Christina Applegate Sjukdom

Sprid kärleken
Christina Applegate Sjukdom
Christina Applegate Sjukdom

Christina Applegate Sjukdom – Efter att ha fått diagnosen multipel skleros föregående år bestämmer sig Christina Applegate för att prata om sin sjukdom. Jag önskar att jag hade fått mer av en strålkastare. Skadespelerskan frågar i en intervju med The New York Times, “Men hur kunde jag ha vetat det.

Dead To Me-skådespelerskan Christina Applegate märkte att hennes kropp inte kändes riktigt bra under säsong etts framträdanden. Hon kände sig bland annat ur balans under en dansscen och märkte senare att det var svårare att spela tennis på samma nivå som tidigare.Skater Christina Applegate har äntligen talat om sin diagnos av multipel skleros.I det ögonblicket, hon drabbades av en våg av intensiv rädsla, ilska och oro.

Nu delar hon tillvarons helande ljus med dig efter din hälsoskräck.Christina Applegate, nu 50 år gammal, spelade Kelly Bundy i komediserien Our Worst Years of the 80s.Sedan dess, för ett år sedan, har skridskoåkaren levt med multipel skleros. En sjukdom som påverkar hjärnan och ryggmärgen och som med tiden försämrar patientens livskvalitet genom en mängd olika symtom som synbortfall, känselrubbningar och värk.

Christina, som har gått igenom ringsignalen med sjukdom, erbjuder dig nu gåvan av en klar vision – en strimma av hopp inför svårigheter.Starka känslor efter att Christina Applegate fick diagnosen MS. Hollywoodstjärnan som blåste i tutan om årets tuffa hälsokampanj gjorde det redan i november.

Hon avslöjade sin viktökning på 18 kilogram och svårigheter att gå utan hjälp i en intervju med New York Times. Efter att ha fått läkarbesked lade besättningen på Dead to Me sin filmning på is så att stjärnan kunde påbörja behandling.

Det fanns en känsla av “låt oss hoppas att hon får den medicin hon behöver så att hon kan bli bättre.” Men det finns inget bättre, sa skdisen då, och hon reflekterade över hur pausen hade gjort att hon kunde konfrontera sitt livs “förlusten”.

Det är inte så att jag kom ut på andra sidan och plötsligt kände mig lättad. Jag kommer aldrig att kunna acceptera detta. Jag har fått nog.Christina Applegates otroliga framgång på sjukhuset
I samband med den mycket lästa intervjun avslöjade Christina i sociala medier att hon fått ett stort stöd från vänner, beundrare och andra som lever med samma diagnos.

Hon visade också upp sin samling av vackra ryggsäckar som hon planerade att använda för en kommande “viktig ceremoni.” Måndagen den 14 november avslöjades äntligen vilken ceremoni Christina syftade på. Hon har faktiskt en egen stjärna på Hollywood Walk of Fame. Stort!

Hon var inte bara nöjd med äran, utan också med att allt gjordes enligt hennes önskemål. En del av oss vid rodret för MS kan tycka att viljan att bära svärd är lockande, och det kan få oss att tippa vågen. . Så idag fick jag äntligen vara mig själv.

Christina Applegate, 50, gjorde ett enormt intryck i rollen som Kelly Bundy i sitcomen Our Finest. Därefter gjorde hon ett stort intryck i rollen som Kelly Bundy. fortsatte med sin egen komiska serie, Jesse, en film, Snygg, sexig & singel, och den tidlösa klassikern Anchorman.

Nu, mer än någonsin, verkar hon död för mig. Förra året kom nyheten om att seriens produktion lagts på is eftersom stjärnan Christina Applegate hade fått diagnosen multipel skleros.Hej, kollega. Denna resa har varit oförglömlig. Men jag har blivit så stöttad av vänner och bekanta som delar mitt tillstånd.

Det har varit en riktigt lång väg. Men som vi alla är medvetna om fortsätter framstegen. Skdisen skrev på Twitter den sommaren, “Så länge ingen skitstövel blockerar henne har jag inga problem med det.”Det har gått lite över ett år sedan hon först avslöjade sjukdomen och nu ger hon uppdateringar i sociala medier.

Jag kommer snart att delta i en mycket betydelsefull ceremoni. Det blir första gången efter min MS-diagnos som jag gör det. Hon skriver, “Kattungar är nu en del av min nya normala”, bredvid en bild på ett gäng söta kattungar.Applegate om sin sjukdom: “Jag är rädd.”Hon avslöjar sina kamper med sin vikt och att gå utan skor i en intervju med New York Times. Hon diskuterar också beslutet att återuppta föreställningen av Dead to Me.

