Cecilia Gralde Längd

Sprid kärleken
Cecilia Gralde Längd
Cecilia Gralde Längd

Cecilia Gralde Längd – Det som är bra med bloggen är att folk visar mig mycket omsorg. Om jag skriver att jag känner mig utmattad och överväldigad får jag uppmuntrande feedback.Och många människor på senare tid har hävdat att jag tog deras liv. Att de var redo för självmord men att jag övertygade dem att fortsätta leva av någon snäll handling. Jag vet inte vart det leder, men jag är glad att jag har kunnat göra andra människor glada.

Carolina Gynning väcker mörka tankar genom konsten.Hon är mest välartikulerad i att förmedla sina mörka tankar genom konsten. Många män avskräcks av den ständiga skildringen av attraktiva, smala kvinnor som verkar vara överbelastade med ansvar.Det är dock inte nödvändigt för betraktaren att känna så bara för att jag var ledaren när jag klippte gräsmattan. Det fina med konst är att den vilar rakt av i betraktarens synfält.

På grund av detta, till skillnad från många andra konstnärer, föredrar Carolina att inte diskutera innebörden bakom hennes konstverk. Betraktaren ska ha sin egen unika upplevelse av slöjornas kände känslor; artisten kan inte beskriva detta för betraktaren. Även om det är enkelt och njutbart att åka hit, är konstruktionen full av vind i Carolinas.

Du kan lämna en bok på bordet på en ateljé och fortsätta precis där du slutade när du kommer tillbaka. Jag måste dammsuga lägenheten varje gång jag går därifrån eftersom mattorna gör det för bullrigt för att koncentrera mig på mitt handarbete, och för att jag inte tål hur väggarna får mig att känna när jag målar.

Carolina Gynning har inte stickat så mycket under de senaste två åren av olika anledningar, varav en är den ekonomiska bördan av att köpa en egen ateljé. Nu har önskan återvänt med full kraft, att göra ett bord bör inte ta mer än två timmar.Snabbt då kan jag få dåligt rykte. Är det möjligt att få betalt för de två timmar jag lagt ner på att göra en tavla? Men när det är perfekt är det perfekt.

Korrekt ögonkontakt

Även om Agneta Gynnings marmorskulpturer kräver märkbart mer tid att sätta upp, är det inte den tid som förflutit som avgör värdet på ett konstverk.Det svåraste är att veta när det är klart och att kunna fokusera dina ögon i rätt riktning. Enligt Agneta Gynning, när man misslyckas beror det nästan ofta på att den kreativa processen överansträngts.

Carolinas tavlor är nästan överväldigande i sin användning av färg och provokativt ämne, i motsats till Agnetas mjuka, runda och rofyllda skulpturala verk av sten, bly och brons. En mild introduktion till vilka de är som människor. När Carolina har en ledig stund planerar hon att hitta en lugn plats att kalla sin egen. Det är högst troligt att hon hamnar på Ibiza.

Cecilia Gralde Längd

Cecilia Gralde kopplar av i sina bekväma vardagsrum. Schäslongen är mitt favoritställe.I Cecilia Graldes lägenhet på Stockholms Gärdet är det tid, böcker och konst som bestämmer den samtida stämningen. Vardagsrummet känns som ett enormt utrymme. Den vidsträckta golvytan ger en rolig och säker miljö för både barn och vuxna, med gott om plats att leka, bygga fort och arrangera föreställningar.

Cecilia är själv en flitig besökare i sin läshörna. Hon kan sträcka ut sig och gosa med sitt barn eller breda ut vingarna och flyga i den rymliga och mysiga schäslongen.Det är frestande att stanna kvar, samla sina tankar, läsa, chatta i telefon eller jobba vid datorn hela dagen.

