Ozzy Osbourne Sjukdom

Sprid kärleken
Ozzy Osbourne Sjukdom
Ozzy Osbourne Sjukdom

Ozzy Osbourne Sjukdom – Hårdrockaren Ozzy Osbourne ställer in sina kommande europeiska shower. I ett uppriktigt Twitter-inlägg förklarar artisten att han fortfarande jobbar på att komma tillbaka till full hälsa efter ryggoperationen han genomgick 2019.

Operationen utfördes efter att han ramlat, vilket förvärrade skadan han hade haft i en fyrhjulingsolycka 2003. Osbourne, som också experimenterar med rehabilitering med hjälp av banbrytande robotteknik, skriver: “Min sångröst är fortfarande stark, men efter tre operationer , stamcellsbehandlingar, oändliga sessioner med terapeutisk träning, och nu senast, att förbjuda Cybernetic Hal-behandling, är min kropp fortfarande fysiskt svag.”

Den nyligen planerade turnén var ursprungligen planerad att starta i Finland i maj, men har blivit ombokad flera gånger på grund av Ozzy Osbournes “fallskador” och “covid-19”, som rapporterats av BBC. 2020 avslöjade också att han hade fått diagnosen Parkinsons sjukdom 2003. Hans turnéscheman är nu tillgängliga.

Osbourne tackar sina fans för att de gett honom “a life he never ens kunde drömma om” i ett brev som delvis lyder “Jag känner mig uppriktigt tagen av hur ni tlmodigt behllit biljetterna under hela denna tid.”Ozzy Osbourne, 72, blev berömmelse som medlem i rockgruppen Black Sabbath. Efter ett bråk med bandets gitarrist 1979 lämnade han gruppen. Ozzy kom ut som soloartist 1980 med albumet Blizzard of Ozz.

Ozzy och Sharon Osbourne gifter sig idag och de delar sina tre barn, Amiee, Kelly och Jack.
Han delar också föräldraansvaret för Jessica Hobbs och Louise Osbourne med ex-frun Thelma Osbourne.Under de senaste åren har Ozzy kämpat mot sjunkande hälsa. Han bestämde sig för att ta bort bladet från nospartiet i början av 2020.

Ozzy Osbourne har Parkinsons sjukdom; han berättade sin historia själv. I en öppen intervju med sin 67-åriga fru Sharon avslöjade Ozzy sin diagnos av Parkinsons sjukdom. I februari 2019 fick han en diagnos.Det är inte dödligt, men det kan påverka ditt nervsystem på specifika sätt.

Ozzy har inte för avsikt att ta över musikbranschen trots sin sjukdom. Han insåg dock att hans liv var över när han besökte SiriusXM-radiokanalen föregående år.Jag tvivlade allvarligt på att jag inte skulle dö. Jag var verkligen orolig, ledsen och känslomässig. Jag antog att de försökte ta hand om det åt mig. Han sa i intervjun, “Jag kommer att glömma att berätta för Sharon, ‘du mste hjälp mig med det här’, eftersom det är värre än vad de sa till mig.

Även om det spekulerades i att 72-åringen skulle ha gett sig ut på turné 2020, bokades konserterna i februari samma år.Osbourne drog sig tillbaka från offentligheten efter det. Det skulle gå några månader av regn innan han såg honom igen. Parkera i ett garage i Los Angeles.

Faktum kvarstår att Ozzy Osbourne höll sig borta från rampljut ett bra tag, även efter att han sågs parkera där en vecka innan.Den här gången såg han henne på Los Angeles flygplats i Burbank på väg att lyfta i ett privatplan.

Den här gången var särskilt anmärkningsvärd eftersom han använde assistans från en kappa. Ozzy Osbourne har uppdaterat fansen om sina nuvarande hälsoproblem och erkänt att han fortfarande kämpar för att gå efter sina senaste operationer, enligt rapporter från NME.Med SiriusXM att han fortsätter röka trots att operationen gick bra.

Jag vill verkligen vara där ute, men det är så jävla tufft för mig. Jag vill verkligen göra det. Denna mycket blodiga operation utfördes på detta sätt. Osbourne säger till sina fans: “Du har ingen aning.” Han erkände att operationen var nödvändig för att förbättra hans livskvalitet och förhindra att han blir permanent arbetsoförmögen.

Prästen förklarade att jag skulle riskera att bli förlamad från nacken och ner om jag inte opererades. Han tillade att hans hälsoproblem har fått honom att ifrågasätta om han kommer att vara fysiskt kapabel att uppträda på sin planerade turné 2023.

Denna turné har redan skjutits upp flera gånger. Osbourne höll ett häpnadsväckande avskedstal vid avslutningsceremonin av Commonwealth Games i sin hemstad Birmingham, men han gjorde det med hjälp av en rollator.

