Chloe Schuterman Pojkvän

Sprid kärleken
Chloe Schuterman Pojkvän
Chloe Schuterman Pojkvän

Chloe Schuterman Pojkvän – I minsta möjliga mening är Chloé Schuterman en global superstjärna. Hon åkte till London för att gå på en internationell skola när hon var bara 14 år gammal. Chloé har de senaste åren studerat Strategic Design Management vid Parson Paris.

Skaffa bra produkter för män

Att tillbringa halva tiden i Paris och andra hälften i Stockholm innebär ändå en del resor. Något som påverkar håret något, säger Chloé Schuterman när hon avslöjar sin skönhetsrutin.
Jag har flugit runt som en galning, och det har gett mig små fenor överallt, säger hon.

Att investera i ett fåtal högkvalitativa produkter, som de som tillverkas av Chloé, är nyckeln till att behålla din stilkänsla när du reser.Vi hittar en bronzer från Anastasia Beverly Hills och en highlighter från Tom Ford i hennes skönhetspaket, men hennes go-to är en Chanel läpppenna.


Jag tycker verkligen om läppennor. Jag har alla spetsar från alla märken, skryter Chloé.Chloés mamma och modedesigner Nathalie Schuterman har enligt uppgift hittat inspiration till sin dotter i hennes skönhetsrutin. Chloé avslöjar att hennes mammas skönhetsrutin fungerade som en inspiration när hon börjar sin egen rutin med foundation.

Min mamma har använt det i flera år, så jag fick det här tipset av henne.Jag har precis börjat med två företag som kommer att lanseras i sommar (jag kan inte avslöja för mycket, men de är i modebranschen), och jag jobbar även som influencer.

Min mamma, mina vänner, sociala medier och YouTube har aldrig vetat så mycket om skönhet som de gör nu på grund av all skönhetsinformation, men de kan också lätt vilseledas. Så gå för mina beprövade klassiker.

Äger du någon kosmetisk förebi

Jag gillar verkligen Hailey Bieber; Jag vet att det inte är ett speciellt nytt svar just nu, men jag gillar verkligen hennes naturliga hår och smink. Hon ser så polerad ut hela tiden.Vatten och dimma. Ser aldrig så bra ut som när jag äter bra och dricker mycket vatten.

Det senaste avsnittet av den svenska podden “Tankar med…” släpptes på morse, där Daniel Redgert, 25, chef för Perfect Day Medias PR- och profileringsavdelning, berättade hur Thomas Hayes, 19, även känd som Skam-William , “sprade ur” under sitt mycket uppmärksammade besök i Stockholm. Sångerskan Miriam Bryant, 25 år, är värd för podden, och när det stod klart att hon var ett stort Skam-fan informerade hon Redgert som var intresserad av besöket.

– Jag var ute med honom hela dagen, så det var kaos, säger Redgert i podden.Därefter redogjorde PR-chefen utförligt för hur den 18-åriga svenska bloggaren och modeikonen Chloé Schuterman ryktades ha försökt flirta med Skam-William under hans besök i Stockholm.

Redgert, Skam-William, Schuterman och en vän till henne förväntas träffas och fira under kvällen. Redgert sa i podden att allt slutade i “kaos” på Grand Hotel, och Redgert trodde att Skam-William hade stulit Schutermans mobiltelefon och sedan låst in sig i ett rum.


När Chloe Schuterman hör Redgerts berättelse i podden går hon helt ur sig.Historier är inte tillförlitliga. Det stämmer helt enkelt inte. Jag och min sambo tycker att det är oerhört viktigt för människor att tro på något. Det är inget mellan mig och Thomas, säger hon till Hänt.
Efter Schutermans begäran kontaktade Redgert Hänts pr-chef och bad att han skulle skriva upp företagets avsnitt.

Allt har missförståtts, säger Redgert. Om det pressas ytterligare kommer Chloe Schuterman att bekräfta att partnerskapet faktiskt träffades på kvällen, men hon skulle insistera på att hon aldrig sov på Grand Hotel. Redgert kommer att vara redo när Hänt konfronterar honom med Schutermans uppdaterade version.

Vi spenderade kvällen på en klubb. Allt var jättebra, så jag begav mig hemåt, skriver PR-chefen i ett sms.13:00 på Karlaplan. Den orakade Nathalie Schuterman öppnar dörren till sitt stadiga trähem på morgonen med en sten i håret och läsglasögon på näsan.

Oj, jag är inte riktigt redo; snälla kom in


Nathalie Schuterman, vars namn har utvecklats från att förknippas med en klädbutik till att på egen hand representera stil, överflöd och konsumtion, börjar sin historia långt ifrån det polemiska yin som så många människor förknippar henne med. Hon har mer trängande personliga bekymmer. Efter 25 år i detaljhandeln släpper hon sin första klädlinje.

Jag har alltid trott att jag borde starta ett eget märke, säger Nathalie medan hon mitt på dagen smyger på sig sitt Marni-klädda nattlinne.När jag åker på shoppingresor blir jag frustrerad eftersom jag aldrig kan hitta de kläder jag vet kommer att sälja. När jag startar ett nytt projekt blir jag lätt överstimulerad på grund av min ADHD.