Jag var moraliskt skyldig att göra det. Det var som att universum försökte säga, “Vi kan göra framsteg genom att dra ihop några motgångar; vi behöver inte ge upp nu.” Men jag sa: “Nej, vi borde göra det här, men enligt mina preferenser”, säger hon i intervjun.På fem månader upphörde föreställningarna och Christina Applegate började få behandling.

Christina Applegate Sjukdom

Det fanns en känsla av “låt oss hoppas att hon får den medicin hon behöver så att hon kan bli bättre.” Det finns inget “bättre” med det, säger skeptikern, men pausen gav henne en chans att hantera “förlusten av mening” i sitt liv.

Det är inte som att jag kom

“Hej vänner. Jag fick diagnosen MS för några månader sedan. Den här resan har varit oförglömlig. Men jag har fått så mycket stöd från de människor jag känner som delar mitt perspektiv. Det har varit en jobbig resa hittills. Applegate skriver i bilagan, “Om ingen dummy försöker stoppa den.”

Omedelbart efter hennes första Twitter-inlägg publicerade hon en utökad redogörelse för vänskapens ömsesidiga stöd och hennes planer på att anpassa sig till sin nya verklighet. Samtidigt ber Christina Applegate världen att respektera hennes privatliv vid denna tidpunkt.

“Vi vaknar och vidtar nödvändiga försiktighetsåtgärder”, sa en av mina vänner som använder ms. Det här är vad jag gör, trots allt. Nu ber jag dig att respektera mitt personliga utrymme. Medan jag korsar just den här ravinen. Kryssa.”

Dödsfall i cancer efter organborttagningskirurgi

Christina Applegate är kanske mest känd för sin roll som Kelly Bundy i 1980-talets sitcom Our Finest, och hon hade nyligen en större roll i komedibilden Bad Moms. Under sin karriär har hon nominerats till ett svindlande antal Emmy-priser, inklusive, senast, kategorin “Bästa kvinnliga huvudroll” för sin roll som Jen Harding i succéprogrammet Dead to Me 2020.

För över tjugo år sedan dog hockeyspelaren i bröstcancer, vilket fick henne att genomgå en dubbel mastektomi. 2017 genomgick hon en operation för att ta bort sina äggstockar och äggstockarnas slemhinnor i ett försök att skydda sig mot cancer.

2008 avslöjade hon att en av hennes katter hade dött av äggstockscancer. På grund av sin familjs historia med cancer bestämde hon sig för att själv genomgå behandling för att minska risken att utveckla sjukdomen. “Vi är redo att dö”, meddelade Jevgenij Prigozjin tidigt samma morgon. Han var beredd att “gå hela vägen” med sina 25 000 man för att avsätta den ryska militärledningen.

Ledarna för den paramilitära gruppen hävdade flera timmar senare att de hade tagit kontroll över många militära installationer i södra Iran.Staden Rostov, nära den ukrainska gränsen, är där denna diskussion är centrerad.Prigozjin skriver om gruppens hotande olyckor i Rostov i ett brev till redaktören för det ryska nyhetsmediet Telegram.

Wagner-grupper kunde ta sig in i staden “utan att en enda skott avfyrades”, säger han, och han kommer med bevis på att männen i staden välkomnade deras ankomst med öppna armar.
Rostov är en avgörande stad för den ryska militären. Där hittar du inte bara landets södra militära högkvarter, utan också ledningscentralen för de trupper som för närvarande är verksamma i Ukraina.

Tillhandahålls av säkerhetsutrustningen

Den ryska säkerhetstjänsten arresterar Prigozjin för att ha beordrat ett mord.Många experter är överens om att framtiden är oviss. Många andra har dock redan bestämt sig för att detta är ett stort misslyckande för Putin.Enligt Carolina Vendil Pallin på FOI till TT är tanken att det kommer att bli en militärkupp i Ryssland inte allmänt känd.

Hon säger att det låter som ett chock.Vissa människor tror att om Prigozjin lyckas ta sig in i Moskva, kommer det åtminstone att bli en uppror och en kupp. Det här är några allvarliga harklyveries. Det är anmärkningsvärt att den vänliga makten nu rör sig mot Putin. Enligt Vendil Pallin skapades detta monster av Wagners politiska ledning.

Christina Applegate Sjukdom
Christina Applegate Sjukdom

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!