Håkan Hellström Familj

Sprid kärleken
Håkan Hellström Familj
Håkan Hellström Familj

Håkan Hellström Familj – Det bästa man kan göra är att dra dig före flocken på några minuter.Det livet verkar lite bättre än det faktiskt är.Musik kan säkert tillfredsställa ett behov av att fly vardagen. För att under en kort tid uppleva dig själv annorlunda.

Där har du hela nyckeln till musik. Det är faktiskt så. Det är vad jag också har tänkt på; det är lagligt att ta en liten tupplur.Håller mitt huvud nere och stänger av ljudet från vad andra säger om mig. Hade jag gjort det hade jag inte orkat göra första skidåkningen. Det är en av de saker jag är mest nöjd med just nu. Att jag höll fast vid min inre kompass inför osäkerheten.

Du sa en gång i en intervju, “Jag är så nervös för mig själv att jag spasar ut, och det har gett mig en helt bisarr muskelkraft.” – Det här är en bra indikation på hur säker jag är i mig själv. Men det sa du ganska snabbt. Jag skulle kunna överleva på det i en hel minut. Men jag är väldigt senblommande. Som “The Geek” i Can’t Buy Me Love tar han av sig glasögonen vid filmens klimax och vinner den vackraste kvinnans hjärta.

Ändå tror jag att “Nörden” kunde ha behållit glasögonen på och ändå fått flickan. Ett snabbt stopp på Röda korsets i Danderyd är hur helgen börjar. Vi har lite vino, så när jag hittar tre flaskor med perfekt formade korkar blir jag extatisk. Efter det ångade jag fisk med potatis. Efter lunch planerar jag att se Asghar Farhadis Nader och Simin: A Separation. Ett djupt samtal om social status och skam. Sov gott efter midnatt.

När jag går upp en torsdagsmorgon är klockan redan efter fem, och jag önskar att jag var lite mer “normal” så att jag kunde sova ut på helgerna, men jag kan inte. Min man snarkar fortfarande, men jag har inget emot att äta frukost och läsa tidningarna själv. Kaffe i färska muggar, hemlagat bröd med tomat och basilika och en sida med grönkål och rädisor är allt som krävs till frukost.

Jag planerar att lära mig surfa i sommar. Min kompis Jonas, en surfentusiast som avslutar varje dag med att läsa morgonens väderrapport och som köper nya brädor istället för att spara till pensionen, har övertygat mig om att skriva in mig på en surfskola söder om Lissabon. Även om jag uppriktigt tror att en veckas träning snart kommer att förvandla mig till en ny Kelly Slater, känner jag ändå en fruktansvärd rädsla i väntan på denna händelse. Att tro att jag skulle kunna simma upp från Atlantis med en bräda under armen får mig att le på läpparna.

Håkan Hellström Familj

Hkan Hellström är nybliven pappa för tredje gången. Han har nu två söner, Julius och Sigge. Ännu mer pinsamt är det tredje barnets förnamn och kön. Hkan är ganska privat om sitt personliga liv och sina känslor för Natalie Davet. Men i en intervju med Aftonbladet berättar han om de små och hur han känner sig som förälder.

Det viktigaste för mig är att se till att barnen tas om hand på rätt sätt. Jag jobbar som vaktmästare för lemurer. Men jag har hört att lejonhanen är en riktig trummis som överger sin familj vid stranden och fortsätter. Absolut inte jag! “Och det kommer att vara bra för barnen. Det är det mest avgörande. Att mina tre barn är överlägsna.

Hkan avslöjade i en intervju med Expressen att han trots sin karriär och sina massiva framträdanden alltid tar sig tid för sina barn.Det har jag faktiskt. När jag läser många rockbiografier har jag kommit fram till att jag aldrig har tagit steget i tro.

Det är den stereotypa musikerfamiljen; många medlemmar har övergett klanen, men jag är en riktig homebody. Familj betyder världen för mig. Men jag tillbringar det mesta av min tid hemma, där jag läser, skriver och spelar gitarr, så jag är en väldigt nära men avlägsen pappa. Det har gått 15 minuter sedan Hkan Hellström fruktade för sitt liv.

Han klättrar lugnt upp på ett takloft i Göteborg och förbereder sig för dagen.Han frågade om jag var jag eller inte, och jag var verkligen jag. Så jag svarade, “Ja, jag är jag.” Det var då han ville ge mig en kram, och jag kunde inte neka honom. Men när hans armar gick runt mig visste jag att något var fel. Det kändes som att han ville lura mig, och jag började nicka av när han lämnade rummet.

Hkan Hellström satt i björngreppet i tjugo sekunder.Hans röst var djup och resonant. Boris och mitt ideal stod varandra väldigt nära. Jag älskar dig, men två sekunder i Boris dimma är en evighet. Det kändes mindre som kärlek och mer som ett mordförsök.

Loftet, som ligger ovanför Hkan Hellströms replokal, är precis som förväntat: ett litet skrivbord med en matchande stol. Elvis En 14-show lång segerturné som börjar i Berlin och avslutas med två konserter i Ullevi i Göteborg. Den här turneringen är tänkt att tvinga oss att fokusera på oss själva och driva allt till det yttersta, säger han.

Hkan Hellströms album Du gamla du fria blev en dundersuccé i somras, och han sköt till toppen av Spotifys svenska topplistor efter två utsålda spelningar på Ullevi 2016.Självbilden förändras inte nämnvärt, alls. Men jag kan inte låta bli att undra om personen som står mitt på scenen inte är med på ‘sidosata man’-skämtet. Om det vore sant, skulle det tyckas kontraintuitivt att de i toppen bara kan dra nytta av styrkan hos de under dem.

5 juli, 2016. Göteborg på sommaren. Hkan Hellström står ensam under skelettet av en gatlykta och går vidare med bara sig själv. Hörsnäckorna är borta och mobiltelefonen har blivit urlashad. Han talade inför 70 000 personer på Ullevi för en kort tid sedan. Han vill bara hem och sova nu.
Jag samlade ihop några täcken för att hålla mig varm hela natten och in på morgonen. Men det verkade så konstigt efter Ullevi att jag gick därifrån utan en plan.

Snabbt dyker en tjej upp och går ner för trappan.Jag sa: “Det här kanske låter allvarligt, men jag undrar om jag kan ringa min pappa för att jag är ute i kylan?” Sedan tittade hon lite fundersamt på mig och sa: “Min telefon har tagit slut för att jag har filmat så mycket på Ullevi.”

På frågan om hur konserten var, sa jag: “Vad roligt, var konserten bra d?” Hon kände inte igen mig alls.Nu kommer här ännu en person, och jag vill ha samma sak. Hon frågar då: “Är du Hkan Hellström?” Jag sa, “Ja, det var precis vad jag letade efter,” och hon sa, “Jag kom precis tillbaka från din konsert, men min telefon har ingen juice eftersom jag tog så många bilder, men du kan följa mig hem och ladda den .” Min röst var så svag att jag inte kunde fortsätta konversationer eller interagera med andra. Så jag satt nervös.

Håkan Hellström Familj
Håkan Hellström Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!