Farah Abadi Föräldrar Ursprung

Sprid kärleken
Farah Abadi Föräldrar Ursprung
Farah Abadi Föräldrar Ursprung

Farah Abadi Föräldrar Ursprung – Men hon planerar att fira semestern och det nya året utan Mellon. Farah refererar till sig själv som “jultokig” och säger att pyntandingen började tidigt i november. På juldagen i år festar vi kalkon på julafton och julmat. På nyårsafton tar hennes familj emot sina vänner och sina barn. De har köpt matchande PJs för hela familjen, ner till barnen, inför den stora kvällen.

Varför inte? – Varför inte? Är det inte roligt? Hon säger, “Jag tror att man ska vara bekvämt klädd på nyår” (hennes betoning) och att ett par sidopyjamas är perfekt för detta tillfälle. När han växte upp kom Farah aldrig riktigt in i semesterstämningen. Detta var första gången i 20-årsåldern, och det märktes. Innan Farah föddes flydde hennes föräldrar till Sverige från Libanon som palestinska flyktingar. Men som barn var hon omedveten om några skillnader mellan henne själv och andra barn i hennes ålder.

Om vi tar Farah som exempel, började hon inte tänka på hur ingen i hennes generation har en förälder som kämpade tills hon var ung vuxen. Men uppenbarligen pratade min familj atypiskt, och vi åt atypisk mat. Vi hade till exempel barn som umgicks och hjälpte till med allt från matlagning till maträtt. När jag var ung gjorde jag mitt första köp av köttfärs av hög kvalitet. Otur!

Redan som ett litet barn uppvisade Farah en hög nivå av social mognad, nyfikenhet, lycka och naivitet.
Det var inte alltid underbara egenskaper som barn; vissa tyckte att jag var lite tung. Mitt prat och att bli accepterad ledde till många möjligheter. Nu när jag jobbar med radio har jag insett hur mycket jag alltid har pratat för mycket.

Farah har lärt sig som tjej att det inte är okej att bli hörd och sedd på samma sätt som män, och hon har ofta fått höra att hon tar för mycket plats.Att försöka smälta in kräver mycket energi, och om du har de tankarna råder Farah dig att vara lika direkt mot dig själv som du skulle vara med en vän.Hon säger att det är bra att säga sin mening och överväga frågor från en annan vinkel än massorna.

Den norska popduon Marcus och Martinus blev kända namn på ett decennium, och deras album “Elektrisk” vann dem legioner av svenska beundrare. Nu när de har fyllt 21 år har de redan gjort flera framträdanden i svenska TV-program, inklusive “Masked Singer” och den senaste Melodifestivalen.

Nathalie, en ung reporter, vill veta varför de deltar i Sveriges Melodifestivalen. Melodifestivalen är den viktigaste musiktävlingen i Sverige. Väldigt många lyssnar på föreställningen. Sedan dess har vi lärt oss att alla inkluderade uthyrningar är av hög kvalitet. A. Martinus: – Vissa har varit griniga och sagt saker som andra har varit glada att höra, medan andra har varit “backstabbers” (förrädare). Jag har lite “blandade känslor” om det. Men det är inte krig; det är en musikalisk tävling.

Att vara konstnär som barn och vuxen är väldigt olika saker. Man kan behöva vara lite mer tillbakalutad om de vill klara sig som en mogen vuxen. Vi är 21 nu och redo att bevisa att vi kan skapa musik som alla kan gilla. Ändå vill vi behålla vår individualitet och fungera som förebilder för den yngre generationen.

Farah Abadi Föräldrar Ursprung

Mark: – Kanske har vi verkligen missat de typiska barngrejer som att umgås med vänner och familj och ha sommarsmor. Vi hade fantastiskt mycket stillestånd. Det var kul, men det är uppenbart att det var ensamt och att ingen fick mycket sömn och att det var ett stort jobb runt omkring. För att göra höga poäng, det är medaljens baksida. Och vi vill vara bäst. Vad vi än gör så är det med en turnering i åtanke. Vi njuter av fotboll som du säger; vi spelar FIFA och tittar på matcher med vänner. Vi är riktiga fotbollsnötter. Min lojalitet är med Chelsea!

Och jag rotar fortfarande för United, Marcus. Men det kanske går sönder, hånar han och berättar hur de vanligtvis sitter i olika lagtröjor på varsin ände av soffan för att se matcherna. Tydligen känner han sig lite spänd just nu. Hans taxi hämtade honom klockan 06.30 i morse för en intervju i radioprogrammet “Rix Morronzoo”. Det är hektiska tider för Theodor “Theoz” Haraldsson.

SvD Junior träffar honom veckan innan Melodifestivalens stora semifinal, och alla intervjuerna slutar på en gång. Han kommer också att behöva sätta sig fast och rusta sig för action i rnsköldsvik. Jag har alltid önskat att jag kunde vara med dig i Mello, säger Theoz.

Nu är han här för andra gången, och om detta är den sista intervjun eller inte är något vi inte kan förutse. Theoz tror att det är svårt att förutse hur saker och ting kommer att utvecklas. Jag har mycket stöd i det något högre milligramintervallet och jag förutspår att även Elov och Benys epa-lat kommer att få lite högre tummen upp från väljarna.

Ytterligare en ny låt har nyligen lagts till i onlinespelet Roblox. Där har en fullständig parodi på konstnären, “Theoz vinterland”, skapats. Du kan vakna av att jag spelar tre låtar varje morgon (och dansa med om du vill). Det är möjligt att tävla med varandra i skridskor, åka isbanor och ta sig an en mängd andra roliga utmaningar, som Theoz beskriver.

Theoz har en avatar som han skapade och gav ett namn till i “Roblox”-universumet. Jag är den första i norr som gör det på det här sättet. Jag är medveten om att Zara Larsson har gjort något liknande, men då var det en skärm med en improviserad bakgrundsmelodi. Wow, det här är verkligen en tecknad gubbin’. Allt blir som ett spel då. Ja, det har jag också! När jag var yngre spenderade jag mycket tid på att spela det spelet. Så det känns jättebra att ha en egen liten lek där.Theoz har också varit en del av en annan trevlig strävan.

Farah Abadi Föräldrar Ursprung
Farah Abadi Föräldrar Ursprung

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!