Hennes namnes klädlinje kommer att debutera i vinter med en omfattande kollektion som spänner över ytterkläder, intimitet och accessoarer. En riskabel satsning för en rookie. Jag har redan etablerat ett namn för mig själv, tillsammans med nödvändiga marknadsföringskanaler och kunskap om vad som säljer. Då gör man inte

Chloe Schuterman Pojkvän

Klockan ett på kvällen. Fotografering i tronsalen. 52-åriga Nathalie Schuterman berättar allt om sin eteriska sida. Jag är otroligt smal och jag tycker att det är en stor grej att vistas på en centimeters rymd. Om jag inte vet vem som är i andra änden av telefonen har jag ingen möjlighet att svara. Vid lunchtid är det när jag sitter som mest och lyssnar.

Började sin karriär med grundstudier vid American College i London och efterföljande anställning på H&M, vid 26 års ålder köpte hon Taste-butiken i stermalm. Nathalie Schuterman bor för närvarande i ett 400 kvadratmeter stort utrymme på Birger Jarlsgatan, där hon säljer designermärken som Céline, Saint Laurent och Balenciaga. Stockholms dörr har sett många världsstjärnor genom åren.

Jag minns att när Kanye West handlade i butiken blev han riktigt förvirrad och började prova damkläder och glasögon.Nathalie Schuterman motiverades av ett behov av andlig tillfredsställelse. Hon växte upp av en alkoholiserad mamma; hennes pappa var från Schweiz, så hon lärde sig tidigt att ta hand om sig själv.

Miljön fick mig att må dåligt, och jag ville inte vara den typ av person som folk mådde dåligt av. Jag längtade efter att vara både tuff och duglig. Jag vill bara vara glad, helt enkelt. När hon var 17 började hon läsa självhjälpsböcker i ett försök att förbättra sig själv.


Jag läser många böcker samtidigt. Jag ville inte vara den sortens kvinna som grät över sin mammas sjukdom, så jag kämpade mot hennes vilja. När en person är alkoholberoende är de ständigt berusade. När han var yngre, säger han, kände han att mode bara var ett jobb och att folk följde oskrivna regler där någon förklarade att en viss färg var hip. Men om någon skulle lämna ett företag skulle aktien gå upp eller ner i enlighet med detta. Man påverkas alltid av omgivningens tankar och övertygelser.

Att vara sin egen lyckobringare är att vara sig själv. Det beror på dig och ingen annan. Gör din egen grej; skyll inte på någon annan för dina misslyckanden. Hon säger ofta till folk: “Jag vill att du ska ha ett lyckligt liv, men det är upp till dig att lösa det.”Hårt arbete är av yttersta vikt. Jag jobbar måndag till söndag med Morjas. Jag jobbar som Roses kreativa chef och nattklubbschef måndag och torsdag kväll. Det motsvarar att jobba två heltidsjobb där.

Jag måste verkligen träna, därför ska jag göra det. Oavsett hur stressad jag är, orsakar inte träningen en mental kollaps. Så jag ska försöka gå till gymmet tre eller fyra gånger i veckan. Chloé Schuterman, som studerar mode på Parsons i Paris, driver sin egen blogg och har 100 000 Instagram-följare, har tagit till sig samma lektioner.

Mamma lärde mig att framgång är något du skapar för dig själv; du kan inte lita på att andra människor ska göra ditt liv lyckligt.Jag skulle vara väldigt nyfiken på att leda ett familjeföretag. Det är chockerande hur många som gör affärer via internet, men det är där jag tror.

Familjen Schuterman är en modeinriktad familj. Men Nathalie säger att de är öppna för varandras stilråd.Det är en mor-och-barn-relation, så känslorna går djupt. Jag tror att det är viktigt att vara kritisk på arbetsplatsen, men samma tillvägagångssätt kan slå tillbaka i ens personliga liv. Barn kanske tycker att jag är för mycket.

Där vill jag bara framföra kritik. Om vi ska göra en ny plagg föreslår jag att du försöker säga något negativt om det. Om vi inte kan skicka runt bollen blir det inte den bästa korvkiosken.Visst som fan. Det stör mig om bara mina bruna linjer är fulla. Men nu lever jag inte alltför sparsamt; Jag tror att det är viktigare att vara frisk. Den där är glad och frisk.

Att vara tacksam och inte otacksam. Vårt motto i Sverige är “En kort tid lever vi här, med mycket elände och stor sorg.” Jag tror att vi kommer att vara här ett tag, och den tiden kommer att vara lycklig och produktiv. Många människor som har kämpat har en längtan efter förnyelse och en vilja att leva.

För professionella bloggaren Chloé Schuterman har livet äntligen tagit fart. Snart student på heltid har hon redan fått antagningsbrev till sina drömskolor i Paris och New York och köpt en egen lägenhet i det trendiga kvarteret stermalm i Stockholm.

Chloe Schuterman Pojkvän
Chloe Schuterman Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!