!