Jag kan inte göra så mycket just nu, men mitt huvud är bra, min kreativitet är bra och min sång är bra, sa han till mig.Livet har blivit så otroligt svårt att jag inte ens vet var jag ska börja beskriva det. Det är fantastiskt hur en liten sak kan förstöra allt under en lång tid. Jag har aldrig varit så här nere så länge i mitt liv.

Ozzy Osbourne Sjukdom : Parkinsons

Osbourne sa 2020 att han skulle leva med Parkinsons sjukdom.Hans nya album, Patient Number 9, släpptes i september i år. För albumet fick han totalt fem Grammy Award-nomineringar, det mesta han någonsin har fått för ett enda verk. Ozzy Osbourne hade.

Ozzy Osbourne Sjukdom

För vissa kan det verka lika onödigt att piffa upp sitt toalettbesök (aka “pudding the nass”) som att berätta om det för andra.Hej alla. Jag spelar nu AHS och har lite stillestånd mellan scenerna. Det verkar ha ökat i intresse för Celine Dions tidlösa temalåt från 1997 års storfilm “Titanic” som ett resultat av tragedin kring förlisningen av Titan mini-sub. Detta enligt en rapport från TMZ.

Antalet lyssnare på “My Heart Will Go On” har ökat dramatiskt, med över 500 000 nya streams sedan torsdagen den 23 juni. Detta är bara en kort tid efter tillkännagivandet att mini-subens ompansarprojekt avslutats, och sedan sedan har “Titan”-målningen satts fast ordentligt. Redan när han gick bort av lunginflammation 1918 stod den österrikiske konstnären Gustav Klimts sista målning, “Dam med Solfjäder”, kvar på utställning.

Enligt BBC har auktionshuset Sotheby’s uppskattat värdet på fastigheten till 65 miljoner pund sterling (mer än 885 miljoner svenska kronor), vilket gör den till en stark utmanare om titeln som dyraste europeiska auktionslott någonsin.

Tack så mycket för utgjutande av kärlek och stöd för Ozzys operation från hela vår familj. Ozzy låter bra och gör framsteg. Sharon Osbourne, hans fru, sa i en Instagram-story på tisdagen att hennes mans kärlek betydde världen för honom.

Rockstjärnan, som är 73 år gammal, har haft några tuffa år hälsomässigt.Han fick diagnosen Parkinsons sjukdom 2020 och har sedan dess genomgått en nackoperation på grund av en fallolycka och behandling för covid-19 och lunginflammation. Rocklegenden Ozzy Osbourne är planerad att genomgå en större operation nästa vecka, avslöjade hans fru Sharon på Brittisk talkshow The Talk.

Han har ett stort ingrepp på måndag, och jag måste vara därOzzy Osbourne, som är 73 år gammal, fick diagnosen Parkinsons sjukdom för några år sedan.I en intervju med Classic Rock tillfrågades konstnären om han ofta funderar på sin egen dödlighet eller inte; han svarade, “Vid 73 års ålder har jag rensat mig väldigt bra.”

Sharon Osbourne har inte specificerat vilken typ av procedur som ska genomföras. Den 1 juli firar det lyckliga paret sin femte bröllopsdag, men hur stor fest de kommer att kunna ställa till är oklart.
Jag vill inte dö i USA och bli begravd på den där trista Forest Lawn Cemetery. Engelsktalande och ivrig att återvända, sa den 73-årige svarta rockaren från Birmingham till The Guardian i en intervju.

Den främsta anledningen till att han fick några från USA är på grund av hur farliga cigaretter är för honom.Allt är så sött och härligt här. Jag blir ledsen över människors dagliga dödsfall. Gud vet hur många människor som har dött i skolskjutningar. Och det var så konsertmassakern i Las Vegas hände… Enligt Osbournes intervju är det verkligen häftigt.

Paret har lagt ut sin massiva herrgård i Los Angeles i Hancock Park till försäljning för 18 miljoner dollar, eller ungefär 190 miljoner svenska kronor. Istället borde paret bo i sitt förfäders hem i Buckinghamshire, utanför London.

Ozzy Osbourne och Black Sabbath gjorde en comeback som var lika chockerande som oväntad när de framförde monsterhiten “Paranoid” under avslutningsceremonin av Commonwealth Games i Birmingham i början av augusti.

Rockstjärnan, som är 73 år, har ett par tuffa år av hälsa bakom sig. Han har diagnostiserats med Parkinsons sjukdom 2019, och han har även behandlats för covid-19 och lunginflammation, och han genomgick en nackprocedur efter ett fall 2018.I början av juni genomgick han en operation som hans fru, Sharon Osbourne, för allmänheten beskrev som “livsförändrande”.

Ozzy Osbourne Sjukdom
Ozzy Osbourne Sjukdom

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!