Charlie Gustafsson Föräldrar

Sprid kärleken
Charlie Gustafsson Föräldrar
Charlie Gustafsson Föräldrar

Charlie Gustafsson Föräldrar – Utan sin mamma säger Charlie Gustafson: “Jag vet inte hur det gick till.”Trots att Charlie Gustafsson hade varit “upptäckt” när han var sex år hade han redan från början ansträngt sig för att få en roll. Hans syn på teatern var bara en avledning. I gymmet slog han dock en vändpunkt när han insåg att det bara fanns en yrke han kunde tänka på.

Calle Svensson, alias Charlie Gustafson när han var yngre och nu stjärnan i SVT:s Vår tid är nu, är inte det minsta intresserad av teater. Det fanns inte ens en enda familjemedlem som var en skicklig skateboardåkare.

Mamma jobbade dagpass medan pappa var civilingenjör. Jag var i rätt sinnesstämning och fantiserade om att spela fotboll. Jag minns dock att det var spännande att se olika serier, som rederiet. Charlie säger: “Det var något med att se de där intrigerna på TV som fängslade mig”, medan han drar en hand genom sitt charmiga hår.

Men en dag när 6-åriga Charlie gick vilse på lekplatsen upptäcktes han av en rullskridskoåkare som letade efter en skateboardåkares lada.Jag vandrade runt där själv och döpte katten till “Katten Findus”, och den här damen tyckte utan tvekan att jag “såg spännande ut”. Efter att ha pratat med mamma bjöd hon in mig på en förhandsvisning.

Charlie fick roll i flera filmer som testskådespelare, bland annat Tsatsiki och En häxa i familjen, men blev till sist inte med i någon av dem.Jag kände att jag bara kunde le för kameran, och alla inblandade i produktionen kändes som en enda stor lycklig familj. Charlie går ut mot bakgården och beskriver hur truppen höll en avslutningsfest där och hur han blev full.

Aldrig mer kommer jag att kunna se dessa män, och det är jag väldigt tacksam för. Det var en hemtrevlig atmosfär.Barnleken var över för Charlie då. Hans SVT-tittare ökade.Ansträngde mig inte Med Charlies ord, “Jag hade en enorm paus eftersom jag aldrig förväntade mig att få någon av de rollerna.” Charlie minns att han alltid hade ansett teater vara en form av underhållning snarare än arbete.

Eftersom att regissera var något han kunde tänka sig att han gjorde bestämde han sig för att ta samhällsvetenskap som huvudämne på gymnasienivå, med inriktning på media.Ja, jag var inte särskilt bra på fotboll för att bli ett fotbollsproffs, och barnen hade framgångsrikt blåst ut mig för teatervärlden.

Charlie var med i I taket lyser stjärnorna under sin tid på gymnasiet. Charlies introduktion till skridskoåkning som konstform centrerade på denna idé.ögonblick. Jag tänkte att poängen med teater var att berätta en historia och i I taket lyser stjärnorna upplevde jag att jag kunde vara ett verktyg för att utveckla andra karaktärer, och att jag också kunde använda det verktyget för att berätta en historia. Jag insåg precis där och då att bordtennis var sporten jag ville göra karriär av.

Charlies föräldrar älskade honom och lät honom bo hos dem hyresfritt

Det var nästan väntat med tanke på att jag gjorde många obetalda kortfilmer i början. Och att inte behöva betala hemma gjorde att jag kunde fokusera på och förbättra mina färdigheter som skridskoåkare i dessa miniatyrrullar. Jag kommer att vara henne evigt tacksam för att hon gett mig den bästa pedagogiska upplevelsen i mitt liv hittills.

Charlie försökte komma in på scenskolan men blev avvisad. Han fick dock huvudrollen som köksbiträde Calle i SVT:s succéserie. Vår tid har kommit, vilket har blivit hans offentliga förlägenhet. Jag var mycket orolig.När casting-chefen ringde antog jag att det handlade om en mindre roll i en tv-serie, men efter att ha sett en förhandsvisning insåg jag att den här showen hade potential att bli den bästa i serien. Det förflutna är verkligen ganska intressant.

Charlie beskriver sin audition med Hedda Stiernstedt, som spelar hans flickvän Nina Löwander i programmet, och deras efterföljande lunch med programmets exekutiva producent, Harald Hamrell.Jag var väldigt orolig och trodde att jag var en av många skejtare som hade provat på den del de skulle äta lunch med. Tillbaka i min lägenhet fick jag ont i magen och reste mig för att svara på dörren. Jag ville inte att min filmkompis Amy skulle se hur jag mådde.