Flashiga saker har aldrig varit min stil. Vi har skaffat några nya föremål, men de flesta är gåvor från mina kära förfäder. Jag är inte den typen som bara låter saker stå där oanvända; Jag föredrar att återvinna och förbättra gamla metoder när det är möjligt. Secondhand- och antikaffärerna är guldgruvor för Cecilia. På en avsats upptäckte hon en grön glasvas.

Skåpen som omger spisen är vintage 1950-talsbitar som vi tagit bort sin ursprungliga färg och lackerat om. De är bekväma, snygga och raffinerade.Titta på den här retrostolen från 1960-talet, säger Cecilia och öppnar upp en nyrenoverad lunnefågel som en gång bar en orange tyg men nu har en bit mintgröna och gråa kläder. Jag brukade sitta på den där pösiga när jag var liten för att den är så användbar och du kan lagra alla möjliga saker inuti den.

I en blick

Oavsett vad som händer i världen förblir Cecilia lugn, stressfri, fokuserad och säker i sin roll som nyhetspresentatör på TV. Hon har varit en stapelvara på SVT de senaste 14 åren. Under året har hon presenterat senaste nyheterna, utredningsrapporter och sociala reforminitiativ.

Hon har arbetat som utrikesreporter på Rapport, morgonprogramledare, och senast som medprogramledare för den splitternya upplagan av Aktuellt tillsammans med sin kollega Claes Elfsberg.Det är en mycket prestigefylld position hon har. Det brukar innebära att hon har förmågan att lyfta lockbetet och intervjua dagens mest spännande individ.

Jag känner mig väldigt lyckligt lottad som får jobba som programchef på Aktuellt och göra precis det jag vill med mitt liv. På grund av min ungdom och iver att lära, tycker jag att samhällets funktion är fascinerande.Läs gärna nyheter, debatter och undersökande rapporter. Hon kommer alltid tidigt, är aldrig sen och skriver allt själv.

Majoriteten av mitt arbete består av att naturligt fördjupa mig i händelser och läsa om dem, eftersom jag är en person som värdesätter att hålla koll på vad som händer i världen och skriva allt mitt eget innehåll. Cecilia läser en mängd olika tidningar och tidningar för att bli informerad.
Cecilia tycker om att gå ut och äta lunch eller strosa på fritiden (eller “fritid”).Jag har alltid behållit min kondition genom att springa eller gå till gymmet. Jag gör i stort sett alltid som andra gör.

Spännande och stimulerande

Det konstnärliga uttrycket i Cecilias hus är varmt och inbjudande. Hon gick på konstskola efter gymnasiet, studerade konsthistoria och nu är det klart att hennes konstnärliga influenser finns runt om i hennes hem. Cecilia gjorde en vacker liten marmorskulptur i den gröna håligheten i örat.

Jag vaknade mitt i natten och började känna igen färger och former på ett ovanligt sätt och upptäckte spännande och humoristiska nya sätt att tolka konstverk. Museer, gallerier och konstutställningar har länge stått på min att göra-lista, både hemma och utomlands.

Över läsarens huvud finns en annorlunda skulptur — en mobil. Hon köpte den i presentbutiken på Guggenheimmuseet i New York när hon gick för att se en utställning där för några år sedan och har behållit den sedan dess.

Några av tofsarna på stigen hänger ihop. För att uttrycka det enkelt, de är fantastiska. Jag uppskattar hennes estetiska sätt att förmedla sina idéer. Cecilia menar att konst ska väcka känslor och stimulera till eftertanke.

Charlotte Gynn hemma med mamma katt

Carolina Gynning är i desperat behov av lugn och ro efter att ha uthärdat två år i rad av häftiga vintrar och det ena tv-programmet utan avbrott efter det andra. Hon hittar sin mamma Agneta, som sedan vintern bor i ett radhus i stadsdelen Limhamn i Malmöstad.Här på mammas sida hittar du konstnärernas förfäder: skulptören Agne.

Cecilia Gralde Längd
Cecilia Gralde Längd

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!