Inget mer obefogad dock. Han var på gång!Mitt hjärta fylldes av glädje och jag hoppade upp till min filmvän igen för att förmedla de goda nyheterna. Efter det hade jag och Amy och mina andra vänner en fest.Det är den överlägset största rollen jag har spelat.

De utmaningar jag har ställts inför när jag spelade den här rollen har hjälpt mig att växa som skridskoåkare. Till exempel har det varit en utmaning att åldras så många år under seriens gång.Charlie och hans motspelare Hedda Stiernstedt spelar en rad romantiska scener, men Charlie har aldrig stött på något mer utmanande än dessa.

Charlie Gustafsson Föräldrar

Ja tyvärr, för man ju säga. Det finns bara en person kvar som överlevde prövningen, och jag känner mig ledsen och arg över att så många människor hellre vill glömma vad som verkligen hände. Och jag tror fortfarande att det går att identifiera klasskillnader idag.

Bråk vid första anblicken

Charlie spårade upp sin vän från filmerna, Amy Deasismont, genom gemensamma bekanta.Mitt första intryck var ett av äkta värme. Vi började dejta och blev ett föremål ganska snabbt.De har dejtat i tre år, och enligt Charlie är deras förmåga att effektivt kommunicera det som håller dem samman.

Eftersom Amy också jobbar som scenartist delar vi också ett gemensamt intresse för teatern och pratar oändligt om vår ömsesidiga kärlek till scenen.Vilka likheter delar du och din karaktär Kalle.Vi har en mycket konstruktiv syn på tillvaron. Vi är båda väldigt omtänksamma och vänliga människor. Men efter det är Calle mer fokuserad på sin karriär. Han är fokuserad och vet vad han vill, och han har några höga mål.

Är du rädd för Hollywood?

Ja självklart. Ja självklart. Att posta något annat är att slösa tid. Att få jobb där är dock inget mål i sig. Jag skulle vilja göra intressanta saker i både Sverige och andra länder.Vad gör dig lycklig i livet.Att få sysselsättning och maximera sin produktion. Jag har märkt att jag inte klarar mig med för lite att göra. När jag har många bollar som svävar runt i luften känner jag mig mer energisk.

Vad gör du på andra sidan sandfånget?

Jag tittar och spelar fotboll. Annars kommer jag att umgås med Amy och hennes kompisar. Vi njuter av att gå på teater, titta på film och hänga med i våra favoritprogram tillsammans.Vad ser du för dig för din framtid.Att fortsätta göra coola saker; Jag skulle älska att göra en långfilm som mitt nästa projekt.” Hon är min stora kärlek”, säger Charlie Gustafsson, 27.

Skatern Charlie Gustafsson, 27, tog på sig flera kilon för att få köksdockan känd som “Calle” att se äldre ut.I det tredje avsnittet av “Our Time Is Now” skämtar han om att eftersom han spelar en 45-åring så borde han verkligen köpa sig en olmage. Pilotavsnittet av “Vr tid är nu” hade premiär i svensk tv. Ingenting hände. Två, tre och fem ljuder. Oväntat svar. Charlie Gustafsson, “Calle”s kökstalesman, jobbade hela natten efter det femte avsnittet.

Jag skulle nog ta bussen på morgonen. Busschaufförerna och passagerarna talade alla i så lysande ordalag om serien. Så det har fortsatt.Det är enkelt att återknyta kontakten med honom. Den positiva, optimistiska tonen är densamma som i showen.Jag sa av misstag “Calle” på svenska. Vi har en positiv syn på livet och ett väldigt jämnt perspektiv på allt.

Charlie Gustafsson, som citeras i LS OCKS, säger: “Jag var väldigt blyg som barn.”klev in i rollen som “Our Time Is Now”Produktionsteamet var i första säsongen nöjda med att “Calle” skulle framstå som så ung som möjligt.Man har ju i sig valpigheten. Jag tänkte att det är ganska starka känslor i alla avseenden. För att göra honom mer artig gick jag hela vägen med dem.

Allt är extremt dramatiskt, och även den minsta detalj är avgörande.Calle fyller 30 år i andra säsongen som sänds i SVT till hösten. Serieevenemang äger rum mellan 1955 och 1962.Charlie har fått kortare burrigt hår och mognare kläder i ett försök att se äldre ut.

Jag har gått upp fem, sex, sju kilo i vikt mellan säsongerna. Jag tappade väskan och tänkte: “Calle”, det räcker. Nu slutade jag träna, lyfte vikter och åt och drack vad jag ville. Otroligt betryggande.Charlie har bestämt sig för att spela i en tredje säsong och är tillbaka till sin gamla styrka.

Charlie Gustafsson Föräldrar
Charlie Gustafsson Föräldrar

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!